Reviews van deze auteur

Wel geld innemen en er niets voor doen

Review over InterDuo

Na de intake heb ik niets van Fons de Vries vernomen. Na een jaar ( ik dacht: ik moet het tijd geven) heb ik zelf contact opgenomen en kreeg precies hetzelfde zinnetje te horen als in de intake: dat mannen van mijn leeftijd een jongere vrouw willen en'dat hij de iets oudere mannen 'biologisch gezien' te oud voor mij vond. Klonk leuk, maar het is wel snel verdiend: bijna 400 euro om een gesprek van een uurtje in te investeren. En dat terwijl hij van te voren weet dat hij geen mannen in zijn bestand heeft die voor een match met mij in aanmerking zouden kunnen komen. Pure oplichting met voorbedachte rade. Ik ga hier werk van maken.

Sterke punten
Gelikte folder, ( waar blijkbaar oudere vrouwen intrappen), waarin het lijkt of er een aantal mensen werken. Echter het is een eenmansbedrijf.

Zwakke punten
Oneerlijke informatie geven. Als de heer Fons de Vries eerlijk is, zegt hij dat hij geen ( of te weinig) mannen in zijn bestand heeft in de leeftijdscategorie die ik zoek. Hij pretendeert de mogelijkheid van het vinden van een partner, terwijl het een illusie is om die via hem te vinden.