Reviews van deze auteur

Univers

Review over Second Love

Aan allemaal,

Hier is er weer één en nog wel dat het hele concept goed is, dat kan natuurlijk nooit, er is met alle wil van de wereld nooit een concept wat totaal goed is, dus ook deze niet, je kunt er inmiddels genoeg over lezen.

Wat mij een beetje gaat vervelen van SL promotie team, dat ze het bijna altijd gooien op hoger opgeleiden, alsof het bij een liefde volle humoristische relatie om scholing gaat, als ik een lief vrouwtje vind die mij de aandacht geeft wat ik zoek, het mij wat kan schelen of ze hoogopgeleid zijn.

Juist hier is het de bedoeling de behoefde te stillen naar een liefdevolle zeker met humor en gezelligheid, dus warmte en dan maakt het niet uit wat er is geleerd of wat hun niveau is, het is niet de bedoeling er mee een gezinnetje te vormen, dan zou het misschien wel een punt wezen, dan moet je er namelijk ook van leven.

SL team, verzin eens wat anders waarop (vrouwen) mannen niet beantwoorden en/ of afwijzen zonder ook maar wat van hen vernomen te hebben, dus te lelijk, niet sexy, groffe taal, alleen maar over sex te hebben, maar niet altijd dat hoogopgeleide, een vrouw die ook naar liefde zoekt kijkt daar echt niet naar, wel of het vertrouwt is, goed aanvoelt en haar wat doet.

Sterke punten
Het leugenachtige van SL zelf

Zwakke punten
Weinig echt zoekende vrouwen, zo die er zijn.

hoera een inkopper voor SL

Review over Second Love

Dat was makkelijk voor je Team SL, die kon je makkelijk inkoppen, maar het is wel waar wat de man zegt

Als er op SL net zoveel gereageerd zou worden als de positieve reclame voor SL word gemaakt en de zogenaamde vrouwen/ mannen die er succes hebben, dan zou ik zo weer lid worden, ook als het nog iets duurder zou zijn.

Je vind er geen vrouw, maar verliest wel je gevoel en vertrouwen.

Jammer hoor, maar dromen bestaan niet en SL is een mooie droom daar blijft het bij.

Hr

Review over Second Love

Het is zo dat de vrouwen gratis verlengingen krijgen, waardoor er vele niet serieuze vrouwen zijn ,heb er meerdere gesproken, ze vinden het en kik dat zoveel mannen op hen reageren, het kost hun niets.

Door de vrouwen gratis lidmaatschap te geven is de zuiverheid weg, komt waarschijnlijk dat er anders wel heel erg weinig vrouwen op de site voor komen en de mannen betalen het gelach voor niet of heel weinig aanbod.

Van de 90 aanschrijvingen maar 1 serieuze reactie, veel laten niets horen, dan een hele boel geen interesse en de rest gaat voor de kik.

Sterke punten
Het zijn wel vrouwen die zich aanmelden

Zwakke punten
Door het niet hoeven betalen door de vrouwen, kunnen er veel niet serieuze vrouwen er toch op blijven staan en de man betaald dat allemaal.

reacties:

Review: het werkt maar pas op

He dit lijkt een echte reaktie, prachtig dat jij er date's en wel meerdere er door heb gekregen, zoveel lukte mij niet. Il heb er maar 1 gekregen die overigens wel na 3 jaar nog stand houd , maar toch heb ik op andere site's die zelfs gedeeltelijk grstis zijn veel meer ontmoetingen gehad (3 per jaar). Kom dus niet aan met " je profiel is niet in orde, benader de vrouwen eens op een goede manier of je scholing zal wel niet goed zijn.
Ik heb mijn weg wel gevonden, maar denk nog steeds dat het idee goed is er behoefde aan is, maar de site eigenaar het om het geld alleen gaat.

Review: rare site en niet de moeite om lid van te worden

Heel verstandig, ik heb het in een aanbieding ooit geprobeerd, maar doet niet wat het beloofd.

Review: IQ

Hoi C van second,
Hij mag dan misschien dezelfde zijn zoals je beweerd, heb je gelijk dan heeft hij je wel mooi tuk, je laat zien dat je kunt zien dat hij dezelfde is hoewel andere naam, dat kan alleen de site beheerders zien en weten, daarmee geef je nu eindelijk bloot dat je weten schap heeft die alleen medewerkers van second kunnen weten, dus moet je wel medewerker of ster wezen.
Laat dit een waarschuwing zijn voor vele.

Review: IQ

Inderdaad, schrijfstijl en professie het is wel heel toevallig hi hi hi, jammer dat je mij een beetje dom noemt en daarmee jezelf boven de normale man zet, ook ik ben erg actief in het begeleiden van mensen en heb ook de nodige ervaring met sociale psychologie. Deze site is en dat weet iedereen die al wat langer met de site te maken heeft, een site die in beginsel wel goed was, zeker in een behoefde kan voldoen, maar door het grote geld niet meer is wat het was, weet genoeg eerlijke vrouwen die dit bevestigen (gratis lidmaatschap, niet actief, voor de fun er op staan en ook wat hier al genoemd is, alleen maar wat aandacht)

Review: IQ

Het valt niet te ontkennen dat er een goede marketing achter zit en ze zowel hun site als er omheen goed in de gaten houden.
Het heeft even geduurd, maar door de stijl en de grote kennis van zaken, zoals het uitzoeken van profielen en IP-adressen, weet je dat je niet met zomaar vrouwen te maken hebt, die hier hun positieve reactie neer zetten, maar met mensen die meer verstand hebben van hoe een site in elkaar zit, dan met het vinden van contacten.
Nar mijn idee hebben ze bij Second hun door deze informatie bloot gegeven en daarmee meteen aangegeven wat al heel lang word gezegd, niet doen.

Review: IQ

Hoi Allemaal,
Zijn we op zoek naar mannen die geleerd zijn of naar een leuke man waar je een leuke tijd mee hebt, want volgens mij zijn we daar naar op zoek, gewoon iemand waar je je fijn bij voelt en leuke dingen me onderneemt, of dat nu uitgaan of sex is, dat maakt niet uit, wel een beetje de liefde te voelen die kriebels voor elkaar hebben, dan volgt de rest vanzelf, het is niet voor niet een tweede liefde.
Dus sorry vrouwen geklets dat jullie op zoek zijn naar een hooggeschoolde zijn dat per definitie betere minnaars.
Verder valt het op dat er altijd de mannen zijn die het verkeert doen, ook dat is wel heel eenzijdig.
Ik ben er wel achter dat je gewoon bijna geen vrouw krijgt, maar ben je een Meester dan zijn de rollen omgekeerd, kom nu eens met waar het wel om draait.

Review: IQ

Je geeft jezelf steeds meer bloot, of je maakt er dag werk van alle revieuws te lezen en alles door te zoeken wat wie schrijft of wel is, maar volgens mij hebben jullie een grote database waar uit jullie putten.
Toch sta ik op second love dus zoek maar eens goed in de ip-adressen.
Je weet te veel van wie wat schrijft en dat is niet normaal en doet geen ??n vrouw die er een gezellige intelligente man heeft gevonden, die houd zich daar wel mee bezig met die man al of niet met hoogdravende gesprekken, in plaats van ieder commentaar proberen onderuit te halen.
Eigenlijk zijn het soms ronduit nare toespelingen en zwart makerijen, zijn dat de gesprekken op hoog niveau.
kun jij Mr. voor je naam zetten ????????

Review: IQ

O ja sorry vergeet nog ??n heel belangrijk ding of heb ik dat nu expres gedaan om het beter te laten opvallen.
Niet iedere man is uit op een vrouw die zich verheven voelt boven een gewone fijne gezellige man, die in zijn huwelijk (helaas) wat te kort komt en juist op een site als deze die daar voor is opgezet, een lieve vrouw te vinden die ook fijne uurtjes met een man wil delen.
Er zullen toch ook wel vrouwen zijn die minder geschoold zijn en een goed gesprek willen over de dagelijkse dingen.

Review: walgelijk

Hoi Angelique,

Ben even nieuwsgierig wat jij walgelijk vind, het uitkleden van mannen, of het willen uitkleden van vrouwen door de mannen.

De meeste mag ik aannemen zijn net als ik naar dat heerlijke gevoel wat je alleen kunt delen met een lieve avontuurlijke vrouw, zonder dat je hele leven op de schop gaat.

Ik hoop op een eerlijke reactie van je Angelique, ik kijk er naar uit.

Frans

Review: walgelijk

Hoy C,

Jammer dat ik niet meer van je weet, niet of je een man of vrouw bent, ik heb wel altijd veel kritiek, maar hoop op een eerlijke behandeling, waar ik best wat voor wil betalen.
Je kunt het geloven of niet, maar ik heb best geen gebrek aan vrouwen, maar die ene waar ik meer mee kan delen als sex alleen, die is er absoluut wel, haar te vinden dat is moeilijk, zou zo mooi zijn haar te vinden via SL.
Dus vind ik het zo jammer dat SL daar niet wat meer controle op uitoefen, ik kan één vrouw die ingeschreven is bij SL, dus wel een zoekende, maar helaas voor korte contacten en ik hoop op een langere, maar ook zij is onbeperkt lid zonder betaling, haar man was ook ingeschreven en die heeft dezelfde ervaringen als bijna iedere man bij SL, geen schijn van kans en dat ligt niet aan wie je bent en wat je schrijft, wat voor niveau, dus blijft mijn kritiek helaas hetzelfde, te weinig aan serieuze vrouwen en er staan er veel op SL die niet op zoek zijn.
Frans.

Review: walgelijk

Hoi allemaal,

Hier ben ik weer, de Frans van de vele reacties, ik wil op jullie allemaal nog eens reageren, ik vind niet dat ik vreemd ga, mijn vrouw is er van op de hoogte, helaas heeft zij zins de geboorte van mijn zoon een probleem en hebben we daardoor al meer dat 30 jaar geen sex, maar omdat ik heel veel van haar houd heb ik haar niet in de steek gelaten wat veel mannen dus wel doen.

Maar ook ik heb behoefde aan intimiteit, die zij om dezelfde reden ook niet kan opbrengen, dus ben ik op zoek naar een vrouw die ook hetzelfde mist als ik, daar kan toch geen kwaad in zitten, kijk sex hebben is geen probleem, kan ik genoeg vinden in swinger en paren clubs, nee ik ben op zoek naar meer intimiteit en wat meer delen dan sex alleen.

Dus leek voor mij de site (tweede liefde) en ideale vindplaats, geen hoeren geen sex pleziertje, nee echt een vrouw om mee lief te hebben en de liefde in zijn mooie form te bedrijven, wat is daar verkeerd aan als twee mensen dat zoeken en bij elkaar kunnen vinden, daar zijn alleen maar winnaars bij.

Helaas is er veel nep op second love en word er valselijk geld verdient aan mannen die zoekende zijn naar een lieve vrouw om wat meer mee te delen dan gewone vriendschap.

Angelique wees niet boos op me, ik meen het echt goed en heb hier nog nooit iemand gevonden en ook geen reacties van vrouwen die hoeren zouden kunnen zijn, dus wees gerust ze zijn er hier niet en C, voor jouw ben ik heel blij dat je hem hebt gevonden, ik denk dat ik te laat ben gekomen op deze site, nu is het bijna niet meer mogelijk, wat in het begin wel mogelijk was.

Liefs en groetjes allemaal en bedankt voor de reacties ook al zijn sommige niet zo leuk, ze zijn wel gemeend,

Groetjes en liefs van Frans

Review: Erg tevreden

Gaat zeker weer wat minder met second, er schrijven weer wat vrouwen hoe goed ze een man hebben gevonden, geloof er niets van, gek hé je hoort nooit dat mannen hun love vinden!!!!!!!!!!

Review: Erg tevreden

Voor eens en altijd, ik kom op sex gebied niets te kort, ga en word regelmatig, zo een 4x per maand uitgenodigd op lekkere prive party's, ga naar paren en swingerclub's, dan heb ik nog wat losse afspraken en acht ik een Meester te zijn, dus van sex tekort is geen sprake, waar ik op zoek naar ben is juist die tweede liefde, waarmee ik meer kan delen dan sex, dit dacht en hoopte ik te vinden op SL, dat straalt de site dan ook uit, echter kom je bedrogen uit, er is genoeg door vele geschreven daarover, erger mij alleen soms aan het Team van SL, die vanwege de keuze voor het grote geld, goede valse reacties geeft en dat is jammer.
Groet aan alle, maar mannen wie, hoe en status maakt niet uit, je bent je geld kwijt en een liefde te vinden is nagenoeg onmogelijk.

Van frustratie is echt geen sprake, wel van teleurstelling en bedrog.

Review: Spannend, leuk en de moeite waard

Ja ja, het zou best kunnen, maar dat zijn wel grote uitzonderingen, de meeste zijn niet ok, dus de meeste mannen betalen een hoge prijs voor niets, de staatsloterij geeft waarschijnlijk meer kans.

Review: Spannend, leuk en de moeite waard

Mariska toch, je hoopt op een "second love", je betaalt een hoge prijs bij een site, niet voor een vrouw, een second love voor een lange tijd en niet voor ordinaire sex, maar voor die hoge prijs verwacht je een eerlijke site en dat is nu juist waar het aan mankeert, de site staat vol met ongeïnteresseerde vrouwen.
Voor sex ga ik wel naar een swingerclub, dus geen gebrek aan sex, maar wel een vrouw om de liefde mee te delen, dat is heel wat anders en volgens mij wat een vrouw op second love ook zoekt, als zie serieus op zoek is.

Review: Spannend, leuk en de moeite waard

O ja, vergeet nog even wat, ik krijg hier veel meer reactie, dan op heel second love, zou bijna hier een leuke lieve tweede liefde moeten kunnen vinden, bij al die tevreden vrouwtjes, lieverds geloof me ik ben heel lief en zorgzaam, vooral vrouwvriendelijk.

Review: DAMES, WE LATEN ONS GEBRUIKEN BIJ SECOND LOVE!! LAAT JE UITSCHRIJVEN BIJ DEZE SITE.

Clara,
Je bent een fantastische vrouw, je slaat de spijker op zijn kop, ik ben een man en heb eigenlijk geen goede ervaringen met second love, hoewel ik mij tot de gelukkige mag prijzen mijn SL gevonden te hebben.
Hoe dat is een heel apart verhaal, maar SL heeft daar bijna niet aan bijgedragen, het was grote geluk en het is een fantastische vrouw, zo een als je er maar 1 keer in je leven tegen komt, de SL kwam pas na vele maanden en niet via SL, maar gewoon omdat we bij elkaar in de buurt woonde en van elkaar wisten dat we zoekende waren.
Dat is de enige bijdrage van SL, hoe groot is de kans dat zoiets je over komt, nihil dus, ik had geluk, verder heb ik geen enkele afspraak kunnen krijgen via SL.
Frans.
Het is waar je word beduveld en fijn te horen dat er eens een vrouw is die dat ook verteld, ik heb het al zo vaak geschreven, maar altijd een berichte terug dat het aan mij zou liggen, profiel niet goed, vrouw onvriendelijk enz. weet dat het niet zo is, dit blijkt wel uit mijn verhaal, maar bij SL is het om de centjes te doen en doen dat over de gevoelens van de man en nu blijkt ook over de gevoels van de vrouw heen.
Jammer het kan zo mooi zijn.
Goed zo Clara, had jouw wel willen ontmoeten.

Review: DAMES, WE LATEN ONS GEBRUIKEN BIJ SECOND LOVE!! LAAT JE UITSCHRIJVEN BIJ DEZE SITE.

Het draai alleen maar om geld en de positieve berichten komen vaak van second love zelf er zit een goed team achter die alles goed in de gaten houd, dus kunnen zij ook heel goed weten wat de resultaten van hun site zijn, na genoeg niets.
Hebben jullie wel eens uitgerekend hoe veel geld er bij hun binnen komt.
groetjes aan al de gelovige en verder word wakker, ik ben succes vol een andere weg ingeslagen en heb echt veel leuke en heerlijke contacten.
Daar zijn wel dames die graag met een fijne vent uit en mee om willen gaan, zelfs al ben je getrouwd, maar het draait wel om eerlijkheid, respect en vertrouwen, heb je dat niet dan krijg je ook daar geen succes en mannen, ja je moet er wel wat aan doen.

Review: DAMES, WE LATEN ONS GEBRUIKEN BIJ SECOND LOVE!! LAAT JE UITSCHRIJVEN BIJ DEZE SITE.

Ja hoor je moet elkaar wat helpen, je moet er wat moeite voor doen maar ik heb de meeste contacten gekregen via de gratis site TAGGED, je maakt je profiel en je benaderd de vrouwen op een gepaste manier, maar dat begrijp je natuurlijk wel, eerst zul je wat heen en weer schrijven tot je van bijde kanten de klik voelt en geloof me dan staat er een fijne tijd te wachten, iets wat ik bij second love nooit heb gevonden, als het bij mij werk moeten andere dat ook kunnen, je hebt het daar echt zelf in de hand, er zijn genoeg vrouwen die op een nette manier ook op zoek zijn wat zij missen, veel succes en hoop te horen als ook jij er wat gevonden hebt.

Review: Waardeloos

Welkom bij de vele die net als jij en ik deze nare ervaring hebben gekregen bij deze site, er zal nu wel weer meteen een god opstaan die zegt dat wij op van alles uit zijn en meer geduld moeten hebben of dat wij de vrouwen niet goed benaderen en hij wel meerdere contacten heeft gehad.

Ieder die dit leest geloof dat nu niet, deze man schrijft echt de waarheid en dat is niet de waarheid van Marco Borsato.

Frans

Review: Je moet je beseffen dat het geen "sex dating" site is....

Weer een mail van een onbekend persoon, die verdacht veel op een promotie voor SL maakt, wat hier wordt gezegd klopt van geen kanten.
Je komt niet eens aan veel mail wisseling toe, naar mannen toe door de vrouwen word zo en zo niet gereageerd en op de mails die een man schrijft krijg je niet eens een antwoord.
Maakt niet uit wat je schrijft, of je nu een heel romantische mail schrijft of een erg directe, maakt allemaal niets uit.
Ik heb mij na een jaar weer eens ingeschreven, nu natuurlijk niet als betalend, mijn oude email adres was door hun geblokkeerd, mijn oude inlog naam was geblokkeerd, dus alles onder een nieuwe fake naam, ja hoor weer een account, wat denk je na meer dan een jaar, dezelfde vrouwen die een jaar geleden ook al geen belangstelling hadden, denken jullie nu echt dat als deze vrouwen serieus waren, na een jaar met zoveel mannen aanbod er nog op zouden staan, als je dit met een ja beantwoord geloof je nog in sprookjes.
Mannen, dromen mag, maar dit zijn geen dromen, dit is om je geld te doen.
Iedereen die het op SL heeft geprobeerd weet het zeker, er loopt wel eens een serieuze vrouw bij SL, maar dat is er één op de duizenden fakers.
Dus is dit een reactie op een valse voorlichting, het maakt niet uit hoe je reageert, het heeft vaak niets te maken met je profiel, laat staan dat je binnen een bepaalde tijd een iemand vind en deze man zegt er wel met 5 contact te hebben gehad, pure misleiding.

Review: Voor wie?

Dus is het nodeloos om lid te worden van SL, de vrouwen die daar op staan kiezen volgens dit schrijven nooit een date via het internet.

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Niets aan toe te voegen, is helemaal juist en ik heb maar 1 vrouw mogen ontmoeten omdat het toevallig een wat verdere buurvrouw was, maar al geraden zij was ook niet op zoek en stond er alleen maar op omdat het gratis voor haar is.

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Ja daar ga ik nu ook eens in de maand naar toe, heb een hele gezellige goede gevonden in de driehoek Gelderland, Brabant en Limburg.
Dat had ik jaren eerder moeten doen.
Misschien leren wij elkaar dan nog eens kennen in een club.

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Zou best zo gevonden kunnen worden, maar hier vind je wel echte contacten en op second love is dat minder als nihil, maar ben jij beschikbaar Britt.

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Beste lieve Mariska,

Helaas is het zo, een man maakt, wat hij ook schrijft of doet geen kans, er zijn gewoon geen of in ieder geval bijna geen vrouwen, ik spreek uit ervaring, 2x een kleine reaktie, zoals ik heb al lang iemand gevonden, veel succes.
1x een ontmoeting, nog omdat ze in mijn buurt woonde, verder helemaal niets.
Geloof me ik ben op zoek naar een serieuze vrouw om in een langdurige 2de relatie het samen erg leuk te maken, eerst mag het vriendschap zijn, maar wil wel de liefde met haar proeven.
Helaas zijn er geen vrouwen die dit zoeken, wat ze wel zoeken weet ik inmiddels niet meer, behalve dat de site niet meer is wat het ooit geweest is, dat is de beheerder kwalijk te nemen, geloof mij maar.
Frans

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Beste Mariska,

Ik ga en ging er zeker niet van uit dat deze site slecht was, dat heb ik uit ervaring en de gesprekken met vrouwen die er op staan en wel de moeite namen (zeker vanwege wat ik schreef in mijn profiel) met mij terug te mailen.
Alle vertelde mij zo goed als het zelfde verhaal, er zal zeker vrouwen zijn die er wel serieus op staan, in al mijn review noem ik ook dat het in principe goed was, maar later fout is gegaan.
Ik spreek en dat meen ik ook dat ik op zoek ben naar een tweede liefde, het samen leuk maken en niet voor even, dus beslist geen wham er op, nee er moet wel een klik zijn voor beide.
Ja de site is niet goed bezig, veel betalende mannen lokken en voor de vrouwen een gratis lidmaatschap geven, ook als zij niet actief zijn, laat iedereen die echt wat zoekt betalen, van mij mag de prijs nog wel verschillen, maar dan krijg je vrouwen die echt op zoek zijn, want ze betalen er voor, dan zul je zien dat er bijna geen vrouwen over blijven.
Beste Mariska, zeker hebben wij elkaar nog niet ontmoet, als je mij kent spreek je anders over mij, de vrouwen die ik kan zijn echt wel gek met me en heb er buiten zeer goede vriendschappen geen sex mee en ook geen liefdes relatie en dat is wat ik zoek op de site en niet kunnen bieden, omdat er te veel fakers op zitten, jammer.
Frans

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Mariska,

Je gaat nu dezelfde antwoorden geven die ik meer ben tegen gekomen op de reviews, nu ga je lijken op iemand van SL zelf, die hier ook regelmatig reageren op de revieuws, we zijn niet helemaal gek en weten inmiddels beter, het gaat niet om de spelling maar om wat er in iemand leeft, daar kijkt een lieve vrouw best doorheen.
Moet zeggen dat je geen enkele manier mijn ongelijk kan weerleggen, ik ben eerlijk genoeg te bekennen als ik ongelijk heb.
Geef mij 1 ding dat deze site wel werkt en ik zal het voor eens en altijd aan iedereen vertellen, zolang mijn tegendeel niet is aangetoond zal ik negatief reageren, zoals eerder door mij gezegd, de vrouwen op de site zeggen het zelf en na een tijd lid te zijn geweest voor veel geld (serieus genoeg dus), met maar twee wat langere reacties is te weinig.
Frans
Frans

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Mariska,

Je gaat nu dezelfde antwoorden geven die ik meer ben tegen gekomen op de reviews, nu ga je lijken op iemand van SL zelf, die hier ook regelmatig reageren op de revieuws, we zijn niet helemaal gek en weten inmiddels beter, het gaat niet om de spelling maar om wat er in iemand leeft, daar kijkt een lieve vrouw best doorheen.
Moet zeggen dat je geen enkele manier mijn ongelijk kan weerleggen, ik ben eerlijk genoeg te bekennen als ik ongelijk heb.
Geef mij 1 ding dat deze site wel werkt en ik zal het voor eens en altijd aan iedereen vertellen, zolang mijn tegendeel niet is aangetoond zal ik negatief reageren, zoals eerder door mij gezegd, de vrouwen op de site zeggen het zelf en na een tijd lid te zijn geweest voor veel geld (serieus genoeg dus), met maar twee wat langere reacties is te weinig.
Frans
Frans

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Beste Mariska,
Je verteld wat over een taalfout, maar je leest niet wat ik schijf en ook dit antwoord kreeg ik meer, precies het zelfde op momenten waarbij de feiten niet weerlegd kunnen worden.
Taalfouten worden hier meteen zichtbaar als ik iets fout zou schrijven.
Wat je schrijft bewijst nog niets jammer genoeg, want ik ben zeer leergierig en kom dan te weten waar ik het verkeerd zou kunnen doen, de mannen die dit lezen weten heel goed als ze lid zijn geweest hoe de site werkt, het gaat mij meer voor de twijfelaars, die moeten het niet doen.
Lees nu eerst eens wat ik heb geschreven en geef daar een goed antwoord op.
Ik beweer niet dat je er voor werkt, maar dat je antwoorden verdacht veel op eerdere antwoorden lijkt en die waren verdacht veel van SL zelf.
Ik beweer niet dat er bij SL nooit een liefde is gevonden, vertel zelfs dat het 1x bijna was gelukt en 1x na vele mails toch niets werd en dat er verder vele fake waren, althans niet op zoek waren.
Je kan en weet niet hoe ik er uit zie, wie ik ben en hoe mijn profiel er uit zag, toch heb jij daar een sterke mening over dat daar iets mis mee was.
Ook zouden mijn mail niet goed zijn, ook die heb jij nooit gezien, kan je vertellen dat als ik op een advertentie mail ik meestal leuke reacties terug krijg, daar ligt het ook dus niet aan.
Dat ik nog niet heb gevonden wat ik dacht te vinden bij SL, een leuke 2de liefde, met inderdaad van alles wat je daarvan mag verwachten, kun je aan een klik denken, maar bij SL komt het niet eens zover.
Frans

Review: mijn ervaringen op secondlove

Dit is wel de meest vreemde reaktie die ik ooit gehoord heb in al die jaren dat ik SL kan.

Er is zo een groot aanbod van heren, dat de vrouwen nooit reageren naar heren, er kan er wel eens eentje dat doen, maar dat dit de manier is die de vrouwen doen is niet het geval.
Ook mag je op SL geen uitdagende foto zetten, dus ook daarmee lukt het niet wat bij vrouwen op te wekken dat zij op een man reageren.
Weet niet voor wie je werkt, maar aub. geen dingen schrijven die de waarheid tarten.
Mannen geloof dit verhaal niet, het is en kan niet waar zijn, dat weten alle die lid of lid zijn geweest, dit zijn sprookjes.

Review: Second Love geen nep

Weer een vrouw die niet realist is, het is nu zo langzamerhand wel bewezen en zegt ze zelf ook al, veel gratis slapende vrouwelijke leden, zelf niet eens meer slapend maar gewoon nooit meer aanwezig, daarom zijn er dan ook mogelijkheden uitgehaald en is dat steeds moeilijker te zien.
Het grote geld gaat gewoon voor en de kans op de loterij winnen is nu groter dan een tweede liefde te vinden.
Niet doen voor er weer wat eerlijker met de mannen wordt ongegaan.

Review: SecondLove gaat steeds meer over geld verdienen (2)

Vertel dit al heel lang in mijn reacties en ben het hier helemaal mee eens, doe er wat mee SL, ik weet dat je dit leest, wees een kerel en maak er een goede site van, met alle gebreken van te weinig vrouwen, de vrouwen die er dan opzitten zijn dan voor ons, geld heb je er al goed aan verdiend.

Review: Feiten en overdenkingen

Weer zo iemand die de realiteit is verloren en niet voor ogen ziet dat door er veeeeel niet serieuze (gratis leden) vrouwen en het grote aanbod van mannen, ook deze site een melk koetje is geworden van zoekende mannen. (dit is nu eenmaal realiteit en wordt door SL gedaan)
Ik had best een goed profiel en best wat reacties terug, maar de eerlijke vrouwen, overigens heel aardige vrouwen, die mijn profiel leuk vonden en daarom ook reageerden, hebben mij zelf verteld waarom zij nog op de site stonden, koste niets, genoten van de aandacht, maar waren wel nieuwsgierig en niet op zoek.
Zouden zij moeten betalen, stopte ze er wel mee.
In al die tijd is er 1x echt kontakt geweest (dat wil al heel veel zeggen over mijn profiel), maar die was op zoek via haar, naar swingers, dus ook wat voor haar man.
Haar man was ook ingeschreven, dat koste veel geld en ook voor hem geen kans, zij bleef er wel opstaan (kosten niets) en hoopt zo een paar te vinden voor partnerruil, ook dit is niet waar de site voor staat.
Trek nu maar de conclusie, ook hier gaat het om het grote geld (reken maar eens uit wat er binnen komt bij de site, als er 500 betalende zijn, voor de helft van de prijs (aanbieding??) 37 x 500= 18500 per maand, per jaar 222000 euro, is heel veel geld en 500 leden en dan nog met korting is aan de lage kant, wie wel niet zo een inkomen.
Het is idealistisch opgezet maar de verleiding van het geld is te groot.
Jammer maar waar, de site alleen kan dat veranderen, het is geen zwendel site, maar helemaal zuiver ook niet ik heb ze dat al verteld, maar kreeg daar niet eens antwoord op, terwijl ze verder heel snel reageren, ook schrijven zij zelf reviews hier om de site in een goed daglicht te zetten.
U ben gewaarschuwd, verwacht niets, het kan gebeuren, maar de kans de staatsloterij te winnen is net zo groot en dan heb je SL niet meer nodig, dan hangen de vrouwen om je heen. (lol)

Review: Feiten en overdenkingen

Beste Rob,

Ik heb juist vele reacties gehad op mijn profiel en die reacties waren heel lief, maar alle vertelde het zelfde verhaal, uit nieuwsgierigheid er opgekomen, vinden het heerlijk de reacties en aandacht die zij genieten en het kost hun niets.
Heb in al die tijd maar 1 vrouw ontmoet, omdat het een buurvrouw was, ook deze vertelde het zelfde verhaal, ook in mijn familiekring zijn er wat vrouwen die er opstaan en er iets mee doen.
Kijk het mag zeker wat kosten, ga tenslotte ook naar swingerclubs en die kosten ook best veel geld, maar daar zijn wel vrouwen, ook daar is het niet zeker, maar heb tot nu toe wel leuke vrouwen ontmoet, die echter alleen op de club plezier maken.
Kortom mag best wat kosten, maar dat moet er ook een goede, eerlijke kans zijn en mag je er van uit gaan dat de vrouwen die er op staan ook (bijna)allemaal op zoek zijn naar een tweede liefde.
Rob ik weet niet wat je er mee wil zeggen, aan het profiel heeft het niet gelegen, daar heb ik wel reacties op gekregen, maar alle vrouwen waren niet op zoek en dat is een fijt en niet alle vrouwen zijn van HBO niveau, dus zou ook dat geen argument zijn om een leuke lieve tweede liefde te vinden, gewoon ze zijn er niet, in ieder geval heel erg weinig.
Niet doen dus blijft mijn advies, ze zijn er wel, maar je kans is minimaal.

Review: SL gaat steeds meer over geld verdienen

Dit is precies zoals ik de site ook heb beleefd, jammer maar ik was al te laat om een serieus contact te vinden.
Ben lid geweest, heb de ervaring opgedaan dat het ook op deze site de kans minder dan nihil is.
Heb daarne geprobeerd mijn mail adres er in te zetten, was meteen zonder waarschuwing verwijderd.
Ben zwaar teleur gesteld in deze site.
Niet doen, de kans in de lotto is groter en dan heb je zo vele vriendinnen die je SL willen worden.
Frans

Review: SL gaat steeds meer over geld verdienen

Freemind,
Je bent of een ras optimist, maar je zal wel weer van SL zelf zijn, een ding is zeker SL reageerd heeeeel snel.
Ik heb best wel wat dames gesproken, heb een vlotte babbel, heb zelfs een dame ontmoet, zij had ook haar man ingeschreven gehad, zelf is ze dat nog steeds (gratis hé) deze en de andere dames bevestigen wat door einstein en ik zelf wordt gezegd, het is en blijft geld verdienen aan de man, was in opzet wel goed bedoeld, maar het grote geld is voor de site eigenaar toch belangrijker geworden dan zijn uitgaanspunt ooit.
Een advertentie leverde meer op, ook niet veel, maar soms wel iets.

Review: Geen fake

Denk dat je fantasie erg groot is, ben ook ingeschreven geweest en ken zelfs meerdere vrouwen die ingeschreven staan, ze vinden de aandacht heel leuk (heb ook best wat gemaild er mee) maar voor een second love gaan ze niet, deze bevestigen de gratis lidmaatschappen die ze krijgen, voelen zich gestreeld door de vele aandacht die ze krijgen.
1x is het mij gelukt om wat verder te komen, ook deze was niet op zoek en haar man was ook kort ingeschreven, zij vertelde dezelfde verhalen, haar doel was partnerruil.
Het is niet direct een fake site, maar door de gratis vrouwen draait het er toch weer om de mannen van hun geld te beroven en zelf rijk te worden.

Review: Second Love is een goede cashcow inspelend op behoeftes

Hi einstein, hij heeft gelijk maar dat weet jij als eigenaar van de site als geen andere.

Review: Geen fake, maar wel opletten

Geduld is niet het slechte punt en in grondslag is de site ook niet verkeerd, maar enig en ernstig krietiek is wel op zijn plaats.
Dat is namelijk het zwakke punt van deze site en wat nog versterkt word door de site zelf.
We weten allemaal dat er meer mannen op zoek zijn dan vrouwen en dat mannen dat gelach betalen, maar deze site geeft om (meer?) vrouwen op hun site te hebben en dus aantrekkelijk te zijn voor mannen, die betalen, hun het lidmaatschap voor niets, daardoor zitten er teveel niet echt geintresseerde vrouwen op, dit heb ik van verschillende vrouwen op deze site gehoord, waar ik wel wat mail kontakt mee had gehad, ook waren er vrouwen die het alleen al leuk vonden de heren aandacht te krijgen, maar absoluut niet op zoek waren.
Dus iedereen die aan deze site denkt wees gewaarschuwd, de kans is miniem om een SL te vinden en dit ligt wel aan de werkwijze van deze site.
Frans

Review: positieve ervaring

Toch blijf ik er bij dat de site ongewenst vrouwen een gratis lidmaadschap geeft, dan staan er meer vrouwen op maar deze zijn niet serieus op zoek, en geeft een vals positief beeld.
Haal die er af en je ziet hoeveel vrouwen er echt op zoek zijn.

Review: positieve ervaring

De prijs is zo hoog dat je het wel laat om hier mee te faken of voor de lol te doen, voor de mannen tenminste, voor de vrouwen kost het niets betalen niets, dus zitten wel voor de lol er op, dat is dus wel te voorkomen.
Ook de vrouwen gewoon betalen, laten de fakers of lol vrouwen het wel uit hun ... om er op te blijven, nogmaals ik weet er al zeker 10 in 14 dagen tijd.

Review: second love

Ik had al geschreven dat de opzet goed is, maar dat de site zelf zich op het verkeerde vlak begeeft met het gratis lidmaadschap (verlenging) voor vrouwen, daarom zijn er er teveel niet serieuse vrouwen (kost ze niets), laat die aub, ook betalen, weet je zeker met serieuse vrouwen te maken te hebben.
Daar gaat het dus fout dit is wel door aan de site te verwijten, daar wil ik geen hoge prijs voor betalen.