Dating Oost - 23 Reviews

Last updated: 19 oktober 2017
Dating Oost Logo

82.4% aanbevolen, 23 Reviews

  1. Dating Oost informatie
  2. Inschrijven Dating Oost
  3. Kosten Dating Oost
  4. Betrouwbaarheid Dating Oost
  5. Dating Oost Opzeggen
  6. Dating Oost Reviews
  7. Schrijf ook een review over Dating Oost

Dating Oost informatie

Dating Oost is een jonge en actieve Nederlandse datingsite, alléén gericht op singles uit Oost-Nederland die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Iedereen is welkom bij Dating Oost.

Voor leden tussen de 50 en 80 jaar hebben wij een extra service: Persoonlijke Bemiddeling.

Online daten werkt bij Dating Oost net even anders, want privacy op de eerste plaats bij Dating Oost namelijk op de eerste plaats. Het bij Dating Oost niet mogelijk om profielen van leden in te zien door mensen die geen lid zijn van de datingsite. Geen gepiep achter de schermen dus!

DatingOost biedt naast het algemeen online daten tevens traditionele relatiebemiddeling aan. Bovendien organiseert Dating Oost sinds 2004 ook leuke evenementen voor vrijgezellen (single events). De evenementen van Dating Oost zijn voor iedereen toegankelijk. Je hebt dus geen lidmaatschap van Dating Oost nodig om deel te nemen aan de activiteiten die door Dating Oost worden georganiseerd.

Dating Oost richt zich alleen op traditionele relaties tussen een man en vrouw. Hier moet je even rekening mee houden als je op zoek bent naar iets anders.

Dating Oost Details

Hits: 6657

URL: http://www.datingoost.nl/

Categorieën: Regionale Dating

Reviews: 23

Inschrijven Dating Oost

Inschrijven bij Dating Oost is helemaal gratis en gemakkelijk via de website. Nadat je een profiel hebt aangemaakt, heb je de mogelijkheid om op zoek te gaan naar vrijgezellen die net als jou op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie.

Op de homepagina van de datingsite kun je je inschrijven door
een enkele persoonlijke gegevens
in te vullen die vereist zijn om jou aan andere leden van de datingsite te koppelen, nadat je op de button 'inschrijven' hebt geklikt.

Nadat je klaar bent met het invullen van de lijst wordt er een bericht om jouw dating account bij Dating Oost te bevestigen naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Vervolgens wordt er gevraagd om je dating account activeren. Het activeren van je dating account doe je simpelweg door op de link te klikken in het bevestigingsbericht.Hierna kun je direct beginnen met de zoektocht naar je toekomstige partner.

Dating Oost heeft zowel gratis als betaalde lidmaatschappen. Vanzelfsprekend kun je met een gratis dating account niet hetzelfde als met een betaald lidmaatschap.

Kosten Dating Oost

Dating Oost heeft zowel gratis als betaalde lidmaatschappen. Vanzelfsprekend kun je met een gratis dating account minder dan met een betaald lidmaatschap.

Met een gratis dating account heb je de mogelijkheid om de profielen van alle leden van de datingsite in te zien. Je hebt echter niet de mogelijkheid om leden een bericht te verzenden wanneer je interesse hebt. Tevens kun je ook niet je ontvangen berichten lezen, mocht iemand jou een berichtje sturen omdat hij of zijn geintereseerd is. Een gratis dating account heeft dus echt zijn beperkingen.

Wanneer je een betaald lidmaatschap hebt, kun je gebruik maken van alle extra functionaliteiten die de datingsite te bieden heeft. Een betaald lidmaatschap bij Dating Oost kost €49,95 per jaar. De transactie verloopt via iDeal of een automatische incasso.

Dating Oost organiseert ook feesten voor vrijgezellen (single party's). Het is niet vereist om een lidmaatschap van Dating Oost te hebben. Het tarief voor de single party's zijn€12,50 per persoon. Hapjes en koffie zijn inbegrepen bij het tarief voor de single party. Je hebt de mogelijkheid om op de dag zelf te betalen.

Voor de kosten van de relatiebemiddeling, wordt gevraagd om persoonlijk contact te zoeken met Dating Oost voor advies en een tarief op maat.

Betrouwbaarheid Dating Oost

Bij Dating Oost hebben alleen leden de mogelijkheid om profielen van Dating Oost leden in te zien. Dat betekent dus dat als je geen lidmaatschap bij Dating Oost hebt, je dus niet even wat foto's en informatie kan zien. Hiervoor moet je betalen en dat maakt de datingsite al wat betrouwbaar.

Daarnaast heb je bij Dating Oost zelf ook nog eens controle over wie jouw profiel mag inzien. Niet alle leden op Dating Oost hebben dus de mogelijkheid om jouw profiel te bekijken. Hiervoor zal jij eerst toestemming moeten geven. Op deze manier wordt privacy van de leden gewaarborgd. Niet alleen tegen niet-leden die willen piepen, maar voor leden onderling. Het is namelijk niet nodig dat iedereen gewoon jouw foto's en persoonlijke informatie in kan zien. Daarom is het fijn dat je hier zelf controle over hebt.

Dating Oost heeft ook nog eens twee keurmerken om betrouwbaarheid aan te tonen, namelijk van de branchevereniging singles keurmerk en het Singles Keurmerk.

Bij Dating Oost is het gebruik van fictieve gebruikersnamen niet toegestaan. Het is echter wel toegestaan om een gebruikelijke voornaam te gebruiken die afwijkt van hoe je daadwerkelijk heet.

Persoonlijke informatie zoals je naam, adres, privé en/of mobiele telefoonnummer en je e-mailadres, zijn niet zichtbaar voor andere leden. Dating Oost deelt tevens geen persoonlijke gegevens met derden zonder jouw toestemming.

Dating Oost Opzeggen

Het opzeggen van je datingprofiel kun je opzeggen in slechts een paar eenvoudige stappen. Wanneer je gevonden hebt waar je naar zocht of wanneer jij je dating account wilt opzeggen, moet je daarvoor eerst ingelogd zijn.

Ga vervolgens naar de instellingen en klik op ‘account verwijderen’.
Ben je er nog niet helemaal zeker van dat jij je dating account wilt opzeggen, dan is er ook de mogelijkheid om je profiel voor onbepaalde tijd ‘onzichtbaar’ maken voor andere leden.


Maak nu een gratis account aan op Dating Oost

Dating Oost reviews (23):

Dating Oost - Pluim voor Dating Oost!

0

Review:
Heel georganiseerd en netjes. Wordt echt serieus met je gekeken naar juiste profiel en nemen alle tijd voor je. Voelde me hier erg prettig bij. Warm onthaal gelijk. Geen drempels, het juiste adres waar je gelijk op je gemak voelt.
Zeker aan te bevelen.

Caatje

Sterke punten:
1 op 1 wordt er gekeken naar wat jij wilt en verwacht van een partner, voelde me gelijk op m'n plek bij dit bedrijf. Gemotiveerde mensen, geen geldklopperij. En natuurlijk een superleuke relatie aan over gehouden dankzij deze fijne behulpzame mensen van Dating Oost. Ben echt heel blij dat ik dit zo heb gedaan
Super compliment voor Dating Oost

Zwakke punten:
Totaal niet eigenlijk

Caatje beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - rot site

0

Review:
ik gaf aan dat ik geen lid kon worden en daardoor geen afspraken kon maken en dat ik mij daarom uit wou schrijven.
toen werd ik verwijderd

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
ja alles?

Dating Oost - Dating Oost De Nr.1 Site van Nederland

0

Review:
Beste mensen,

Ik kan iedereen Dating Oost aanraden.
Op een singles ontmoetingsavond in Rijssen op 3 april 2015 ben ik mijn nieuwe liefde tegengekomen.
Alles was op die avond tot in de puntjes geregeld door de mensen achter Dating Oost en daarvoor wil ik hun speciaal bedanken.
Want zonder hun zou ik nooit mijn geliefde hebben ontmoet.
Inmiddels hebben wij een LAT relatie en het gaat heel erg goed tussen ons we zijn stapel verliefd op elkaar.
Tot slot zou ik zeggen bespaar je geld om via de commerciele Lexa en andere datingsites je geld te investeren.
GA VOOR DATING OOST NR.1 Voor Mij.


Sterke punten:
Persoonlijke aandacht
Goede overzichtelijke website
Vriendelijke mensen achter Dating Oost
Zeer leuke Singels Ontmoetingsavond
Streek gebonden website dat bevalt me wel
Goedkope bemiddeling vergeleken met Lexa of Relatieplanet
Genoeg aandacht gehad en de werkwijze is goed uitgelegd

Zwakke punten:
Helemaal niks

Edwin beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - hobby

0

Review:
Dating Oost is een prima site om mensen uit deze streek te ontmoeten, echter als je iemand zoekt wanneer je een grote passie hebt die hier niet veel beoefend wordt is het moeilijk iemand te vinden die weet waar je het over hebt.
Zo houdt ik van zeezeilen. Ik heb niemand gevonden die hier enigszins bekend mee was. Voor de meesten zal zoiets dergelijks geen rol spelen, maar ik ben daar toch wel tegenaan gelopen.

Sterke punten:
Ontmoeting van streekgenoten, overzichtelijke en oprecht aandoende site.

Zwakke punten:
Te weinig leden.

Henk beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - Dating Oost is een topsite!

0

Review:
Voor mij is Dating Oost een topsite omdat je mensen leert kennen in je eigen woongebied, ze zijn eerlijk, bij vragen krijg je een snelle duidelijke reactie, goeie privacy en vooral....niet te duur zeker niet in vergelijking met andere sites die niet te betalen zijn voor menigeen. Kortom....deze site is echt een aanrader!!

Sterke punten:
eerlijk, betrouwbaar, mensen uit eigen omgeving en niet te duur

Zwakke punten:
zou ik zo niet kunnen noemen

Fea beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - Eerlijke en betrouwbare datingsite!

0

Review:
Ik ken geen enkele andere datingsite die zo betrouwbaar, integer, overzichtelijk, en helder is als deze site! En ook niet onbelangrijk de prijs is bijzonder laag en voor velen dus ook toegankelijk.
Daarnaast verzorgen ze zeer regelmatig super leuke en erg goed georganiseerde avonden voor alleenstaanden. Ook erg gezellig en betaalbaar!

Kortom; ik ben meer dan tevreden!

Sterke punten:
Betrouwbaar
Integer
Betaalbaar
Overzichtelijk
Organiseren veel

Zwakke punten:
Zou graag een mogelijkheid zien om de foto's bij de profielen te kunnen vergroten. Maar dit is slecht een klein puntje.

Rita beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - service

0

Review:
ik gaf aan dat ik geen lid kon worden en daardoor geen afspraken kon maken en dat ik mij daarom uit wou schrijven.

toen kwam dating oost met een mooi aanbod.

hartelijk dank hiervoor.

groetjes willemien

willemien beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - kleine, maar goede, eerlijke site

0

Review:
ik vind dit een goede site. datingoost. even een snelle reactie van mij. heb mijn huidige vriendin hier ontmoet. ben neit zo'n hele internetter en moest paar keer bellen en kreeg direct antwoord op mijn (probleem)vragen. heb graag persoonlijk contact. super vriendin aan over gehouden

Sterke punten:
makkelijk en duidelijk

Zwakke punten:
geen eigenlijk

John V. beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - Mooie site

0

Review:
Ik heb goede ervaringen met Dating Oost. Duidelijk, geen overdreven poespas. De site wordt ook regelmatig aangepast. Het is een site alleen voor het Oosten en dat was voor mij de keus om me aan te melden. Het is geen grote site, maar dat is geen probleem omdat ik toch graag iemand uit mijn buurt wil. Ik heb ondertussen meerdere dates gehad. Dit waren leuke, keurige mannen ėn uit de omgeving van Apeldoorn waar ik woon.
Kortom, prima datingsite ter vergelijking met die overvolle landelijke sites. Daar heb ik geen goede ervaringen mee als weduwe.

Sterke punten:
Laag inschrijfgeld!
Overzichtelijk.

Zwakke punten:
Kan er zo geen één bedenken.

Ellen beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Dating Oost - Perfect

0

Review:
Dating oost heeft voor mij gewerkt ! Ik woon samen en ik ben zwanger! Ik kan alleen maar vol lof zijn. Ik ben niet zo heel handig met computers; mijn foto's toevoegen lukte niet zo goed dus moest mailen met de helpdesk. Binnen een paar uur stonden al mijn foto's toegevoegd aan mijn profiel. Daarna heb ik nog twee keer gemaild en iedere keer een keurig antwoord op mijn vragen.
Ik wilde eerst persoonlijke bemiddeling maar dit werd me (heel eerlijk) telefonisch afgeraden ivm mijn (jonge) leeftijd. En gelukkig maar, want bij m'n tweede date ontmoette ik mijn huidige vriend. Hij woont in Hardenberg en ik in Gelderland. Nu wonen we samen en zijn we echt heel gelukkig. Er zijn trouwplannen..... Voor mij en mijn vriend staat datingoost voor altijd in ons geheugen gegrift!! We hebben ze inmiddels een bedankkaart gestuurd.

Sterke punten:
Zeer duidelijke en overzichtelijke site. Goede helpdesk; vriendelijke mensen.
Zeer goedkoop, er word je geen vel over de neus getrokken zoals betalen via automatische incasso's die je niet kunt stoppen (dit had mijn vriend bij een andere site). Voordeel is dat er alleen mensen uit mijn eigen omgeving op staan. Erg prettig. Geen gezoek naar woonplaatsen die in mijn buurt zijn

Zwakke punten:
Geen zwakke punten!

Nicole V beveelt Dating Oost aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Dating Oost

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Dating Oost aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Dating Oost aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Dating Oost


Home » Regionale Dating » Dating Oost