Waarom kiezen voor RussianCupid? RussianCupid.com is een uitstekende website voor online Russische dating. Op deze datingsite zijn Russische schoonheden op zoek naar leuke mannen voor liefde en romantiek. Op deze Russische datingsite zijn er meer dan 1,5 miljoen alleenstaanden online beschikbaar. Hierdoor heeft u dus veel meer kans dan ooit om de Russische vrouw van uw dromen op RussianCupid te vinden dan ergens anders. Of u nu op zoek bent naar een sexy blondine of een leuke brunette uit Rusland, op RussianCupid heeft u nu de mogelijkheid om eenvoudig en snel te bladeren in de contactadvertenties om uw droomvrouw te vinden! Uw Russische romance is slechts een paar muisklikken van u verwijderd. Schrijf u nu gratis in op RussianCupid en browse door de Russische personals om betoverende Russische dames uit de hele wereld te ontmoeten. Vind uw Russische partner op RussianCupid.com. Meld u vandaag nog aan bij RussianCupid en maak uw eigen persoonlijke contactadvertentie. De datingsite is beschikbaar in verschillende talen zoals onder andere Nederlands, Engels,Frans, Italiaans, Duits en Spaans Deze datingsite is gericht op mensen vanaf 18 jaar en ouder. Ben je jonger dan 18 jaar, dan wordt jou de toegang tot deze website geweigerd.

Russian Cupid Video


Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij op deze online Russische datingsite. Het inschrijven is erg eenvoudig. Binnen slechts enkele simpele stappen heb je een profiel aangemaakt. Op de beginpagina van de datingsite heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven. Het enige wat je hoeft te doen is een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te vullen. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd en geslacht. Er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij RussianCupid.


Hoe het werkt

Start vandaag nog op RussianCupid in 3 eenvoudige stappen: 1) Maak een profiel aan Creëer een gepersonaliseerd profiel, voeg foto's toe en beschrijf uw ideale partner. 2) Zoek naar foto's Vindt leden gebaseerd op locatie, speciale interesses en levensstijl voorkeuren. 3) Begin met communiceren Toon interesse in de leden die u leuk vindt en laat het avontuur beginnen


RussianCupid App

Het vinden van uw perfecte match is nog nooit zo makkelijk geweest! U heeft nu namelijk de mogelijkheid om de partner van uw dromen te vinden met de RussianCupid app. De RussianCupid is nu gratis te downloaden in de Google Playstore en beschikbaar voor android apparaten.


Voordelen van een persoonlijke contactadvertentie

Een Russische contactadvertentie biedt u de beste kansen om de perfecte partner te vinden waarnaar u op zoek bent. Het is zonder twijfel leuker dan zomaar aan iemand gekoppeld worden door een huwelijksbemiddelaar. Dit zijn de voordelen van een contactadvertentie op RussianCupid: Snel en gemakkelijk Online Russische dating websites bieden de snelste en eenvoudigste manier voor vrijgezellen mannen om de mooiste Russische vrouwen te ontmoeten. Met een online contactadvertentie heeft u geheel zonder bijkomende kosten toegang tot duizenden Russische contactadvertenties. En met het grote aantal online beschikbare vrouwen heeft u veel meer mogelijkheden om te kiezen en daarmee vergroot u uw kansen enorm om uw droompartner te ontmoeten. Veilig Andere vrijgezellen ontmoeten via contactadvertenties is een veel veiligere manier dan in persoon, doordat u de mogelijkheid heeft om uw identiteit te beschermen totdat u zich zeker genoeg voelt om die te delen met iemand met u contact heeft. Controle hebben over met wie u contact wilt U heeft de mogelijkheid om heel gericht zoeken of zo breed mogelijk wat uw mogelijkheden bijna eindeloos maken. Als u een online contactadvertentie maakt, heeft u de optie om aan te geven wat voor soort mensen contact met u kunnen maken. Dit kunt u eenvoudig doen door het instellen van een criteria. Het is goedkoper Het is mogelijk om bij de meeste Russische online dating websites gratis een contactadvertentie te maken. Het is goedkoper dan herhaaldelijk verschillende vrouwen mee te nemen op een date.


RussianCupid Reviews

  Zeer te pruimen

  Net als elke datingssite heeft ook deze site fake profielen maar die pik je er zo uit. Let op Platina of Gold profielen, dat zijn betaalde profielen en vaak zijn dat echte dames, let op beschrijvingen en of alles netjes is ingevuld op het profiel. Jezelf niet aanmelden met de hoop dat je heel wat berichtjes gaat ontvangen van bloedmooie Russische vrouwen, het zijn vooral scammers die je voortdurend benaderen maar die zijn binnen een uur verdwenen als je er niet op reageert.

  Ik heb hier een paar leuke dames leren kennen waar ik zelfs op Facebook met bevriend ben, een enkel ervan ontmoet in Amsterdam en een leuke tijd mee gehad. Als je je profiel zo danig invult dan krijg je dus ook matches die een beetje aanslaan op hetgeen wat je hebt ingevuld. Wil je geen wanhopige Russische vrouw treffen die het land wenst te ontvluchten? dan moet je je profiel daarop aanpassen, want zo worden je matches gekozen. Genoeg leuke dames uit Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne die echt opzoek zijn naar nieuwe vrienden.

  Sterke punten
  De website is heel duidelijk en heeft een optie om notificaties uit te schakelen zodat je niet wordt overspoeld met spam.

  Zwakke punten
  Heel veel fakers, meer dan op Badoo, Tinder etc.

  Interessante datingsite

  Prima site! Er zijn fake-profielen maar ook heel veel echte profielen. Realiseer je dat er heel wat mensen zijn die hun geld verdienen met het bedriegen van mensen. Een datingsite is daarvoor blijkbaar een geschikte plek. De oplichters willen meestal zo snel mogelijk van de site om verder te communiceren via e-mail. Uiteindelijk willen ze geld voor een kachel, een plotseling ziek geworden familielid, een visum, vliegreis, enz. Dat soort is niet welkom op de site en wordt steeds verwijderd, blijf dus op de site en stuur NOOIT geld.

  De echte dames zeggen in de meeste gevallen niets terug, omdat ze geen interesse hebben. Ze openen je bericht vaak niet eens. Het zijn echte prinsessen op zoek naar een echte prins en zijn heel kieskeurig. Toch kun je via de site interessante contacten opdoen.

  Nederlanders zijn rijk, hebben een hoge levensstandaard, hoger dan die in Moskou - dat is de gedachte daar. En in Moskou is een Audi Q7 of Porsche Panamera heel gewoon. Je voldoet dus al snel niet aan het ideaalbeeld, bent een stuk armer dan ze dachten.

  Zodra ze hoort wat de eisen zijn voor een permanente verblijfsvergunning in Nederland zal ze al minder interesse hebben. Zodra ze hier is geweest zal ze erachter komen dat het leven hier zeker niet beter is dan in Rusland. Misschien trekt ze jou wel die kant op. Een Nederlandse man heeft een hoge status in Rusland, 'want Nederlanders zijn rijk'.

  Voor een reisje naar haar stad voor een kennismaking ben je ongeveer 1.500 tot 2.500 euro kwijt, visum, vliegreis, taxi/trein, verblijf, eten, etc. En dan loop je het risico dat het niets wordt of dat ze niet op komt dagen. Als het wat wordt begint het feest met de immigratiedienst of vertrek jij naar Rusland.

  Vrouwen met een goed betaalde baan, een eigen appartement, schoolgaande kinderen en familie in Rusland zullen wel drie keer nadenken voordat ze dat opgeven voor een onzekere toekomst in Nederland. Vrouwen zonder baan, zonder eigen appartement of zonder schoolgaande kinderen krijgen in veel gevallen zware tegenwerking van de Nederlandse immigratiedienst vanwege 'vestigingsgevaar'.

  De meeste mannen op de site willen alleen maar kletsen of willen weten wat ze waard zijn. Ze zijn helemaal niet in staat om een vrouw naar Nederland te halen want ze verdienen te weinig - minimaal 19.600 euro. Ze gaan nooit naar Rusland om iemand in het echt te ontmoeten want dat vinden ze te omslachtig en vooral te duur. Je vindt dat vaak terug in de profielen van de dames: 'Only serious men please'.

  Sterke punten
  Een goed werkende site met veel interessante profielen.

  Zwakke punten
  62 euro voor drie maanden lidmaatschap vind ik een hoop geld. Zeker als de vrouwen niets terugzeggen en er geen geschikte vrouw tussen zit. Maar bedenk wel dat als het tot iets komt het nog veel duurder wordt dan die 62 euro.

  Tips fake or not

  Ik kan mezelf benoemen tot eeuwige single en heb dan ook relaties gekend via de sites en aardig wat ervaring opgedaan.
  Om een site te peilen maak ik een summier profiel op, indien dit geen resultaat geeft breidt ik mijn gegevens uit en als allerlaatste plaats ik een foto.
  Omdat je mogelijk de foto toch kwijt ben aan het netwerk van multimedia.
  Bij fake sites staat binnen enkele seconden al direct je mailbox vol met schaars geklede dames.
  Bij de site RussianCupid site heb ik dat ook gehad maar na enige tijd (moet je wel de handigheid hebben) dit filteren.
  Bedenk wel dat Cupid sites bestaan uit meerdere sites o.a. Asian-, Russian etc.
  Natuurlijk blijft het net zoals een ontmoeting in het openbaar, een gok en kan je alsnog opgelicht worden.
  De gok in de keuzes die je maakt omschrijft toch het leven?!
  Alleen ben je als alleenstaande zoveel geld kwijt..... jammer maar het is nu eenmaal zo.

  Sterke punten
  Zoekfuncties gebruiksvrindelijk.
  Echte dames zoals ze die daar nog kennen.

  Zwakke punten
  Er zitten mogelijk nep profielen op.

  Ik heb mijn vrouw via deze site leren kennen

  Dit is inmiddels al 6 jaar geleden, maar krijg nog steeds emails van hen, en kan daar niet afkomen. Vandaar dat ik hun naam zocht en onder andere hier terecht kwam. Ik heb mijn huidige vrouw via deze site leren kennen. Dat bewijst dus dat niet alle profielen fake zijn.

  Ik schijn echter wel geluk gehad te hebben, want een vriend van me die het ook probeerde kreeg alleen maar te maken met duidelijke fake profielen.
  Mijn advies: Vraag gelijk haar skype account. Ik deed dat gelijk en ze legde gelijk een skype account aan.

  Voorzichtigheid geboden dus, maar er zitten echt wel echte profielen tussen.

  Sterke punten
  Enkele echte accounts

  Zwakke punten
  Veel fake accounts

  What's going on, on this site?

  What's going on, can anyone tell me that, I get response from girls than I comment, and 2 min later that acount is disabled. is this also a fake site?

  Sterke punten
  It doesn't look fake!

  Zwakke punten
  If it's not fake! nothing!

  OPLICHTERIJ

  Deze hele dating site ziet er gelikt uit en heeft veel mooie opties. Het heeft alleen één nadeel en dat is dat het totaal fake is.

  Iedereen die zich laat verblinden door de mooi Russische modelletjes is gewoon zijn gelden tijd kwijt.

  Verder kun je ook je profiel niet meer geheel verwijderen en maken ze gebruik van jouw gegevens voor oplichterij praktijken.

  Veder worden de e-mail adressen doorgegeven aan internet casino's waardoor je spam gaat ontvangen.

  Tevens hebben ze de optie om je computer te hacken.
  |

  Sterke punten
  Een mooie buitenkant met een valse binnenkant.

  Zwakke punten
  OPLICHTERIJ!!!!

  Ik snap jullie niet !!

  Beste mensen, ik heb enkele reacties gelezen over RussianCupid maar geloof me, DIT IS EEN BESTE EN LEUKE SITE !!
  Ik snap de reacties van een aantal mensen niet, ze schrijven over personen uit Ghana en Joost mag weten van waar overal.
  Ik ben al enige tijd actief op deze site en heb er een paar leuke reisjes aan overgehouden, en geloof mij !! de dames die ik bezocht heb waren echt !
  Het zal zeker zijn dat er neppers op zitten, die heb je op iedere relatie site, maar zodra je merkt dat er iets niet in orde is met een persoon stuur je een melding en de persoon wordt direct verwijdert , ik heb het zelf een tweetal keren meegemaakt
  Dat er inderdaad een heleboel mensen of bedrijven zijn die van ons trouwe vrijgezellen misbruik proberen te maken is natuurlijk erg triest maar deze kreeg ik ook op Relatieplanet en ook op relatie.nl
  Ik heb werkelijk hele goede ervaringen met Russiancupid en zal zeker op deze site blijven.
  Opletten moet je overal op iedere site, er zit altijd wel iemand die je probeert te neppen.(flower)

  Sterke punten
  De gehele site is prima !!!!

  Zwakke punten
  je moet net als op iedere site opletten voor neppers.
  Maar je bent, als je gewoon een beetje oplet, goed beschermd op deze site.

  fake

  enorm veel fake profielen, maar ook echte....de fakers haal je er makkelijk uit. ( iedere dame die niet in Rusland woont , maar ergens in het westen, kan je gelijk deleten )..Als een 25 jarige stoot jou benadert terwijl je haar vader had kunnen zijn...denk zelf ook even na....Bij alle contact , direct om skype contact vragen. Als ze daar niet aan mee willen werken ( met wat voor smoes dan ook....) direct verder surfen , je zit dan met Boris uit de oekraine te chatten of met kofi uit ghana.... Met skype zie je met wie je praat !!!! dus niet chatten , skypen en je haalt de echte er zo uit

  Sterke punten
  er zitten echt wel echte dames tussen, de fotomodellen zijn niet voor ons boerenlullen geboren......laat je niet in de maling nemen

  Zwakke punten
  enorm veel nep profielen

  Einde betaalperiode

  Ik ben nu 2 dagen een zogenaamde Standaard lid en ik krijg nu mails binnen en
  die worden geblokkeerd. Dit is nu RussianCupid.Ik heb een contact nu lopen via hun waar we gelukkig de email adressen hebben uitgewisseld anders ben je dit contact kwijt. Heb wel tegenover haar mij moeten legitimeren omdat zij ook door een stelletje gangsters was belazerd.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Shit

  Zit er nu 3 maanden op en heb niets dan ellende met scammers en vrouwen die na een paar mails niets van zich laten horen maar wel on line zijn en de mail gelezen hebben.Met andere woorden ga hier niet mee in zee weggegooid geld.

  Sterke punten
  Zijn zeer goed in het verwijderen van de scammers die na enkele dagen weer verschijnen dus onbegonnen hier.
  MAFFIA PRAKTIJKEN

  Zwakke punten
  Alles

  niet best

  zit er nu 3 weken op maar 99%procent van de vrouwen die ik via chat aanspreek woont in ghana..fake dus en lijkt me onnodig om te zeggen dat diegene die mij een interesse berichtje sturen ook fake zijn,verder veel mailtjes met de vraag of je je email adres wil geven om foto,s uit te wisselen,heb het wel eens vaker meegemaakt maar deze site kunnen ze beter russianfakedate.com noemen

  Sterke punten
  kan er geen bedenken

  Zwakke punten
  vraag me af hoeveel leden er over blijven als ze alle fakers zouden verwijderen..weinig denk ik

Bezoek RussianCupid

Schrijf een review