bewust geblokkeerd

bewust geblokkeerd

Ook ik had mij aangemeld bij datingoost. Het is echter niet zo gelopen zoals het had gemoeten. Een korte tijd was ik geen betalend lid, om even de kat uit de boom te kijken. Daarna ben ik betalend lid geworden, en toen begon de ellende. Ik heb maar enkele keren kunnen inloggen, misschien in totaal 4 of 5 keer, en zo uit het niets kon ik niet meer inloggen. Meerdere malen had ik dat gemeld, en de klantenservice doet niets aan mijn klachten. Men reageerde erg laconiek op, en tot op de dag vandaag kan ik nog steeds niet inloggen. Mijn laatste klacht was, dat ik met de gedachte liep, dat ik bewust geblokkeerd was. En op deze opmerking heb nog steeds geen reactie gekregen. Misschien is dit ook wel de waarheid, men kan kennelijk niet tegen kritiek, om de gemakkelijkste weg kiezen, door eenvoudig niet te reageren. Maar in die aantal keren dat ik wel kon inloggen, heb ik aantal keren geschreven, maar zoals op heel veel datingssite's, zitten helaas ook hier erg veel fake-profielen erop. Het schijnt toch een mode te zijn. Ook bij datingoost schijnt het geld belangrijker te zijn, dan tevreden klanten.

Sterke punten
Veel fake-profielen, en een slechte klanten-servicebureau. Alles draait om het geld, ik ben blij dat het om de internet versie gaat. Dit zijn maar een paar euro's, die pijn kan ik wel dragen. Ik heb meer medelijden met diegene die in het bemiddellings traject komen, die moeten flink in hun buidel tasten.

Zwakke punten
goed vertegenwoordigd in oost-nederland

Bezoek Dating Oost Reviews over Dating Oost

reacties

Is dat niet andersom? Sterke punten en zwakke punten.

Misschien moet je eerst een cursus internetten doen? Ik heb dat nog nooit meegemaakt bij datingoost, Sta al meer dan half jaar (betaald=weinig!) ingeschreven. Prima site en goede service (had 1x een vraag en werd direct beantwoord!).

Bezoek Dating Oost Reviews over Dating Oost

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating Oost
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden