Reviews van deze auteur

Ik heb mijn vrouw via deze site leren kennen

Review over RussianCupid

Dit is inmiddels al 6 jaar geleden, maar krijg nog steeds emails van hen, en kan daar niet afkomen. Vandaar dat ik hun naam zocht en onder andere hier terecht kwam. Ik heb mijn huidige vrouw via deze site leren kennen. Dat bewijst dus dat niet alle profielen fake zijn.

Ik schijn echter wel geluk gehad te hebben, want een vriend van me die het ook probeerde kreeg alleen maar te maken met duidelijke fake profielen.
Mijn advies: Vraag gelijk haar skype account. Ik deed dat gelijk en ze legde gelijk een skype account aan.

Voorzichtigheid geboden dus, maar er zitten echt wel echte profielen tussen.

Sterke punten
Enkele echte accounts

Zwakke punten
Veel fake accounts

reacties:

Review: Ik heb mijn vrouw via deze site leren kennen

Dat is jouw probleem. Overigens schreef ik geen review over Nederlandse of Russische vrouwen maar over de dating site. Mensen die geinteresseerd zijn in deze site zullen wel geen Nederlandse vrouw zoeken, lijkt mij. Geen idee dus waarom je deze reaktie plaatst.

Review: Ik heb mijn vrouw via deze site leren kennen

Dirk, de meeste zaken die je beschrijft zijn wel waar, maar hebben niets met de dating sites te maken. Wat betreft het vertrouwen, het is duidelijk dat er veel fake profielen zijn, maar naast mijn huidige vrouw heb ik contact gehad met 3 andere werkelijke vrouwen. Allen hadden een baan en inkomen. Toen ik mijn vrouw uitnodigde wachtte ik, eigenlijk als test, of ze mij zou vragen om de ticket s te betalen. Dat heeft ze niet gedaan. Natuurlijk, toen we besloten samen te gaan wonen heeft zij haar baan opgezegd en werd ze (tijdelijk) financieel van mij afhankelijk.
Maar nogmaals, dating sites zijn sites om contacten te leggen. Dat kan via RussianCupid.com. De fakes zijn er snel uit te halen. En natuurlijk wonen de vrouwen die je op deze site vindt niet in Schoorl of Broek op Langedijk, maar in Moskou, St. Petersburg of Astana. Als je dat niet wilt, kun je beter op Lexa gaan kijken.