Regionale Dating

Regionale dating is speciaal bedoeld voor diegenen die in contact willen komen met mensen uit hun eigen regio. Het voordeel van regionale dating is dat je kunt daten met mensen uit de omgeving, die bij wijze van spreken om de hoek wonen. Daten met mensen uit je eigen stad, dorp of regio zorgt er automatisch voor dat er in ieder geval één gemeenschappelijke interesse is!
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over StedenDating

StedenDating

StedenDating is gericht op voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder, die op zoek is naar een leuke date, duurzame relatie of nieuwe vriendschap. Leden van de datingsite kunnen gemakkelijk en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Op deze datingsite heb je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Het inschrijven is helemaal gratis. Hierna kun je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan jouw zoekprofiel. Je hebt de mogelijkheid om eerst te mailen
Lees verder »

Bezoek StedenDating

2

Reviews en Ervaringen over BuurtFlirters

BuurtFlirters

Vind direct een sexflirt op BuurtFlirters.nl, ze wonen ook bij jou in de buurt!

Met BuurtFlirters.nl op mobiel ben je altijd binnen bereik wanneer iemand jou benadert voor een spannend sexcontact. Je kunt dus meteen tot actie overgaan. Je mobiel heb je immers altijd bij je! Mis nooit meer een flirt! Omdat je matches zich ook nog eens in jouw buurt bevinden, hoef je geen tijd te verliezen!
Lees verder »

Bezoek BuurtFlirters

3

Reviews en Ervaringen over WyTegearre

WyTegearre

WyTegearre is dé ontmoetingsplaats voor singles in Friesland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in de buurt.
Lees verder »

Bezoek WyTegearre

4

Reviews en Ervaringen over Dating Oost

Dating Oost

Dating Oost is een jonge en actieve Nederlandse datingsite, alléén gericht op singles uit Oost-Nederland die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Iedereen is welkom bij Dating Oost.

Voor leden tussen de 50 en 80 jaar hebben wij een extra service: Persoonlijke Bemiddeling.

Online daten werkt bij Dating Oost net even anders, want privacy op de eerste plaats bij Dating Oost namelijk op de eerste plaats. Het bij Dating Oost niet mogelijk om profielen van leden in te zien door mensen die geen lid zijn van de datingsite. Geen gepiep achter de schermen dus!

DatingOost biedt na
Lees verder »

Bezoek Dating Oost

5

Reviews en Ervaringen over RegioLove

RegioLove

* Op Regiolove kun je anoniem aanmelden waar een foto niet verplicht is en je buurman of buurvrouw je niet snel zal vinden.
* Contacten zijn discreet waar wij als beheer geen inzage hebben.
* Prive is prive.
*Regiolove kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet nagekomen afspraakjes.
Lees verder »

Bezoek RegioLove

6

Reviews en Ervaringen over Provincie Dating

Provincie Dating

Afspraaklijn gesorteerd op postcode.
Lees verder »

Bezoek Provincie Dating

7

Reviews en Ervaringen over Regio-Dating.nl

Regio-Dating.nl

Regio-Dating.nl
Lees verder »

Bezoek Regio-Dating.nl

8

Reviews en Ervaringen over PostcodeFlirts

PostcodeFlirts

Ben je al geruime tijd single, uit een relatie of wil je gewoon iemand anders leren kennen? Wil je heel graag weer leuk daten? Wil je dat met iemand uit de buurt of uit een bepaalde buurt? Meld je dan snel aan bij postcodeflirts.nl. Op deze site kan men op basis van de ingegeven postcode een match vinden en op basis daarvan een leuke conversatie starten en eventueel afspreken. Men kan dus snel en eenvoudig een match in de buurt vinden.

Op de startpagina van de site kan men de postcode of woonplaats ingeven. Vervolgens komt er een lijst van personen tevoorschijn uit dezelfde buurt, die alle
Lees verder »

Bezoek PostcodeFlirts

9

Reviews en Ervaringen over BuurtDating

BuurtDating

Buurtdating - De meeste dates in jouw buurt
Lees verder »

Bezoek BuurtDating

10

Reviews en Ervaringen over Regio Noord Dating

Regio Noord Dating

Welkom op onze site Regionoorddating de datingsite voor de provincies Groningen, Drenthe en Friesland!

Hier op Regionoorddating kun je chatten in onze chatbox die vind je rechtsonder bij onze links, daar kun je zowel openbaar als prive met iemand chatten dus vul je naam of nickname daar in en chat er op los!

Ook hebben we een gastenboek waar je een oproep kunt plaatsen om mensen te ontmoeten of gewoon een leuk bericht te posten!

Deze site is voor iedereen toegankelijk of je nou gewoon wilt socializen, nieuwe mensen wilt leren kennen of wel toe bent aan een relatie het kan hier allemaa
Lees verder »

Bezoek Regio Noord Dating

11

Reviews en Ervaringen over Regio-Datingsite.nl

Regio-Datingsite.nl

Dating in nederland en belgie - regio-datingsite.nl

Dating advertenties geplaats door vrouwen en mannen van alle leeftijden en uit alle regio's van Nederland en België.
Lees verder »

Bezoek Regio-Datingsite.nl

12

Reviews en Ervaringen over LimburgDating

LimburgDating

Limburg Dating is online sinds 13 april 2005. Het initiatief richt zich op mensen uit Nederlands en Belgisch Limburg. "Zoek en vind je maatje of relatie in je eigen regio" is het motto dat ten grondslag ligt aan Limburg Dating.
Lees verder »

Bezoek LimburgDating

13

Reviews en Ervaringen over ProvincieDating.com

ProvincieDating.com

Provincie Dating | Dating op het Platteland

Welkom op Provincie Dating! Ontmoet andere leuke singles! Maak een profiel, en browse de profielen van andere leden totdat je iemand vindt met wie je contact wil legen., Provincie Dating
Lees verder »

Bezoek ProvincieDating.com

14

Reviews en Ervaringen over RegioFlirten

RegioFlirten

RegioFlirten is een erotische contactsite waar je snel en eenvoudig gelijkgestemden kunt vinden voor een spannende afspraakjes en geile avonturen. Je bent heus niet de enige die op zoek is naar spannende seks op het internet. Daarom zal je zeker een leuke date vinden bij RegioFlirten. Je kunt bij RegioFlirten discreet en anoniem online daten. Het inschrijven is helemaal gratis. Wacht dus niet langer, schrijf je snel in en ontdek wie er bij jou in de buurt beschikbaar is voor een geile afspraakje.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mense
Lees verder »

Bezoek RegioFlirten