Fake

Ik was nieuwsgierig. Ik heb even op de site gekeken. Het viel mij ook op dat er bloedmooie vrouwen zijn die je meteen aanspreken zodra je online wordt op de site. Allemaal prof foto's, die met photoshop programma bewerkt zijn. Als je goed kijkt naar die foto's, dan zie je dat meteen. Op de profiel van zo een dame staat meestal dat ze geen Engels spreekt, maar je krijgt berichten, waaruit blijkt dat iemand anders met goed Engels dat schrijft. Ik geloofde er niet in. Ik kwam via google op deze site uit. Mijn argwaan schijnt toch te kloppen. Na het lezen van reacties hier dacht ik bij me zelf het volgende. Hoe kan ik achter komen of deze foto's wel of niet fake zijn? Ik weer zoeken op google. En ja hoor! Google heeft zelf een handige tool. Heel simpel. Je gaat naar google. Je klikt recht boven op AFBEELDINGEN. Vervolgens zie je bij de zoekbalk een foto icoon. Je klikt hierop en tataaaaaa!!! Er openen twee nieuwe tabbladen.

1) afbeelding plakken
2) afbeelding uploaden

Ik heb paar foto's van verschillende dames opgeslagen op mijn laptop die op de genoemde website staan. Ik heb 'afbeelding uploaden gekozen op google. Probeert u ook maar eens!!!

Meestal zijn dit foto's die elders op een andere website staan. Een mooi voorbeeld: Ik heb een foto van een dame upgeload op google en laten zoeken op internet. De dame die op anastasia.com staat heet daar Elena en is 23 jaar oud. Als ik haar foto laat vergelijken op google met de bovenstaande simpele truc, dan kom ik haar op een andere website opnieuw tegen. Dan heet ze daar bijvoorbeeld irina en is ze opeens 18jr. Ze komt dan niet uit Odessa, maar bijvoorbeeld uit Kiev! Zo heb ik een andere dame gevonden die op anastasia 28jr zou zijn. Op google laten zoeken en ze schijnt een bekend iemand te zijn in Ukrain en opeens is ze dan 26jr. Er is een fanclub van haar. Op youtube kon ik haar interview vinden. En de foto's op anastasia zijn de mooiste foto's in studio. Die hebben ze gewoon gevonden en gebruikt. Dus die dame die zal je nooit spreken en zien!!! Zo kwam ik achter dat de meeste profielen nep zijn als je een beetje de foto's via google laat vergelijken. Ik heb mijn profiel afgesloten. Want zodra je daar online bent, dan krijg je binnen een minuut van 7-8 vrouwen een bericht. Meestal stellen ze dan een onnodige vraag. Om een antwoord op zo een domme vraag te geven, moet je betalen! Betalen voor een vrouw die in echt dus gewoon ook niet voor je zal zijn. M.a.w. je geeft geen antwoord op de persoon die afgebeeld is, maar misschien aan een student elders in de wereld en die misschien ook nog eens een man is!
Ik heb alle reacties gelezen en iedereen klaagt over dat het geld afperserij is op een paar mensen na. Ik vertrouw het niet. Ik ga hier geen geld aan spenderen. Er zijn andere manieren om aan een mooie vrouw uit die landen te komen.

Sterke punten
Goed over na gedacht om geld af te persen.

Bezoek Anastasia Date Reviews over Anastasia Date

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Anastasia Date
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden