Anastasia Date

Anastasia Date - Premium International Dating Service


Anastasia Date Video


Anastasia Date Reviews

  ONE BIG SCAM SITE

  Ik dacht: eens een kijkje nemen op deze website. Misschien zit daar 'mijn liefje' wel bij. Al bij de eerste keer dat ik de website bezocht had ik grote vraagtekens bij de site. Om berichten te lezen moet je al betalen. This message cannot be read until you upgrade your membership. Read ALL your messages by upgrading to Platinum Membership! Simpelweg Schandalig. Verder rijzen de prijzen de pan uit. Al de foto's zijn gefotoshopt. Wat je wel gratis kan doen ( maar wel héél korte tijd ) is een chat openen. Na 2 minuten wordt je verzocht op te flikkeren, want dat moet je voor credits betalen. Ik heb het een keer gedaan, maar het haalt geen zier uit. Continue chatting with Aliona. 20 minutes of communication for only € 2,99. ( maar vergis je niet. Ondanks dat dit al duur is, was dit slechts een 'goeie aanbieding', het kost normaal dus veel meer ) Bij het openen van een chat beginnen dames vaak met hetvolgende: Hello, how are you today + i miss you + kiss me. Alsof dat Russisch popje mij kent. Als je gegevens naar dat popje wil sturen, zoals mailadres ofzo ( gewoon om te zien of zij werkelijk terugstuurt ) maak a.u.b. een nieuw mailadres aan zodat je niet wérkelijk in de problemen komt.

  Sterke punten
  Sinds de oprichting van deze site, heeft het GEEN ENKELE gehad.

  Veel beloven, weinig geven doet een gek in vreugde leven

  Waardeloze datingsite. Trap er niet in. Je wordt constant aan het lijntje gehouden. Het zou mij niet verbazen, als deze deze dames er voor worden betaald om je zolang mogelijk aan de praat te houden. Wat opvalt is, dat de dames vaak dezelfde oproepteksten gebruiken. Een account op deze site betekent een jacht op je geld. Hele colonnes mooie vrouwen, die op je afkomen om te chatten. Maakt niet uit hoe laat het is en hoe jong ze ook zijn of hoe oud je bent. En pas op, dat niet automatisch opnieuw het bedrag van je gekochte credits van je creditkaart wordt afgeschreven als je de tijd hebt overschreden ( haal het vinkje weg) Meer dan duizend euri ben ik kwijt. Resultaat : niets

  Sterke punten
  Mooie opgepoetste vrouwen

  Zwakke punten
  Veel beloven, weinig tot niets geven

  Fake

  Ik was nieuwsgierig. Ik heb even op de site gekeken. Het viel mij ook op dat er bloedmooie vrouwen zijn die je meteen aanspreken zodra je online wordt op de site. Allemaal prof foto's, die met photoshop programma bewerkt zijn. Als je goed kijkt naar die foto's, dan zie je dat meteen. Op de profiel van zo een dame staat meestal dat ze geen Engels spreekt, maar je krijgt berichten, waaruit blijkt dat iemand anders met goed Engels dat schrijft. Ik geloofde er niet in. Ik kwam via google op deze site uit. Mijn argwaan schijnt toch te kloppen. Na het lezen van reacties hier dacht ik bij me zelf het volgende. Hoe kan ik achter komen of deze foto's wel of niet fake zijn? Ik weer zoeken op google. En ja hoor! Google heeft zelf een handige tool. Heel simpel. Je gaat naar google. Je klikt recht boven op AFBEELDINGEN. Vervolgens zie je bij de zoekbalk een foto icoon. Je klikt hierop en tataaaaaa!!! Er openen twee nieuwe tabbladen. 1) afbeelding plakken 2) afbeelding uploaden Ik heb paar foto's van verschillende dames opgeslagen op mijn laptop die op de genoemde website staan. Ik heb 'afbeelding uploaden gekozen op google. Probeert u ook maar eens!!! Meestal zijn dit foto's die elders op een andere website staan. Een mooi voorbeeld: Ik heb een foto van een dame upgeload op google en laten zoeken op internet. De dame die op anastasia.com staat heet daar Elena en is 23 jaar oud. Als ik haar foto laat vergelijken op google met de bovenstaande simpele truc, dan kom ik haar op een andere website opnieuw tegen. Dan heet ze daar bijvoorbeeld irina en is ze opeens 18jr. Ze komt dan niet uit Odessa, maar bijvoorbeeld uit Kiev! Zo heb ik een andere dame gevonden die op anastasia 28jr zou zijn. Op google laten zoeken en ze schijnt een bekend iemand te zijn in Ukrain en opeens is ze dan 26jr. Er is een fanclub van haar. Op youtube kon ik haar interview vinden. En de foto's op anastasia zijn de mooiste foto's in studio. Die hebben ze gewoon gevonden en gebruikt. Dus die dame die zal je nooit spreken en zien!!! Zo kwam ik achter dat de meeste profielen nep zijn als je een beetje de foto's via google laat vergelijken. Ik heb mijn profiel afgesloten. Want zodra je daar online bent, dan krijg je binnen een minuut van 7-8 vrouwen een bericht. Meestal stellen ze dan een onnodige vraag. Om een antwoord op zo een domme vraag te geven, moet je betalen! Betalen voor een vrouw die in echt dus gewoon ook niet voor je zal zijn. M.a.w. je geeft geen antwoord op de persoon die afgebeeld is, maar misschien aan een student elders in de wereld en die misschien ook nog eens een man is! Ik heb alle reacties gelezen en iedereen klaagt over dat het geld afperserij is op een paar mensen na. Ik vertrouw het niet. Ik ga hier geen geld aan spenderen. Er zijn andere manieren om aan een mooie vrouw uit die landen te komen.

  Sterke punten
  Goed over na gedacht om geld af te persen.

  afzetterij

  Ben al 8 jaar lid van deze site. Ken al hun trucs. Steeds duur chatten en je daar bijna toe verplichten om zgn goed en direct contact te leggen. Anastasia, agency en vrouwen profiteren daar allemaal van! Jij niet kost heel duur! Stuur alleen brieven en krijg steeds sluitende verhalen van vrouwen, wat niet wil zeggen dat het door de vrouw zelf is geschreven. Meer dan eens was hobby of interesse afkomstig van vertaalster. Alleen wat persoonlijke zaken klopten. Je krijgt ook al snel na een 1e gratis bericht een 2e tm wel 13e brief die wel betaald moet worden. Niet zo erg als je maar direct weg klikt. Berichtjes verschuiven echter vrij snel dus als je te vroeg weg klikt heb je een betaalde brief te pakken! Toch heb ik wel 15 reizen naar Odessa, Kiev en Kharkov gemaakt en alle dames die ik zien wou ook inderdaad gezien. Dit was dus nooit fake (althans bijna nooit). Prachtige sightseeing gehad met prachtige en meestal ook intelligente vrouwen (goede gesprekken) en nooit over exen (verademing). Overal geweest en alles van de steden gezien in leuk tot geweldig gezelschap. Veel uit geweest in leuke gelegenheden en nachtclubs. Ontzettend vermaakt met soms wel 2 of 3 dames op een dag en daardoor vele indrukken gekregen. Maar dit was ook mijn bedoeling, serieuzere bedoelingen had ik ook niet en vond het geweldige vakanties! Maar of de dames serieus waren, nee absoluut niet. En altijd weer die (onnodige) vertaalster erbij. Zeker 1e keren. Maar goed was mijn keuze ik wist al vrij snel (1e jaar) dat er van opzet sprake was om geld te verdienen en serieusheid gering was. Ik heb van de ontzettend vele contacten maar 5 hele serieuze vrouwen ontmoet. Een heeft mij zelfs verzorgd toen ik even een ziekte had op een reis. Had totaal geen bijbedoelingen. Maar goed dit zijn absolute uitzonderingen. Ben je dus serieus ga niet in zee met Anastasia!!! Wil je een leuke maar dure vakantie met mooie tot prachtige vrouwen en alles zien van een stad is het aan te bevelen. Oh ja cadeaus horen ook bij 2e of 3e ontmoeting en telefoontjes om adressen en goede afspraken te maken en uiteraard zijn deze ook weer duur! Voor de meeste mannen geen aanrader!!

  Sterke punten
  prachtige vrouwen (ook in het echt). echte personen. makkelijk bedienen van site. overzichtelijk.

  Zwakke punten
  Duur en onbetrouwbaar in persoonlijke gegevens (brieven niet van hun). Dames kunnen inderdaad al contacten hebben en gaan meer voor het geld dan voor jou. Vele trucjes om geld te vangen! Voor serieuze relatie NIET doen!!!

  onbetrouwbare site.

  Heb ondekt dat de meeste vrouwen op die site al een relatie hebben met een oekrainsche of russische man. Ze hebben ook een account op de russische facebook site www.vk.com. Meld jezelf maar eens aan en tik hun voornaam, plaats en geboorte plaats in. Je zal dan verbaast zijn dat jouw liefje ook een andere lover heeft. Als je dit hun verteld zullen ze het ontkennen of afwimpelen als niet meer dan een goede vriend. Het is algemeen bekend dat ze betaald krijgen door hun agency om te chatten en mailen met mannen. Zeker 60% van de vrouwlijke leden op die site doen dat. Mocht je zo verliefd raken dat je haar gaat bezoeken, wees voorzichtig want ze zien jou al gauw als een sugardaddy en gaan lekker met je shoppen en eten in dure restaurants. De tolk die erbij is is meestal hun vriendin die samen de buit delen. Wil je een betrouwbare site ga dan naar elena,s models.

  Sterke punten
  Mooie website en vrouwen

  Zwakke punten
  -Te duur, -vrouwlijke leden niet betrouwbaar, -slechte service, -meeste fotos zijn zwaar gephotoshopt, ze kan er wel eens heel anders uitzien in het echt. -Introductie brieven zijn nep -Ze beloven veel maar je krijgt weinig tot niks. ( alleen lege portomonee en gebroken hart )

  Zeer leuke vrouwen

  Dat vrouwen uit de Ukraine en Rusland de mooiste vrouwen ter wereld zijn is bekent, ieder die wel eens in deze regio is geweest is weet dat. Je moet ze wel anders benaderen, minder direct en met veel respect maar dat is normaal!! Ik schrijf nu met een hele leuke dame. Grote voordeel te opzichte van Nederlandse vrouwen zijn ze een stuk minder ARROGANT en veel minder VEELEISEND. Ze doen normaal en gaan echt op je verhaal in. Een verademing als je dat vergelijkt met Nederlandse vrouwen van soms 100 kg die er soms zelf niet uitzien maar toch eisen dat je eruit ziet als een filmster. Ze stellen een heel eisenpakket op die nergens op slaat. Ook het liefst mannen zoeken die gebonden zijn en kunnen dumpen na een paar weken. Zie er goed uit maar heb deze ervaring helaas wel....Heb goed baan maar het eisenpakket is eindeloos lang en zeer onrealistisch.

  Sterke punten
  Mooie realistische vrouwen, zoek wel iemand van je eigen leeftijd. Vrouwen zijn echt en doen normaal en zijn absoluut niet arrogant van hun macht. De verhouding man:vrouw is de omgekeerde wereld van Nederland er zijn meer vrouwen dan mannen. Misschien dat ze zich daarom normaal gedragen en niet als verwende prinsessen.

  Zwakke punten
  Erg dure site die gerund worden door een stel uitzuigers dus concentreer je op 1 vrouw. Kijk eerst rond. Ze proberen allemaal te chatten (ga daar niet op in), opdracht van site en wat ze terug moeten doen voor die fotoreportages. Is enorm duur, pas daar voor op. Zet foto's op profiel maar rouleer deze. Alles kost veel geld, een bericht lezen maar ook versturen, is absurt duur en daar zijn het echte oplichters in. Toch wel echte profielen. Nog een nadeel uitschrijven kost bloed zweet en tranen.

  tevreden over Anastasia

  Ik heb hier mijn vriendin leren kennen en ben nu al een paar keer in Odessa geweest, heb er met haar een heerlijke tijd verbracht en veel gezien en geleerd van Odessa en Ukraina. In tegenstelling tot velen heb ik alleen maar goede ervaringen beleefd en wij willen nog dit jaar in Odessa trouwen.

  Sterke punten
  eenvoudig in gebruik en snel.

  Zwakke punten
  brieven schrijven kost niet veel, indien nodig worden ze voor je vertaald., maat chatten is heel erg duur.

  walgelijk''

  Allemaal dames die er uitzien als fotomodel. Ook in mijn leeftijdscategorie, Ik ben 57, stijf vd make up en haarlem. Heb ook duidelijk aangegeven, dat Ik op zoek was naar dames vanaf 50 jr, maar kreeg ook berichtenn van jongere dames, ongevraagd. Bovendien komen er aan de lopende band berichtjes binnen van jonge vrouwen, Mèt foto,die je allerlei dubbelzinnige ,,aanbiedingen doen,, en zogenaamd in je geïnteresseerd zijn. Je mag met ze chatten, tegen betaling, Ik werd er gewoon misselijk van...niets fatsoenlijks aan deze site kunnen ontdekken. Alle profielen zijn ,,Echt'', wordt er gezegd, álle deelnemers worden beoordeeld. Vraag me alleen níet, welke criteria ze daarvoor hanteren.. Iedereen en lol, met welke site dan óók, maar mijn ervaring met deze site ??? Als je op zoek bent naar Een serieuze relatie, op een fatsoenlijke site, Met èchte vrouwen ? Dan zou Ik ,,anastasia,, zeker NIET aanraden..

  Sterke punten
  Uitgebreid

  Zwakke punten
  zie mijn review

  Leugenaars, bedriegers, manipuleerders, oplichters - Amerikaanse - Russische Maffia

  De marketing is agressief, de foto's professioneel, zodat je zonder dat je het van plan was toch 'gratis' registreert omdat je nieuwsgierig bent gemaakt. Dan krijg je zulke leuke chats - vaak gelijk sexueel van aard, en van meiden die zo jong zijn dat je gelijk argwaan krijgt, maar de nieuwsgierigheid heeft de overhand. Je koopt wat punten/ credits, en merkt gelijk de misdaad van de site: al je persoonlijke contact-informatie wordt verwijderd. Ik spreek Russisch en heb geen vertaler nodig, neen, je wordt verplicht. En zoals hier al beschreven: het is een scam. Als je on-line gaat krijg je gelijk chats - zelfs midden in de nacht... alsof die vrouwen allemaal 's nachts aan de PC zitten - niet dus, dat is ingehuurd personeel uit Amerika etc. HET ZIJN CRIMINELE PROFESSIONELE MEESTERS IN HET AAN HET LIJNTJE HOUDEN VAN MANNEN. Dat geldt overigens ook die walgelijke nieuwe Nederlandse sex-contact-sites waar ik ook niet om vraag... waarvan ik mails kreeg... en ook daar doen ze hetzelfde: HUURLINGEN is waar je mee chat - en daar geldt een maximum van 200 tekens / berichtje dus kassa. To HELL met al die leugenaars, bedriegers, rovers, uitbuiters van mannen. EN TO HELL MET ONZE PLISIE EN JUSTITIE DIE AANGIFTEN NIET SERIEUS NEMEN ZODAT DIT TUIG MAAR DOOR GAAT MET HUN MISDAAD! Maar wat wil je ook als de hoogste ambtenaar van justitie - die net met pensioen is gestuurd met een gouden super-handdruk, Joris Demmink een pedofiele crimineel, die zelf voor zo'n pooier een jochie uit Polen heeft meegenomen. Google "Joris Demmink" en val in de smerigste beerput van het land - de ministers van Justitie zijn allemaal criminelen - houden deze pedo - crimineel de hand boven het hoofd, zodat ze in Washington D.C. een hoorzitting hebben georganiseerd omdat de Nederlandse criminele overheid weigerde een onderzoek in te stellen - maar ja hij heeft zijn maatjes in het koningshuis - prins Claus was ook een pedofiel. Die werd door zijn Duitse bedrijf ontslagen omdat hij Afrikaanse jochies... ach... ik word misselijk jongens... Tuig dat te veel weet van het Koningshuis ontspringt de dans in dit vervloekte land - vervloekt omdat we door shit worden geregeerd die door de Joodse geld-machten die de echte macht hebben in dit land - door verraad van dat shit - in de regeringen etc geduwd zijn. Links: Google zelf maar voor meer... als je je buik nog niet vol hebt. En google naar pedofiel Claus. Dan vind je o.a. Vindt nog meer door google zoektocht naar "pedofiel Claus boinnk" Onder andere: ... ik moest alle links verwijderen. Dat komt mijn verhaal niet ten goeden... helaas... Dat zooitje wordt spoedig geoogst en in het eeuwige vuur geworpen. Zie: Matth. 13: 24-50 en Openbaring 21:8. Ik ben mijn meeste tijd kwijt geweest te klagen over hun maffia-operatie. Haalde dus niets uit.

  Sterke punten
  Professionele mooie site. Professionele foto's.

  Zwakke punten
  Agressieve marketing, misleiding, je kunt je profiel niet zelf verwijderen, je wordt bedrogen - de mensen met wie je acht en mailt zijn ingehuurde krachten; ik las ergens dat een Amerikaan die zover was gekomen - dat zal hem een lieve duit hebben gekost - dat hij op een van de kantoren van Anastasia in Oekraïne - het meisje zou ontmoeten met wie hij al zo lang gemailed had. Hij stelde vragen aan de hand van antwoorden die hij in zijn mails van 'haar' had gekregen. Dat arme kind wist van niets! Had geen flauwe sjoeche waar hij het over had. Het was duidelijk dat dit het eerste contact was tussen hem en dat meisje/ vrouw. Je wordt door Anastasia uitgebuit, geëxploiteerd. Je houdt er alleen maar een lege portemonnee, een kater van jewelste en wantrouwen jegens alle websites etc aan over. En een woede tegen de Nederlandse justitie / overheid waar je als beroofde en uitgebuite, bedrogen burger niet terecht kunt! Anastasia is een Amerikaans bedrijf die de vrouwen uit de Oekraïne exploiteert. Bekijk ook de video's van mijn afspeellijst op youtube: "Crimes of on-line dating sites: Deceipt, fraud, theft, fake profiles managed by hirelings, scammers, exploitation! Victims should be taken seriously!" (Ik mocht geen link plaatsen hier dus ga naar youtube en kopieer deze titel en plak deze daar - moet lukken.). Helaas zijn enkele uitstekende video's verwijderd - youtube is continue bezig daarmee.... omdat de duistere figuren en praktijken die in de interviews/ reportages / video's aan het licht worden gebracht er alles aan doen deze van het Internet te verwijderen. Triest is het feit dat youtube niet democratisch is - de stem van één klager is vaak genoeg de video te laten verwijderen ook al willen miljoenen de video wel.

  The biggest scam site on earth!

  This site is a real scam site. Don't go there and lose your money! Women are getting paid to chat and write letters. I noticed myself a few times. A so called 'confirmed profile' means nothing!

  Sterke punten
  Good layout.

  Zwakke punten
  Women are scamming you to earn some extra money, but there local agents too.

  fucking fake!!!!!

  deze site is fucking fake! trap er niet in! betaal er absoluut niet voor, want je wordt gewoon aan het lijntje gehouden zodat je voor de credits gaat betalen!!!! heb er 1x voor betaald en merkte gelijk al dat er daarna honderden vrouwen gelijk "gewilllig" voor je zijn! Een echte vrouw zal zich nooit gelijkt sexueel aan je voordragen, maar je eerst leren kennen voordat ze zich sexueel blootsteld... Dus daarom heren, wees bij deze ENORM gewaarschuwd!!!

  Sterke punten
  ABSOLUUT GEEN ENKELE, SITE IS FAKE!!!!

  echte vrouwen die betaald worden per mail te schrijven

  ik heb al op veel websites gezocht, moeten je voor de gein eens kijken op bestrussianwoman.com vragen ze iedere mail credits 1 credit is een euro, er zitten dames bij die je al 15 credits kosten, reken maar uit!! ook bij anastasia is veel fake, uiteindelijk heb ik mijn vriendin gevonden op elenadating.com maar toen was ik al een paar ruggen kwijt. maar nu toch weer gelukkig pas op met die russische site's

  Russian Mafia

  No comment about Anastasia Date. It is a complete Mafia. Women are paid to keep clients on the site. Even if they get a private email address they prefer to have interaction through the site (for which you have to pay, not them!) with nonsense motivations.

  Zwakke punten
  Mafia.

Bezoek Anastasia Date

Schrijf je eigen review