IQ

Voor Erbee/Guy/Henk

Hopla, en dan ben je zo maar 33.....of toch 49? Of 65? Of 15?

Zeg oelewapper, als je een review schrijft vanaf een ander ip-adres, met heel veel 'gefuck' erin, dan moet je geen delen van een andere review onder de naam Erbee kopieeren in een review van ene 'Henk'......
En jij vraagt je af waarom niemand met je wil daten?

Ik ben zo blij dat ik nooit met de trein reis.......:-)

Sterke punten
Er staan ook echte mannen met niveau ingeschreven.

Zwakke punten
Te weinig dames kennelijk

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

28 reacties


Hoi C van second,
Hij mag dan misschien dezelfde zijn zoals je beweerd, heb je gelijk dan heeft hij je wel mooi tuk, je laat zien dat je kunt zien dat hij dezelfde is hoewel andere naam, dat kan alleen de site beheerders zien en weten, daarmee geef je nu eindelijk bloot dat je weten schap heeft die alleen medewerkers van second kunnen weten, dus moet je wel medewerker of ster wezen.
Laat dit een waarschuwing zijn voor vele.

Ik denk dat die henk zelf gecopieert heeft. Ik ben iig geen henk.

Elke basisschoolleerling weet dat je alleen maar hoeft te clicken op de naam van de schrijven van een review om het ip-adres te zien.
Katipein: je bent zeker ook zo'n succesloze man? Gezien al jouw reviews zou je een broer van Erbee/Guy/Henk kunnen zijn.Gezellige familie!
En: o ja beheerder van s.l.: wanneer kan ik mijn slaris verwachten? :-)
C.

@ Kapitein.. ?Nee dat zie jij niet goed hoor. Beetje dom van je! Ook jij kunt zien of iemand meerder review geschreven heeft. Klik op de rode naam van de reviewschrijver en vervolgens staan alle reviews van iemand netjes onder elkaar. het gebeurt via ip controle of via onkies dat weet ik niet maar de controle op dubbele reviews is er dus echt..?

Heb het net zelf gecheckt, probeer t zelf maar.?

Ik heb net ook de reactie van mevrouw "C" gelezen op deze erbee/ guy / hans (of hoe deze man zich ook noemt) en ik vind het grof maar inhoudelijk kan ik me er wel enigszins in vinden. ?Ik denk dat deze "Erbee" een zeer zwaar gefrustreerde geest is. ?Zijn reviews zijn ook erg tegenstrijdig. Zelfs in ??n en dezelfde review zitten tegenstrijdigheden. ?Hij schrijft ergens dat hij alles deed om tot een afspraak te komen en zelfs met dure kadootjes etc etc maar dat lukte hem niet. Hij schrijft later weer dat alleen singles een date kunnen krijgen op de sites en vervolgens zegt ie dan weer dat ze singles op die sites moeten weren want die horen daar niet. ?Pardon? Dus de singles ontmoeten wel mensen via de sites' maar mogen er vervolgens niet op. Dan mogen er volgens hem alleen maar getrouwde mensen op second love maar die gaan nooit daten met elkaar zegt hij. Hier is gene logica meer in te vinden? Ook schrijft hij weer ergens later dat ie geld geen probleem vind en dat geld hem niks uitmaakt want dat heeft ie immers zat. Vervolgens zegt ie (steevast) dat het allemaal te duur is. als iemand zich wil voordoen als een intelligente geest met een realistische kijk maar vervolgens heel hard door de mand valt dan is het allemaal extra zielig.

Hij heeft in elk geval de mogelijkheid om hier (gratis) zijn frustraties van zich af te schrijven en er wordt ook nog op gereageerd. Aandacht dus! En aandacht is namelijk wat deze meneer echt zoekt. Als het niet via een date of seksdate, lukt dan maar zo. Maar hoeveel aandacht en response hij ook krijgt... Zijn frustraties worden er niet mee opgelost en wat hij werkelijk wil (blijkbaar toch echt een seksafspraak -als getrouwde man) gaat waarschijnlijk echt nooit van zijn leven gebeuren, want er scheelt een hoop aan zijn zelfbeeld en dat merken mensen heel snel. ?Een persoonlijkheidsstoornis en/of een zeer laag zelfbeeld en daardoor zeer onzeker over zichzelf en zijn positie in de samenleving.. ? Erbee/Guy of Hans of hoe ie zich ook noemt zal heel veel aan zichzelf moeten werken. Gezien zijn gedrag lijkt me dat een onmogelijke opgaaf. Wat moet een gelukkig getrouwde man op internet datingsites (om het zogenaamd uit te proberen? Kom op zeg!) en zijn gefrustreerde reviews hier. Die man is werkelijk doodongelukkig,?Ik ben heel erg blij dat ik niet zijn vrouw ben. Ik vermoed dat deze man thuis een tiran is die zijn vrouw minachtend behandeld en ontevreden is met wat ie heeft. Hij zou echt hulp moeten zoeken bij een goede psychiater

Ik ben van beroep maatschappelijk werker en psychologe. Heb dating ervaringen die ik wel anoniem wil delen maar of ik ze op deze site ga delen? Ik denk het niet. Maar toch, laat deze site toch vooral een betrouwbare bron voor reviews trachten te zijn.?

@Erbee: met alle respect. Klachten mag iedereen hebben maar je moet altijd proberen om zuiver te blijven in je oordeel en niet gratis en goedkoop gaan lopen schreeuwen en politieke idee?n spuien. Hou het bij jezelf en oordeel niet over anderen hier omdat je gefrustreerd bent. Je geloofwaardigheid van je vele reviews en reacties hier zijn echt tot nihil teruggebracht. Jammer.
Voor de duidelijkheid reactie teruggeven aan mij is zinloos. Ik reageer niet terug en lees ook niks meer hier. Dus steek daar geen tijd in.?

Ter info:
Naam en email adres veranderen en je hebt een "ander" ip adres.
Zelf getest

Vele (hetero) mannen geraken gefrustreerd na enige tijd hun hoop op sexsites te zetten.Dit omdat vrouwen daar een (uiterst) zeldzame soort zijn.
Samengevat:
Gratis sites = Teleurgestelde man.
Betaalsites = Gefrustreerde/boze teleurgestelde man

Je kunt dit wel proberen 'Ervaren", maar de schrijfstijl veranderen is alleen weggelegd voor de echte slimmerikjes.

En Marijke: grappig, we hebben dezelfde werkachtergrond. Op grond van de uitlatingen van meneer Erbee is te concluderen dat het hier om een zeer gefrusteerde forens gaat, met inderdaad een verkeerd zelfbeeld.
Ik vermoed echter dat meneer thuis behoorlijk onder de plak zit en dat daar voornamelijk de frustraties vandaan komen.
In een open en eerlijke relatie, zoals die van mij, is er ook ruimte voor een tweede liefde (niet te verwarren met eenmalig hijgerig neuken).
Ook hier kun je beslist de nodige psychologische profielen op los laten. Mijn advies: niet doen.
Gewoon leven en laten leven zonder anderen of jezelf te kwetsen.

Inderdaad, schrijfstijl en professie het is wel heel toevallig hi hi hi, jammer dat je mij een beetje dom noemt en daarmee jezelf boven de normale man zet, ook ik ben erg actief in het begeleiden van mensen en heb ook de nodige ervaring met sociale psychologie. Deze site is en dat weet iedereen die al wat langer met de site te maken heeft, een site die in beginsel wel goed was, zeker in een behoefde kan voldoen, maar door het grote geld niet meer is wat het was, weet genoeg eerlijke vrouwen die dit bevestigen (gratis lidmaatschap, niet actief, voor de fun er op staan en ook wat hier al genoemd is, alleen maar wat aandacht)

Nog niet opgevallen dat de positieve reacties zelfde stijl en opmaak hebben?

Ja, dat noemen we inderdaad: STIJL!

Iemand met "stijl" die cataloog wil staan?

Maar nu eens serieus:

Als de meeste mannen aan sex denken komt hun verstand op nul en laten ze zich op een of andere site inschrijven.Zonder zich af te vragen of daar wel (echte) vrouwen aanwezig zijn.Via Google is dit eenvoudig te achterhalen.
Ik kwam ook dit tegen :

De vrouw kiest, tenminste in deze bemiddelingsvorm, uit welhaast ontelbare mannen, terwijl hij een zeer beperkte keus heeft. Het is niet voor niets zo dat alle internet sites voor second love vrouwen gratis bemiddelen, al verbergen zij dit meestal om mannen niet af te schrikken. Ze moeten het geld verdienen door mannen in te schrijven. Duizend mannen aan 100 Euro is altijd nog 100.000.Maar als daar slechts 20 vrouwen tegenover staan als dat al gaat lukken? En als die vrouwen na een lawine aan mannelijke reacties gillend maken dat ze wegkomen? Hoeveel kans maak je dan als man?

Het valt niet te ontkennen dat er een goede marketing achter zit en ze zowel hun site als er omheen goed in de gaten houden.
Het heeft even geduurd, maar door de stijl en de grote kennis van zaken, zoals het uitzoeken van profielen en IP-adressen, weet je dat je niet met zomaar vrouwen te maken hebt, die hier hun positieve reactie neer zetten, maar met mensen die meer verstand hebben van hoe een site in elkaar zit, dan met het vinden van contacten.
Nar mijn idee hebben ze bij Second hun door deze informatie bloot gegeven en daarmee meteen aangegeven wat al heel lang word gezegd, niet doen.

@ C.

Aan jouw reacties te zien raak je ook al aardig gefrustreerd over dit allemaal.
Ik heb reacties onder erbee63 en onder guy67 staan, ja ik heb allebei de namen gebruikt op SL en SF, maar henk ben ik niet, dat is gewoon iemand anders die het geheel met mij eens is.

Ik hoef nu geen reviews meer te schrijven. Ik vind het wel genoeg zo. Mijn doel is bereikt, ik ben gehoord, en ik merk dat velen het met mij eens zijn dat de sites niet werken en dat het gewoon geldklopperij is, en met name de mannen financieel worden benadeeld.

Ik brand mijn vingers niet meer aan zo'n site iig. en ik hoop dat de sites een stille dood sterven, ik zou er geen traan om laten.

Erbee,
Gefrustreerd raken is niet voor mij.
Ik heb met mijn reacties in ieder geval kunnen bereiken dat je voornemens bent om geen reviews meer te geven.
Hiervoor alvast mijn hartelijke dank.
Ik wens je veel treinplezier.

met vriendelijke groet,
C.

Zolang er mannen bestaan zullen ook dit soort sites blijven bestaan.

Statistisch gezien,en in de veronderstelling dat vrouwen in vergelijking tot mannen evenveel reviews schrijven,dan zouden er 20 tot 50 maal meer reviews van mannen moeten komen.
Zouden de reviews van "vrouwen " niet komen om mannen te lokken?

Beste hetiszo,

Al sinds Adam en Eva in het vermeende paradijs aan hun avontuur begonnen dat 'leven' heet, verleiden vrouwen, mannen.
En met succes.

He C.

Ik zou met jou wel eens een pittig gesprek willen hebben op nivo, lijkt me wel spannend. En ik reis niet met de trein, ik rij ze.

Het wordt heel hoog tijd voor een site waar al die mannen --- die niet door ons vrouwen niet gewild zijn omdat ze niet leuk zijn, te lelijk, te dom, te brutaal of te onverzorgd of te kinderlijk en niks te melden hebben-- aan hun trekken komen.. En dat moet dan gratis of voor 1 euro per maand. Loopt storm zo'n site. Dat voorspel ik. Nu nog op zoek naar vrouwen die daar trek in hebben... :-((( dat wordt weer heel erg lastig vrees ik.

Mannen die denken dat internet de oplossing is voor het niet flirten met vrouwen moet ik teleurstellen. Ook op internet ga je niets klaarspelen. Voor die mannen vrees ik dat er niks anders op zit dan een betaalde vrouw te zoeken en dan ondertussen denken dat ze haar hebben versierd. Die vrouwen die zijn er wel. Ze heten hoeren en je kunt ze makkelijk vinden op de wallen en via escortbureaus

Ik heb allang door dat mannen iets heel anders zoeken dan vrouwen. Vrouwen willen vooral aandacht, en mannen vooral seks. Waar ga je anders vreemd voor? Daarom werkt het voor de meeste mannen niet. En ja ik wil wel een site zien waar alles gratis is, en vrouwen schrijven zich heus wel in, alleen zouden ze wat meer voor seks moeten gaan, dan wordt het echt een succes.

Hoi 'collega ABC van S.l.' (want je schrijft een review die niet negatief uitpakt voor S.L.)
Jij wacht ook nog steeds tevergeefs op het uitbetalen van de salaris door S.L.?
Ik ook al drie jaar.....
De mannen die je beschrijft snappen echt niet waarom ze nooit een date hebben.
Niet via internet en ook niet in real life. Hoe een treinmachinist zoals Erbee in Godsnaam contacten kan leggen met vrouwen in de trein is me helemaal een raadsel???? Ik had de indruk dat zo'n man ( of vrouw) zich louter concentreert op het veilig vervoeren van passagiers.
Uit mijn jarenlange ervaring durf ik rustig te stellen dat het merendeel van de mannen die beweren HBO niveau te hebben, hier zelfs niet in de buurt komen.
Helaas begrijpen die mannen niet dat ze bij hoog opgeleide vrouwen razendsnel door de mand vallen.
Als je wel zo aantrekkelijk en charmant zou zijn, met voldoende 1q en eq, en met de skills om een vrouw op een prettige manier te versieren, zou je zeker wel resultaat boeken.
Houd, als je hormonen je dreigen te overweldigen, in ieder geval je hersenen eens waar ze horen en laat ze niet een meter lager zakken.

Mannen met niveau gaan niet op sexsites te koop staan,en mannen die succes in real life hebben,hebben geen internet nodig.

H? Freemind,

Wat zegt dat dan over jou? Wat is, volgens jou dan jouw niveau?
Juist succesvolle, hoogopgeleide mannen zijn zo verstandig om niet in hun eigen (werk)omgeving op de versiertoer te gaan.
Zij houden business en pleasure strikt gescheiden. Dat voorkomt een hoop gelazer. En dat is heel verstandig.
En dan is internet een handig medium.

Hoi Allemaal,
Zijn we op zoek naar mannen die geleerd zijn of naar een leuke man waar je een leuke tijd mee hebt, want volgens mij zijn we daar naar op zoek, gewoon iemand waar je je fijn bij voelt en leuke dingen me onderneemt, of dat nu uitgaan of sex is, dat maakt niet uit, wel een beetje de liefde te voelen die kriebels voor elkaar hebben, dan volgt de rest vanzelf, het is niet voor niet een tweede liefde.
Dus sorry vrouwen geklets dat jullie op zoek zijn naar een hooggeschoolde zijn dat per definitie betere minnaars.
Verder valt het op dat er altijd de mannen zijn die het verkeert doen, ook dat is wel heel eenzijdig.
Ik ben er wel achter dat je gewoon bijna geen vrouw krijgt, maar ben je een Meester dan zijn de rollen omgekeerd, kom nu eens met waar het wel om draait.

Hoi Kapitein,

Jij bent toch inmiddels helemaal fan van Tagged, waar de vrouwen zo ongeveer aan jouw voeten liggen (volgens je eerder review)???
En sinds wanneer meen jij te weten waar hoog opgeleide vrouwen naar op zoek zijn in een man?
Joh, lekker op Tagged blijven en je parencubjes bezoeken.
Ieder zijn ding, maar ik val niet op SBS6mannen. Ik wil OOK een intelligent gesprek met iemand kunnen voeren.
De laatste 3 regels van je review begrijp ik niet, maar dat geeft niets.
Leven en laten leven, weet je nog?

Als er op dit soort sites succesvolle en hoger opgeleide mannen staan,waarom halen deze sites dan hoogstens 5 % vrouwen?Cijfers kan je niet tegenspreken.


Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden