Match.com Review - Instinkertje

Match.com - Instinkertje

1

Review:
Hoe fijn: direct al een berichtje dat ik 'gewinkt' ben. Maar eens even kijken en dan blijkt dat ik voor dat knipoogje behoorlijk moet betalen. Mailtje sturen? Dat kan, maar eerst betalen. Mailtje lezen kan ook, mits je maar eerst betaalt. Na één dag al zoveel zogenaamde 'winks' en berichtjes dat iemand mij in haar favorieten heeft geplaatst dat ik er maar een apart mapje voor heb aangemaakt. Kan ze ook weggooien, want de absurde bedragen die gevraagd worden om voor korte tijd toegang te verkrijgen tot de aan mij gerichte boodschappen ga ik niet voldoen.

Dat matches niet altijd 100% overeenkomen kan ik billijken, maar absolute niet-rokers matchen met rokers gaat mij, als wel-roker, te ver, immers, de ander wil beslist niets met rokers beginnen en daar moet Match.com toch gehoor aan geven. Het is iets anders dan je kleur ogen of een pondje meer of minder gewicht.

Sterke punten:
Heb ze niet kunnen ontdekken.

Zwakke punten:
Veel te hoge bedragen om toegang te kunnen verkrijgen tot de aan de inschrijver gerichte meldingen dan wel het contact leggen met een mogelijke match.

Rui beveelt Match.com NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Datum: 30 juli 2013 - 19:26

Geschreven door: Dirk

Dat matchen werkt op geen enkele datingsite.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review