Univers

Aan allemaal,

Hier is er weer één en nog wel dat het hele concept goed is, dat kan natuurlijk nooit, er is met alle wil van de wereld nooit een concept wat totaal goed is, dus ook deze niet, je kunt er inmiddels genoeg over lezen.

Wat mij een beetje gaat vervelen van SL promotie team, dat ze het bijna altijd gooien op hoger opgeleiden, alsof het bij een liefde volle humoristische relatie om scholing gaat, als ik een lief vrouwtje vind die mij de aandacht geeft wat ik zoek, het mij wat kan schelen of ze hoogopgeleid zijn.

Juist hier is het de bedoeling de behoefde te stillen naar een liefdevolle zeker met humor en gezelligheid, dus warmte en dan maakt het niet uit wat er is geleerd of wat hun niveau is, het is niet de bedoeling er mee een gezinnetje te vormen, dan zou het misschien wel een punt wezen, dan moet je er namelijk ook van leven.

SL team, verzin eens wat anders waarop (vrouwen) mannen niet beantwoorden en/ of afwijzen zonder ook maar wat van hen vernomen te hebben, dus te lelijk, niet sexy, groffe taal, alleen maar over sex te hebben, maar niet altijd dat hoogopgeleide, een vrouw die ook naar liefde zoekt kijkt daar echt niet naar, wel of het vertrouwt is, goed aanvoelt en haar wat doet.

Sterke punten
Het leugenachtige van SL zelf

Zwakke punten
Weinig echt zoekende vrouwen, zo die er zijn.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

1 reactie

Kapitein; ben jij een vrouw dat je weet wat vrouwen zoeken? Laat me je iets vertellen. Mannen zoeken mooie vrouwen, lieve vrouwen, verzorgende vrouwen. Een vrouw die hen aanbidt en verzorgd. Vrouwen zoeken een stabiele man, een man die voor hen kan zorgen, hen kan 'beschermen', hen geborgenheid en veiligheid biedt. Dat vrouwen dus hogeropgeleide mannen zoeken , zit in hun genen. Hoe hoger opgeleid, hoe stabieler de situatie die een man kan bieden. Hoger opgeleide vrouwen zullen dus voor een langere relatie niet zo snel een lager opgeleide man uitzoeken en dus vallen hoger opgeleide vrouwen en lager opgeleide mannen vaker buiten de boot. Ik ben een zakenvrouw. Hoog opgeleid, zelfstandig en meer cariere gericht dan verzorgend ingesteld. Voor mij is het dus moeilijk een man te vinden voor meer dan een snelle wip of een one-night-stand. Ik heb geen zin om hem te verzorgen, te aanbidden en me afhankelijk te gedragen.. ik heb andere dingen aan mijn hoofd. Belangrijkere zaken. Een secondlove is voor mij dus een uitkomst. Een man die ik vaker kan zien dan één nacht, waar ik een vorm van een relatie mee kan aangaan. Die het leuk vindt wat tegengas te krijgen. Parttime liefhebben en verzorgen op de momenten dat het ons beiden uitkomt.. daarna kan ik heerlijk de deur sluiten en mijn eigen ding weer doen.

Dus ja. Opleidingsniveau doet er toe. Voor een snelle wip of een ONS zoek ik een mooie aantrekkelijke man, eentje die me geil maakt.. en dat gaat voor vrouwen gemakkelijker in het uitgaanswereldje dan op het www. Daar heb ik dus geen SL site voor nodig.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden