Reviews van deze auteur

lijntje houden

Review over Regio-Dating.nl

ik heb het idee dat het alleen maar gaat om je bankrekening lichter te maken , op je antwoorden wordt helemaal niet reageert ,onzinnige vragen stellen waar ik weer op moet reageren, ze hebben geen facebook. ze willen alleen maar via deze site verder gaan, dus mannen weest alert trap hier niet in het heeft me gelukkig maar 25 eur gekost.

Sterke punten
Nog niet kunnen ontdekken, dus geen.

Zwakke punten
Oplichting.

Aangifte doen politie

Review over Xcontacten

Alle dating sites zijn frauduleus dit geldt voor name erotische dating sites dit dient om zoveel mogelijk daters aan het lijntje te houden,en zo lang mogelijk betalend lid te maken. Een ontmoeting zal dan nooit plaats vinden de foto''s zijn afkomstig van tijdschriften of elders online,en de berichten worden generegeerd door eigen medewerkers of computerprogramma''s (BOTS) Veel mannen durven na afloop niet na de politie te stappen omdat ze zich schamen om na de politie te stappen omdat ze door een erotische dating site zijn opgelicht. dus gewoon aangifte doen dit moet eens stoppen die oplichterij.

Sterke punten
Pure oplichting van het ergste soort

Zwakke punten
Teveel

Ram Bam

Review over Xcontacten

Bekijk het programma uitzending gemist Ram Bam Vara 6 februari en 12 februari. kunnen jullie zien hoe die oplichters te werk gaan.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Teveel.

fake

Review over Xcontacten

Mannen trap hier niet in allemaal fake van A tot Z. ik heb ook op deze site gezeten 4 maanden. geen enkele afspraak. terwijl ik er best goed uit zie hier zitten vrouwen op die openlijk reclame maken voor deze site. de meeste vrouwen zitten ook op andere dating sites.kijk maar eens goed op deze site dubbele profielen van vrouwen limburg. zuidholland 40 jaar oplichting van het ergste soort.je moet toch een gevoelloos mens zijn om iemand zo in de maling te nemen. het loon van een chatoperator 24 eu cent per gesprek. dus die dommerikken worden ook nog uitgebuit. de grote mannen die verdienen natuurlijk het grote geld maar ja die zitten lekker veilig in het buitenland. geloof die positieve reacties niet eigen medewerkers

Sterke punten
Geeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Zwakke punten
Teveel om op te noemen.

reacties: