Reviews van deze auteur

Interessante datingsite

Review over RussianCupid

Prima site! Er zijn fake-profielen maar ook heel veel echte profielen. Realiseer je dat er heel wat mensen zijn die hun geld verdienen met het bedriegen van mensen. Een datingsite is daarvoor blijkbaar een geschikte plek. De oplichters willen meestal zo snel mogelijk van de site om verder te communiceren via e-mail. Uiteindelijk willen ze geld voor een kachel, een plotseling ziek geworden familielid, een visum, vliegreis, enz. Dat soort is niet welkom op de site en wordt steeds verwijderd, blijf dus op de site en stuur NOOIT geld.

De echte dames zeggen in de meeste gevallen niets terug, omdat ze geen interesse hebben. Ze openen je bericht vaak niet eens. Het zijn echte prinsessen op zoek naar een echte prins en zijn heel kieskeurig. Toch kun je via de site interessante contacten opdoen.

Nederlanders zijn rijk, hebben een hoge levensstandaard, hoger dan die in Moskou - dat is de gedachte daar. En in Moskou is een Audi Q7 of Porsche Panamera heel gewoon. Je voldoet dus al snel niet aan het ideaalbeeld, bent een stuk armer dan ze dachten.

Zodra ze hoort wat de eisen zijn voor een permanente verblijfsvergunning in Nederland zal ze al minder interesse hebben. Zodra ze hier is geweest zal ze erachter komen dat het leven hier zeker niet beter is dan in Rusland. Misschien trekt ze jou wel die kant op. Een Nederlandse man heeft een hoge status in Rusland, 'want Nederlanders zijn rijk'.

Voor een reisje naar haar stad voor een kennismaking ben je ongeveer 1.500 tot 2.500 euro kwijt, visum, vliegreis, taxi/trein, verblijf, eten, etc. En dan loop je het risico dat het niets wordt of dat ze niet op komt dagen. Als het wat wordt begint het feest met de immigratiedienst of vertrek jij naar Rusland.

Vrouwen met een goed betaalde baan, een eigen appartement, schoolgaande kinderen en familie in Rusland zullen wel drie keer nadenken voordat ze dat opgeven voor een onzekere toekomst in Nederland. Vrouwen zonder baan, zonder eigen appartement of zonder schoolgaande kinderen krijgen in veel gevallen zware tegenwerking van de Nederlandse immigratiedienst vanwege 'vestigingsgevaar'.

De meeste mannen op de site willen alleen maar kletsen of willen weten wat ze waard zijn. Ze zijn helemaal niet in staat om een vrouw naar Nederland te halen want ze verdienen te weinig - minimaal 19.600 euro. Ze gaan nooit naar Rusland om iemand in het echt te ontmoeten want dat vinden ze te omslachtig en vooral te duur. Je vindt dat vaak terug in de profielen van de dames: 'Only serious men please'.

Sterke punten
Een goed werkende site met veel interessante profielen.

Zwakke punten
62 euro voor drie maanden lidmaatschap vind ik een hoop geld. Zeker als de vrouwen niets terugzeggen en er geen geschikte vrouw tussen zit. Maar bedenk wel dat als het tot iets komt het nog veel duurder wordt dan die 62 euro.

reacties:

Review: Interessante datingsite

Bij de reviews over Russian Cupid staan een paar berichten dat de site nep is, dat alle profielen nep zijn. Dat is dus niet zo. Ik weet dat er achter veel profielen echte vrouwen zitten. En ze dromen van een geschikte man, en willen hem graag ontmoeten. Dat neemt niet weg dat ze uiterst kieskeurig zijn en precies weten wat ze wel en niet willen.

Russische vrouwen snappen zelf ook wel dat niet iedere Nederlandse man multimiljonair is. Maar toch hopen ze op een rijke prins die alle problemen die het leven nu eenmaal met zich meedraagt voor ze oplost en hen meeneemt naar zijn kasteel waar ze nog lang en gelukkig zullen leven. Ze hopen op een sprookje maar ze weten zelf dondersgoed dat sprookjes niet bestaan.

Russian Cupid is aan te raden voor westerse mannen die het leuk vinden en geld genoeg hebben om op avontuur te gaan in Rusland, op zoek naar de ware, en begrijpen dat een internationale relatie niet eenvoudig is. De kans is groot dat uit de zoektocht onmogelijke relaties voortkomen, dat ze aan een vrouw verslaafd raken die hun hart rooft of dat ze in iets verzeild raken wat ze niet hadden voorzien. Maar dat hoort bij het avontuur van een internationale relatie.

Misschien wil ze wel een relatie met jou maar heeft ze geen zin om in Nederland te wonen. En al helemaal niet als ze haar huidige veilige bestaan op moet geven en in Nederland in moet burgeren met alles dat daarbij komt. Een Russische vrouw wordt in Nederland al snel aangezien voor hoer en profiteur, en door heel wat mensen ook nog verantwoordelijk gehouden voor het neervallen van de MH-17, de zogenaamde homohaat in Rusland, enz.

Een Russin vertelt: 'Nederlanders denken dat Nederland het beste land ter wereld is en dat iedereen in hun land wil wonen'.

Review: Interessante datingsite

Dirk,

Je kunt in Rusland een verblijfsvergunning krijgen als kenniswerker als je een baan vindt waarmee je tenminste 40.000 euro verdient. De eisen zijn hoog. De verblijfsvergunning duurt zolang de baan duurt. Trouwen met een Russin kan wel verblijfsrecht opleveren.

Nederlandse boeren zien ze graag komen in Rusland. De meeste vrouwen zien weer niets in een boer. De meeste Russen willen naar de grote stad, Moskou of Sint Petersburg, en niet naar het platteland.

Verder nog wat weetjes: De AOW begint in Rusland voor vrouwen op 55-jarige leeftijd, mannen 60, uiteraard uitsluitend voor Russische staatsburgers. Dat is dus ook al geen reden om naar Nederland te komen. Vaak hebben ze dan een afbetaalde woning, misschien wil jij hun woning afbetalen of ze een mooi appartement cadeau doen? Vanwege de lage roebelkoers is dat nu voordelig!

Alimentatie gaat hetzelfde als in Nederland. 400, 700, 1.200 euro per maand, heel gewoon voor Duitsers of Nederlanders. De Nederlandse alimentatieregels zijn van toepassing. Graag betalen tot het kind 18 is, en als het nog op school zit tot 21 jaar. Advocaten regelen dat jij je wettelijke verplichtingen nakomt ongeacht hoe hoog of laag de kosten van bestaan daar zijn.

Als zij hier naartoe komt met kinderen kan het zijn dat die kinderen Nederland uit moeten als ze 18 worden.

De inkomenseis van 19.600 euro om een buitenlandse partner naar Nederland te halen moet een vast inkomen zijn. Voor ondernemers wordt gekeken naar de afgelopen drie jaar, voor werknemers naar het afgelopen jaar of het - minimaal - jaarcontract. Ze kunnen daar heel moeilijk over doen.

Maar dan ben je er nog niet. Als ze hier tijdelijk verblijft moet je je baan en inkomen houden, het wordt jaarlijks getoetst. Verdien je een euro te weinig dan moet ze het land verlaten. Wat zij verdient maakt niet uit, al verdient ze een miljoen.

Die inkomenseis gold voor drie jaar, maar dat werd vijf jaar en is inmiddels zeven jaar. Als jij dus in de toekomst - over zes jaar bijvoorbeeld - even te weinig verdient moet ze weg. Zwanger, kinderen, het maakt niet uit. Als je pech hebt wordt ze afgehaald door de marechaussee en in de cel gegooid.

Als je eenmaal in Rusland bent geweest en plekjes hebt gevonden waar je het zeker uit zou kunnen houden wordt naar Rusland verkassen al snel een optie. Ze zien autochtone Nederlanders zeker niet als vijand, indringer of profiteur.

Als je eenmaal een Oost-Europese vrouw hebt gehad is de kans groot dat het met Nederlandse vrouwen niets meer wordt.

Review: Tips fake or not

De fakers zijn een hardnekkig probleem. Ze willen zo snel mogelijk je e-mailadres en zullen uiteindelijk om geld vragen.

Echte vrouwen zeggen meestal niks terug. En communiceren kan via de site, geen enkele echte vrouw heeft haast om haar e-mailadres te geven.

Ik ben in veel plaatsen in Rusland geweest en overal was internet snel genoeg voor Skype, ook in de armste gebieden. Dus als ze zeggen dat het niet werkt of dat ze geen geld hebben voor een cam, of geen eigen computer hebben, enz. dan geloof ik dat eigenlijk niet.

Ga altijd zelf daar naartoe voor de eerste ontmoeting en stuur nooit geld.

Review: OPLICHTERIJ

Het probleem zit echt bij jou.