Slecht

Eerst heb ik een gratis account gemaakt bij match.com, met de bedoeling om een betaalde te nemen als ze betrouwbaar overkwamen. Niet dus.
Paar dingen die mij opvielen: als je een 1-maands betaalde account wilt hebben ben je verplicht met credit card te betalen;
Hun "systeem" is zeer ingewikkeld: niemand schijnt op jou te kunnen antwoorden als je een berichtje hebt verstuurd: alleen als je een "Gouden abonnement" a 120 euro voor 6 maanden neemt, dan kunnen alle vrouwen terugschrijven. Met korter lopende abonnementen kunnen ze dat blijkbaar niet. Erg misleidend.
Lees svp heel goed de "kleine lettertjes" van deze relatiesite!

Ook erg vreemd: na mijn registratie (ik heb alle vragen beantwoord/alles ingevuld) kreeg ik af en toe mails van match.com met de zogenaamde "nieuwe aanmeldingen" in mijn regio.....
Zeer merkwaardig: als ik dan klikte op één van die "nieuwe" profielen dan stond er vrijwel altijd naast hun nickname: "Meer dan 3 weken geleden actief". Met andere woorden: Match.com doet alsof dit "nieuwe" leden zijn, maar dat is pure misleiding: blijkbaar registreert zich vrijwel niemand op hun site. Begrijpelijk, want hun betalingssysteem, en erg verneukeratieve wel/niet kunnen reageren wekken slechts wantrouwen.

Eindoordeel: misleidend en slecht.

Sterke punten
Ik heb er geen kunnen ontdekken.

Zwakke punten
Misleidend, onduidelijk, leugenachtig, duur, zeer hoofdpijn veroorzakende layout van de profielen, vrijwel onleesbaar.
Ze sturen je mails met "72 uur gratis kunnen reageren", maar dan blijkt dat je eerst een betaalde account moet nemen en daarna krijg je die 3 dagen gratis blijkbaar?

Bezoek Match.com Reviews over Match.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden