FlirtBericht - 61 Reviews

Last updated: 5 april 2020
FlirtBericht Logo

8.6% aanbevolen, 61 Reviews

 1. FlirtBericht informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Gratis inschrijven
 5. Tarieven FlirtBericht
 6. FlirtBericht Reviews
 7. Schrijf ook een review over FlirtBericht

Niet tevreden over FlirtBericht? Probeer dan eens Xcontacten.

FlirtBericht informatie

De naam van deze site 'flirtbericht.nl' geeft al voldoende prijs. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die graag flirt berichten met elkaar willen uitwisselen. De site zelf is een erotische datingsite waar je naast flirtberichten ook nog contact kunt leggen met andere leden voor een spannende seksdate. Deze leden zijn net als jouw ook op zoek naar spanning en erotiek.

Op Flirtbericht.nl vind je makkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppels die net als jou op zoek zijn naar meer passie en avontuur in het leven. Flirtbericht is de grootste erotische datingsite van Nederland. Dagelijks melden nieuwe leden zich aan om een spannende date te vinden. Er zijn dus altijd voldoende leuke mensen om mee te praten en mee af te spreken.

Of je nou single bent, gebonden, in een relatie of pas gescheiden, een ieder heeft er wel eens last van, je mist uitdaging, je raakt verveeld, de sleur slaat toe. Je merkt elke dag weer, dat je behoefte hebt aan fijn seksueel contact met anderen. Het kan dan fysiek of gewoon middels het versturen van flirtberichten. Deze site heeft voor jou de precieze oplossing: duizenden leuke mannen en vrouwen in heel Nederland zijn op zoek naar jou. Meld je snel aan en kijk wie je leuk vindt, contact is zo gelegd!

Een profiel kun je binnen enkele minuten aanmaken. Met dit profiel kun je profielen van andere gebruikers bekijken. Heb je een leuke man of vrouw gevonden en wil je een berichtje versturen? Dan kan je de eerste drie berichten gratis versturen, daarna betaal je een kleine vergoeding in de vorm van credits per bericht. Meld je vandaag nog geheel gratis aan op deze site en wie weet lukt het je vandaag nog een leuke date te scoren.

FlirtBericht Details

Hits: 6870

URL: http://www.flirtbericht.nl

Categorieën: Sexdating

Reviews: 61

Opzeggen

Je lidmaatschap bij FlirtBericht opzeggen is eenvoudig. Wie zich van FlirtBericht uitschrijven wil, gaat naar Service rechts bovenin. Vervolgens kom je in een scherm met daarin Profiel Verwijderen: de mogelijkheid om het FlirtBericht uitschrijven te activeren. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om de reden van FlirtBericht opzeggen. Hier kun je ook de optie FlirtBericht uitschrijven aanklikken.

Kosten

FlirtBericht biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 10 Credits worden door FlirtBericht kosten van € 9,99 gerekend. Voor 50 Credits zijn de kosten van FlirtBericht € 39,99 en voor 300 Credits worden door FlirtBericht kosten van € 199,99 gerekend.

Gratis inschrijven

Inschrijven op deze erotische datingsite is geheel gratis. Het aanmelden op de website is gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is het beantwoorden van enkele vragen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de website. Zo wordt er gevraagd om in te vullen hoe je eruit ziet, jouw woonplaats, of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent (man of vrouw) enzovoort. Hierna moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen.

Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Flirtbericht. Nadat je bent aangemeld, kun je direct starten met het zoeken naar leuke mannen en vrouwen op de datingsite. Er is een handige zoekfunctie waar je gratis gebruik van kunt maken. Je kunt zoeken op geslacht, interesses of bijvoorbeeld naar een date bij jou in de buurt!

Alle nieuwe leden ontvangen op dit moment drie gratis berichten van Flirtbericht. Als je bent ingelogd bij Flirtbericht heb je de mogelijkheid om geheel gratis profielen te zoeken op de website, gratis profielen en foto’s te bekijken en beoordelen. Tevens kun je gratis berichten ontvangen en ontvangen berichtjes lezen.

Tarieven FlirtBericht

Inschrijven op deze online erotische contactsite is helemaal gratis. Een profiel aanmaken is gratis en krijgt dan 2 gratis credits waarmee je 3 berichten of Flirtberichten kan versturen. Wil je hierna graag berichtjes sturen naar een leuke man of vrouw, dan moet je hiervoor betalen. Dat doe je door credits af te nemen.

Betalen kan telefonisch. Met 1 gesprek kun je bijvoorbeeld 1 bericht of Flirt versturen. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om een creditbundel kopen. Dat kan via iDeal of MrCash/Bancontact. Met 1 credit kan je 1 bericht of Flirt versturen. De tarieven voor credits zijn als volgt:


Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 PPC BE € 1.50 € 1.50
1 PPC NL € 1.40 € 1.40
5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78
10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00
25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90
50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80
100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75
300 Bundel 300 € 199.99 € 0.67Maak nu een gratis account aan op FlirtBericht

FlirtBericht Acties & Nieuws

 • 30 april 2017 Ondeugend Flirten doe je bij FlirtBericht
  FlirtBericht is een erotische website waar je gemakkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppels te vinden een spannende date of avontuurtje. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is deze datingsite niet voor jou bestemd. Neem dan liever een kijkje bij de categorie algemene datingsites op onze website. Indien je wel degelijk  op zoek bent naar online seksdate, passie en spanning Lees verder

FlirtBericht reviews (61):

FlirtBericht - Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

1

Review:
"De Website biedt een chatdienst aan met als doel het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De Website werkt met louter Fictieve Profielen en is niet bedoeld is voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken."
Dat is het eerste wat je leest wanneer je op de link naar de site klikt.
Uitbaters van dit soort sites weten sinds een jaar of 2 dat ze fikse boetes kunnen krijgen als ze niet expliciet en duidelijk vermelden dat ze gebruik maken van nep-profielen.

Sterke punten:
Erg duidelijk dat de website louter werkt met nep profielen

Zwakke punten:
1000000000000%%%%%%%%%%%%%%% NEP

Ernesto beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - LET OP mannen!!

0

Review:
"De profielen op Flirtbericht zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk."

Dit komt uit de Algemene Voorwaarden van Flirtbericht.
Laat dat "deels" maar weg. Geen enkel vrouwelijk profiel is hier echt.

1) Geen enkele site waar je met "credits" moet betalen is betrouwbaar!

2) Geen enkele site waar je binnen een dag tientallen berichtjes van vrouwen krijgt, is betrouwbaar. Vrouwen nemen echt niet zo vaak het initiatief om als eerste te reageren!

3) Lees a.u.b. eerst de Algemene Voorwaarden goed door. Dit voorkomt een hoop (financiële) ellende!

Trap er niet in.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie boven

Piet beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - Geen dates

0

Review:
Op deze site vond ik alleen maar nep-profielen, van dames die op geen enkele wijze een poging doen om via doelgerichte opmerkingen en vragen tot een conclusie te komen, namelijk: wel of geen afspraak.
Ze stellen alleen maar onnozele, ontwijkende vragen om je aan te praat te houden, vertellen nooit iets over zichzelf, en zijn toevallig altijd verhinderd om een afspraak te maken (hoewel ze steeds de hele dag en avond de tijd hebben om op de site te zitten).
Niet doen, dus, deze site.

David Salm beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - Nepgeile sletjes

0

Review:
Heb mn best gedaan de op papier geilste dames (o.a. Sletje, Cynsin, Panty) op een respectvolle manier het bed in te krijgen want daar zitten ze er echt voor zeggen ze.
Wat een grap, ze verzinnen de meest grote onzin om maar niet geneukt te worden, kortom de "dames" zitten er puur om hun portemonneetje te spekken voor jaja 15 cent per ontvangen bericht.
Oplichterssite waar je echt niet kan/gaat neuken.
Niet aan beginnen dus tenzij je al klaar komt van geil lullen met een computer of intens slecht mens !!

Sterke punten:
Geil lullen kunnen ze maar dat is het dan ook wel

Zwakke punten:
Hun portemonnee spekken is het doel, khoop dat ze een heel pijnlijke dood sterven al die oplichters met hun zielige zwamverhalen.

tomba21 beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - oplichterij

0

Review:
Deze site is puur oplichterij : de profielen zijn denk ik allemaal vals en het doel is uitsluitend je aan de praat te houden zodat je veel waanzinnig dure credits koopt om door te gaan. Afblijven!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
totaal waardeloos

Paul beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - DIKKE VETTE OPLICHTING !!!!

1

Review:
Dit zijn de reinste oplichters , er komt niks uit uit al die gesprekken en soms klopt het antwoord niet eens met de vraag die jij gesteld hebt of ze vallen in herhaling. KORTOM ..... NIET DOEN !!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Peter beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - topsite

2

Review:
via deze site een supermooie vrouw gevonden. fotos klopte en contact ging al snel via de email. bijna geen geld uitgegeven en nu een supergeile relatie

Sterke punten:
top, snelle afspraken

Zwakke punten:
geen

topsite beveelt FlirtBericht aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - Big Fraud!

0

Review:
The site is a big scam !!! Run! They create fake chat and make people buy credit and use it up! Trust me, i wasted my money trying to find relationship. Don't be fooled.

Its Fraud! Its Cheat!!

Anyway, lets hook up here if possible. Just reply...

Sterke punten:
Looks so real and deceptive! but its fraud

Zwakke punten:
They never want to go on private chat by email or phone because they want to keep pushing you to buy more credit.

Onu beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - oplichters bij Flirtbericht

0

Review:
beste lezer,

ik ben op zoek naar een nieuwe relatie ,

en kwam ik Flirtbericht tegen op het internet,

ben er een tijdje gaan kijken en had credits gekocht,

dan kon je de dames een berichtje sturen,

ben er achter gekomen dat dit een fake site is ,.

je krijgt nooit een afspraakje,

de pikantere fotos die ze je opsturen zijn vaak pornosterren,

en ook zie je op de foto aanwijzingen die niet kloppen.

Het taal gebruik is ook niet van deze tijd,

Kortom ik denk dat er neppersonen achter zitten,

kunnen we hier aangifte van oplichting doen??

zo ja hoe????

Bedankt voor je aandacht,

het kostte mij ongeveer 46 euro .

Nans beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

FlirtBericht - FAKE SITE EN AMATEURITISCH

0

Review:
Ben via via op de site beland...Nu moet ik zeggen dat altijd eerst foto's bekijk van elke datingsite alvorens ik 1 cent uitgeeft.... 4 tips heb ik voor de slachtoffers van flirtbericht:
1. kijk op de foto naar stopcontacten (meestal zijn het Amerikaanse en verschillen erg van Europese) dan kan je er van uit gaan dat de foto's geïmporteerd zijn met pic harvest via het internet.

2. kijk welke de taal is op boeken en tijdschriften die zichtbaar zijn op de foto

3. vergelijk de leeftijd opgegeven en de foto die je toegestuurd krijgt, meestal zijn de meiden verassent jongen dan ze op hun profiel hebben staan.

4.zet iets in je profiel waaruit moet blijken dat als potentiële kandidaten je profiel hebben gelezen (bv een leeftijd minimum)

dan de belangrijkste BLIJF VAN FLIRTBERICHT.nl WEG!!!!!!

Sterke punten:
geen...amateurs...zelfs nog geen goede oplichters!!!!

Zwakke punten:
heel het concept !!!!

frankie beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over FlirtBericht

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou FlirtBericht aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou FlirtBericht aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek FlirtBericht


Home » Sexdating » FlirtBericht