Voor wie is relatiebureau InterDuo bedoeld? Als u normaal al kwaliteitsbewust en selectief bent, dan wilt u zich zeker bij het beste relatiebureau inschrijven. Het gaat er tenslotte om, de man of vrouw van uw dromen te ontmoeten, waarmee u uw leven wilt gaan delen. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat de selectie van een relatiebureau meer invloed heeft op uw leven dan de keuze van een autodealer of huizenmakelaar!

InterDuo Reviews

  Wel geld innemen en er niets voor doen

  Na de intake heb ik niets van Fons de Vries vernomen. Na een jaar ( ik dacht: ik moet het tijd geven) heb ik zelf contact opgenomen en kreeg precies hetzelfde zinnetje te horen als in de intake: dat mannen van mijn leeftijd een jongere vrouw willen en'dat hij de iets oudere mannen 'biologisch gezien' te oud voor mij vond. Klonk leuk, maar het is wel snel verdiend: bijna 400 euro om een gesprek van een uurtje in te investeren. En dat terwijl hij van te voren weet dat hij geen mannen in zijn bestand heeft die voor een match met mij in aanmerking zouden kunnen komen. Pure oplichting met voorbedachte rade. Ik ga hier werk van maken.

  Sterke punten
  Gelikte folder, ( waar blijkbaar oudere vrouwen intrappen), waarin het lijkt of er een aantal mensen werken. Echter het is een eenmansbedrijf.

  Zwakke punten
  Oneerlijke informatie geven. Als de heer Fons de Vries eerlijk is, zegt hij dat hij geen ( of te weinig) mannen in zijn bestand heeft in de leeftijdscategorie die ik zoek. Hij pretendeert de mogelijkheid van het vinden van een partner, terwijl het een illusie is om die via hem te vinden.

  Jammer

  Ik kreeg een ontmoeting met een heel ander type man dan afgesproken tijdens gesprek. Daarna radiostilte. Toen ik na een paar jaar daar op terug wilde komen, ter afronding voor mezelf. Kwam er een agressieve reactie terug. Terwijl ik met een: "jammer, sorry" genoegen had genomen.

  Sterke punten
  Het leek serieus. Bestaat tenslotte al een aantal jaren.

  Zwakke punten
  Geen empathie, Onvermogen tot reflectie.

  Geen goede ervaring

  Eerste bemiddeling verliep erg slecht. Reactie was zeer defensief en plagerig. Zeer onprofessionele indruk gekregen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kwaliteit bemiddeling en eigen houding

  Interduo megaoplichter

  Hij is te lui om te zoeken, heeft 20 mensen in de database die hij met elkaar ruilt. Niks zoeken of kijken of het zou passen... kreeg een negerin voorgesteld met 3 kids in plaats van blonde dame die ik zoek...

  Sterke punten
  geld aftroggelen

  Zwakke punten
  verdedigen aan de telefoon dat het best wat zou kunnen worden

  niet doen !!!!!

  Enige tijd geleden ingeschreven bij dit bureau. Gedurende enkele maanden slechts 1 voorstel en ontmoeting gehad met een meneer die daarna "het erg druk had"..... Er zijn gewoon geen ( 60 plus) heren ingeschreven bij dit bureau, dus dames doe iets leuks met Uw geld....en vergeet dit bureau.

  Sterke punten
  geld binnenhalen

  Zwakke punten
  alleen maar

  Wat een slecht bureau!

  Ik heb, inmiddels al weer een paar jaar geleden, een hele slechte ervaring gehad met interduo. De eerste date had ik met een man waar ik totaal geen klik mee had, toen ik de heer de Vries hier over inlichtte vatte hij dat als aanval op en werd enorm verdedigend.. Mijn tweede date was met een voormalig crimineel (nee echt, ik geloofde mijn oren in eerste instantie ook niet!!!) Ik ben acuut weg gegaan en toen ik de heer de Vries hier over inlichtte zei hij doodleuk dat hij van de beroepsvereniging niemand op een zwarte lijst mag zetten.... Ik heb toen mijn geld terug geist omdat ik niet wil betalen voor dates met voormalig criminelen. Na dreigen met het indienen van een klacht bij de beroeps vereniging en het inschakelen van mijn rechtsbijstand heb ik 50% van mijn geld terug gekregen. Ik kan het echt niemand aanraden om via Interduo te daten, ik ben blij dat ik daar vanaf ben

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  slechte en zelfs gevaarlijke matches

  Na betaling nooit meer iets vernomen

  Ries heeft helemaal gelijk, wat een oplichter. Natuurlijk is het een hele grote stap om je in te schrijven bij een buro en dan iemand treffen die op een walgelijke manier misbruik maakt van de situatie. In de medische wereld noemen ze dit soort mensen kwakzalvers. De mensen die positief schrijven zullen wel vriendjes zijn want ik geloof er helemaal geen fluit van.

  Sterke punten
  Zakkenvuller

  Zwakke punten
  Zwak is voor mij een 5, Interduo krijgt van mij minder dan een 0.

  Na betaling nooit meer iets gehoord

  :(( na lang twijfelen ingeschreven bij interduo. Site en eerste gesprek waren prima.....daarna nooit meer iets gehoord va Fons de Vries.......in mijn ogen een enorme oplichter!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen enkel initiatief na betalen factuur

  zeer onbetrouwbaar bureau!!!!!!

  Het intake gesprek en de telefoontjes om je binnen te halen zijn uiterst vriendelijk en correct, maar dan................ Als meneer Fons de Vries zijn geld binnen heeft doet hij niets meer voor je en in eens zit je in een leeftijdscategorie die niet zo goed in de markt ligt. Het ene verwijt na het andere krijg je toegespeeld, meneer Fons de Vries voelt zich nooit aangesproken. Meneer Fons de Vries heeft uiteindelijk een date weten te arrangeren. Wat bleek bij de ontmoeting dat de betreffende man gescout (een stand in) was door meneer Fons de Vries en te pas en te onpas werg ingezet om zijn clienten tevreden te houden. De kandidaat in kwestie was niet direkt op zoek naar een partner, maar met een gratis inschrijving bij meneer de Vries wilde hij wel af en toe ingezet worden om te kijken of er iets voor hem bij zat...... Meneer Fons de Vries is niet aan te spreken op zijn handelen en is zelf onderdeel van de branche-vereninging!!!!!! Meneer Fons de Vries is zeker niet de empatische man die zich in eerste instantie voordoet, meneer gaat alleen voor het grote geld. Mijn advies, ga nooit in zee met dit bureau !

  Sterke punten
  geen!!!!

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar bureau.

  Een totale nepperij

  Het buro komt in eerste instantie betrouwbaar over zeker ook vanwege de vermelding op de website van de branche vereniging. Eerst een gesprek, verliep goed, maar vervolgens hoor je niets maar dan ook helemaal niets. Als je vervolgens vraagt hoe het er mee staat krijg je verwijten. TOTAL RIB OFF. Kortom don't do it.

  Sterke punten
  zie boven

  Zwakke punten
  zie boven

Bezoek InterDuo

Schrijf je eigen review