Waarom kiezen voor RussianCupid? RussianCupid.com is een uitstekende website voor online Russische dating. Op deze datingsite zijn Russische schoonheden op zoek naar leuke mannen voor liefde en romantiek. Op deze Russische datingsite zijn er meer dan 1,5 miljoen alleenstaanden online beschikbaar. Hierdoor heeft u dus veel meer kans dan ooit om de Russische vrouw van uw dromen op RussianCupid te vinden dan ergens anders. Of u nu op zoek bent naar een sexy blondine of een leuke brunette uit Rusland, op RussianCupid heeft u nu de mogelijkheid om eenvoudig en snel te bladeren in de contactadvertenties om uw droomvrouw te vinden! Uw Russische romance is slechts een paar muisklikken van u verwijderd. Schrijf u nu gratis in op RussianCupid en browse door de Russische personals om betoverende Russische dames uit de hele wereld te ontmoeten. Vind uw Russische partner op RussianCupid.com. Meld u vandaag nog aan bij RussianCupid en maak uw eigen persoonlijke contactadvertentie. De datingsite is beschikbaar in verschillende talen zoals onder andere Nederlands, Engels,Frans, Italiaans, Duits en Spaans Deze datingsite is gericht op mensen vanaf 18 jaar en ouder. Ben je jonger dan 18 jaar, dan wordt jou de toegang tot deze website geweigerd.

Russian Cupid Video


Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij op deze online Russische datingsite. Het inschrijven is erg eenvoudig. Binnen slechts enkele simpele stappen heb je een profiel aangemaakt. Op de beginpagina van de datingsite heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven. Het enige wat je hoeft te doen is een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te vullen. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd en geslacht. Er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij RussianCupid.


Hoe het werkt

Start vandaag nog op RussianCupid in 3 eenvoudige stappen: 1) Maak een profiel aan Creëer een gepersonaliseerd profiel, voeg foto's toe en beschrijf uw ideale partner. 2) Zoek naar foto's Vindt leden gebaseerd op locatie, speciale interesses en levensstijl voorkeuren. 3) Begin met communiceren Toon interesse in de leden die u leuk vindt en laat het avontuur beginnen


RussianCupid App

Het vinden van uw perfecte match is nog nooit zo makkelijk geweest! U heeft nu namelijk de mogelijkheid om de partner van uw dromen te vinden met de RussianCupid app. De RussianCupid is nu gratis te downloaden in de Google Playstore en beschikbaar voor android apparaten.


Voordelen van een persoonlijke contactadvertentie

Een Russische contactadvertentie biedt u de beste kansen om de perfecte partner te vinden waarnaar u op zoek bent. Het is zonder twijfel leuker dan zomaar aan iemand gekoppeld worden door een huwelijksbemiddelaar. Dit zijn de voordelen van een contactadvertentie op RussianCupid: Snel en gemakkelijk Online Russische dating websites bieden de snelste en eenvoudigste manier voor vrijgezellen mannen om de mooiste Russische vrouwen te ontmoeten. Met een online contactadvertentie heeft u geheel zonder bijkomende kosten toegang tot duizenden Russische contactadvertenties. En met het grote aantal online beschikbare vrouwen heeft u veel meer mogelijkheden om te kiezen en daarmee vergroot u uw kansen enorm om uw droompartner te ontmoeten. Veilig Andere vrijgezellen ontmoeten via contactadvertenties is een veel veiligere manier dan in persoon, doordat u de mogelijkheid heeft om uw identiteit te beschermen totdat u zich zeker genoeg voelt om die te delen met iemand met u contact heeft. Controle hebben over met wie u contact wilt U heeft de mogelijkheid om heel gericht zoeken of zo breed mogelijk wat uw mogelijkheden bijna eindeloos maken. Als u een online contactadvertentie maakt, heeft u de optie om aan te geven wat voor soort mensen contact met u kunnen maken. Dit kunt u eenvoudig doen door het instellen van een criteria. Het is goedkoper Het is mogelijk om bij de meeste Russische online dating websites gratis een contactadvertentie te maken. Het is goedkoper dan herhaaldelijk verschillende vrouwen mee te nemen op een date.


RussianCupid Reviews

  Tips fake or not

  Ik kan mezelf benoemen tot eeuwige single en heb dan ook relaties gekend via de sites en aardig wat ervaring opgedaan.
  Om een site te peilen maak ik een summier profiel op, indien dit geen resultaat geeft breidt ik mijn gegevens uit en als allerlaatste plaats ik een foto.
  Omdat je mogelijk de foto toch kwijt ben aan het netwerk van multimedia.
  Bij fake sites staat binnen enkele seconden al direct je mailbox vol met schaars geklede dames.
  Bij de site RussianCupid site heb ik dat ook gehad maar na enige tijd (moet je wel de handigheid hebben) dit filteren.
  Bedenk wel dat Cupid sites bestaan uit meerdere sites o.a. Asian-, Russian etc.
  Natuurlijk blijft het net zoals een ontmoeting in het openbaar, een gok en kan je alsnog opgelicht worden.
  De gok in de keuzes die je maakt omschrijft toch het leven?!
  Alleen ben je als alleenstaande zoveel geld kwijt..... jammer maar het is nu eenmaal zo.

  Sterke punten
  Zoekfuncties gebruiksvrindelijk.
  Echte dames zoals ze die daar nog kennen.

  Zwakke punten
  Er zitten mogelijk nep profielen op.

  What's going on, on this site?

  What's going on, can anyone tell me that, I get response from girls than I comment, and 2 min later that acount is disabled. is this also a fake site?

  Sterke punten
  It doesn't look fake!

  Zwakke punten
  If it's not fake! nothing!

  Ik snap jullie niet !!

  Beste mensen, ik heb enkele reacties gelezen over RussianCupid maar geloof me, DIT IS EEN BESTE EN LEUKE SITE !!
  Ik snap de reacties van een aantal mensen niet, ze schrijven over personen uit Ghana en Joost mag weten van waar overal.
  Ik ben al enige tijd actief op deze site en heb er een paar leuke reisjes aan overgehouden, en geloof mij !! de dames die ik bezocht heb waren echt !
  Het zal zeker zijn dat er neppers op zitten, die heb je op iedere relatie site, maar zodra je merkt dat er iets niet in orde is met een persoon stuur je een melding en de persoon wordt direct verwijdert , ik heb het zelf een tweetal keren meegemaakt
  Dat er inderdaad een heleboel mensen of bedrijven zijn die van ons trouwe vrijgezellen misbruik proberen te maken is natuurlijk erg triest maar deze kreeg ik ook op Relatieplanet en ook op relatie.nl
  Ik heb werkelijk hele goede ervaringen met Russiancupid en zal zeker op deze site blijven.
  Opletten moet je overal op iedere site, er zit altijd wel iemand die je probeert te neppen.(flower)

  Sterke punten
  De gehele site is prima !!!!

  Zwakke punten
  je moet net als op iedere site opletten voor neppers.
  Maar je bent, als je gewoon een beetje oplet, goed beschermd op deze site.

  fake

  enorm veel fake profielen, maar ook echte....de fakers haal je er makkelijk uit. ( iedere dame die niet in Rusland woont , maar ergens in het westen, kan je gelijk deleten )..Als een 25 jarige stoot jou benadert terwijl je haar vader had kunnen zijn...denk zelf ook even na....Bij alle contact , direct om skype contact vragen. Als ze daar niet aan mee willen werken ( met wat voor smoes dan ook....) direct verder surfen , je zit dan met Boris uit de oekraine te chatten of met kofi uit ghana.... Met skype zie je met wie je praat !!!! dus niet chatten , skypen en je haalt de echte er zo uit

  Sterke punten
  er zitten echt wel echte dames tussen, de fotomodellen zijn niet voor ons boerenlullen geboren......laat je niet in de maling nemen

  Zwakke punten
  enorm veel nep profielen

  Einde betaalperiode

  Ik ben nu 2 dagen een zogenaamde Standaard lid en ik krijg nu mails binnen en
  die worden geblokkeerd. Dit is nu RussianCupid.Ik heb een contact nu lopen via hun waar we gelukkig de email adressen hebben uitgewisseld anders ben je dit contact kwijt. Heb wel tegenover haar mij moeten legitimeren omdat zij ook door een stelletje gangsters was belazerd.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

Bezoek RussianCupid

Schrijf je eigen review