Reviews van deze auteur

VEEL GEBOD EN VERBOD EN VEEL TE DUUR!!!

Review over Second Love

De beloftes zijn niet waar en de algemene voorwaarden kloppen echt niet. Dus pas op voor dat je er geld aan verspilt. Zie onderstaande brief aan Second Love.


Geachte mevrouw of meneer,

Naar aanleiding van de door u eerder verstrekte antwoorden in de bijlage ontvang ik graag per ommegaande duidelijk, antwoorden op de onderstaande vragen.

1. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat het door u aan mij gegeven antwoord betreffende het beleid omtrent de wel en niet zichtbaarheid van leden foto’s alvorens hij betalend lid werd? Er is namelijk alleen de onderstaande tekst die op de homepagina van “www.secondlove.nl” te vinden. Hierin staat zeer expliciet vermeld dat wanneer men lid word de foto’s zichtbaar worden. Achteraf blijkt dit misleidende en onware informatie te zijn. Dit omdat de aanvullende informatie ontbreekt waarin zou moeten staan “Mits de leden het u toestaan om hun foto te mogen zien”.

Vreemdgaan, Date en Overspel
Secondlove is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto's zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap. Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto's plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Alle profielen op Secondlove worden door ons individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Verder kun je gratis gebruik maken van onze helpdesk. Dat kan per email of telefonisch.

2. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, maar een beperkt aantal berichten per dag mag versturen?
3. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, geen uitgebreid, open, eerlijk en een zelfde bericht aan meerdere leden mag versturen?
4. Waar, met in achtname van de Wet Bescherming Persoonsgegevens Artikel 8 Lid a, staat in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders dat Secondlove inzage heeft in de door leden verstuurde berichten aan andere leden?
5. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staan voor het afsluiten van een lidmaatschap de antwoorden op de 4 eerder gestelde vragen waar een betalend lid “door aanvinken” mee akkoord dient te gaan?
6. Waar staat het KvK nummer van Secondlove vermeld op www.secondlove.nl? Graag ontvang ik deze van u.

In verband met het nu verlopende lidmaatschap en de onplezierige gebruikservaringen veroorzaakt door Secondlove zie ik graag uw antwoorden zo spoedig mogelijk tegemoet.Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- De beloftes om foto's te zien is niet waar!!!
- Veel single vrouwen en dat heeft dus niets met second love te maken.
- Veel te duur.
- Erg preuts omtrent taalgebruik.
- Mag geen licht erotische foto's plaatsen.
- Mag maar 30 berichten per dag versturen.
- Geen privacy want ze lezen jouw verstuurde berichten!!!
- Mag geen standaard openingsbericht naar de dames sturen.
- Enz.......

OPLICHTERIJ

Review over RussianCupid

Deze hele dating site ziet er gelikt uit en heeft veel mooie opties. Het heeft alleen één nadeel en dat is dat het totaal fake is.

Iedereen die zich laat verblinden door de mooi Russische modelletjes is gewoon zijn gelden tijd kwijt.

Verder kun je ook je profiel niet meer geheel verwijderen en maken ze gebruik van jouw gegevens voor oplichterij praktijken.

Veder worden de e-mail adressen doorgegeven aan internet casino's waardoor je spam gaat ontvangen.

Tevens hebben ze de optie om je computer te hacken.
|Sterke punten
Een mooie buitenkant met een valse binnenkant.

Zwakke punten
OPLICHTERIJ!!!!

reacties: