Reviews van deze auteur

Tsja, nep blijft nep.....

Review over XClub

Ook ik heb me aangemeld en kreeg binnen de kortste keren reacties ( en inderdaad soms gewoon ook letterlijk dezelfde tekst). Het zijn allemaal dames die in brand staan en niets anders willen dan een geslachtsdeel waar een man aan vast zit. Hoe je er uitziet lijkt niet belangrijk..... dit is dus niet waar en het is allemaal schijn. Het enige waarvoor de site bedoeld is om je credits te laten kopen. De teksten van de hitsige dames moeten je daarbij over de streep trekken. Als je de profielen eens goed bekijkt zie je inderdaad verkeerde beschrijvingen bij de foto's staan.

Heren en dames trap er niet in...... het kost je alleen maar geld en het levert je niets op !!!!

Sterke punten
snel en veel reacties (zelfs zonder iets in je profiel te hebben staan)...DUH

Zwakke punten
- Zo stompzinning, dat het gewoon te triest voor woorden is.
- nepperij of flessetrekkerij... in ieder geval kost het je veel geld en levert het je niets op.

Tsja, wat moet ik hier van zeggen? Gewoon maar dat het nep is !!

Review over MatchPrive

Net aangemeld en binnen no-time al 5 reacties. Doordat de 3 eerste berichten gratis zijn ben je ook geneigd gelijk te reageren. Dat heb ik dus niet gedaan. Alle profielen hadden iets in de trend van; je lijkt me een leuke man (knap, mijn profiel was nog compleet leeg) je woont vlakbij, kunnen we afspreken? (wederom knap aangezien er niets instaat)... Toen had een profiel uitgezocht en heb ik specifiek vragen gesteld om te kijken of er ook inhoudelijk gereageerd werd, nou... niet dus !! Op geen enkele vraag werd ingegaan en toen ik mijn mailadres had gestuurd kreeg ik de reactie dat ze niet via de mail wou reageren... tsja, need I say more???

Dus heren en dames die de bedoeling hebben om te gaan daten een advies van mijn kant, hou lekker je geld in je zak en verdoe je tijd niet met deze site !!!

Sterke punten
Snel contact (maar daar heb je weinig aan als het geen echte contacten zijn)
snel ingeschreven en gelukkig net zo snel weer uitgeschreven.

Zwakke punten
Flessetrekkerij

reacties: