Bezoek Second Love Reviews over Second Love

10 reacties

Wat is er walgelijk?
Mannen die een second love zoeken?
Vrouwen die dit doen?
Wat?
En wie ben jij om hier een oordeel over te hebben?

Hoi Angelique,

Ben even nieuwsgierig wat jij walgelijk vind, het uitkleden van mannen, of het willen uitkleden van vrouwen door de mannen.

De meeste mag ik aannemen zijn net als ik naar dat heerlijke gevoel wat je alleen kunt delen met een lieve avontuurlijke vrouw, zonder dat je hele leven op de schop gaat.

Ik hoop op een eerlijke reactie van je Angelique, ik kijk er naar uit.

Frans

Heeeeeeeeeeeeeee Kapitein!!!!!!!!!!!!!

We zijn het zo maar een keer eens!!!!!!!!!!!

Hoy C,

Jammer dat ik niet meer van je weet, niet of je een man of vrouw bent, ik heb wel altijd veel kritiek, maar hoop op een eerlijke behandeling, waar ik best wat voor wil betalen.
Je kunt het geloven of niet, maar ik heb best geen gebrek aan vrouwen, maar die ene waar ik meer mee kan delen als sex alleen, die is er absoluut wel, haar te vinden dat is moeilijk, zou zo mooi zijn haar te vinden via SL.
Dus vind ik het zo jammer dat SL daar niet wat meer controle op uitoefen, ik kan één vrouw die ingeschreven is bij SL, dus wel een zoekende, maar helaas voor korte contacten en ik hoop op een langere, maar ook zij is onbeperkt lid zonder betaling, haar man was ook ingeschreven en die heeft dezelfde ervaringen als bijna iedere man bij SL, geen schijn van kans en dat ligt niet aan wie je bent en wat je schrijft, wat voor niveau, dus blijft mijn kritiek helaas hetzelfde, te weinig aan serieuze vrouwen en er staan er veel op SL die niet op zoek zijn.
Frans.

Hoi Kapiteintje,

Ik ben een vrouw van midden 50 (en wel precies in het midden).
Ik ben al heel lang niet meer actief op sl, omdat ik al jarenlang dezelfde sl heb gevonden. Op sl dus.
Als mensen elkaar gewoon lekker zouden laten leven, was er ook minder ellende in de wereld!
Leven en laten leven.
groet

Misschien moeten mensen maar eens tevreden zijn met wat ze hebben. De hele maatschappij wil alleen maar meer, beter, sneller, duurder. Een zuivere relatie blijkt zeldzaam tegenwoordig. Ik ben van mening dat sex en intimiteit iets heel bijzonders is tussen twee mensen. Door dit soort sites is de hele wereld een puinhoop. Natuurlijk kun je niet altijd verliefd blijven, natuurlijk zou ik dat ook graag willen, wie niet? Misschien moeten we terug naar de eenvoud...

@Angelique; Mannen die vreemd gaan zijn van alle tijden, vrouwen die daarvoor beschikbaar zijn ook. Zoals je hoort van Frans en van hem leest in de talloze reacties van hem hier, is het voor mannen niet gemakkelijk om via het www een sl te vinden. De site is dus niet debet aan het vreemdgaan, maar de mens. Wanneer een stel de tijd en de aandacht die zij aan andere zaken besteden (de mannen dan aan hun minnares) eens aan elkaar zouden besteden, dan hebben ze geen sl meer nodig. Een minnares is een gemakkelijke uitweg voor een man, makkelijker dan zijn eigen vrouw het hof te maken... komt ook omdat veel vrouwen daar niet voor openstaan. Ik vind het allemaal best. De leukste en lekkerste mannen zijn gebonden en dat is niet voor niets. Wat er nog losloopt is niet voor niets buiten de boot gevallen. Dus... vrouwen die bang zijn dat hun man een sl zoekt/vindt... besteed eens wat aandacht aan hem, bekijk hem weer eens door de bril waardoor je hem bekeek in het begin van jullie relatie. Of accepteer dat hij die aandacht bij een ander zoekt.

Hé Angelique,

Als mensen door de eeuwen heen tevreden zouden zijn met wat ze hebben, dan zaten we nu nog in de oertijd :-).
In een solide relatie waarin mensen elkaar positief blijven verrassen en interesseren is niet eens ruimte voor 'een ander', tenzij men oprecht poly amoreus is (niet te verwarren met zoveel mogelijk vrouwen scoren).
Ik ken echt veel 50plusvrouwen die de intimiteit met hun partner gewoon hebben 'afgeschaft', alsof het een taak was, die er nu eindelijk op zit......
Terwijl lichamelijk contact de ultieme vorm is van communiceren zonder woorden.
Ik ben niet voor of tegen 'vreemdgaan'. Het gebeurt. En in een relatie zijn hier twee mensen voor verantwoodelijk.
C.

dit is mijn laatste reactie op deze smerige zooi. de vrouwen die hier staan, zijn gewoon gratis hoeren, en de mannen trouwens ook...

Hoi allemaal,

Hier ben ik weer, de Frans van de vele reacties, ik wil op jullie allemaal nog eens reageren, ik vind niet dat ik vreemd ga, mijn vrouw is er van op de hoogte, helaas heeft zij zins de geboorte van mijn zoon een probleem en hebben we daardoor al meer dat 30 jaar geen sex, maar omdat ik heel veel van haar houd heb ik haar niet in de steek gelaten wat veel mannen dus wel doen.

Maar ook ik heb behoefde aan intimiteit, die zij om dezelfde reden ook niet kan opbrengen, dus ben ik op zoek naar een vrouw die ook hetzelfde mist als ik, daar kan toch geen kwaad in zitten, kijk sex hebben is geen probleem, kan ik genoeg vinden in swinger en paren clubs, nee ik ben op zoek naar meer intimiteit en wat meer delen dan sex alleen.

Dus leek voor mij de site (tweede liefde) en ideale vindplaats, geen hoeren geen sex pleziertje, nee echt een vrouw om mee lief te hebben en de liefde in zijn mooie form te bedrijven, wat is daar verkeerd aan als twee mensen dat zoeken en bij elkaar kunnen vinden, daar zijn alleen maar winnaars bij.

Helaas is er veel nep op second love en word er valselijk geld verdient aan mannen die zoekende zijn naar een lieve vrouw om wat meer mee te delen dan gewone vriendschap.

Angelique wees niet boos op me, ik meen het echt goed en heb hier nog nooit iemand gevonden en ook geen reacties van vrouwen die hoeren zouden kunnen zijn, dus wees gerust ze zijn er hier niet en C, voor jouw ben ik heel blij dat je hem hebt gevonden, ik denk dat ik te laat ben gekomen op deze site, nu is het bijna niet meer mogelijk, wat in het begin wel mogelijk was.

Liefs en groetjes allemaal en bedankt voor de reacties ook al zijn sommige niet zo leuk, ze zijn wel gemeend,

Groetjes en liefs van Frans

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden