Reviews van deze auteur

Drieluik

Een vervolg op mijn reviews/knuz/65082-toch-geen-uitzondering.php De dame in kwestie heeft ook de politie ingeschakeld! Gelukkig heb ik alles bewaard en kon ik mij netjes verdedigen. Ik heb ook mijn gedachten verteld tegenover de politie. De dame in kwestie is 'ziek'. Ik zag herkenning bij de politie bij mijn bevindingen. Maar de politie neemt geen actie tegen de dame en raadt mij aan om het te laten rusten.

Sterke punten
- Gratis

Zwakke punten
- Veel dames willen niet daten - Heel veel scammers - Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites) - Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is - Vleeskeuring - Beveiliging is 'middelmatig'

Toch geen uitzondering

Ik wil terugkomen op mijn review, /knuz/63594-uitzondering-bevestigt-de-regel.php. De dame in kwestie had een groter rugzakje, die steeds verder openging. Ze ging steeds sneller en verder in de toekomst kijken. Ze wilde mij niet meer kwijt en dacht al aan samenwonen en trouwen. Terwijl ze een LAT-relatie voor ogen had. Ze vergat het heden en de nabije toekomst. Ik had mijn vakantieplannen voor haar veranderd na overleg. Alleen vond zij het niet nodig om haar plannen op mij af te stemmen en te bespreken. Er kwamen steeds meer uitjes waarin ik niet voorkwam. Ik zou een weekje blijven slapen. Dit werden er meer. Ze begon langzaam te claimen. Veel van mijn 'eigen' leven werd afgekeurd. Na drie weken wilde ik een rustmoment en ik besloot naar mijn huis te gaan. Dit was niet naar de wens van de dame. Zonder pardon werd het rustmoment het einde van de relatie. Gelukkig heb ik geen geld geïnvesteerd in de toekomst. Het had een dure les voor mij geweest! Zij had namelijk geen middelen. Ik geloof nog steeds in echte liefde. Maar niet op internet. Blijf altijd jezelf en laat je niet verblinden door de eerste aandacht.

Sterke punten
- Gratis

Zwakke punten
- Veel dames willen niet daten - Heel veel scammers - Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites) - Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is - Vleeskeuring - Beveiliging is 'middelmatig'

Uitzondering bevestigt de regel!

Na 15 maanden heb ik mijn account op KNUZ verwijderd. Op het moment dat ik definitief wilde stoppen kwam een dame terug bij mij om te vragen of ik nog interesse had in contact. Zonder enige verwachting ben ik het gesprek aangegaan. Er was een klik en binnen 2 dagen hadden wij ons eerste koffiemomentje. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een date had via KNUZ. De tijd vloog letterlijk voorbij. De rekening mocht gewoon gesplitst worden. Maar dit heb ik niet gedaan. Zij heeft de volgende date betaald. Nu bijna zes weken later hebben wij een relatie. Alles wordt netjes gedeeld. Dus ook de rekening. Het leukste is eigenlijk dat wij altijd al bij elkaar in de buurt waren zonder dat wij het doorhadden. Ze is bijna letterlijk mijn buurvrouw! Ondanks mijn geluk, weet ik dondersgoed dat dit een uitzondering op de regel is. Een heleboel dames op KNUZ zijn daar voor een ander doeleinde! Maar daten met een normale man is voor vele niet aan de orde. De meeste dames hebben ook een (gedrags)probleem en lijden aan hoogmoedswaanzin. Ze denken allemaal dat ze tot de top behoren. Maar de meeste behoren eerder tot de bodem. Ook de omgangsnormen zijn bij de meeste vrouwen niet bekend. Ze vinden het dus heel normaal dat de man moet versieren en betalen. Emancipatie is ineens een onbekende term bij de dames. Gelukkig heb ik een dame gevonden, die wel geëmancipeerd is en ook een goed gesprek kan voeren. Ik denk soms dat zij gewoon verdwaald was en per ongeluk op KNUZ terecht is gekomen. Als je maar je grijze massa blijft gebruiken en vooral geduld hebt dan zou je zomaar eens een leuke dame kunnen vinden. Je moet ook zeker in het bezit zijn van eelt op je ziel en genoeg zelfvertrouwen. Anders zijn alle datingsites echt verboden gebied.

Sterke punten
- Gratis

Zwakke punten
- Veel dames willen niet daten - Teveel scammers - Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites) - Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is - Vleeskeuring - Beveiliging is 'middelmatig'

Parship kort door de bocht

Sinds deze week hebben ze de layout van de berichten aangepast. Ik kan mijn geschreven berichten niet meer terug vinden, ze zijn zonder aankondiging verwijderd. De layout is een stap terug in de tijd en ziet er niet uit. Een bevuilde database onderhouden is vragen om moeilijkheden. Zoals gewoonlijk blijft het stil aan de kant van Parship.

Sterke punten
- Je leert hoe je niet moet handelen.

Zwakke punten
- Geen communicatie - Dictatuur

Ontmoetingsplek voor tweelingen

Deze site zit vol met tweelingen. Ik heb meerdere profielen gemeld maar meer dan een standaard antwoord krijg je niet. De tweelingen blijven gewoon actief en hierdoor wordt de database dus gevuld met lucht. De AV is hier toch heel duidelijk in.

Sterke punten
Heel vermakelijk Eenvoudig om jouw account te verwijderen

Zwakke punten
Leven zelf de AV niet na!!!!

Nog nepper dan nep

Ik ben betaald lid geweest voor een onderzoek. Ik heb helaas moeten constateren dat Parship, simpel gezegd, nep is. De site is een slechte vertaling van uit het Duits. Geregeld komen er nog Duitse teksten langs. Sommige heb ik al een jaar geleden gemeld en deze zouden vervangen worden. Helaas is nog geen enkele aangepast. De Helpdesk belooft van alles en spreekt letterlijk en figuurlijk met meerdere monden. Sterker nog ze spreken elkaar tegen. Ze verschuilen zich achter veiligheid en anonimiteit. Helaas doelen ze niet op de klant maar op Parship. Ze wanen zich veilig door anoniem te blijven. De site zit vol met inactieve profielen of profielen met een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap van drie dagen. Wil je optimaal gebruik maken hiervan? Neem zelf ook een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap en doe dit vooral in het weekend. In het weekend is Parship amper 'bereikbaar'. Ook het ideale moment voor scammers. Want die zitten hier ook. Vrijdagavond is een mooi moment om ze te ontmoeten. Tijd dat het Keurmerk haar huiswerk gaat doen en harder optreedt tegen deze geldklopperij. Liefde is gewoon weg niet te koop! Tot slot. Het is mijn mening en het zal dus wel niet helemaal objectief zijn.

Sterke punten
Een gelikte reclame, die de werkelijkheid totaal niet benaderdt.

Zwakke punten
- Amper echte actieve profielen - Helpdesk heeft geen verstand van zaken - Slechte vertalingen en onvolledige vertalingen - Parship-rapport is gelijk een horoscoop - Een bevuilde database - Veel 'bugs' worden niet opgelost - Geen normen en waarden. Zowel medewerkers als gebruikers

Zit vol scammers

De site is niets meer dan een verzamelplek voor scammers. De profielen zijn gewoon gejat van openbare profielen soms met foto's. Er zijn wel enkele echte profielen maar die zijn met een vergrootglas nog bijna te vinden. Ook na het rapporteren duurt het heel lang voordat er actie ondernomen wordt een profiel te verwijderen.

Sterke punten
- Een hoop lol voor als je niet naarstig opzoek bent naar een date! - Als je eens een scammer wilt ontmoeten dan moet je zeker hier zijn! - Digitale cadeautjes zijn echt een aanwinst! - De Nederlandse vertalingen van de scammers zorgen voor een lach op je gezicht - Onwijs veel dames waarvan de meeste niet (meer) weten dat ze lid zijn.

Zwakke punten
- Ik zou het niet weten! ;-)