Reviews van deze auteur

Ideale site voor het vinden van een man`

Review over MatchPrive

Ik kan niet spreken voor de ervaring van een man op Matchprive. Ik en mijn vriend gebruiken deze site om op zoek te gaan naar een man voor erbij.
Tuurlijk weet ik ook wel dat op zulk soort sites men nooit helemaal eerlijk is. Als dat zo zou zijn heeft iedereen een nagenoeg goddelijk lichaam. :P Voor ons is het een gemakkelijke manier om anoniem in contact te komen met mannen, zonder dat je een onveilig gevoel krijgt als je afpspreekt met een wildvreemde.

Ik vind de site er heel mooi uitzien! Toen ik een beetje zat te googlen zag dit er tenminste betrouwbaar uit. En ik kan je zeggen dat was het ook!!

Sterke punten
Mooie site
Veel verschillende mensen
gemakkelijk contact leggen
gemakkelijk zoeken

Zwakke punten
niet geheel gratis

reacties:

Review: Ideale site voor het vinden van een man`

@Dirk: als er iets twijfelachtig uitziet is het wel die site die jij zegt, dat ding staat vol met advertenties en is nog lelijk ook!
En misschien is het voor een vrouw wat gemakkelijker om iemand te krijgen, maar ik ben echt blij met deze site. Het houdt de creeps tenminste een beetje op afstand!

Review: Niet zo slecht

Ik ben het helemaal eens met Rik! Van de verschillende datingsites die er zijn, is dit waarschijnlijk een van de minst slechte. Ik heb het idee dat hier meer echte vrouwen inschrijven die echt op zoek zijn naar een date. Zelf heb ik er 1 date uit gehaald, en ook zij was best positief over de site!