Reviews van deze auteur

Bezint, eer ge begint

Review over FlirtBericht

De titel van de review verraad al welke wending ik ga aannemen...

Het is nog steeds zo dat wanneer iets te mooi is om waar te zijn, dan is het vaak ook niet waar. Wanneer je reviews van andere gebruikers leest, dan komt de motivatie om gebruik te maken van een dergelijke site als deze, voort uit "er wordt je een worst voor de neus gehouden die steeds verder weg word getrokken". Als ik deze zin zo terug lees dan het bijna een woordspeling daar met behulp van dergelijke sites het inderdaad bij trekken blijft, om maar in de sfeer te blijven. Na 3 gratis korte berichten van vermoedelijk uitgezakte dik geplamuurde bimbo's weet men echter al hoe laat het is. Inderdaad, tijd om te stoppen. Dit soort sites zijn nog doorzichtiger dan de douchedeur in mijn badkamer. Het is mij dan ook gelijk opgevallen dat dames (?) als deze vaak komen uit de woonplaats Dronten. Op het moment dat de bedenker van de site realiseerde dat beweren dat iemand uit Amsterdam komt geen vertrouwen wekt, ontstond het eureka moment dat Dronten, the place of all places, gebouwd op een plak klei, ik meen zo'n 50 jaar geleden, wel vertrouwen zal wekken. Het valt nog heel erg mee dat ze niet beweren vlak om de hoek te wonen.....

Maar goed, alle gekheid op een stokje...
Het is feitelijk te noemen dat dwaling aan orde is daar er de intentie word gewekt dat er afspraken kunnen gemaakt die nimmer in praktijk worden nageleefd.
Er is hier maar één doel voor ogen en dat is een bron van inkomsten. Geld dus... Het is niet laakbaar te noemen dat iemand zijn brood wil verdienen, maar wanneer ik een brood betaal bij de bakker, dan krijg ik dat brood ook daadwerkelijk. Hierdoor is de gun factor hoog. Ik heb mij vanwege een te noemen persoonlijk enquette aangemeld bij dergelijke sites als deze en ze vertonen allemaal dezelfde symptomen;

Verleiding, Laagdrempelig, hoge kosten om.. Enfin..., zo raakt een ieder in een vicieuze cirkel. En dat weten de uitbaters van dit soort sites dan ook.
Met die achterliggende gedachte dat ik niet opensta om iemand met een narcistisch karakter te financieren wijk ik af van dit soort sites.
Het is raadzaam te noemen dat een ander dit advies volgt.
Wat dat betreft zijn er goedkopere middelen om aan een vrouw te komen zoals dit al eeuwen lang geschied.... En dat is: Moeite doen en inzet tonen. Het kost men niets buiten goed gekleed gaan en hoffelijkheid tonen.
Naar mijn mening is een site als deze overbodige luxe, het hoeft niet...

Sterke punten
De beheerder van deze site is verzekerd van zijn inkomsten?

Zwakke punten
Blijkbaar zijn er steeds meer mensen op de wereld die het weinig uitmaakt op wat voor wijze geld verdient word. Calvinistisch zakendoen komt niet in hun woordenboek voor. Dit werkt helaas meer in het nadeel van de gebruiker, dan de aanbieder die misschien ook wel eens in dezelfde supermarkt zijn of haar boodschappen doet en schaamteloos het bedrag voldoet.

reacties: