WyTegearre is dé ontmoetingsplaats voor singles in Friesland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in de buurt.


Doelgroep

Op deze site kan een ieder vanaf 18 jaar terecht, die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Ben je dus toe aan een partner in je leven, ben je het eenzaam zijn zat? Dan ben je bij WyTegearre op het juiste adres. De site is zodanig in elkaar gezet, zodat gebruikers snel en eenvoudig in contact kunnen komen met andere personen op de site op basis van de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog een leuke WyTegearre date scoren? Meld je dan direct aan op deze site.


Aanmelden

Personen die interesse hebben in deze site en die ook een date wensen te scoren, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken. Dit kan men doen door het inschrijfformulier op de startpagina van de site in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. In dit formulier moet men onder andere een profielnaam, het geslacht, voorkeur en werkende e- mail adres ingeven. Vervolgens wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct van start gaan met het vinden van een spannende WyTegearre date.


Lidmaatschap mogelijkheden

Op WyTegearre krijgen alle nieuwe gebruikers een gratis standaard account toegewezen. Met dit account kan men onder andere een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaard berichten versturen, foto's plaatsen, foto's bekijken en standaard zoeken. Daarnaast hebben deze gebruikers ook de mogelijkheid om een upgrade te doen van hun account. Hierdoor verkrijgt met het VIP- lidmaatschap. Dit biedt hen de mogelijkheid om gebruik te maken van de foto zapper opties, persoonlijke berichten te sturen, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste profielbezoekers te bekijken, te chatten en berichten te lezen.


Kosten

Het inschrijven en aanmaken van een account op deze site is geheel gratis. Met een gratis account heeft men beperkt toegang tot de diverse functionaliteiten van de site. Wilt men de kans op een succesvolle date vergroten, dan kan men kiezen voor het VIP lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 1 maand VIP 24,99 /mnd 2 maanden VIP 19,99 /mnd 4 maanden VIP 14,99 /mnd


Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van de site. Dit kan men doen door het online reactieformulier van de site in te vullen en te versturen naar de helpdesk. In dit formulier moet men onder andere de naam, inlognaam, e- mail adres, onderwerp en bericht verwerken. WyTegearre.nl is een site van: Klikmedia B.V. Kerkenbos 1057c 6546 BB Nijmegen Nederland Postbus 38218 6503 AE Nijmegen NederlandWyTegearre Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over WyTegearre.

Bezoek WyTegearre

Schrijf je eigen review