Reviews van deze auteur

Fictieve profielen,eneen site die uit op geld is.Zolang je betaald,ben je de man.

Review over MatchPrive

Ik had met iemand een kontakt.SletIna.
Nou zijn er veel die Slet heten,dus vinden die vrouwen zichzelf bij voorbaat al een slet.Dom vrouwvolk zou je zeggen.
SletIna vond mijn (niet) ingevulde profiel zeer aantrekkelijk.Kun je tenminste nagaan hoeveel verstand een slet heeft.Ik heb haar profiel bekeken,en haar en bericht gestuurd met mijn minnen en plussen t.a.v. haar profiel.Het bericht betrof de maximale aantal lettrers.Ik had zegge en schrijve binnen 3 seconden bericht terug,met nergens op ingaan van mijn punten,en dat ze me heel lief en aardig vond.Ik voeg me af waarop dit gebaseerd was,en heb mijn account maar uitgeschreven,toen ik de volgende bericht niet meer lezen kon,omdat ik eerst moets betalen.Ik heb toen bij opmerkingen waarom ik wegging,een uitleg proberen te geven,maar ik was al uitgeschreven,alvorens ik het af kon maken.Ik denk dan ook,dat de site kan zien wat je typt,en als het hun niet welgevallig is,ze je dan direct uitschrijven.MatchPrive,heeft als enig match,een match met geld,en geen match met matching voor een leuke match.Je koopt credits voor tijd,en niet voor berichten(heb dat gelukkig niet gedaan),en de vrouwelijke accounts zijn fake.Een echte Don en Ad site.To trust? No NOT to Trust.
En al die anderen die hier schrijven,zijn of van de site zelf,of hebben daar een account waar ze geld mee verdienen.Maar "echte",daarvan zit er geen één bij.

Sterke punten
Niets.Een gore fakerssite.

Zwakke punten
Geldklopperij voor tijdséénheden

Fake site

Review over FlirtBericht

Ik had gelijk 2 berichtjes.Heb toen Mies haar foto even ge-uploaded in Google,en wat bleek,het was haar foto niet.Gewoon van sites geplukt uit de steets,en deze in Flirtbericht weer geplakt.Bij Flrtbericht is ze 59 jaar,en elders is ze 42 jaar.Pure oplichterij dus.Heb geen credits gekocht,want ik check eerst dergelijke sites via Google.

Sterke punten
Niets,maar dan ook helemaal niets

Zwakke punten
Veel te veel om op te noemen

reacties: