Reviews van deze auteur

Lijkt net echt

Review over LangsWippen.nl

De dames worden heel goed gespeeld. Het lijkt net echt. Maar wanneer je een poging onderneemt om echt contact met ze te krijgen, kom je snel er achter dat het gespeeld is. Gelukkig heb ik er niet veel geld aan uitgegeven. Want dat is wel het doel van de site. Veel berichten sturen en credits aanvullen.

Sterke punten
Net echt

Zwakke punten
zoals alle sex date sites nep.

Pure oplichting

Review over MatchPrive

Lijkt leuk. krijg je een mail met 3 verschillende links naar 3 verschillende datesites. Het meisjesnaam is hetzelfde. En ze wil sex met jou, zonder jou te kennen. Ga je naar zo'n site, waar alle vrouwen je opeens fantastisch vinden, zonder iets van je te weten, blijkt dat het allemaal geld uit de zak klopperij is. Veel domme praat, gespeeld door mannen die geen kennis van vrouwen hebben. Smijt hier geen geld heen !!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Pure Fake en Oplichting

Pure oplichting

Review over LangsWippen.nl

Ze doen zich voor als goede date site. Het is echter PURE GELD-UIT-DE-ZAK-KLOPPERIJ ! Helaas hebben ze €29,- aan mij verdient. Dat gun ik die dieven echt niet. Laat je niet voor de gek houden.

Sterke punten
Goed in oplichten

Zwakke punten
pure oplichting

reacties:

Review: FUCKBOOK is FAKE

Bedankt voor jouw reactie. Ik heb ook niet het idee dat er maar 1 serieuze erotische datesite bestaat die eerlijk is en niet te duur. Meeste zijn fake