Lublu - 2 Reviews

Last updated: 1 december 2017
Lublu Logo

66.7% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Lublu informatie
  2. Lublu Reviews
  3. Schrijf ook een review over Lublu

Niet tevreden over Lublu? Probeer dan eens RussianCupid.

Lublu informatie

Zoek hier uw Russische vrouw!
Als je moe bent van Huwelijksagentschappen die u nep profielen van "Russische bruiden" aanbieden dan zijn we blij u te mogen verwelkomen op onze site voor ernstige kennismaking met Russische vrouwen. Alle vrouwen op onze site zijn echt, ze passeren verschillende stadia van kwaliteitscontrole en alleen die vrouwen die voorbij deze controle komen worden geactiveerd op onze datingsite! Wij houden onze site schoon van oplichters!

Lublu Details

Hits: 3110

URL: http://www.lublu.nl/

Categorieën: Buitenlandse Bruiden

Reviews: 2


Maak nu een gratis account aan op Lublu

Lublu reviews (2):

Lublu - Vreemde ontdekking

0

Review:
Ik had met een aantal vrouwen gecommuniceerd voor een poosje. Waarvan met 1 goed klikte. Ik ben bij haar thuis geweest, en alles leek perfect. Tot ik via via, er achter kwam, dat deze dame een spelletje aan het spelen was, en ik met argwaan op onderzoek uit ging, samen met mijn Russische vrienden. Zo waren wij erachter gekomen, dat de dame in kwestie getrouwd was en niet gescheiden. Zo goed werkt het screenen van de dames niet. Dit was ook toegegeven door het management van de site, dat het kan voorkomen, dat er een rotte appel tussen kan zitten.

De prijs en kwaliteit verhouding, vind ik wel meevallen, tegenover andere buitenlandse dating site's.

Sterke punten:
Ik heb uit ervaring kunnen meemaken, dat het management zijn of haar best doet, om de rotte appels te weren. Ze zijn heel correct en erg behulpzaam. De site zelf, ziet er erg oudbollig uit, maar het werkt uitstekend, hoewel de chat sessies, de computer kan vertragen.

Zwakke punten:
Blijkbaar is er niet voldoende controle, of middelen, om iedereen te controleren op echtheid, en de relatie status van de gebruiker. Dus wees gewaarschuwd.

Lublu - Prima website

0

Review:
Bij toeval kwam ik op deze website terecht na het zien van een TV programma over daten met Russische vrouwen. Op deze website kan je in principe daten met vrouwen over de hele wereld maar het voormalige Oostblok is de grootste groep. Indien je Oost-Europa selecteert zou ik zeggen 50% Oekraïens, 40% Russisch en 10% overig zoals Wit-Rusland.

De dames (variërend van 21 tot in de 50 zijn netjes, beleefd, Gold-accounts zijn extra gescreend. Ik heb er iemand in het echt ontmoet, dus voor mij het bewijs dat het werkt en er echte mensen achter de profielen zitten. Jammer genoeg is het niets geworden dankzij de oorlog die er nu woedt. Zeer complexe situatie, dus denk goed na of dit soort dating voor jouw is. Je moet heel veel geduld hebben.

De website zelf is vrij out-dated, ze maken wel verbeteringen maar de techniek is oud. Installeer daarom goede anti-virus en anti-malware software. Ik vertrouw niet op hun eigen beveiliging.

Sterke punten:
Echte dames
leuke dames
screening
meerdere landen mogelijk
veel foto's

Zwakke punten:
outdated website
gevaarlijke situatie in midden en oosten Oekraïne

Trab beveelt Lublu aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lublu

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lublu aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lublu aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lublu