MatchInregio

Match In Regio is een unieke datingsite waar alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar terecht kunnen voor het vinden van een spannende date. Ben je eenzaam, heb je behoefte aan gezelschap of wil je een spannende date scoren? Dan ben je op deze site op het juiste adres. Er zijn voldoende mannelijke en vrouwelijk gebruikers, die net als jouw op zoek zijn naar spanning, liefde en erotiek. Dagelijks blijven er ook nieuwe aanmeldingen binnen komen, Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je geen date zult vinden op deze site. Integendeel is de kans op het vinden van een date vele malen groter dan op andere soortgelijke datingsites. Gebruikers kunnen op deze site onder andere terecht om hun stoutste sexuele fantasieen met andere gebruikers te delen. Omgekeerd kun je dat ook verwachten van andere gebruikers. Wil je dus tot rust komen en je fantasieen delen met anderen? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze unieke datingsite. Match in Regio biedt alle gebruikers een veilige en discrete online dating platform. Je kunt dus zonder zorgen over en weer leuke berichten delen met andere leden alsook berichten ontvangen. Alle persoonsgegevens welke je verstrekt bij de aanmelding worden veilig opgeborgen. Je gegevens zullen verder gedeeld worden met welke derde partij dan ook. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je persoonsgegevens te grabbel gegooid zullen worden. Meld je dus vandaag nog zonder zorgen aan op deze unieke datingsite.

Doelgroep

MatchInRegio is een unieke datingsite voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar ondeugende dates en meer in hun regio of een bepaalde regio. Wil je je stoute fantasieen uit laten komen en ben je op zoek naar andere gelijkgestemde mannen en vrouwen voor een date, seks contact, erotiek en meer? Dan ben je hier op het juiste adres.


Aanmelden

Wil je graag lid worden van Match In Regio en wil je in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen? Dan kun je je geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Op de startpagina van de site zul je onder het kopje 'Begin direct met flirten' een online aanmeldformulier aantreffen alwaar je je gratis kunt registreren. In dit formulier geef je onder andere een nickname, wachtwoord naar keuze en werkende e-mail adres in. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start met het aanmaken van je profiel en het zoeken naar geschikte Match In Regio dates.


Prijzen

Een ieder, die gebruik wenst te maken van de diensten van Match In Regio, kan zich geheel gratis aanmelden op deze datingsite. Als nieuw lid krijg je niet alleen een gratis account toegewezen, maar ook nog 5 gratis credits. Hiermee kun je kennis maken met de verschillende diensten van de site. Wil je priveberichten, flirts en meer sturen naar andere leden? Dan wordt er wel een kleine financiele vergoeding van je gevraagd in de vorm van credits. De credits wordt op hun beurt in creditbundels verkocht. De prijzen van de creditbundels zien er als volgt uit: XSMALL, 50 credits, 10 berichten/ €1,30 per bericht, €13,00 SMALL, 100 credits, 20 berichten/ €1,25 per bericht, €25,00 MEDIUM, 170 credits, 34 berichten/ €1,15 per bericht,€39,00 LARGE, 375 credits, 75 berichten/ €1,00 per bericht, €75,00 XLARGE,695 credits,139 berichten/ €0,90 per bericht, €125,00


Profiel verwijderen

Leden, die geen gebruik weer wensen te maken van de diensten van de site vragen zich altijd af of ze hun profiel zonder wikken of wegen kunnen verwijderen van de site. Gelukkig is dat geen probleem. Je kunt je profiel op zeer eenvoudige wijze verwijderen van de databases van de site. De verwijderfunctie vindt je op de instellingenpagina in het menu rechts bovenin de pagina. Je dienst als eerst in te loggen op de site en dan te gaan naar het tabje “Instellingen” in het menu. Hier kun je onderaan op de pagina klikken op het tabje “mijn account verwijderen". Na deze handeling voltooid te hebben wordt je account per direct verwijdert van de databases van de site.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Match In Regio. Je zou een e-mail kunnen sturen naar het e-mail adres [email protected] of je zou het online contactformulier kunnen invullen welke te benaderen is door op het tabje 'contact' te klikken. In dit formulier vul je je naam, nick name, e-mailadres, onderwerp en bericht in. De klantenservice probeert in beide gevallen zo goed en snel als mogelijk antwoord te geven op de gestelde vragen.


MatchInregio Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over MatchInregio.

Bezoek MatchInregio

Schrijf je eigen review