Is het je tot nu toe niet gelukt om de man of de vrouw naar wens te vinden? Lijken jullie steeds weer niet echt met elkaar te matchen? Dan moet je zeker bij Match.com wezen. Op deze datingsite zijn er genoeg mannen en vrouwen, die allen net als jouw op zoek zijn naar een goede match. Een ieder vanaf 18 jaar is van harte welkom op deze site. Het enige wat je moet doen is een gratis profiel aanmaken door het online aanmeldformulier in te vullen, de aanmelding te bevestigen en je kunt op zoek naar geschikte matches. Het gehele aanmeldproces neemt slechte enkele minuten van je tijd in beslag. Elk jaar vinden honderdduizenden mensen liefde op Match.com. Deze site was een pionier op het gebied van internetdating, en werd gelanceerd in 1995. Vandaag aan de dag worden er diensten geboden aan miljoenen singles in 24 landen. Match.com gaat door met het herdefiniëren van de manier waarop alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen elkaar ontmoeten, flirten, daten en verliefd worden, en bewijst keer op keer dat je de liefde kunt laten gebeuren via online dating en dat duurzame relaties best mogelijk zijn. Match.com-singles zijn serieus over het vinden van liefde. De site geeft je daarbij alle controle over je liefdesleven; die speciale persoon ontmoeten en een duurzame relatie aangaan is net zo eenvoudig als klikken op een van de foto's en singles-advertenties, die online beschikbaar zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in Christian Dating, Jewish Dating, Asian Dating, Black Dating, Senior Dating, Gay Dating, Lesbian Dating, Match.com kan je helpen de date of relatie te vinden, die het beste bij je past. Zoek gratis door alle online contactadvertenties van deze site. Letterlijk hebben honderdduizenden alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen in jouw omgeving persoonlijke advertenties op Match.com geplaatst. De kans op het vinden van een leuke match bij jouw in de buurt is dus vele malen groter.

Doelgroep

Match.com is de ultieme datingsite voor alle single mannen en vrouwen, vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar een geschikte date en meer. De site heeft een aantal leden, die net als jouw op zoek zijn naar erotiek, spanning en leuke dates. Spreekt dit je aan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Match.com en ga van start met het vinden van je match.


Aanmelden

Aanmelden op deze site is zeer makkelijk en neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje 'join for free', dan komt er aanmeldformulier tevoorschijn waarin je aangeeft waar je naar op zoek bent (man/ vrouw), je email adres, gebruikersnaam en andere persoonlijke gegevens. Na alle relevante gegevens ingevuld te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct foto's van andere gebruikers bekijken en op zoek gaan naar spannende matches. Het is ook goed om te weten, dat alle nieuwe gebruikers een gratis account toegewezen krijgen. Hiermee kunnen ze onder andere kennis maken met de diverse functies van de site.


Profiel verwijderen

Gebruikers die al hun match hebben gevonden of die vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site kunnen hun account snel en eenvoudig verwijderen van de site. Dit kunnen zij doen door in te loggen op de site en onderaan de pagina te klikken op 'uw uitschrijving'. Je vult dan je gebruikersnaam en wachtwoord in en dan klik je vervolgens op het tabje 'me uitschrijven'. Na de reden te hebben aangegeven waarom je je wenst uit te schrijven wordt het account direct verwijdert van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen de gebruikers van Match.com alsook geinteresseerden gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contact formulier in te vullen. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar tussen 08:00 en 17:00u. De medewerkers van deze site proberen alle berichten zoveel als mogelijk naar wens te beantwoorden.


Artikelen over Match.com

Match.com aangeklaagd voor 1.5 miljard dollar

De grootste datingsite ter wereld, Match.com, kan haar borst nat maken. Het bedrijf is aangeklaagd en een schadevergoeding van 1.5 miljard USD wordt geeisd. Een model uit de VS bindt de strijd aan met Match.com omdat haar foto's ongevraagd gebruikt werden op ongeveer 200 profielen, zonder dat zij zich ooit aangemeld had op de site. Volgens Match.com zijn de profielen aangemaakt door scammers ... [...]

Match.com Reviews

  happy

  na tig tegenslagen en zo'n 16 jaar alleen te zijn geweest, wel wat scharreltjes gehad maar nooit meer een serieuze relatie aan durven gaan
  ik heb me begin januari 2011 aangemeld.
  na een paar hopeloze geval, ook wel natuurrampen zoals ik ze vaak noem.
  wilde ik me weer afmelden dacht niks voor mij.
  totdat net een paar seconden voor ik me wilden afmelden iemand reageerden op 10-1-2011.
  en ik op de dag als vandaag nog steeds heel blij ben dat hij reageerde en we zijn nog steeds happy met elkaar.
  een man uit duizenden heb ik nu, nooit verwacht dat er zo iemand zou bestaan.

  Instinkertje

  :(( Hoe fijn: direct al een berichtje dat ik 'gewinkt' ben. Maar eens even kijken en dan blijkt dat ik voor dat knipoogje behoorlijk moet betalen. Mailtje sturen? Dat kan, maar eerst betalen. Mailtje lezen kan ook, mits je maar eerst betaalt. Na één dag al zoveel zogenaamde 'winks' en berichtjes dat iemand mij in haar favorieten heeft geplaatst dat ik er maar een apart mapje voor heb aangemaakt. Kan ze ook weggooien, want de absurde bedragen die gevraagd worden om voor korte tijd toegang te verkrijgen tot de aan mij gerichte boodschappen ga ik niet voldoen.

  Dat matches niet altijd 100% overeenkomen kan ik billijken, maar absolute niet-rokers matchen met rokers gaat mij, als wel-roker, te ver, immers, de ander wil beslist niets met rokers beginnen en daar moet Match.com toch gehoor aan geven. Het is iets anders dan je kleur ogen of een pondje meer of minder gewicht.

  Sterke punten
  Heb ze niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Veel te hoge bedragen om toegang te kunnen verkrijgen tot de aan de inschrijver gerichte meldingen dan wel het contact leggen met een mogelijke match.

  Aanbod t/m 04-07-2012 die NU al niet meer geldig is!?

  Staat er bij mijn ontvangen berichten een bericht van match.com getiteld "Wordt Full Member voor 4,99 euro!", dit is dan voor één maand en dan onderaan met kleine lettertjes: "* Aanbod geldig t/m 04/07/2012" en "Voor alle voorwaarden klik je op bovenstaande link.".
  Ik klik op die link en wat krijg je dan te zien: "Deze promo-aanbieding is inmiddels afgesloten". Hoezo afgesloten?? Er staat duidelijk "geldig t/m 04/07/2012".
  Ook vreemd dat ik geen e-mail heb ontvangen van hun bericht, dit staat wèl aangevinkt bij "Mijn notificaties", dus dat werkt ook niet.
  Al met al is en blijft match.com een vreemde site.

  Sterke punten
  kan veel foto's plaatsen.

  Zwakke punten
  - instellingen werken niet
  - komen aanbieding niet na
  - veel taalfouten

  een mooie lach een nieuw begin

  Hallo Peter hier.

  ik ben via match.com in juli 2008 gaan daten en nog steeds happy de peppi sinds 2008.
  een nieuw geluk een nieuw begin.
  had nooit verwacht dat het zo positief uit zou pakken.
  maar goed 2 mensen weer gelukkig door daten bij match.com.
  ik kan nog heel veel vertellen maar ben dan nog wel even bezig.
  dit is onze ervaring van daten via internet.
  het kan dus ook positief uitpakken al hoor ik wel eens via media negatieve verhalen.

  vriendelijke groetjes daters Peter en Gina.

  Sterke punten
  veel foto's te plaatsten toendertijd(2008).
  zodat andere mensen een indruk krijgen hoe en waar iemand van houd.

  Zwakke punten
  misschien voor te zwakke mensen niet aan te raden (zijn toch vaak mensen op deze site met gebroken relaties of huwelijken).
  een test voor waarom en hoe je wilt daten zou op zijn plaats zijn?

  rare ideeen over mathsen

  er word niet gekeken naar de belangrijkste wensen zoals niet roken of religie.er word zomaar wat gerommeld met cliënten heb ik het idee ik weet ook niet af te melden van deze rara onzin. maar ik weet wel iemand die het kan .

  Sterke punten
  leugens

  Zwakke punten
  waarheid

  telefoonnummer of e-mailadres?

  Ik wil contact opnemen met match.com (of Lexa, één pot nat) maar het tel.nr. 0800-0200747 werkt niet! Ook zie ik nergens een e-mailadres of contactformulier. Wie weet raad? Dank u!

  Het ergste waar je kunt intrappen

  Match.com is wel het ergste waar je je argeloos kunt aanmelden.
  Schier eindeloos dagelijkse spam van zogenaamde matches van vrouwen zonder foto en die van niets weten.
  En een hele moelijke kluif om er weer van af te komen of je profiel te verwijderen.
  Ik ben daar nu al 2 maanden mee bezig.
  Uiteindelijk de bank gebeld om de machtiging in te trekken.
  Het is eigenlijk echte oplichting.

  Daaronder komt Parship, vergelijkbaar met Match.com, maar makkelijker te beeindigen.
  Een onmogelijke site, ook zonder foto's en zonder profiel, met een zogenaamd psychologisch tintje. niet doen dus.

  Vervolgens : Seniorengeluk, 50plus dating en Smart singles.
  Trap er niet in, het kost alleen maar geld.

  De enige die transparant is en duidelijk, tot nogtoe is E-matching.
  En die kan ik aanbevelen.
  Je kunt er 'de kat uit de boom kijken' en betalingen worden niet automatisch verlengd.

  Sterke punten
  Een goudmijntje voor de uitbaters.

  Zwakke punten
  Hoofdpijn voor diegenen die er intrappen.

  Zwendelaars actief op match.com

  Hallo ik ben ± 29 jan 2011 lid geworden van match.com en had iemand die erg veel belangstelling had voor mij. (± 28 febr.).
  Nu blijkt dat deze persoon een zwendelaar is. Vandaag moest ik vroeg 6.00 u s'ochtends contact opnemen via MSN, wat ik al erg vreemd vond. Hij had problemen en of ik hem kon helpen. Omdat hij naar huis zou komen (hij zit als militair in Afghanistan )had hij al spullen vooruit gestuurd, maar daar scheen vertraagd te zijn. Hij kan daar in Afgh. niet bellen of ik dat wou doen en vragen aan een zgn vriend of hij kon zeggen wat er aan de hand was.
  Het probleem was dat opnieuw (renew) diplomat parsh moest worden aangevraagd, hij moest 2.700,-- pond betalen voor de goederen.
  Het kwam erop neer of ik dat even kon voorschieten en deze P. zou het later terugbetalen.
  Ook vroeg de vriend of ik geen creditcard had. Ik wist gelijk dat hier iets niet klopte.
  P. heeft 1 maand lang me prachtige liefdesbrieven geschreven (engels) en beloofde me een huwelijk, zou komend weekend in Nederland aankomen enz.

  Ook vond ik het vreemd, dat na het 1e contact, ik mijn email adres had gegeven, omdat ik het wel vertrouwde, en hij zijn foto zou sturen (die stond niet op match.com). Dus na het 1e contact had hij de volgende dag zijn profiel al weggehaald (opgezegd).
  Ik kon dus helaas de match niet meer uitprinten en vergelijken.

  Hoe dan ook, ik wil u waarschuwen dat ook op uw datingsite dit soort dingen gebeuren en of er iets aan te doen is met screening, die sommige datingsites ook gebruiken.

  Sterke punten
  De test vind ik erg goed, de vraag is of de match echt klopt!!

  Zwakke punten
  Ik wilde per maand betalen, kan alleen in 1x voor 3 mnd betalen. Zag geen mogelijkheid om mijn profiel in de wacht te zetten en heb te vroeg opgezegd (tot 29-4)
  Screening lijkt me nu toch wel noodzakelijk, er is veel misbruik!!

  Deze site is absoluut geen aanrader

  Sinds twee weken heb ik een profiel aangemaakt op match.com na een reclamespot op tv te hebben gezien. Al snel merk je dat je geen foto's kunt bekijken (die zijn dan bewust wazig of helemaal niet zichtbaar). Als je erop klikt, komt een melding dat je betaald member moet zijn, wil je de foto's wel kunnen bekijken en meer te kunnen doen op die site. Dus wat doe je, je neemt om te beginnen een abonnement van 3 maanden voor ? 117,00. Meteen na het betalen via creditcard, staat er een melding dat het abonnement automatisch wordt verlengd. Als je dat niet wilt, moet je een 0800 klantennummer bellen...erg vreemd. Als je eenmaal betaald hebt, kun je als nog geen foto's bekijken, omdat je de members daarvoor toestemming moet vragen als zij dat zo ingesteld hebben. Met andere woorden je schiet er dus nog niks mee op.

  Wat me ook opvalt is dat erg veel profielen lang niet meer on line zijn geweest. Je komt zelden een profiel tegen die korter dan een week on line is geweest. Of te wel er zijn gewoon praktisch geen actieve leden. Ook nergens staat vermeld hoeveel leden match.com uberhaupt heeft, of hoeveel er on line zijn. Inmiddels ben ik ook al regelmatig tegen nepprofielen aan gelopen. De zoekfuncties is tevens waardeloos, alleen maar leden langer dan een maand niet actief die voorbij komen. Eigenlijk gebeurt er praktisch niets op die site, en is het zijn geld totaal niet waard.

  Mijn tip: Neem absoluut GEEN betaald abonnement, dat geld gooi je letterlijk gewoon weg !!

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Erg misleidend, veel te duur, weinig actieve leden
  Onbetrouwbaar betalingssysteem met die automatische verlenging
  Je komt heel zelden een profiel met foto tegen, het leeft er totaal niet gebeurt gewoon niets
  Komt allemaal erg onbetrouwbaar over

  Klacht over eenmalige machtigingen die nooit verstrekt zijn - waarschuwing

  Ik heb de volgende klacht over Match.com of Lexa (blijkbaar dezelfde organisatie).
  BegIn september maakte ik me lid voor 1 maand bij Match.com. Ik verlengde het lidmaatschap opnieuw op 4 oktober voor 1 maand, en vervolgens op 16 december voor 1 maand. Ik betaalde steeds via de site (internetbankieren via Bibit).
  Ik wilde mijn profiel opschorten of verwijderen zodra de maand verstreken zou zijn. Omdat ik niet precies wist tot wanneer het abonnement liep, zette ik op 23 januari mijn profiel op non-actief met de bedoeling er niets meer mee te doen. Internetdaten bleek niet zo mijn ding.
  Gisteren (19 februari) kwam ik er achter dat zowel op 17 januari als op 15 februari een bedrag van 24,95 euro van mijn bankrekening is gehaald door Match/Lexa. Ik heb de klantenservice van de Rabo gebeld en men kon mij meedelen dat het geld via een eenmalige machtiging overgemaakt was. Een machtiging die ik nooit gegeven heb.
  Ik heb via de mail meteen een klacht ingediend bij Match.com en kreeg als antwoord dat men de automatische verlenging van het abonnement zou stopzetten. Ik heb nogmaals een mail gestuurd met de eis dat men het geld (2x24.95 euro) terugstort. Hier heb ik nog niets op vernomen. Om de klacht te kunnen indienen, heb ik even het profiel geactiveerd maar alle info eruitgehaald. Een leeg profiel dus dat beschikbaar blijft tot 15 maart, maar waar ik niets meer mee wil doen.
  Ik heb nooit om een automatische verlenging gevraagd; ik heb nooit toestemming gegeven om het maandabonnement automatisch te verlengen; er is mij nooit gewezen op een automatische verlenging, kortom, het is puur diefstal en bedrog.
  Wat ook frappant is, men haalde het geld op 17 januari en op 15 februari van mijn rekening. De maanden bij Match/Lexa duren dus amper 4 weken.
  Als iemand mij een tip kan geven hoe ik het geld kan terugvorderen, hou ik me aanbevolen.
  Voor de rest geldt, een gewaarschuwd mens telt bij internetdaten voor zevenentwintig.......... Blijf weg bij Match.com en/of Lexa.

  Een door schade en schande wijs geworden happy single

  Account beeindigen !

  Kan met geen mogelijkheid mijn account beeindigen !
  Wie kan mij helpen ???

  Alert blijven

  Ik besloot betalend lid te worden. Ging door het menu met allerlei extra mogelijkheden. Extra goed opgelet dat er niet iets stond aangevinkt wat ik niet wilde, wel 2x gekeken. Naar de iDeal-betaling waar keurig voor 3 maanden het bedrag stond ingevuld. Bij definitieve fiattering van de betaling stond er opeens naast dat bedrag van 3 maanden een ander bedrag, voor de mobiele functie.

  Direct opgebeld en gezegd dat ik dat niet had gefiatteerd en dat ik dat ook niet wilde. Ze zou het doorgeven aan de juiste afdeling. Binnen no time was de mobiele functionaliteit eraf, kwam die ook niet meer voor in mijn overzicht, maar wie schetst mijn verbazing toen ik op mijn bankafschrift zag dat dat extra bedrag niet 1, maar wel 2 keer was afgeschreven! Direct gereclameerd, met de vermelding dat dit soort praktijken me een onplezierig gevoel geeft, en het is inmiddels terugbetaald, maar stel dat je nou niet zo alert bent? Ik blijf er een nare smaak aan overhouden.

  Over de site: er zijn wel opvallend veel profielen die al tijden niet meer hebben ingelogd. En de werking van de site is ook niet bepaald duidelijk. Als iemand flirt, zou het toch wel fijn zijn als je daarop met een druk op de knop kunt reageren. Ik heb 'm nog niet gevonden.

  Sterke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden.

  Zwakke punten
  Veel niet-actieve profielen
  Slechte zoekfunctie
  Onduidelijk hoe je op een flirt kunt reageren (ik vind het nl. wel netjes om dat te doen, ook al is het afwijzend)
  Geen controle over het abonnement zelf opzeggen, dat moet via de mensen achter de site

  Bedriegt den boel !

  Een kleine maand geleden, verdwenen al mijn contacten en mails zogezegd na een herorganisatie van Match.com Blijkt dat de europese tak overgenomen was door Meetic en dat ze de internationale en belgische profielen die vroeger deel uitmaakten van match gewoon vervangen hadden door meetic profielen ..

  Bij herhaaldelijk aandringen via mail kreeg ik geen afdoend antwoord van de help service, moest integendeel mij opnieuw inschrijven op de Braziliaanse match om mijn braziliaanse profieltjes terug te vinden ..

  Sterke punten
  De vernieuwde site toont uitnodigend

  Zwakke punten
  Valse profielen, slechte communicatie
  Vroegere europese en internationale match com profielen zijn verdwenen en vervangen door meetic (lexa? ) profielen
  Algemeen niveau is naar beneden

  Slecht

  Eerst heb ik een gratis account gemaakt bij match.com, met de bedoeling om een betaalde te nemen als ze betrouwbaar overkwamen. Niet dus.
  Paar dingen die mij opvielen: als je een 1-maands betaalde account wilt hebben ben je verplicht met credit card te betalen;
  Hun "systeem" is zeer ingewikkeld: niemand schijnt op jou te kunnen antwoorden als je een berichtje hebt verstuurd: alleen als je een "Gouden abonnement" a 120 euro voor 6 maanden neemt, dan kunnen alle vrouwen terugschrijven. Met korter lopende abonnementen kunnen ze dat blijkbaar niet. Erg misleidend.
  Lees svp heel goed de "kleine lettertjes" van deze relatiesite!

  Ook erg vreemd: na mijn registratie (ik heb alle vragen beantwoord/alles ingevuld) kreeg ik af en toe mails van match.com met de zogenaamde "nieuwe aanmeldingen" in mijn regio.....
  Zeer merkwaardig: als ik dan klikte op één van die "nieuwe" profielen dan stond er vrijwel altijd naast hun nickname: "Meer dan 3 weken geleden actief". Met andere woorden: Match.com doet alsof dit "nieuwe" leden zijn, maar dat is pure misleiding: blijkbaar registreert zich vrijwel niemand op hun site. Begrijpelijk, want hun betalingssysteem, en erg verneukeratieve wel/niet kunnen reageren wekken slechts wantrouwen.

  Eindoordeel: misleidend en slecht.

  Sterke punten
  Ik heb er geen kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Misleidend, onduidelijk, leugenachtig, duur, zeer hoofdpijn veroorzakende layout van de profielen, vrijwel onleesbaar.
  Ze sturen je mails met "72 uur gratis kunnen reageren", maar dan blijkt dat je eerst een betaalde account moet nemen en daarna krijg je die 3 dagen gratis blijkbaar?

  Opgelicht

  Ik heb Match.com zes maanden gebruikt en ik ben er niet over te spreken. Match.com lijkt op de eerste plaats een betrouwbare site, maar helaas is deze site ook een creatie van pure oplichters.
  Je kunt je inderdaad gratis aanmelden, je hebt inderdaad extraatjes bij een betaalabonnement... Maar als je dan betaalt, blijkt dat andere match-leden je niet kunnen terugmailen. Dan blijkt vervolgens dat ze met 'leden' niet mensen bedoelen die zich aangemeld hebben, maar mensen die betaald hebben. Je kunt dus van de honderden mensen die een profiel hebben, maar enkelen (die betaald hebben) benaderen. Je kunt aan een profiel niet zien of mensen betaald hebben. Aan een betaalabonnement heb je dus vrijwel niets. Wil je toch dat iedereen je terug kan mailen, dan moet je meer dan honderd euro betalen. Ze verplichten je dan om zes maanden lid te worden en maken dus op deze smerige manier misbruik van mensen.

  Vervolgens blijkt dan dat niet alle berichtjes aankomen (ik heb dit getest met vriendin)! Voor dat dure abonnement krijg je erg weinig waar voor je geld:
  - Als je je privéadres geeft, wordt dit zonder waarschuwing uit je bericht gefilterd;
  - Het automatisch matchen is duidelijk willekeurig;
  - De site heeft een niet-logische indeling. De betalingsinformatie is bewust ambigu opgesteld;
  - Weinig privacy. Je mailadres wordt uit mailtjes gefilterd of zelfs vervangen door een ander e-mailadres!
  - Er zitten erg weinig Nederlandse vrouwen in hun database. Het merendeel bestaat uit niet-actieve leden.
  - Foto's en profielen moeten door een lang keuringsproces;
  - De site heeft een gammele interface (vaak foutmeldingen);
  - De site is vertaald door een vertaalcomputer of een achterlijke;
  - Als je een vraag aan Match hebt, krijg je een slap standaardantwoord terug;
  - Als je het duurste abonnement hebt, en iemand mailt, krijgt degene een mailtje in haar echte mailbox en in haar match-mailbox. De mail in de match-inbox is echter nooit toegankelijk, waardoor je het risico loopt dat hij/zij nooit je mailtje leest.
  - Als je je niet correct uitschrijft, wordt er automatisch geld van je rekening afgeschreven;
  - Als je je uitschrijft, blijf je mailtjes ontvangen.
  - Ook als je je uitgeschreven hebt, krijg je nog spammailtjes van ze;
  - Ze houden je accountgegevens tegen je wil in een vol jaar in hun bestand;
  - Als je je uitgeschreven hebt, en je profielgegevens bekijkt, wordt je automatisch weer ingeschreven;
  - Je ontvangt bijna dagelijks fakemailtjes van Aziatische vrouwen.

  Sterke punten
  Handig voor als je in contact wilt komen met vrouwen die niet in Nederland wonen.

  Zwakke punten
  - Als je je privéadres geeft, wordt dit zonder waarschuwing uit je bericht gefilterd;
  - Het automatisch matchen is duidelijk willekeurig;
  - De site heeft een niet-logische indeling. De betalingsinformatie is bewust ambigu opgesteld;
  - Weinig privacy. Je mailadres wordt uit mailtjes gefilterd of zelfs vervangen door een ander e-mailadres!
  - Er zitten erg weinig Nederlandse vrouwen in hun database. Het merendeel bestaat uit niet-actieve leden.
  - Foto's en profielen moeten door een lang keuringsproces;
  - De site heeft een gammele interface (vaak foutmeldingen);
  - De site is vertaald door een vertaalcomputer of een achterlijke;
  - Als je een vraag aan Match hebt, krijg je een slap standaardantwoord terug;
  - Als je het duurste abonnement hebt, en iemand mailt, krijgt degene een mailtje in haar echte mailbox en in haar match-mailbox. De mail in de match-inbox is echter nooit toegankelijk, waardoor je het risico loopt dat hij/zij nooit je mailtje leest.
  - Als je je niet correct uitschrijft, wordt er automatisch geld van je rekening afgeschreven;
  - Als je je uitschrijft, blijf je mailtjes ontvangen.
  - Ook als je je uitgeschreven hebt, krijg je nog spammailtjes van ze;
  - Ze houden je accountgegevens tegen je wil in een vol jaar in hun bestand;
  - Als je je uitgeschreven hebt, en je profielgegevens bekijkt, wordt je automatisch weer ingeschreven;
  - Je ontvangt bijna dagelijks fakemailtjes van Aziatische vrouwen.

  Hoeveel kost het dan????

  Ik probeer te vinden hoeveel het kost, maar blijkbaar moet je eerst een profiel aanmaken voordat je daar achter kan komen. Beetje vreemd, niet waar? Het weerhoudt mij er in ieder geval van om me in te schrijven.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Je moet eerst een profiel aanmaken voordat je kunt zien hoeveel een abonnement gaat kosten.

  Match.com

  Goeie site,echte mensen,waar je echt mee in contact kan komen.
  Heb hier al zo'n 10 contacten opgadaan.

  Sterke punten
  Niet duur,veel keus,overzichtelijk enz.........

  Zwakke punten
  Ik heb 1 punt: als ik m'n eige mail adres via Match.com doorstuur lukt dat niet altijd,dan blokeert hij ofzo.
  Voor de rest een TOP site!!!.

  match.com

  geen slechte site, maar na een maandje of twee, is het aanbod schaars.
  wel echte mensen.

  Sterke punten
  niet al te duur, kan veel foto's neerzetten, goed overzicht, gebruiksvriendelijk.

  Zwakke punten
  ??

Bezoek Match.com

Schrijf je eigen review