Reviews van deze auteur

Vreemde ontdekking

Review over Lublu

Ik had met een aantal vrouwen gecommuniceerd voor een poosje. Waarvan met 1 goed klikte. Ik ben bij haar thuis geweest, en alles leek perfect. Tot ik via via, er achter kwam, dat deze dame een spelletje aan het spelen was, en ik met argwaan op onderzoek uit ging, samen met mijn Russische vrienden. Zo waren wij erachter gekomen, dat de dame in kwestie getrouwd was en niet gescheiden. Zo goed werkt het screenen van de dames niet. Dit was ook toegegeven door het management van de site, dat het kan voorkomen, dat er een rotte appel tussen kan zitten.

De prijs en kwaliteit verhouding, vind ik wel meevallen, tegenover andere buitenlandse dating site's.

Sterke punten
Ik heb uit ervaring kunnen meemaken, dat het management zijn of haar best doet, om de rotte appels te weren. Ze zijn heel correct en erg behulpzaam. De site zelf, ziet er erg oudbollig uit, maar het werkt uitstekend, hoewel de chat sessies, de computer kan vertragen.

Zwakke punten
Blijkbaar is er niet voldoende controle, of middelen, om iedereen te controleren op echtheid, en de relatie status van de gebruiker. Dus wees gewaarschuwd.

Redactionele mededeling

Review over SF.dating

Volgens ons is deze site bedoeld om gebruikerservaringen te lezen.

Gefrustreerde uitlatingen plaatsen gebaseerd op lucht en foute inschattingen is geen gebruikerservaring!

Met kritiek komen op SF mag je als vrij burger overal en altijd doen, maar je moet op zijn minst member zijn geweest! Toch? Anders heeft een reviewwebsite als deze geen waarde.

Vergelijk het hiermee:
Iemand roept; "Mercedes, dat zijn oplichters, slechte onbetrouwbare auto's!". Dan vraag je zo iemand: "heb je ooit in een Mercedes gezeten of er mee gereden?". "Nee, nooit!", zegt de man vervolgens.
"Maar waar baseer je je mening dan op" vraag je verbaasd. En dan zegt ie: "dat denk ik gewoon!".
Tsja beste mensen, kom op! Dat is toch informatie waar je niets aan hebt?

Elk (!) member op SF die zich uitschrijft wordt per mail ( met fe link naar datingwebsites.nl erbij) gevraagd hier een review te schrijven. Opvallend is dat dit dus tot nu niet (!) heeft geleidt tot negatieve gebruikerservaringen. Nee, integendeel. Sommige maken inderdaad een review, en die staan hier op deze site.

Zijn er misschien helemaal geen members op SF? Heeft SF geen ex-members? Wel dus! En van al die (inmiddels honderden tot duizenden) mensen nam tot nu toe niemand de moeite om hier iets wezenlijks negatiefs over SF te spuien?

Deze site is toegankelijk voor iedereen. Wie via deze site door goede reviews op SF member is geworden en zich belazerd voelde gaat hier toch direct terug toch om zijn negatief uit laten over SF? Toch gebeurt dit niet.

En bedenk dat we elk (!) vertrekkend member vragen om een review.

Stof tot nadenken?
Mensen met enig intellect weten nu genoeg

Fijne dag gewenst

reacties: