RegioFlirts - 2 Reviews

Last updated: 14 oktober 2019
RegioFlirts Logo

50% aanbevolen, 2 Reviews

  1. RegioFlirts informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Profiel verwijderen
  5. Kosten
  6. Contact gegevens
  7. RegioFlirts Reviews
  8. Schrijf ook een review over RegioFlirts

Niet tevreden over RegioFlirts? Probeer dan eens RegioSexbuddy.

RegioFlirts informatie

Meld u aan, krijg onbeperkte toegang en start met flirten!

Ja, zo eenvoudig is het! Als lid van Regioflirts heeft u direct toegang tot uw eigen persoonlijke profiel en een website vol met spannende foto’s en profielen van mogelijke matches. Natuurlijk heeft u tevens diverse zoekmogelijkheden tot uw beschikking, die u kunt gebruiken om snel en eenvoudig uw droom-flirt te vinden!

RegioFlirts Details

Hits: 369

URL: https://www.regioflirts.be/

Categorieën: Regionale Dating

Reviews: 2

Doelgroep

Regioflirts staat voor oneindig veel flirten met leuke en sexy leden in Nederland en in de regio. Door je nu aan te melden kun je direct onbeperkt toegang krijgen tot de diverse functionaliteiten van de site en daarmede starten met een leuke flirt. Als lid van Regioflirts heb je direct toegang tot je eigen persoonlijke profiel en een website vol met spannende foto’s en profielen van mogelijke matches. Meld je vandaag nog geheel kosteloos aan en wie weet heb je vandaag al een sexy date.

Aanmelden

Aanmelden op de site is heel simpel. Als je op de site bent kun je klikken op het tabje "Aanmelden" of op "meld u nu aan, het is gratis" of op "Word gratis lid". Na hierop geklikt te hebben komt er een online doorklik aanmeldformulier. Hierin kun je persoonlijke gegevens zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, e- mail adres en interesses ingeven. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van een spannende regioflirt.

Profiel verwijderen

Heb je goed gebruik kunnen maken van de diensten van de site? Heb je een leuke regioflirt vriend of vriendin aan de haak weten te slaan of een vaste casual party en wil je je voor het overige uitschrijven van de site? Dan kun je je profiel op eenvoudige wijze verwijderen van de site. Dit kun je doen door in te loggen op de site en dan te gaan naar mijn profiel. Hierna kun je klikken op "mijn instellingen" en dan op het tabje "verwijder mijn account". In het scherm dat nu verschijnt kun je op "OK" klikken om je profiel definitief te verwijderen

Kosten

Voor het aanmelden op de site en het compleet maken van je profiel hoef je niets te betalen. Echter wordt er wel een kleine vergoeding in de vorm van credits gevraagd voor het leggen van contacten. Je hebt hierbij de mogelijkheid om creditbundels aan te schaffen. De prijzen hiervoor zien er als volgt uit:

Credits, Prijs & Prijs per bericht:
10 Credits, € 14, €1,40
25 Credits, € 32,50, €1,30
50 Credits, € 60, €1,20
100 Credits,€115, €1,15
200 Credits, €220 €1,10

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site. Je kunt een e- mail sturen naar [email protected] en het antwoord afwachten. De klantenservice zal dan op haar beurt proberen om zo snel als mogelijk antwoord te geven op je vragen.


Maak nu een gratis account aan op RegioFlirts

RegioFlirts reviews (1):

RegioFlirts - Waarom staat dit op plek 1?

1

Review:
Als je hier op de link klikt, kom je op een site voor penisvergroting.
Dus toen maar even de naam van de site via Google gezocht en de site gevonden, Even in de Algemene Voorwaarden gekeken en ja hoor, daar lees je weer "Deze dienst maakt gebruik van zelf gecreëerde entertainment profielen, deze profielen zijn gemodereerd en hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk." en onderaan staat "Deze site is een erotische chatdienst en maakt enkel gebruik van fictieve profielen."

Sterke punten:
Als paars je lievelingskleur is zit je goed

Zwakke punten:
1000000%%%%%%%%%%% NEP

Schrijf ook een review over RegioFlirts

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RegioFlirts aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RegioFlirts aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RegioFlirts


Home » Regionale Dating » RegioFlirts