MatchPrive

Bij MatchPrive zijn duizenden mannen en vrouwen op zoek naar hetzelfde als jij. Meld je ook aan bij MatchPrive en ervaar hoe makkelijk je in contact komt met gelijkgestemden. Wij hebben ons best gedaan een veilige omgeving voor jou te creëren, zo worden profielen op echtheid gecontroleerd en onze supportafdeling staat elke dag voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Aanmelden is gratis, je kan zelf zoeken in profielen maar je kan ook gebruik maken van de matches die we aan jou voorstellen. Je kan 3 gratis berichten versturen en daarna betaal je een kleine vergoeding. Zoeken in profielen en bekijken van profielen is natuurlijk altijd gratis.


MatchPrive Reviews

  Trieste impotente oplichters

  Zo leuk dit, ik heb een fakeprofiel aangemaakt, leeftijd: 99 jaar, geen profielfoto. Kreeg in 1 week 45 neukverzoeken. Criminele oplichterij van impotente losers uit Alphen ad Rujn

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Arm

  Ik ben doof en.niet zo ervaring met sex

  Pure oplichting

  Lijkt leuk. krijg je een mail met 3 verschillende links naar 3 verschillende datesites. Het meisjesnaam is hetzelfde. En ze wil sex met jou, zonder jou te kennen. Ga je naar zo'n site, waar alle vrouwen je opeens fantastisch vinden, zonder iets van je te weten, blijkt dat het allemaal geld uit de zak klopperij is. Veel domme praat, gespeeld door mannen die geen kennis van vrouwen hebben. Smijt hier geen geld heen !!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Pure Fake en Oplichting

  Lees de voorwaarden

  Deze website Is te mooi om waar te zijn.

  Ik werd overspoeld met berichten. Je wordt er nieuwsgierig van.

  In de voorwaarden staat dat je akkoord gaat met het feit dat matchprive fictieve contacten aanmaakt en ook fictieve berichten stuurd.

  Het is echt allemaal nep. Hier wordt iemand heel rijk van heel veel gewillige mannen.

  Trap er niet in mensen!

  totaal fake oplichters

  need i day more

  Sterke punten
  ja goed in oplichterij

  Zwakke punten
  alles

  Nepsite

  Een aantal malen geprobeerd om contact te leggen. Kost zoals velen aangeven behoorlijk wat credits (lees centjes). Als je vraagt om een contact via een ander mailadres (lijkt me logisch en goedkoper, ook voor de dames) dan roepen alle dames "Zit hier net, wil je eerst beter leren kennen, kies voor veiligheid".  Na 2 mails blijft de dame proberen het contact te houden. Doe dit niet.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Betalen per credit / dure business

  Best wel een leuke site eigenlijk

  Hier kom je nog eens lekker aan je trekken. Zijn wel veel mensen negatief over maar ik heb toch lekker geneukt. Ligt misschien ook wel een beetje aan mensen zelf.

  Heb hier 75 euro gespendeerdd maar dat is toch wel de moeite waard, want ik heb echt een leuke kanjer aan de haak geslagen.  laterss Nicootje

  Sterke punten
  geile site

  Zwakke punten
  geen

  tijdbom

  waar moet je beginnen?

  eerste drie mails zijn voor matchprive rekening, daarna koop je credits.

  alleen de credits die zijn tijdgebonden.

  daarmee bedoel ik, je krijgt mail en je wil die lezen dan worden je credits aangesproken met beantwoorden van de mail hetzelfde.

  probeer niet ctrl-c of -v want dat is een verboden handeling.

  dus die credits niet vergeten uit te zetten, ook niet te lang nadenken want tijd kost credits.

  Sterke punten
  mooie site, snelle site, veel reacties, wordt snel gereageerd

  echter kijk ook even naar de zwakke punten

  Zwakke punten
  veel reacties maar op het moment dat je verder wil krijg je een of ander lul verhaaltje.

  hoe bedoel je dit, hoe bedoel je dat?

  ze heeft ineens een andere naam...en hoe kom je er bij dat ik zo heet? (staat toch echt in de mail)

  kortom, je wordt meer of minder aan de praat gehouden.

  twijfel je? dan wordt je dat ook wel te verstaan gegeven (goed voor de motivatie om door te gaan)

  het kost je tijd en een bom duiten.

  100 % FAKE

  Niet doen ....er staan oude foto`s op van pornsterren daarmee proberen ze geld uit je zak te kloppen...

  fake

  contact met 5 vrouwen gehad, en meer zal het niet worden. waarschijnlijk met dezelfde persoon gechat. alle 5 praatten op exact dezelfde manier. verschrikkelijk duur. fake!

  Sterke punten
  marketing....

  Zwakke punten
  slecht voor mijn marketing...

  fake

  duur

  nepprofielen

  ....scam

  Tsja, wat moet ik hier van zeggen? Gewoon maar dat het nep is !!

  Net aangemeld en binnen no-time al 5 reacties. Doordat de 3 eerste berichten gratis zijn ben je ook geneigd gelijk te reageren. Dat heb ik dus niet gedaan. Alle profielen hadden iets in de trend van; je lijkt me een leuke man (knap, mijn profiel was nog compleet leeg) je woont vlakbij, kunnen we afspreken? (wederom knap aangezien er niets instaat)... Toen had een profiel uitgezocht en heb ik specifiek vragen gesteld om te kijken of er ook inhoudelijk gereageerd werd, nou... niet dus !! Op geen enkele vraag werd ingegaan en toen ik mijn mailadres had gestuurd kreeg ik de reactie dat ze niet via de mail wou reageren... tsja, need I say more???  Dus heren en dames die de bedoeling hebben om te gaan daten een advies van mijn kant, hou lekker je geld in je zak en verdoe je tijd niet met deze site !!!

  Sterke punten
  Snel contact (maar daar heb je weinig aan als het geen echte contacten zijn)

  snel ingeschreven en gelukkig net zo snel weer uitgeschreven.

  Zwakke punten
  Flessetrekkerij

  Waarom zoveel oplichters in de wereld..

  Jammer dat het niet echt is en heel vervelend dat mensen nog steeds geld verdienen met oplichting.

  Tuurlijk is het slim bedacht en is het psychologisch goed uitgedacht. Maar als je dan zo slim bent WAAROM GA JE DAN GEEN MENSEN HELPEN!!  Ik vind dit soort mensen die hier geld aan verdienen echt misselijk makend en zie ze het liefst in speciale gevangenissen zonder cellen te kort en met psychologische en misschien zelfs spirituele hulp.

  Helaas heb ik al gemerkt dat dit nooit zal gebeuren en dat dit helaas maatschappelijk allemaal verantwoord is (volgens de wet..).  Ik zou zeggen, laat het slecht aflopen met de oplichters in de wereld of laten ze hun leven beteren en alles goed maken dat ze verkeerd hebben gedaan.

  Sterke punten
  leuke foto's, snel contact (maar wel nep!)

  Zwakke punten
  erg duur en volledig oplichting!

  Vals

  Niet te veel woorden aan vuil maken: ook dit is oplichting.

  Sterke punten
  -

  Fictieve profielen,eneen site die uit op geld is.Zolang je betaald,ben je de man.

  Ik had met iemand een kontakt.SletIna.

  Nou zijn er veel die Slet heten,dus vinden die vrouwen zichzelf bij voorbaat al een slet.Dom vrouwvolk zou je zeggen.

  SletIna vond mijn (niet) ingevulde profiel zeer aantrekkelijk.Kun je tenminste nagaan hoeveel verstand een slet heeft.Ik heb haar profiel bekeken,en haar en bericht gestuurd met mijn minnen en plussen t.a.v. haar profiel.Het bericht betrof de maximale aantal lettrers.Ik had zegge en schrijve binnen 3 seconden bericht terug,met nergens op ingaan van mijn punten,en dat ze me heel lief en aardig vond.Ik voeg me af waarop dit gebaseerd was,en heb mijn account maar uitgeschreven,toen ik de volgende bericht niet meer lezen kon,omdat ik eerst moets betalen.Ik heb toen bij opmerkingen waarom ik wegging,een uitleg proberen te geven,maar ik was al uitgeschreven,alvorens ik het af kon maken.Ik denk dan ook,dat de site kan zien wat je typt,en als het hun niet welgevallig is,ze je dan direct uitschrijven.MatchPrive,heeft als enig match,een match met geld,en geen match met matching voor een leuke match.Je koopt credits voor tijd,en niet voor berichten(heb dat gelukkig niet gedaan),en de vrouwelijke accounts zijn fake.Een echte Don en Ad site.To trust? No NOT to Trust.

  En al die anderen die hier schrijven,zijn of van de site zelf,of hebben daar een account waar ze geld mee verdienen.Maar "echte",daarvan zit er geen één bij.

  Sterke punten
  Niets.Een gore fakerssite.

  Zwakke punten
  Geldklopperij voor tijdséénheden

  Oplichters

  Geldklopperij, nepprofielen. Niet intrappen.

  Sterke punten
  Misbruik maken van mannen die te dom zijn om dit concept te doorzien

  Zwakke punten
  Matchprive is een groot zwak punt, behalve bovenstaand sterk punt

  dure hobby

  Heb diverse dating sites bezocht, en iedere keer weer het zelfde verhaal, telkens maar credits kopen, en als je dan een date? met iemand hebt en je wilt een afspraak maken krijg je steevast de mededeling van ik heb net nieuwe credits gekocht en die wil ik eerst opmaken. Als je serieus contact wild dan kan dat volgens mij niet beter dan elkaar persoonlijk te ontmoete en niet ellenlang mailen. Mannen wees wijs geef het geld aan leukere dingen uit en laat je niet belazeren door MatchPrive

  NIET BEZOEKEN IS ECHT NEP

  ik heb het geprobeerd en binnen een uur door mijn credits heen contact gehad met twee vrouwen (denk ik) en ben maar weer gauw vertrokken , vage beloftes en onder het vaandel van veiligheid voor je iemand gaat ontmoeten wilden ze veel chatten , dus echt niet doen , veel te duur en niemand gaan zien is het resultaat

  Sterke punten
  leuke foto's

  Zwakke punten
  veel geld , voor weinig contact

  Ideale site voor het vinden van een man`

  Ik kan niet spreken voor de ervaring van een man op Matchprive. Ik en mijn vriend gebruiken deze site om op zoek te gaan naar een man voor erbij.

  Tuurlijk weet ik ook wel dat op zulk soort sites men nooit helemaal eerlijk is. Als dat zo zou zijn heeft iedereen een nagenoeg goddelijk lichaam. :P Voor ons is het een gemakkelijke manier om anoniem in contact te komen met mannen, zonder dat je een onveilig gevoel krijgt als je afpspreekt met een wildvreemde.  Ik vind de site er heel mooi uitzien! Toen ik een beetje zat te googlen zag dit er tenminste betrouwbaar uit. En ik kan je zeggen dat was het ook!!

  Sterke punten
  Mooie site

  Veel verschillende mensen

  gemakkelijk contact leggen

  gemakkelijk zoeken

  Zwakke punten
  niet geheel gratis

  Fictieve profielen niet vermeld in de a.v.

  Als je de a.v. (algemene voorwaarden) leest, wordt er niet expliciet vermeld dat de website fictieve profielen bevat waarmee geen afspraken mogelijk zijn. Ook het woord entertainment zul je nergens lezen. Er wordt wel impliciet vermeld dat er fictieve profielen aanwezig zijn. Zie Zwakke punten voor de impliciete omschrijving van fictieve profielen.

  Ik ben 55 jaar en ik had de vader van Nina kunnen zijn. Nina nam het initiatief, ik niet. Bovendien had ik een vrijwel leeg profiel en ook geen foto.Ook de twee andere vrouwen namen het initiatief.Maar daar reageerde ik niet meer op. Dat zou me credits kosten en daar begin ik niet aan. Ik heb me inmiddels uitgeschreven.  Nina, vrouw van 19 jaar, woont in mijn provincie.

  Nina: 19:51 Natuurlijk zijn avontuurtjes spannend, leuk en aardig, en ja ik hou er nog steeds van om af en toe lekker los te gaan of lekker gek te doen! Ben jij die leuke man? Dan hoop ik op een berichtje van jou. Nina.  Dirk: 20:07 Op een andere site clubsexdating.nl heet je Giedre, ben je 31 jaar en woon je in Overijssel. En je staat ook op een Russische porno site, met veel naaktfoto's. Wie ben jij nu werkelijk? En oh ja werk jij voor Zubar.nl? Hoeveel verdien je als chatoperator en maak je lange dagen achter je PC?  Nina: 20:19 Ik heb het even nagekeken, maar die foto's zijn gepikt en voor de rest sla je voor mij een beetje wartaal uit, want ik heb geen flauw idee waar je het over hebt. Geld verdienen? Haha was het maar waar. Nina.  Dirk: 21:02 Je bent goed geïnstrueerd door je werkgever. Maar mij houd je niet voor de gek. Je weet best wel waar ik het over hebt. Ga normaal werk zoeken.  Nina: 21:07 ??? Ik snap echt niet waar je het over hebt. Ten eerste werk ik niet maar studeer nog. Ga iemand anders lastig vallen als je geen date wil.  Andere berichten:  Marieka vrouw van 35 jaar, woont in mijn provincie.

  Marieka: 01:59 Zin in een hete vrijpartij?  Debbie, vrouw van 29 jaar, woont in mijn provincie.  Debbie: 21:40 Hoi! Ik ben hier pas net dus weet niet zo goed hoe ik moet beginnen. Ben jij hier al iets meer bekend? Groetjes Debbie

  Sterke punten
  Uitschrijven gaat heel gemakkelijk, betalen ook. Voor de rest geen sterke punten omdat de site alleen maar fictieve profielen bevat ten behoeve van entertainment (geld verdienen aan mannen die met hun pik denken). Maar ook deze categorie mannen worden wijzer door schade en schande.

  Zwakke punten
  MatchPrive geeft geen garantie dat in alle gevallen een succesvolle contactbemiddeling tot stand komt. MatchPrive is ook niet aansprakelijk indien gedurende een periode geen contact tot stand is gekomen. Het kan zijn dat gebruikers, door ons niet te controleren, foutieve, niet volledige of niet actuele informatie op de site plaatsen. De profielteksten geven de meningen weer.Bezoek MatchPrive

Schrijf een review