Reviews van deze auteur

Drieluik

Review over Knuz

Een vervolg op mijn reviews/knuz/65082-toch-geen-uitzondering.php

De dame in kwestie heeft ook de politie ingeschakeld! Gelukkig heb ik alles bewaard en kon ik mij netjes verdedigen.

Ik heb ook mijn gedachten verteld tegenover de politie. De dame in kwestie is 'ziek'. Ik zag herkenning bij de politie bij mijn bevindingen. Maar de politie neemt geen actie tegen de dame en raadt mij aan om het te laten rusten.

Sterke punten
- Gratis

Zwakke punten
- Veel dames willen niet daten
- Heel veel scammers
- Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
- Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
- Vleeskeuring
- Beveiliging is 'middelmatig'

Toch geen uitzondering

Review over Knuz

Ik wil terugkomen op mijn review, /knuz/63594-uitzondering-bevestigt-de-regel.php.

De dame in kwestie had een groter rugzakje, die steeds verder openging. Ze ging steeds sneller en verder in de toekomst kijken. Ze wilde mij niet meer kwijt en dacht al aan samenwonen en trouwen. Terwijl ze een LAT-relatie voor ogen had.

Ze vergat het heden en de nabije toekomst. Ik had mijn vakantieplannen voor haar veranderd na overleg. Alleen vond zij het niet nodig om haar plannen op mij af te stemmen en te bespreken. Er kwamen steeds meer uitjes waarin ik niet voorkwam.

Ik zou een weekje blijven slapen. Dit werden er meer. Ze begon langzaam te claimen. Veel van mijn 'eigen' leven werd afgekeurd. Na drie weken wilde ik een rustmoment en ik besloot naar mijn huis te gaan. Dit was niet naar de wens van de dame. Zonder pardon werd het rustmoment het einde van de relatie.

Gelukkig heb ik geen geld geïnvesteerd in de toekomst. Het had een dure les voor mij geweest! Zij had namelijk geen middelen.

Ik geloof nog steeds in echte liefde. Maar niet op internet.

Blijf altijd jezelf en laat je niet verblinden door de eerste aandacht.

Sterke punten
- Gratis

Zwakke punten
- Veel dames willen niet daten
- Heel veel scammers
- Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
- Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
- Vleeskeuring
- Beveiliging is 'middelmatig'

Uitzondering bevestigt de regel!

Review over Knuz

Na 15 maanden heb ik mijn account op KNUZ verwijderd.

Op het moment dat ik definitief wilde stoppen kwam een dame terug bij mij om te vragen of ik nog interesse had in contact. Zonder enige verwachting ben ik het gesprek aangegaan. Er was een klik en binnen 2 dagen hadden wij ons eerste koffiemomentje. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een date had via KNUZ. De tijd vloog letterlijk voorbij. De rekening mocht gewoon gesplitst worden. Maar dit heb ik niet gedaan. Zij heeft de volgende date betaald.

Nu bijna zes weken later hebben wij een relatie. Alles wordt netjes gedeeld. Dus ook de rekening. Het leukste is eigenlijk dat wij altijd al bij elkaar in de buurt waren zonder dat wij het doorhadden. Ze is bijna letterlijk mijn buurvrouw!

Ondanks mijn geluk, weet ik dondersgoed dat dit een uitzondering op de regel is. Een heleboel dames op KNUZ zijn daar voor een ander doeleinde! Maar daten met een normale man is voor vele niet aan de orde.

De meeste dames hebben ook een (gedrags)probleem en lijden aan hoogmoedswaanzin. Ze denken allemaal dat ze tot de top behoren. Maar de meeste behoren eerder tot de bodem. Ook de omgangsnormen zijn bij de meeste vrouwen niet bekend. Ze vinden het dus heel normaal dat de man moet versieren en betalen. Emancipatie is ineens een onbekende term bij de dames.

Gelukkig heb ik een dame gevonden, die wel geëmancipeerd is en ook een goed gesprek kan voeren. Ik denk soms dat zij gewoon verdwaald was en per ongeluk op KNUZ terecht is gekomen.

Als je maar je grijze massa blijft gebruiken en vooral geduld hebt dan zou je zomaar eens een leuke dame kunnen vinden. Je moet ook zeker in het bezit zijn van eelt op je ziel en genoeg zelfvertrouwen. Anders zijn alle datingsites echt verboden gebied.

Sterke punten
- Gratis

Zwakke punten
- Veel dames willen niet daten
- Teveel scammers
- Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
- Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
- Vleeskeuring
- Beveiliging is 'middelmatig'

Parship kort door de bocht

Review over Parship

Sinds deze week hebben ze de layout van de berichten aangepast. Ik kan mijn geschreven berichten niet meer terug vinden, ze zijn zonder aankondiging verwijderd. De layout is een stap terug in de tijd en ziet er niet uit.

Een bevuilde database onderhouden is vragen om moeilijkheden.

Zoals gewoonlijk blijft het stil aan de kant van Parship.

Sterke punten
- Je leert hoe je niet moet handelen.

Zwakke punten
- Geen communicatie
- Dictatuur

Ontmoetingsplek voor tweelingen

Review over Lexa

Deze site zit vol met tweelingen. Ik heb meerdere profielen gemeld maar meer dan een standaard antwoord krijg je niet.

De tweelingen blijven gewoon actief en hierdoor wordt de database dus gevuld met lucht.

De AV is hier toch heel duidelijk in.

Sterke punten
Heel vermakelijk
Eenvoudig om jouw account te verwijderen

Zwakke punten
Leven zelf de AV niet na!!!!

Nog nepper dan nep

Review over Parship

Ik ben betaald lid geweest voor een onderzoek. Ik heb helaas moeten constateren dat Parship, simpel gezegd, nep is.

De site is een slechte vertaling van uit het Duits. Geregeld komen er nog Duitse teksten langs. Sommige heb ik al een jaar geleden gemeld en deze zouden vervangen worden. Helaas is nog geen enkele aangepast.

De Helpdesk belooft van alles en spreekt letterlijk en figuurlijk met meerdere monden. Sterker nog ze spreken elkaar tegen. Ze verschuilen zich achter veiligheid en anonimiteit. Helaas doelen ze niet op de klant maar op Parship. Ze wanen zich veilig door anoniem te blijven.

De site zit vol met inactieve profielen of profielen met een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap van drie dagen. Wil je optimaal gebruik maken hiervan? Neem zelf ook een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap en doe dit vooral in het weekend. In het weekend is Parship amper 'bereikbaar'. Ook het ideale moment voor scammers. Want die zitten hier ook. Vrijdagavond is een mooi moment om ze te ontmoeten.

Tijd dat het Keurmerk haar huiswerk gaat doen en harder optreedt tegen deze geldklopperij. Liefde is gewoon weg niet te koop!

Tot slot. Het is mijn mening en het zal dus wel niet helemaal objectief zijn.

Sterke punten
Een gelikte reclame, die de werkelijkheid totaal niet benaderdt.

Zwakke punten
- Amper echte actieve profielen
- Helpdesk heeft geen verstand van zaken
- Slechte vertalingen en onvolledige vertalingen
- Parship-rapport is gelijk een horoscoop
- Een bevuilde database
- Veel 'bugs' worden niet opgelost
- Geen normen en waarden. Zowel medewerkers als gebruikers

Zit vol scammers

Review over Zoosk

De site is niets meer dan een verzamelplek voor scammers. De profielen zijn gewoon gejat van openbare profielen soms met foto's. Er zijn wel enkele echte profielen maar die zijn met een vergrootglas nog bijna te vinden. Ook na het rapporteren duurt het heel lang voordat er actie ondernomen wordt een profiel te verwijderen.

Sterke punten
- Een hoop lol voor als je niet naarstig opzoek bent naar een date!
- Als je eens een scammer wilt ontmoeten dan moet je zeker hier zijn!
- Digitale cadeautjes zijn echt een aanwinst!
- De Nederlandse vertalingen van de scammers zorgen voor een lach op je gezicht
- Onwijs veel dames waarvan de meeste niet (meer) weten dat ze lid zijn.

Zwakke punten
- Ik zou het niet weten! ;-)

reacties:

Review: Profiel als vrouw

Barbara heeft een gespleten persoonlijkheid! Op 16 februari 2021 om 12:13 vraagt ze iets aan zichzelf. Of is het toch Michael!!!

Review: Profiel als vrouw

Niet de letterlijke reactie bedoel ik! Het zijn alle reacties van Barbara bij elkaar genomen.

Review: Profiel als vrouw

Waarom zou ik op mijn woorden terug moeten komen als ik hier nog steeds achter sta? Het is mijn mening en die mag ik geven. Dat is mijn recht. Gelijk aan jouw recht om op allerlei gratis datingsites te zitten. Of het feit dat jij de onderzoeken van MGTOW niet betrouwbaar vindt.

Review: Profiel als vrouw

Ach, wat is vreemd. De politie heeft onderzoek gedaan en heeft niets kunnen vinden omdat ik gewoon inzage heb gegeven in alle berichten, die zij mij had gestuurd. Dus de zaak was snel gesloten zonder aantekening.

Er valt inderdaad niet veel te vinden omdat ik hier niet vaak meer kom kijken. Ik heb het daten via internet achter mij gelaten.

Ik ga jou niet overtuigen van mijn mening zoals eerder gezegd. Toets en bepaal zelf jouw conclusie!

Review: Wie is er oppervlakkig?

De dames op Tinder willen alleen maar vermaakt worden. Steeds vaker lees je dat het leven gevuld is met anderen. Hiermee willen ze alleen maar suggereren dat ze een druk sociaal leven hebben en dat jij als man haar aandacht moet verdienen.

Haar antwoorden op jouw vragen zijn vaak oppervlakkig en kort zonder een wedervraag. Jouw leven is niet boeiend want zij moet het middelpunt van het gesprek zijn.

Ik vraag geregeld of de interesse er wel is na een paar dagen van stilte van haar kant. Een reactie volgt dan snel met vaak de mededeling dat ze druk is en niet continu op haar telefoon zit. Daarmee probeert ze alleen maar aan te geven dat je nog harder je best moet doen voor haar.

Als je na weer een stilte behandeling netjes afscheid neemt dan volgt binnen de kortste keren een verwijdering zonder pardon. Nee,mevrouw zit echt niet continu op haar telefoon!

Zonder afscheidsbericht wordt je gebruikt als pronkstuk om te laten zien hoeveel mannen haar willen ontmoeten.

Review: rammelende eierstokken of rozijnen

Als het bovenstaande klopt dan ga ik mij zorgen maken. Afgelopen weekend tot drie keer toe geliked door een 70-jarige dame. Bij de derde keer was ik het toch wel zat. Ik heb haar ook geliked en gelijk vertelt dat het niets gaat worden. Ook uitgelegd waarom ik haar toch geliked heb. Dit leidde tot een teleurstelling bij haar. Ik was onsympathiek. Het was voor mij de enige mogelijkheid om van haar af te komen. Ik maak alleen gebruik, of misbruik, van het systeem!

Review: Weinig op aan te merken

De reviewer vergeet zijn tip "Denk even na wat je zegt en wees eerlijk en origineel. Dit gaat je zoveel verder brengen." zelf toe te passen!

Review: vraag/aanbod

Op Tinder geldt momenteel de regel "Wat je ziet is wat je krijgt!". Je krijgt alleen het uiterlijk, lees gezichtsfoto, te zien. De letterlijk inhoud blijft verborgen en de figuurlijke inhoud is gelijk aan de profieltekst bij de meeste dames. Het zijn holle vaten.

Je krijgt meestal na een vraag de wedervraag "En jij?". Soms zijn ze zo lui dat alleen de vraag "jij" is! Maar het kan nog erger.

Afgelopen week contact gehad met een dame, die niet uitgesproken raakte over haar leven. Na haar relaas vroeg ze zonder gêne of ik nog meer wilde weten van haar. Dit was haar eerste vraag! Ze had dus totaal geen interesse in mij. Ze wilde alle aandacht en bewondering. Na enkele vragen van mijn kant heb ik besloten om netjes afscheid te nemen met de mededeling dat ik geen echte interactie merk. Ik werd binnen enkele seconde verwijderd als match.

Wil je echt iemand ontmoeten dan raad ik aan om in de echte wereld te gaan kijken. De digitale wereld bestaat hoofdzakelijk uit nulletjes en maar een paar eentjes!

Review: 35+ volslank

De vrouwen haken af want er is altijd wel een profiel dat er nog gelikter uitziet. Ze vergeten alleen dat zij afgelebberd zijn. Een goed gesprek voeren met de dames blijft lastig als zij antwoord geven op jouw vraag en vervolgen met "En jij?".

Review: Inked

Bijna alle dames op tinder zijn letterlijk of figuurlijk getekend voor het leven! Zo zijn er nog meer termen, die onschuldig lijken. Maar heel veel zegt over een dame.

Review: Tijd om te settelen?

De dames blijven alleen gesetteld op de datingsite. Ze tonen geen enkel initiatief en verwachten dat de man het gesprek gaande houdt. Het eerste minpuntje, hoe klein ook, betekent het einde van het gesprek door de dame. Zonder pardon natuurlijk. Mocht je als man netjes het gesprek beëindigen dan krijg je meestal een stilte behandeling of de mededeling dat jij toch haar type niet bent.

Review: Datingheksen

Maagdelijke voortplanting, ook wel parthenogenese genoemd, gaat gelukkig niet op voor heksen. Dus hopen dat het een uitstervend soort is doordat niemand zijn vingers wil branden aan hen. Ook al weet ik beter!

Review: Tegen-eis

Als je vraagt wat ze zoeken in een man dan krijg je standaard de eisen van elkaar de ruimte geven en een goed gesprek voeren.

Meestal krijg je als tegenvraag wat jij zou antwoorden op de zojuist gestelde vraag! Als je dan antwoord geeft zonder een nieuwe vraag te stellen, blijft het vaak stil. Je moet als man dus de conversatie gaande houden. Zodra je een verkeerde vraag of antwoord geeft, is het gelijk over. Maar blokkeren doen ze niet meteen want ze willen toch pronken met het aantal matches dat ze hebben.

Vragen om een andere foto valt meestal verkeerd. Want dan begrijp je meestal wat ze bedoelen met elkaar de ruimte geven!

Review: Drieluik

Ze voelt zich bedreigd.

Review: als je de tijd hebt

PAIQ is zeker een leuke site om je te vermaken. Verwacht geen dates of hoogstaande gespreken want daar zijn de dames niet naar opzoek als je een gemiddelde man bent.

Om een voorbeeld te geven. De reactie van een dame op mijn quizvraag "Wat zoek jij?" was "Ben je ong 1.90m, aantrekkelijk, verzorgd, hoogopgeleid, geen roker, geen huisdierliefhebber, mentaal sterk?". Toen ik haar had toegevoegd en niet binnen 3 minuten reageerde, was mevrouw beledigd. Ik werd zonder pardon geblokkeerd.

Dit soort dames ben je liever kwijt dan rijk. Zij maken jou namelijk arm!

Review: Parship kort door de bocht

Goedemorgen,

Bedankt voor uw snelle reactie. Alleen klopt uw verhaal niet. Ik ben wel degelijk berichten kwijt. Ik weet ook van wie want het zijn een hele conversaties.

Toch leuk om een profielfoto te zien van een verwijderd account! Gelukkig heb ik dit al meer dan een jaar geleden gemeld en nog steeds niet opgelost! Dat geld ook voor een simpele vertaling.

Zoek maar even in de geweldig grote database met verwijderde profielen van Parship.

Zoek anders even op deze site naar mijn eerdere opmerkingen/klachten.

Review: Parship kort door de bocht

Dirk, Dick Perk, bedankt voor jouw geweldige analyse.

@Parship Webcare: Blijkbaar zijn jullie deze conversatie ook kwijt geraakt. Ik ben nog steeds hele conversaties kwijt. Wat gaan jullie daar aan doen?

Review: Parship kort door de bocht

Parship Webcare,

Zoals gebruikelijk blijft het stil. Typisch voor Parship.

Neem de (ex-)klant eens serieus en geef terug waarvoor zij betaald hebben.

Oh ja, ik heb nog steeds inactieve profielen in 'mijn favorieten'.

Review: Parship kort door de bocht

Wie zwijgt stemt toe! Het bewijs dat Parship zijn zaakjes niet (meer) op orde heeft.

Review: Parship kort door de bocht

Wie denkt dat Parship een eerlijk product is! Wees dan gewaarschuwd! Parship zal nooit haar fouten toegeven en jouw geld teruggeven. Parship zwijgt gewoon in alle talen.Dit geldt ook voor de leden want er zijn amper betaalde en actieve deelnemers.

Review: Nog nepper dan nep

Geachte heer Teeuwen,

Als dit oprecht was dan had u de moeite genomen om in uw geweldige database te zoeken naar mijn naam. U neemt zoals gewoonlijk, als Parship, een afwachtende houding aan.

U verwacht dat uw betalende klanten proactief zijn. Parship zelf neemt een afwachtende houding aan. Ik heb meer contact met Parship gehad dan met leden. Ik heb dus indirect betaald voor contact met Parship. U gebruikt uw betalende klanten om nieuwe leden te lokken.

Ik wacht nu af of Parship proactief gaat worden en mij gaat benaderen. Natuurlijk tegen beter weten in wacht ik op uw reactie per mail.

Dirk Gek

Review: Nog nepper dan nep

Geachte heer Teeuwen,

De voornaam is ook allemaal Dirk, ze hebben allemaal een betaald lidmaatschap gehad en ze hebben allemaal de eerder opgesomde klachten netjes gemeld.

Mocht u drie keer het antwoord "JA" geven? Dan weet u zelf ook wel hoe laat het is!

Het klopt dat u de mails beantwoordt. Maar de beloftes in de mails worden totaal niet nagekomen. De meeste antwoorden zijn trouwens standaardberichten met alleen een persoonlijke ondertekening.

Dirk Gek

Review: Nog nepper dan nep

Beste meneer Teeuwen,

een speld in een hooiberg zoeken is lastig. Nu ervaart u ook wat uw leden ervaren op Parship.

Eenzijdig een dossier sluiten is natuurlijk niet netjes. Maar het is typisch iets voor Parship. Bij deze is het dossier nog niet gesloten.

Dirk Gek

Review: Nog nepper dan nep

Geachte heer Teeuwen,

U wacht op een reactie! Ik wacht nog steeds op een reactie ten aanzien van een door u beloofde actie naar de ICT-afdeling. Een simpele vertaalfout schijnt na meer dan een jaar nog niet opgelost te zijn. Terugkoppeling is wel zo netjes.

U neemt uw klanten serieus! Neem dan eens een kijkje op uw pagina over de privacy policy. Ik heb van Parship geen bericht gehad dat deze policy is aangepast. Zonder dat ik het dus weet ben ik akkoord gegaan met de verandering(en). Dit geldt trouwens ook voor de AV.

Ik zal u toch een cadeautje geven. Avril is geen benaming voor een maand in Nederland. Maar dat is nog niets vergeleken met het niet melden van uw (betaalde) klanten dat er zaken veranderd zijn. Ik snap wel waarom. U ook?

Met vriendelijke groet,

Dirk Gek