BiLove.nl - 11 Reviews

Last updated: 24 november 2018
BiLove.nl Logo

30% aanbevolen, 11 Reviews

 1. BiLove.nl informatie
 2. Doelgroep
 3. Inschrijven
 4. Gratis account en premium membership
 5. Kosten
 6. Contact gegevens
 7. BiLove.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over BiLove.nl

Niet tevreden over BiLove.nl? Probeer dan eens Lesbian Personals.

BiLove.nl informatie

Schrijf je gratis in op BiLove.nl - de eerste serieuze Nederlandse dating website voor mensen met biseksuele voorkeur! Voor als kiezen geen optie is.

BiLove.nl Details

Hits: 3698

URL: http://www.bilove.nl/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 11

Doelgroep

BiLove.nl is een interessante datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar andere gelijkgestemde biseksuele personen. Op deze site hebben alle leden namelijk een nieuwsgierigheid voor biseksuele romantiek. Deze datingsite is een online gemeenschap waar biseksuele personen met dezelfde interesses bij elkaar komen om op die manier contacten te leggen c.q. te daten met gelijkgestemde personen.

Inschrijven

Personen die interesse hebben in Bi- Love, hebben de mogelijkheid om een gratis 'BiLove' account aan te maken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'Meld je nu gratis aan!', het aanmeldformulier in te vullen. Hier moet men onder andere een gebruikersnaam, wachtwoord en e- mail adres ingeven. Na deze gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'meld je aan'. Na hierop geklikt te hebben, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct surfen op de site en zoeken naar een perfecte Bi- Love date.

Gratis account en premium membership

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Met een gratis account heeft men namelijk toegang tot de standaardfuncties van de site. Een dergelijke account is 3 jaar geldig. Daarnaast hebben deze gebruikers ook de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te gaan. Hiermee kan men onder andere berichten versturen naar andere leden en deze ook lezen en beantwoorden. Men kan verder foto's bekijken, een of meerdere foto's plaatsen of verwijderen op de site en gebruik maken van de live chat opties van de site.

Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een BiLove account aanmaken op deze site. Daarnaast kan men het gratis account ook upgraden naar een premium lidmaatschap. Gebruikers hebben de mogelijkheid om uit vier soorten premium lidmaatschappen te kiezen. Men kan kiezen uit 1 maand, promotie, 3 maanden of 6 maanden premium lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:
3 maanden, 14,65 euro/maand.
6 maanden, 9,95 euro/ maand
12 maanden, 6,66 euro/ maand.

Contact gegevens

Contact Brunique b.v./ BiLove
Rotterdamseweg 183
2629 HD DELFT

Postadres
Postbus 85209
3009 ME ROTTERDAM

Media & Publiciteit
Bi love
T. +31 (0)10 7142266
Email: [email protected]

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van de site, middels het versturen van een e- mail naar [email protected] Daarnaast kan men de helpdesk op de maandag, woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 15.00u telefonisch bereiken op het telefoonnummer 010 7142266.


Maak nu een gratis account aan op BiLove.nl

BiLove.nl Acties & Nieuws

 • 5 januari 2012 Nieuwe datingwebsite voor als kiezen geen optie is
  BiLove.nl is de eerste datingsite voor mensen die fantasieën hebben over een beginnend contact met iemand van hetzelfde geslacht. Voor zowel Vrouw?Vrouw als Man-Man contacten kan veilig en anoniem, gratis worden ingeschreven op www.bilove.nl/gratis-inschrijven. Lees verder

BiLove.nl reviews (11):

BiLove.nl - Oplichters

0

Review:
Ik heb mij laten inschrijven voor een half jaar. Gewoon op zoek naar vriendinnen. Als de site je niet bevalt mag je je abo opzeggen en krijg je je geld terug. Gaat die "bianca" opeens allemaal moeilijk doen omdat ik mijn man zijn email adres heb gebruikt bij het inschrijven. Het zijn daar allemaal nepprofielen. Er is echt niemand die een berichtje leest. Dat is logisch natuurlijk als je als "bianca" zelf achter al die profielen zit. Ik ben ook echt bang dat zij je fotos en gegevens verkopen!! "Bianca" die in werkelijkheid wel Klaas zal heten gaat iig geen geld teruggeven.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Fake

Bernz beveelt BiLove.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BiLove.nl - Dank!

0

Review:
Beste bilove,

Precies een jaar geleden mijn vriendin via jullie site ontmoet. Voor ons allebei de eerste verkenning op bilove. Na de eerste chats afgesproken en we zijn nog steeds samen! Dat is op zich bijzonder omdat we ver uit elkaar wonen en beide zeker niet op zoek waren naar een vaste relatie. Maar het is zo gegroeid en heerlijk!!

Dank jullie wel.

Liefs Anna

BiLove.nl - prima website, prima functies

0

Review:
De titel zegt et al: prima website met prima functies. Vooral top dat er mensen rondlopen die pas net uit de kast zijn gekomen of zelfs nog moeten komen ..

Schrijf ook een review over BiLove.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BiLove.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BiLove.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BiLove.nl


Home » Gay en Lesbian Dating » BiLove.nl