Reviews van deze auteur

Leuke site

Review over Parship

Ik ben nu een paar weken lid van parship, en hoewel ik nog geen date heb gehad vind ik het wel een leuke site. Wel heb ik ontdekt dat je een beetje creatief moet zijn omdat je anders weinig tot geen reacties zult krijgen. Wat belangrijk is is dat je in je profiel niet alleen maar de standaard antwoorden geeft, maar een wat meer persoonlijk verhaaltje over jezelf vertelt. Omdat mensen niet eens een foto kunnen zien is dat het enige waar je je in kan onderscheiden.
Ten tweede is het belangrijk dat je veel, heel veel profielen bezoekt. Mensen krijgen meestal (als ze dat aangevinkt hebben tenminste) een berichtje wanneer iemand hun profiel heeft bezocht en kijken dan ook even op de jouwe. Dat betekent dat je een stuk meer bezoekers hebt dan wanneer je gaat zitten wachten tot ze komen. Mijne ervaring is dat dat namelijk niet gebeurt, zeker niet als je wat langer ingeschreven staat.
Veel profielen zijn niet actief, maar je ziet al snel welke mensen wel betaald hebben. Ik heb in 4 weken tijd ongeveer 15 contactverzoeken en/of ijsbrekers binnen gekregen.
Ik heb nu contact met een leuke jongen en ben heel benieuwd of daar iets uit gaat voortkomen. Mijn ex heeft in ieder geval de liefde van zijn leven via parship ontmoet, dus ik geloof er wel in.
En oja, iedereen weer nu inmiddels wel dat je op tijd moet opzeggen. Dat is trouwens bij de meeste datingsites zo, dus niets nieuws onder de zon. Het is wel vervelend als er ineens weer 189 euro van je rekening wordt afgeschreven, maar dat is gewoon wel je eigen schuld als je niet op tijd opzegt.

Sterke punten
+ Overzichtelijk,
+ serieuze reacties, want mensen betalen veel
+ niet beoordeeld worden op uiterlijk

Zwakke punten
- Beetje duur, ik kon gebruik maken van een aanbieding, anders had ik mezelf niet ingeschreven.

Hoeveel kost het dan????

Review over Match.com

Ik probeer te vinden hoeveel het kost, maar blijkbaar moet je eerst een profiel aanmaken voordat je daar achter kan komen. Beetje vreemd, niet waar? Het weerhoudt mij er in ieder geval van om me in te schrijven.

Sterke punten
Geen idee

Zwakke punten
Je moet eerst een profiel aanmaken voordat je kunt zien hoeveel een abonnement gaat kosten.

reacties:

Review: Parship bedrog: zijn de kandidaten slechts geesten?

Je kunt toch wel een beetje inschatten wie er op zo'n site wel en niet betaald hebben? De meeste betalende leden besteden wel wat meer zorg en aandacht aan hun profiel en meestal plaatsen ze ook een foto.
En nog iets waaraan je kunt dat je met een betalend lid te maken hebt: bezoek gewoon eerst een aantal profielen en wacht vervolgens af wie van die mensen ook jouw profiel bezoekt. Mijn ervaring is dat dit de mensen zijn die betaald hebben.
Parship bevalt mij overigens prima tot nu toe.

Review: gouden bergen

Waarom klaag je dat je als gratis lid niets kunt? Je hebt er toch niet voor betaald, dus wat zeur je dan? Ik zou zeggen, zoek lekker een andere datingsite op.