FlirtBericht

De naam van deze site 'flirtbericht.nl' geeft al voldoende prijs. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die graag flirt berichten met elkaar willen uitwisselen. De site zelf is een erotische datingsite waar je naast flirtberichten ook nog contact kunt leggen met andere leden voor een spannende seksdate. Deze leden zijn net als jouw ook op zoek naar spanning en erotiek. Op Flirtbericht.nl vind je makkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppels die net als jou op zoek zijn naar meer passie en avontuur in het leven. Flirtbericht is de grootste erotische datingsite van Nederland. Dagelijks melden nieuwe leden zich aan om een spannende date te vinden. Er zijn dus altijd voldoende leuke mensen om mee te praten en mee af te spreken. Of je nou single bent, gebonden, in een relatie of pas gescheiden, een ieder heeft er wel eens last van, je mist uitdaging, je raakt verveeld, de sleur slaat toe. Je merkt elke dag weer, dat je behoefte hebt aan fijn seksueel contact met anderen. Het kan dan fysiek of gewoon middels het versturen van flirtberichten. Deze site heeft voor jou de precieze oplossing: duizenden leuke mannen en vrouwen in heel Nederland zijn op zoek naar jou. Meld je snel aan en kijk wie je leuk vindt, contact is zo gelegd! Een profiel kun je binnen enkele minuten aanmaken. Met dit profiel kun je profielen van andere gebruikers bekijken. Heb je een leuke man of vrouw gevonden en wil je een berichtje versturen? Dan kan je de eerste drie berichten gratis versturen, daarna betaal je een kleine vergoeding in de vorm van credits per bericht. Meld je vandaag nog geheel gratis aan op deze site en wie weet lukt het je vandaag nog een leuke date te scoren.

Opzeggen

Je lidmaatschap bij FlirtBericht opzeggen is eenvoudig. Wie zich van FlirtBericht uitschrijven wil, gaat naar Service rechts bovenin. Vervolgens kom je in een scherm met daarin Profiel Verwijderen: de mogelijkheid om het FlirtBericht uitschrijven te activeren. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om de reden van FlirtBericht opzeggen. Hier kun je ook de optie FlirtBericht uitschrijven aanklikken.


Kosten

FlirtBericht biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 10 Credits worden door FlirtBericht kosten van € 9,99 gerekend. Voor 50 Credits zijn de kosten van FlirtBericht € 39,99 en voor 300 Credits worden door FlirtBericht kosten van € 199,99 gerekend.


Gratis inschrijven

Inschrijven op deze erotische datingsite is geheel gratis. Het aanmelden op de website is gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is het beantwoorden van enkele vragen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de website. Zo wordt er gevraagd om in te vullen hoe je eruit ziet, jouw woonplaats, of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent (man of vrouw) enzovoort. Hierna moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Flirtbericht. Nadat je bent aangemeld, kun je direct starten met het zoeken naar leuke mannen en vrouwen op de datingsite. Er is een handige zoekfunctie waar je gratis gebruik van kunt maken. Je kunt zoeken op geslacht, interesses of bijvoorbeeld naar een date bij jou in de buurt! Alle nieuwe leden ontvangen op dit moment drie gratis berichten van Flirtbericht. Als je bent ingelogd bij Flirtbericht heb je de mogelijkheid om geheel gratis profielen te zoeken op de website, gratis profielen en foto’s te bekijken en beoordelen. Tevens kun je gratis berichten ontvangen en ontvangen berichtjes lezen.


Tarieven FlirtBericht

Inschrijven op deze online erotische contactsite is helemaal gratis. Een profiel aanmaken is gratis en krijgt dan 2 gratis credits waarmee je 3 berichten of Flirtberichten kan versturen. Wil je hierna graag berichtjes sturen naar een leuke man of vrouw, dan moet je hiervoor betalen. Dat doe je door credits af te nemen. Betalen kan telefonisch. Met 1 gesprek kun je bijvoorbeeld 1 bericht of Flirt versturen. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om een creditbundel kopen. Dat kan via iDeal of MrCash/Bancontact. Met 1 credit kan je 1 bericht of Flirt versturen. De tarieven voor credits zijn als volgt: Aantal Omschrijving Prijs Per credit 1 PPC BE € 1.50 € 1.50 1 PPC NL € 1.40 € 1.40 5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78 10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00 25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90 50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80 100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75 300 Bundel 300 € 199.99 € 0.67


Artikelen over FlirtBericht

Ondeugend Flirten doe je bij FlirtBericht

FlirtBericht is een erotische website waar je gemakkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppels te vinden een spannende date of avontuurtje. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is deze datingsite niet voor jou bestemd. Neem dan liever een kijkje bij de categorie algemene datingsites op onze website. Indien je wel degelijk  op zoek bent naar online seksdate, passie en spanning ... [...]

FlirtBericht Reviews

  Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

  "De Website biedt een chatdienst aan met als doel het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De Website werkt met louter Fictieve Profielen en is niet bedoeld is voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken."
  Dat is het eerste wat je leest wanneer je op de link naar de site klikt.
  Uitbaters van dit soort sites weten sinds een jaar of 2 dat ze fikse boetes kunnen krijgen als ze niet expliciet en duidelijk vermelden dat ze gebruik maken van nep-profielen.

  Sterke punten
  Erg duidelijk dat de website louter werkt met nep profielen

  Zwakke punten
  1000000000000%%%%%%%%%%%%%%% NEP

  LET OP mannen!!

  "De profielen op Flirtbericht zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk."

  Dit komt uit de Algemene Voorwaarden van Flirtbericht.
  Laat dat "deels" maar weg. Geen enkel vrouwelijk profiel is hier echt.

  1) Geen enkele site waar je met "credits" moet betalen is betrouwbaar!

  2) Geen enkele site waar je binnen een dag tientallen berichtjes van vrouwen krijgt, is betrouwbaar. Vrouwen nemen echt niet zo vaak het initiatief om als eerste te reageren!

  3) Lees a.u.b. eerst de Algemene Voorwaarden goed door. Dit voorkomt een hoop (financiële) ellende!

  Trap er niet in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie boven

  Geen dates

  Op deze site vond ik alleen maar nep-profielen, van dames die op geen enkele wijze een poging doen om via doelgerichte opmerkingen en vragen tot een conclusie te komen, namelijk: wel of geen afspraak.
  Ze stellen alleen maar onnozele, ontwijkende vragen om je aan te praat te houden, vertellen nooit iets over zichzelf, en zijn toevallig altijd verhinderd om een afspraak te maken (hoewel ze steeds de hele dag en avond de tijd hebben om op de site te zitten).
  Niet doen, dus, deze site.

  Nepgeile sletjes

  Heb mn best gedaan de op papier geilste dames (o.a. Sletje, Cynsin, Panty) op een respectvolle manier het bed in te krijgen want daar zitten ze er echt voor zeggen ze.
  Wat een grap, ze verzinnen de meest grote onzin om maar niet geneukt te worden, kortom de "dames" zitten er puur om hun portemonneetje te spekken voor jaja 15 cent per ontvangen bericht.
  Oplichterssite waar je echt niet kan/gaat neuken.
  Niet aan beginnen dus tenzij je al klaar komt van geil lullen met een computer of intens slecht mens !!

  Sterke punten
  Geil lullen kunnen ze maar dat is het dan ook wel

  Zwakke punten
  Hun portemonnee spekken is het doel, khoop dat ze een heel pijnlijke dood sterven al die oplichters met hun zielige zwamverhalen.

  oplichterij

  Deze site is puur oplichterij : de profielen zijn denk ik allemaal vals en het doel is uitsluitend je aan de praat te houden zodat je veel waanzinnig dure credits koopt om door te gaan. Afblijven!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  totaal waardeloos

  DIKKE VETTE OPLICHTING !!!!

  Dit zijn de reinste oplichters , er komt niks uit uit al die gesprekken en soms klopt het antwoord niet eens met de vraag die jij gesteld hebt of ze vallen in herhaling. KORTOM ..... NIET DOEN !!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  topsite

  via deze site een supermooie vrouw gevonden. fotos klopte en contact ging al snel via de email. bijna geen geld uitgegeven en nu een supergeile relatie

  Sterke punten
  top, snelle afspraken

  Zwakke punten
  geen

  Big Fraud!

  The site is a big scam !!! Run! They create fake chat and make people buy credit and use it up! Trust me, i wasted my money trying to find relationship. Don't be fooled.

  Its Fraud! Its Cheat!!

  Anyway, lets hook up here if possible. Just reply...

  Sterke punten
  Looks so real and deceptive! but its fraud

  Zwakke punten
  They never want to go on private chat by email or phone because they want to keep pushing you to buy more credit.

  oplichters bij Flirtbericht

  beste lezer,

  ik ben op zoek naar een nieuwe relatie ,

  en kwam ik Flirtbericht tegen op het internet,

  ben er een tijdje gaan kijken en had credits gekocht,

  dan kon je de dames een berichtje sturen,

  ben er achter gekomen dat dit een fake site is ,.

  je krijgt nooit een afspraakje,

  de pikantere fotos die ze je opsturen zijn vaak pornosterren,

  en ook zie je op de foto aanwijzingen die niet kloppen.

  Het taal gebruik is ook niet van deze tijd,

  Kortom ik denk dat er neppersonen achter zitten,

  kunnen we hier aangifte van oplichting doen??

  zo ja hoe????

  Bedankt voor je aandacht,

  het kostte mij ongeveer 46 euro .

  FAKE SITE EN AMATEURITISCH

  Ben via via op de site beland...Nu moet ik zeggen dat altijd eerst foto's bekijk van elke datingsite alvorens ik 1 cent uitgeeft.... 4 tips heb ik voor de slachtoffers van flirtbericht:
  1. kijk op de foto naar stopcontacten (meestal zijn het Amerikaanse en verschillen erg van Europese) dan kan je er van uit gaan dat de foto's geïmporteerd zijn met pic harvest via het internet.

  2. kijk welke de taal is op boeken en tijdschriften die zichtbaar zijn op de foto

  3. vergelijk de leeftijd opgegeven en de foto die je toegestuurd krijgt, meestal zijn de meiden verassent jongen dan ze op hun profiel hebben staan.

  4.zet iets in je profiel waaruit moet blijken dat als potentiële kandidaten je profiel hebben gelezen (bv een leeftijd minimum)

  dan de belangrijkste BLIJF VAN FLIRTBERICHT.nl WEG!!!!!!

  Sterke punten
  geen...amateurs...zelfs nog geen goede oplichters!!!!

  Zwakke punten
  heel het concept !!!!

  puur bedrog

  Ook dit is een nepsite, afspreken is geen optie en de foto's zijn ook nep, ze worden van allerlei sites geplukt, en advertenties worden ook overal geplaats, op tientallen sites.
  De berichten zijn standaard berichten die gekopieerd en geplakt worden zodat er meerdere berichten tegelijk verstuurd kunnen worden.
  Mijn vriendin is hier ook voor benaderd om te werken voor een site gelijk aan deze, toen ze vroeg hoe het in zijn werk ging werd alles haarfijn uitgelegd.
  Ze heeft direct aangegeven dat ze aan zoiets niet mee wilde werken.
  Wees dus gewaarschuwd. Of je moet van je geld af willen.

  niet doen

  heb ook contact gehad kreeg ook foto,s afspreken lukt niet , ik heb een foto van mezelf ge stuurt , ik dacht dit klopt niet . ik heb twee uur later een nieuwe account gemaakt onder een ander naam . heb de zelfde foto ge stuurt naar de zelfde vrouw .het antwoord was het zelfde .wat zie je er leuk uit .toe vroeg ik of deze foto ook herkende .omdat ik deze twee uur eerder ook had gestuurt .het antwoord ,ze wist dat tussen onze toch niks werdt .en wilde ging contact meer met me hebben. nog iets de bedrijven en scholen waar ze werken of studeren worden ook nog bij naam ge noemt en bestaan echt .

  Sterke punten
  er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  de heel site

  NIET DOEN !!

  Ik ben 2 weken lid geweest en het heeft me een hoop geld gekost, maar goed: daar ben ik zelf bij geweest.
  Niet het idee gekregen dat het een serieuze site is.
  Wel dat je er wordt opgelicht.
  Het meeste erge is nog dat NADAT ik mijn profiel heb verwijderd nog een bericht ontving van iemand die graag iets met me zou willen.

  Sterke punten
  ik zou ze niet weten

  Zwakke punten
  oplichters

  Geldklopperij

  Pure oplichting ,chatregels werden afgebroken ,meiden stuurden nooit zelf een berichtje en als ze een berichtje stuurden was het heel kort. Ben er met mijn geile kop weer ingetrapt heeft me zo,n 50 euro gekost ,wordt tijd dat onze regering hier iets aan doet en justitie ook ,oppakken die criminelen want dat zijn ze.Mensen zet dit ook op facebook kun je duizenden mensen waarschuwen ga niet opo deze nepsite want je wordt belazerd tot en met.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar ,nepprofielen met nepfoto,s ,,je wordt financieel belazerd ,loop je pik niet achterna ,pas op.

  Lezen

  Volgens mij staat er ALTIJD in de kleine lettertjes dat echte afspraken niet gemaakt kunnen worden...

  flirtbericht.nl is fake

  NIET AAN BEGINNEN. www.flirtbericht.nl is OPLICHTING. De profielen kloppen niet. Aan de vraagstelling en reactie kun je merken dat de "kandidaat" niet echt geïnteresseerd is. Het gaat hun er alleen maar om jou zoveel mogelijk chats te laten versturen. Heb zelfs voor credits betaald waarmee je chats kunt versturen na de eerste 3 gratis chats. Niet doen!

  Flirtbericht: geraffineerd boevenwerk!

  Ook goedendag, nou, ik hoef al niet veel meer te zeggen: iedereen heeft dezelfde maffe toestanden meegemaakt, dus ik zal het kort maar zeer krachtig houden: Blijf bij deze site vandaan, alsjeblieft!! Het zijn in mijn ogende de ergste schooiers die er volgens mij op het gebied van datingsites zijn te vinden, grote ploerten!! Ik hoop dat er nog eens iemand van justitie op hun dak wordt gestuurd, dan is het zo afgelopen, hoop ik, en voor alle andere mannen die net als ik al een aardige tijd zo dom waren om maar door te blijven gaan, maar de maat is meer dan vol, mensen!! Aanpakken die beheerlijk, en levenslang opsluiten, ik zou me schamen om zo mijn centen te verdienen met dergelijke praktijken, maar ja, in Nederland kun je je gang maar gaan, een grof schandaal!!

  Sterke punten
  Wel heel gemakkelijk toegankelijk, en je rolt zo de bedriegersbende min hun klauwen!!

  Zwakke punten
  Kijk liever naar echte sites met een keurmerk!

  Oplichterij van eerste klasse

  "Jouw profiel is verwijderd van Flirtbericht. "

  "Elke dag zijn er weer nieuwe leuke mannen en vrouwen die zich inschrijven op Flirtbericht. Dus aarzel niet om je over een tijdje weer in te schrijven. Je bent altijd van harte welkom!
  Let op. Het is helaas niet mogelijk om met hetzelfde e-mailadres opnieuw een profiel aan te maken, schrijf je in met een ander e-mailadres of stuur een mailtje naar support."

  Ik heb me zojuist uitgeschreven en kreeg dit bericht, zegt toch al genoeg ??
  Ik heb na een besteding van een paar honderd euro gevraagd naar een ander contact met een paar vrouwen via email bijvoorbeeld. Mijn vraag word niet beantwoord, of "het is nog te vroeg". Ja, vind ik ook na een paar honderd euro's besteed ????
  Ik heb de reviews hier gelezen en iedereen word financieel genaaid door deze site !!! Ja, je word hier serieus genomen !!!!!

  Het word inderdaad hoogtijd om een lijntje met de media te leggen.....

  Sterke punten
  Belazeren, oplichting, uitbuiting

  Zwakke punten
  Belazeren,oplichting,uitbuiting,

  Flirtbericht.nl

  Totale fake, niet doen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar fake

  Gigantische geldklopperij

  Ik heb me vorig jaar uit nieuwsgierigheid op flirtbericht aangemeld en ontving diezelfde dag al diverse berichten van dames, dat zorgde er uiteraard al voor dat ik in de betrouwbaarheid van de site begon te twijfelen. Een paar dagen later ontving ik onverwachts 'n bericht van 'n jongedame die er prima uitzag en verder heel normaal, geïnteresseerd en intelligent op me overkwam dus ik besloot 't gesprek met haar aan te gaan. Ik probeerde haar te testen door vragen over haar te stellen en zelfs te vragen voor extra foto's, ik kreeg 'n fatsoenlijk antwoord op al m'n vragen en ze heeft me ook een paar foto's toegestuurd waardoor ik er helaas in ben getrapt en aardig wat geld er doorheen heb gejaagd om met haar te kunnen chatten. Uiteindelijk was ik 't helemaal zat om geld uit te geven om met iemand te kunnen chatten terwijl er meer dan zat alternatieven zijn die deze mogelijkheid gratis bieden, toen ik dit opmerkte kreeg ik hele vreemde en korte antwoorden (heb 't overigens niet over afspreken gehad) waardoor ik snel in de smiezen had dat ze helaas net zo nep was als alle andere profielen op die site. Ik heb me net puur omdat ik curieus was nog een keer aangemeld en tot m'n niet zo grote verbazing zijn dezelfde accounts die me vorig jaar berichten hebben gestuurd nog steeds in-tact, zegt genoeg, niet? ;)

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  De hele site.

  werd genaaid zonder seks te hebben

  Oplichting zeer zeker,
  Als man wil je na 37 jaar wel eens een keer vreemd, dat is geen schande
  maar heel gezond.Je hebt een lekkere buurvrouw maar het blijft alleen maar bij dromen. wat doe je dan Je kijkt eens op de datingsites , en het lekkerste snoepje van de week, wordt je iedere uur gratis via je mail aangeboden .
  Zo werd ik meteen geil op een lekkere mollige negerin, en kocht voor 25 euro credits, ik zat werkelijk met een stijve me af te rukken ,bijna ieder uur wel
  wat een brok wat dat zeg, een echt chocolade toetje om op te vreten met huid en haar, war tussen de benen leek het wel een oerwoud, goh wat heerlijk !
  Maar kreeg al gauw door dat ik tegenstrijdige antwoorden terug kreeg
  Heb toen een andere vrouw uit geprobeerd maar ook , allemaal foute berichten terug, klopte niets van.
  Had nog wat credits om drie berichten te sturen en heb ik ze uitgemaakt voor oplichters, en een heel verhaal erbij en dat RAMBAM het op de tv zou brengen
  Kreeg een kwade reactie terug , alles was eerlijk en ze had net zoals ik ook zo`n zin , maar als je dan wil afspreken ga je te snel
  als je daar weer op reageert krijg je een totaal ander verhaal
  dus als je lekker wil neuken , ga naar de hoeren of kijk op
  www.lekker adverteren.nl
  daar is heel veel lekkers te vinden en 100% gratis

  Sterke punten
  lekkere mooie wijven fotos dat wel

  Zwakke punten
  100% nep

  gewetenloze geldklopperij ten koste van argeloze bezoekers

  De titel van deze review geeft al aan waar mijn ervaringen met deze site op neerkomen. Alle vrouwen met wie ik gechat heb (circa 10) waren er alleen maar op uit om de teller van mijn creditsaldo hard naar beneden te laten lopen. Elders heb ik gelezen dat dergelijke fakers per ontvangen chatbericht 0,18 euro krijgen van de site-exploitant. Dat lijkt weinig, maar wanneer zo'n oplichtster de vele mannen die ze aan de 'praat' houdt maar blijft triggeren en traineren (want voor een echte date is mevrouw nooit in; het is altijd nog wat te vroeg...) loopt ze naar verloop van tijd toch aardig binnen. Voor de site-exploitant geldt dit laatste natuurlijk in veelvoud... Ook suggesties van mijn kant aan de "dames" om het gebabbel even te verplaatsen naar een goedkopere omgeving (zoals MSN, GMAIL of de gewone mail) werden consequent afgewezen. Op zo'n verzoek werd diverse keren quasi-beledigd gereageerd in de trant van "ja, maar, ik vond het met jou net gezellig worden, dus heb ik zojuist een hele hoop nieuwe credits aangeschaft!". Ik heb helaas meerdere foto's en profielen van Flirtbericht dames aangetroffen bij andere dubieuze dating websites die op een vergelijkbare manier met dure(!) credits werken voor ieder bericht of flirt dat je verzendt. Het zal duidelijk zijn: niet aan beginnen! Het wordt bovendien hoog tijd dat in de populaire media (TV, dagbladen) eindelijk een kritisch aandacht wordt besteed aan deze oplichterij. Prima programmering voor Kassa of Radar, lijkt me.

  Sterke punten
  prima site (lay-out, gebruiksvriendelijk)
  veel profielen (maar hoeveel ervan zijn nep?!)

  Zwakke punten
  afdoende verwoord in de review hierboven

  valse hoop

  Ben nu zo'n 3 maanden op deze site aktief , het is inderdaad zo dat je 'veel' berichten ontvangt van dames ;uit alle windstreken .
  Met 2 'profielen 'ben ik nog aan het praten via deze site ...
  Tot een afspraakje heeft het niet geleid ...
  Na het lezen van de andere reviews zie ik het 'nutteloze' van deze site ook wel ...
  Maar de gekochte credits moeten nog even óp worden gemaakt ,
  ach een beetje chatten is best aardig ;)

  Sterke punten
  Snelle reacties , veel profielen (nep ?) , ziet er mooi uit .

  Zwakke punten
  Nooit overgaan op gewoon mailen & niemand die wil afspreken ; kortom uitsluitend Geld verdienen ;(((

  Weinig flirt bij Flirtbericht

  Binnen 5 minuten nadat je profiel is aangemaakt krijg je al een berichtje van een hitsige dame dat je profiel haar zo aanspreekt. Een leeg profiel notabene! Al snel ben je een schatje of een lieverd, je krijgt korte vaak nietszeggende reacties en tot een date komt het echt nooit. Al na 3 berichtjes wordt de toon hitsig en willen ze weten wat je sexvoorkeuren zijn. Verzoeken om te communiceren via e-mail of sms worden al meteen afgewimpeld. Heb me met drie verschillende profielen ingeschreven en tegelijkertijd met dezelfde vrouw gemaild. Kon meteen afspraakjes maken, die natuurlijk geen werkelijkheid werden.
  Dit is zo duidelijk oplichterij dat het ongelofelijk is dat hiertegen niet wordt opgetreden. Ver uit de boort blijven van deze site!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Heel duur, 100% nepprofielen

  Bezint, eer ge begint

  De titel van de review verraad al welke wending ik ga aannemen...

  Het is nog steeds zo dat wanneer iets te mooi is om waar te zijn, dan is het vaak ook niet waar. Wanneer je reviews van andere gebruikers leest, dan komt de motivatie om gebruik te maken van een dergelijke site als deze, voort uit "er wordt je een worst voor de neus gehouden die steeds verder weg word getrokken". Als ik deze zin zo terug lees dan het bijna een woordspeling daar met behulp van dergelijke sites het inderdaad bij trekken blijft, om maar in de sfeer te blijven. Na 3 gratis korte berichten van vermoedelijk uitgezakte dik geplamuurde bimbo's weet men echter al hoe laat het is. Inderdaad, tijd om te stoppen. Dit soort sites zijn nog doorzichtiger dan de douchedeur in mijn badkamer. Het is mij dan ook gelijk opgevallen dat dames (?) als deze vaak komen uit de woonplaats Dronten. Op het moment dat de bedenker van de site realiseerde dat beweren dat iemand uit Amsterdam komt geen vertrouwen wekt, ontstond het eureka moment dat Dronten, the place of all places, gebouwd op een plak klei, ik meen zo'n 50 jaar geleden, wel vertrouwen zal wekken. Het valt nog heel erg mee dat ze niet beweren vlak om de hoek te wonen.....

  Maar goed, alle gekheid op een stokje...
  Het is feitelijk te noemen dat dwaling aan orde is daar er de intentie word gewekt dat er afspraken kunnen gemaakt die nimmer in praktijk worden nageleefd.
  Er is hier maar één doel voor ogen en dat is een bron van inkomsten. Geld dus... Het is niet laakbaar te noemen dat iemand zijn brood wil verdienen, maar wanneer ik een brood betaal bij de bakker, dan krijg ik dat brood ook daadwerkelijk. Hierdoor is de gun factor hoog. Ik heb mij vanwege een te noemen persoonlijk enquette aangemeld bij dergelijke sites als deze en ze vertonen allemaal dezelfde symptomen;

  Verleiding, Laagdrempelig, hoge kosten om.. Enfin..., zo raakt een ieder in een vicieuze cirkel. En dat weten de uitbaters van dit soort sites dan ook.
  Met die achterliggende gedachte dat ik niet opensta om iemand met een narcistisch karakter te financieren wijk ik af van dit soort sites.
  Het is raadzaam te noemen dat een ander dit advies volgt.
  Wat dat betreft zijn er goedkopere middelen om aan een vrouw te komen zoals dit al eeuwen lang geschied.... En dat is: Moeite doen en inzet tonen. Het kost men niets buiten goed gekleed gaan en hoffelijkheid tonen.
  Naar mijn mening is een site als deze overbodige luxe, het hoeft niet...

  Sterke punten
  De beheerder van deze site is verzekerd van zijn inkomsten?

  Zwakke punten
  Blijkbaar zijn er steeds meer mensen op de wereld die het weinig uitmaakt op wat voor wijze geld verdient word. Calvinistisch zakendoen komt niet in hun woordenboek voor. Dit werkt helaas meer in het nadeel van de gebruiker, dan de aanbieder die misschien ook wel eens in dezelfde supermarkt zijn of haar boodschappen doet en schaamteloos het bedrag voldoet.


Bezoek FlirtBericht

Schrijf je eigen review