RegioFlirts

Voel je je al een tijdje eenzaam en heb je behoefte aan sociaal contact? Wil je in contact komen met andere gelijkgestemden om je hart te luchten of om leuke flirt berichtjes te sturen? Dan moet je zeker bij RegioFlirts wezen. RegioFlirts is de ultieme datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, waar je onbepekt toegang krijgt andere gelijkgestemden te leren kennen en voor wie je leuke flirt berichtjes kan sturen. Makkelijker is het nog nooit geweest. Als lid van Regioflirts heb je namelijk direct toegang tot je eigen persoonlijke profiel en een website vol met spannende foto’s en profielen van mogelijke matches. Natuurlijk heb je tevens diverse zoekmogelijkheden tot je beschikking, die je kunt gebruiken om snel en eenvoudig je droom-flirt te vinden. Deze website biedt je een online platform waar je ongestoord en in een veilige omgeving contacten kunt leggen met andere gebruikers. Je hebt daarbij 100% privacy en discretie. De website kun je benaderen via je desktop, tablet en smartphone. Je kunt dus waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en hoeveel keer je maar wilt contact opnemen met andere gebruikers of interessante profielen opzoeken. Lekker handig als je in de bus zit of als je een paar dingen moet regelen en er zijn lange wachttijden. Je kunt dan simpel met je smartphone op zoek gaan naar andere interessante gebruikers en andere mogelijke macthes. De website zelf is gebruiksvriendelijk en aanmelden is geheel gratis. Je kunt dus snel en makkelijk het online aanmeldformulier invullen, je aanmelding bevestigen en vervolgens op zoek gaan naar interessante mogelijke matches. Op de website kun je onder andere terugzien voor welke functies een vergoeding vereist is, informatie over het bedrijf zelf, de algemene voorwaarden en een lijst met de meestgestelde vragen. Duidelijk en betrouwbaar dus! Meld je vandaag nog geheel gratis aan bij RegioFlirts.be!

Doelgroep

Regioflirts staat voor oneindig veel flirten met leuke en sexy leden in Nederland en in de regio. Door je nu aan te melden kun je direct onbeperkt toegang krijgen tot de diverse functionaliteiten van de site en daarmede starten met een leuke flirt. Als lid van Regioflirts heb je direct toegang tot je eigen persoonlijke profiel en een website vol met spannende foto’s en profielen van mogelijke matches. Meld je vandaag nog geheel kosteloos aan en wie weet heb je vandaag al een sexy date.


Aanmelden

Aanmelden op de site is heel simpel. Als je op de site bent kun je klikken op het tabje "Aanmelden" of op "meld u nu aan, het is gratis" of op "Word gratis lid". Na hierop geklikt te hebben komt er een online doorklik aanmeldformulier. Hierin kun je persoonlijke gegevens zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, e- mail adres en interesses ingeven. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van een spannende regioflirt.


Profiel verwijderen

Heb je goed gebruik kunnen maken van de diensten van de site? Heb je een leuke regioflirt vriend of vriendin aan de haak weten te slaan of een vaste casual party en wil je je voor het overige uitschrijven van de site? Dan kun je je profiel op eenvoudige wijze verwijderen van de site. Dit kun je doen door in te loggen op de site en dan te gaan naar mijn profiel. Hierna kun je klikken op "mijn instellingen" en dan op het tabje "verwijder mijn account". In het scherm dat nu verschijnt kun je op "OK" klikken om je profiel definitief te verwijderen


Kosten

Voor het aanmelden op de site en het compleet maken van je profiel hoef je niets te betalen. Echter wordt er wel een kleine vergoeding in de vorm van credits gevraagd voor het leggen van contacten. Je hebt hierbij de mogelijkheid om creditbundels aan te schaffen. De prijzen hiervoor zien er als volgt uit: Credits, Prijs & Prijs per bericht: 10 Credits, € 14, €1,40 25 Credits, € 32,50, €1,30 50 Credits, € 60, €1,20 100 Credits,€115, €1,15 200 Credits, €220 €1,10


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site. Je kunt een e- mail sturen naar [email protected] en het antwoord afwachten. De klantenservice zal dan op haar beurt proberen om zo snel als mogelijk antwoord te geven op je vragen.


RegioFlirts Reviews

  vriendin

  Graag zou ik een eerlijke vriendin ontmoeten om haar te verwennen...

  Sterke punten
  tong

  Waarom staat dit op plek 1?

  Als je hier op de link klikt, kom je op een site voor penisvergroting.
  Dus toen maar even de naam van de site via Google gezocht en de site gevonden, Even in de Algemene Voorwaarden gekeken en ja hoor, daar lees je weer "Deze dienst maakt gebruik van zelf gecreëerde entertainment profielen, deze profielen zijn gemodereerd en hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk." en onderaan staat "Deze site is een erotische chatdienst en maakt enkel gebruik van fictieve profielen."

  Sterke punten
  Als paars je lievelingskleur is zit je goed

  Zwakke punten
  1000000%%%%%%%%%%% NEP

Bezoek RegioFlirts

Schrijf je eigen review