Perfect

Dating oost heeft voor mij gewerkt ! Ik woon samen en ik ben zwanger! Ik kan alleen maar vol lof zijn. Ik ben niet zo heel handig met computers; mijn foto's toevoegen lukte niet zo goed dus moest mailen met de helpdesk. Binnen een paar uur stonden al mijn foto's toegevoegd aan mijn profiel. Daarna heb ik nog twee keer gemaild en iedere keer een keurig antwoord op mijn vragen.
Ik wilde eerst persoonlijke bemiddeling maar dit werd me (heel eerlijk) telefonisch afgeraden ivm mijn (jonge) leeftijd. En gelukkig maar, want bij m'n tweede date ontmoette ik mijn huidige vriend. Hij woont in Hardenberg en ik in Gelderland. Nu wonen we samen en zijn we echt heel gelukkig. Er zijn trouwplannen..... Voor mij en mijn vriend staat datingoost voor altijd in ons geheugen gegrift!! We hebben ze inmiddels een bedankkaart gestuurd.

Sterke punten
Zeer duidelijke en overzichtelijke site. Goede helpdesk; vriendelijke mensen.
Zeer goedkoop, er word je geen vel over de neus getrokken zoals betalen via automatische incasso's die je niet kunt stoppen (dit had mijn vriend bij een andere site). Voordeel is dat er alleen mensen uit mijn eigen omgeving op staan. Erg prettig. Geen gezoek naar woonplaatsen die in mijn buurt zijn

Zwakke punten
Geen zwakke punten!

Bezoek Dating Oost Reviews over Dating Oost

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating Oost
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden