Parship Review - Nog nepper dan nep

Parship - Nog nepper dan nep

15

Review:
Ik ben betaald lid geweest voor een onderzoek. Ik heb helaas moeten constateren dat Parship, simpel gezegd, nep is.

De site is een slechte vertaling van uit het Duits. Geregeld komen er nog Duitse teksten langs. Sommige heb ik al een jaar geleden gemeld en deze zouden vervangen worden. Helaas is nog geen enkele aangepast.

De Helpdesk belooft van alles en spreekt letterlijk en figuurlijk met meerdere monden. Sterker nog ze spreken elkaar tegen. Ze verschuilen zich achter veiligheid en anonimiteit. Helaas doelen ze niet op de klant maar op Parship. Ze wanen zich veilig door anoniem te blijven.

De site zit vol met inactieve profielen of profielen met een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap van drie dagen. Wil je optimaal gebruik maken hiervan? Neem zelf ook een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap en doe dit vooral in het weekend. In het weekend is Parship amper 'bereikbaar'. Ook het ideale moment voor scammers. Want die zitten hier ook. Vrijdagavond is een mooi moment om ze te ontmoeten.

Tijd dat het Keurmerk haar huiswerk gaat doen en harder optreedt tegen deze geldklopperij. Liefde is gewoon weg niet te koop!

Tot slot. Het is mijn mening en het zal dus wel niet helemaal objectief zijn.

Sterke punten:
Een gelikte reclame, die de werkelijkheid totaal niet benaderdt.

Zwakke punten:
- Amper echte actieve profielen
- Helpdesk heeft geen verstand van zaken
- Slechte vertalingen en onvolledige vertalingen
- Parship-rapport is gelijk een horoscoop
- Een bevuilde database
- Veel 'bugs' worden niet opgelost
- Geen normen en waarden. Zowel medewerkers als gebruikers

Dirk Gek beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

15 Reacties

Datum: 18 juni 2017 - 17:16

Geschreven door: Dirk

Het keurmerk stelt niets voor.

Datum: 19 juni 2017 - 9:39

Geschreven door: MGTOW

Er zijn maar een paar naieve mensen nodig om deze parshit in stand te houden. Bedrog en misleiding maar je bent akkoord gegaan met de voorwaarden, anders kun je de site niet op.

Datum: 19 juni 2017 - 10:43

Geschreven door: Urbenis

Ik veronderstel dat hoger opgeleiden verstandig genoeg zijn om alvorens voor een datingsite te betalen eerst eens de AV te lezen.En ook eens inlichtingen via Google te nemen.
Ik denk dat het 'select personeel' bestaat uit hopeloos zoekenden die zich blind staren op reclame.Wie gaat er nu anders zo een hoog bedrag betalen?

Datum: 30 juni 2017 - 12:51

Geschreven door: Nico Teeuwen

Beste meneer Gek,
Graag wil ik op uw klacht reageren.
Om op alle punten van uw klacht in te gaan, zou ik u willen vragen contact op te nemen met de klantenservice van Parship, aangezien ik aan de hand daarvan bijvoorbeeld de antwoorden van de klantenservice kan inzien. De medewerkers spreken allemaal uit naam van Parship. Aangezien de antwoorden persoonlijk worden geschreven, is de schrijfwijze niet unaniem. De policy van de firma wordt echter in de antwoorden gespiegeld. Daarover is geen misverstand mogelijk. Om die reden is het belangrijk uw klacht hierop te verifiëren.
Wij garanderen de privacy van onze leden. Dat wil zeggen dat wij geen details over andere leden zoals de door hen afgesloten overeenkomst of de persoonlijke gegevens met derden communiceren.
Ik zie uit naar uw antwoord aan [email protected]

Met vriendelijke groeten,

Nico Teeuwen
Parship WebCare

Met vriendelijke groeten,

Nico Teeuwen
Parship WebCare

Datum: 15 juli 2017 - 9:51

Geschreven door: Dirk Gek

Geachte heer Teeuwen,

Als dit oprecht was dan had u de moeite genomen om in uw geweldige database te zoeken naar mijn naam. U neemt zoals gewoonlijk, als Parship, een afwachtende houding aan.

U verwacht dat uw betalende klanten proactief zijn. Parship zelf neemt een afwachtende houding aan. Ik heb meer contact met Parship gehad dan met leden. Ik heb dus indirect betaald voor contact met Parship. U gebruikt uw betalende klanten om nieuwe leden te lokken.

Ik wacht nu af of Parship proactief gaat worden en mij gaat benaderen. Natuurlijk tegen beter weten in wacht ik op uw reactie per mail.

Dirk Gek

Datum: 19 juli 2017 - 10:08

Geschreven door: MGTOW

Parship = Parshit
Ze gokken er op dat het abonnement stiekem tegen woekertarieven kan worden verlengd. Zoals elke datingsite is het aantal actieve (betalende) leden onbekend, en dus ook niet bekend hoeveel er dat per leeftijdsgroep en provincie zijn. Sinds de komst van Tinder mag je er vanuit gaan dat het ledenaanbod niets meer voorstelt. Zelfs op relatieplanet (de zichzelf uitgeroepen marktleider) is het ledenaanbod aantoonbaar marginaal.

Datum: 19 juli 2017 - 13:34

Geschreven door: Nico Teeuwen

Beste meneer Gek,

Hoewel u het misschien niet gelooft zijn er meerdere mensen met uw achternaam "Gek".
Vanwege de wetgeving op het gebied van de privacy mag ik niet alle leden met de naam "Gek" schrijven met de vraag of zij de meneer "Gek" zijn die verwacht dat hij aangeschreven wordt. Bovendien beantwoorden wij alle e-mails die bij de klantenservice aankomen. Ik wacht dus op uw aanvraag.
Met vriendelijke groeten,

Nico Teeuwen
ParshipWebCare

Datum: 1 augustus 2017 - 8:41

Geschreven door: Dirk Gek

Geachte heer Teeuwen,

De voornaam is ook allemaal Dirk, ze hebben allemaal een betaald lidmaatschap gehad en ze hebben allemaal de eerder opgesomde klachten netjes gemeld.

Mocht u drie keer het antwoord "JA" geven? Dan weet u zelf ook wel hoe laat het is!

Het klopt dat u de mails beantwoordt. Maar de beloftes in de mails worden totaal niet nagekomen. De meeste antwoorden zijn trouwens standaardberichten met alleen een persoonlijke ondertekening.

Dirk Gek

Datum: 3 augustus 2017 - 14:16

Geschreven door: Nico Teeuwen

Beste meneer Gek,

Hartelijk dank voor uw reactie.
Ik heb geprobeerd u persoonlijk te antwoorden. Met de door u ter beschikking gestelde gegevens kan ik u geen antwoord geven.

Aangezien u geen persoonlijke gegevens heeft meegedeeld waarmee ik kan reageren beschouw ik uw klacht hiermee als gesloten.

Met vriendelijke groeten,
Nico Teeuwen
Parship WebCare

Datum: 6 augustus 2017 - 9:21

Geschreven door: Dirk Gek

Beste meneer Teeuwen,

een speld in een hooiberg zoeken is lastig. Nu ervaart u ook wat uw leden ervaren op Parship.

Eenzijdig een dossier sluiten is natuurlijk niet netjes. Maar het is typisch iets voor Parship. Bij deze is het dossier nog niet gesloten.

Dirk Gek

Datum: 6 augustus 2017 - 9:44

Geschreven door: MGTOW

Je moet als datingsite wel erg slecht zijn als je meerdere personen in je bestand hebt met de naam dirk gek waarvan er meerdere zijn die recentelijk een klacht hebben ingediend en waarvan er ook nog meerdere zijn die niet naar tevredenheid zijn opgelost.
Parship = Parshit is bij deze weer aangetoond.

Datum: 6 augustus 2017 - 18:12

Geschreven door: Dirk

Ware liefde is niet te koop. Ook niet bij Parship.

Datum: 7 augustus 2017 - 13:40

Geschreven door: Nico Teeuwen

Beste meneer Gek en MGTOW,

Wij zijn bereikbaar via de klantenservice en hebben meermaals aangegeven dat wij op een reactie wachten.
Graag wil ik wijzen op de wetgeving op het gebied van de privacy.
Als men geen contact opneemt via de klantenservice kunnen wij niet meer reageren en moeten wij de klacht afsluiten. We hebben alles geprobeerd.
Daarmee houdt het op.

Met vriendelijke groeten,

Nico Teeuwen
Parship WebCare

Datum: 7 augustus 2017 - 14:59

Geschreven door: MGTOW

Dhr teeuwen heeft dus meerdere personen in zijn bestand met de naam Dirk Gek. Hiervan zijn er volgens hem dus meerdere met recent ingediende en een niet naar tevredenheid opgeloste klachten.
Wie gelooft dit onwaarschijnlijke scenario?
Dhr Teeuwen verschuilt zich achter de wet van privacy, maar hij wordt achterhaald door de wet van getallen en kansberekening.
Eenzelfde juridisch verweer zal wel worden toegepast op de aanwezigheid van inactieve profielen en het automatisch verlengen van het lidmaatschap. Heb ik het nog niet gehad over de man/vrouw verhoudingen die uiteraard verzwegen zullen worden.
Ik zag gisteravond een TV programma over Nigeriaanse datingscammers. Dit programma werd mede mogelijk gemaakt door Parship en reclames van parship waren regelmatig te zien. Dit vond ik wel erg grappig. Want of je nu een nigeriaanse scammer bent of dhr Teeuwen heet, in beide gevallen maak je misbruik van de goedgelovigheid van mensen die op zoek zijn naar een relatie.Lees vooral even de eerdere reviews over parship die hier geplaatst zijn.
Gelukkig is er nu de datingapp Tinder die gratis kan zijn en waarop het aanbod velen malen groter is dan bij Parship. Als je de betaalde versie van Tinder neemt dan is de betaling in een handomdraai te stoppen via de instellingen van de appstore. Je krijgt vooraf ook een bericht dat het verlengd wordt zodat je tijdig actie kunt ondernemen. Bij een automatische verlenging betaal je niet ineens een veel hoger tarief. Ik denk dat dhr Teeuwen hier een hoop van kan leren.

Datum: 8 augustus 2017 - 10:21

Geschreven door: Dirk Gek

Geachte heer Teeuwen,

U wacht op een reactie! Ik wacht nog steeds op een reactie ten aanzien van een door u beloofde actie naar de ICT-afdeling. Een simpele vertaalfout schijnt na meer dan een jaar nog niet opgelost te zijn. Terugkoppeling is wel zo netjes.

U neemt uw klanten serieus! Neem dan eens een kijkje op uw pagina over de privacy policy. Ik heb van Parship geen bericht gehad dat deze policy is aangepast. Zonder dat ik het dus weet ben ik akkoord gegaan met de verandering(en). Dit geldt trouwens ook voor de AV.

Ik zal u toch een cadeautje geven. Avril is geen benaming voor een maand in Nederland. Maar dat is nog niets vergeleken met het niet melden van uw (betaalde) klanten dat er zaken veranderd zijn. Ik snap wel waarom. U ook?

Met vriendelijke groet,

Dirk Gek

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review