Regio-Dating.nl

Regio-Dating.nlRegio-Dating.nl Reviews

  Oplichting

  Je bent erg snel je credits kwijt aan een nepprofiel,het gaat puur om je geld.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles; oplichting.

  lijntje houden

  ik heb het idee dat het alleen maar gaat om je bankrekening lichter te maken , op je antwoorden wordt helemaal niet reageert ,onzinnige vragen stellen waar ik weer op moet reageren, ze hebben geen facebook. ze willen alleen maar via deze site verder gaan, dus mannen weest alert trap hier niet in het heeft me gelukkig maar 25 eur gekost.

  Sterke punten
  Nog niet kunnen ontdekken, dus geen.

  Zwakke punten
  Oplichting.

  liefde

  zoek n maatje met wie ik kan lachen en kan huilen bij wie ik me kan verschuilen,tegen wie ik lekker aan kan liggen tijdens tv kijken etc.n lieve zorgzame eerlijke vriendin,die van dieren en kinderen houdt die t leuk vindt rommelmarkten te bezoeken,tuineren,lezen als hobby heeft.ben jij die knuffelbeer voor mij?

  Sterke punten
  ontdek t zelf maar

  Zwakke punten
  leer me kennen

  oplichting

  na aanmelding had ik al snel contact tot zover leuk. ik stelde voor om via face book verder kennis te maken, want ik wou wel weten met wie ik contact had. kreeg ik te horen dat ze geen facebook had en alleen verder kennis wou maken via sms die via de site gaan. en om te smsen moet je credits kopen. ik krijg dus het idee dat het om geld verdienen gaat en geen contact leggen. volgens de site hebben ze duizenden members ik krijg er maar enkele te zien en geen eens in mijn provincie en wil ik het hele bestand van members zien

  Schrik

  :$

  Sterke punten
  ?....

  Zwakke punten
  Ik werd nog geen seconde nadat ik me had aangemeld opgebeld door ene Niels.

Bezoek Regio-Dating.nl

Schrijf je eigen review