Ben je al een poosje op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Heb je al geprobeerd om via je vriendenkring, aan het werk of via de verschillende uitgaansgelegenheden in contact te komen met potentiele kandidaten om een relatie mee te starten of om mee te daten? Wil je snel en eenvoudig een bijzondere persoon leren kennen? Dan moet je zeker bij Loveborrel wezen. Via deze datingsite kun je in contact komen met bijzondere personen waar je mee op date kan of een relatie mee kan starten. De loveborrel is een laagdrempelige gelegenheid om andere mensen te leren kennen. Je weet zeker dat de deelnemers allemaal vrijgezel zijn en open staan voor nieuwe contacten. De avonden zijn bovendien verdeeld in de leeftijdscategorie 25+ en 40+. Hoe werkt LoveBorrel nou precies? Het concept is vrij simpel. LoveBorrel houdt in, dat je alleen of met een groepje vrienden of vriendinnen een leuke avondje uit gaan. Je bezoekt een van de evenementen van LoveBorrel waar je onder het genot van een heerlijke borrel in contact kan komen met andere leeftijdsgenoten en natuurlijk andere singles. Je kunt een gezellige babbeltje met elkaar hebben, je kunt elkaar beter leren kennen. Als er op gegeven moment een klik is, kunnen jullie besluiten om nog eens een keertje af te spreken. Simpeler is het nog nooit geweest dan bij LoveBorrel.nl. Via de startpagina van de site kun je je aanmelden en je kunt de agenda inkijken. Op die manier kom je te weten op welke dagen en op welke locaties de verschillende evenementen worden georganiseerd. Lijkt dit je interessant? Meld je vandaag nog aan en breng een bezoekje aan een van de Love Borrel avonden. Er zijn genoeg singles waar je mee in contact kan komen en genoeg mogelijkheden om je droomprins of droomprinses te leren kennen.

LoveBorrel Reviews

  Fake Reviews Loveborrel 6 mei

  Opvallend dat na mijn negatieve recensie in april er 6 positieve reviews verschijnen en allemaal op 6 mei.  Ik krijg nog geld van Loveborrel in de vorm van een 2e gratis borrel maar krijg geen reactie van dit bedrijf. Is ook lastig bellen na een 06 nummer dat uit de lucht is.  Peter  Fake reviews

  Opvallend zoveel reviews over loveborrel. En ook allemaal positief. Precies ook in coronatijd waarbij alles al lange tijd stil ligt en er dus ook geen loveborrels zijn.

  Kennelijk vervelen de uitbaters zich nu en schrijven zij samen met kennissen dit soort nepreviews.  In werkelijkheid hebben dit soort instanties grote moeite om te voorkomen dat de avond wordt afgelast in verband met onvoldoende aanmeldingen. Het geringe aantal deelnemers is ook verspreid over een groot leeftijdsbereik waardoor de matchkans verder afneemt. De lokaties zijn vaak ergens achteraf. Je krijgt 1 drankje waarvoor je misschien wel 30 euro toegangsgeld hebt betaald.

  Na afloop heeft de gastheer of gastvrouw weer een paar honderd euro naar binnen geharkt. Geld waar jij en ik toch veel harder voor moeten werken.

  Sterke punten
  Het schrijven van zoveel fake reviews

  Zwakke punten
  Ongeloofwaardig

  Leuk concept en locatie

  In december ben ik naar de Loveborrel special geweest in Rotterdam. Ik kwam niet meer bij van het lachen. Wat was het een gezellige avond. Zelf ben ik een van de kerel die niet zo van bier houd en drink dus graag wat anders. De barman wist mij te plezieren met een lekkere cocktail. Wat mij betreft een geweldige locatie en een leuk concept. Vaker organiseren

  Sterke punten
  Locatie

  Drankjes

  Is een keer wat anders

  Als je niet meer online wilt daten maar iets anders wilt proberen dan is dit een leuke inactief om eens te proberen. Zelf heb ik al een tijdje contact met iemand via de Loveborrel.

  Sterke punten
  Leuk initiatief

  Mensen in het echt ontmoeten

  Als single ben ik al een tijdje opzoek naar een serieuze relatie. De meest gangbare kanalen zoals social media en tinder etc zijn voor mij geen manier om een partner te vinden. Begin dit jaar heb ik Loveborrel geprobeerd. Er zijn een aantal dingen die mij gelijk opvallen.  1. Het is er eigenlijk best wel gezellig ook al ken je niemand  2. Best gek om met vreemde mensen te praten maar toch zo snel heel normaal. Je voelt je snel op je gemak.  Wat mij betreft is elkaar in het echt ontmoeten de beste manier om iemand tegen te komen. Ik had dan ook al snel een klik met een aantal gasten. Helaas is dit niks geworden maar deze manier van nieuwe mensen ontmoeten spreekt mij zeer aan.

  Gewoon doen. Gezellig joh!

  Zoals de titel omschrijf gewoon eens een keer proberen.  1. Je bepaalt zelf wie je ontmoet en waarmee je een gesprek wilt hebben.  2. De avond word gehost door een hostess maar heeft een vrije indeling waardoor je het verloop van de avond zelf bepaald.  3. Gegevens uitwisselen met elkaar als je iemand hebt ontmoet waarmee je een klik hebt.  Voor mij werkt dit op een perfecte manier en door kies ik ervoor om straks in september weer opnieuw mee te doen.  Laat je vooral niet tegenhouden en doe gewoon een keer mee!

  Sterke punten
  Voor iedereen toegankelijk!

  Liefde op het eerste gezicht

  Tijdens mijn tweede Loveborrel avond heb ik hem leren kennen. Het was voor mij gelijk liefde op het eerste gezicht. De eerste keer was erg gezellig maar niet direct een klik met iemand. Dan is het toch grap dat ik tijdens de tweede keer gelijk een geweldige klik heb met iemand waarmee ik nu al een tijdje mee samen ben.

  Sterke punten
  Tweede keer gratis

  Je bepaalt zelf wie je ontmoet

  Zwakke punten
  Geen

  Erg gezellige avond

  Was een gezellige avond met veel leuke vrijgezellen. Door de sfeer voldoe ik mij gelijk op mijn gemak. Ga zo door!

  Sterke punten
  De sfeer

  Gezelligheid

  Laagdrempelig

  Loveborrel slecht georganiseerd

  In februari 2020 (dus voor de corona crises) mij ingeschreven voor een loveborrel in Den Haag.

  Onderstaand mijn ervaring:  1.) De locatie was sfeerloos (geen muziek,donker en kil café).  2.) Loveborrel zegt dat haar gastvrouwen intern worden opgeleid en dus van een goede kwaliteit zijn. Mijn ervaring was dat de aanwezige host een ongeinterresseerde indruk maakten. Na een kort welkomswoord kreeg elke man de naam van een dame met een openingsvraag. Daarmee moest je het doen. Voor € 23,00 verwacht ik wel wat meer.  3.) Slechte organisatie. Volgens de host was zeker de helft van de deelnemers niet aanwezig. Een aantal kwam te laat. De reden hiervan was dat loveborrel een nieuwe locatie had.

  Schijnbaar hadden een aantal deelnemers zich een aantal maanden eerder al ingeschreven en was ondertussen de locatie (café) veranderd. Loveborrel had dit echter niet aan deze personen doorgegeven zodat deze bij de verkeerde locatie stonden te wachten. Hierdoor was het aantal mannen niet in overeenstemming met het aantal vrouwen.  4.) Loveborrel is onbereikbaar. Natuurlijk nam ik in februari 2020 contact op met Loveborrel. Ik heb loveborrel prbberen te bereiken via de mail, het contactformulier, Whatsapp en het telefoonnummer. Het telefoonnummer van Loveborrel is uit de lucht. Loveborrel geeft ook geen enkel reactie op mijn berichten terwijl ik toch heel veel moeite hebt gedaan om in contact te komen met Loveborrel.  5.) Slecht werkende website. Loveborrel zegt dat je na één keer te hebben deelgenomen dit de tweede keer gratis is.

  Dus ik met veel moeite proberen dit voor elkaar te krijgen.

  Resultaat was dat opeens mijn inschrijving was verdwenen. Ook dit heb ik doorgegeven aan Loveborrel maar.....geen enkele reactie...alsof je tegen een muur praat.

  Probeer het mobiele nummer op hun website maar eens te bellen...precies! En waar rook is is vuur!  Mijn advies is ga niet in zee met Loveborrel en geef je geld straks na de corona crises uit aan een gezellig biertje pakken met wat vrienden. Loveborrel is niet alleen slecht georganiseerd maar geeft ook geen gehoor als je hierover een klacht hebt. Het lijkt alsof Loveborrel gewoon alleen geld wil cashen met een zeer slecht product.

  Sterke punten
  Ze weten weten zich op een zeer misleidende manier goed te verkopen via social media.  Een mooie website waarop echter zaken staan die onwaar zijn en ze in de praktijk niet kunnen waarmaken.

  Zwakke punten
  Loveborrel is slecht georganiseerd.

  Loveborrel is op geen enkele manier bereikbaar.

  Loveborrel vraagt € 23,00 van de deelnemers maar kan dit totaal niet waarmaken.  Gezellig borrelen!

  Al een tijdje opzoek naar een leuke dame en kwam dit via facebook tegen. Uiteindelijk toch de stap genomen om het eens te proberen. Een geslaagde avond met een leuke match waar ik al een tijdje mee aan het daten ben.

  Sterke punten
  De hostess stelt je op je gemak

  Leuk om eens te proberen

  Leuk om een keer te proberen. Ik ga zeker nog een keer deelnemen.

  Sterke punten
  Sfeer

  Interactief, laagdrempelig, zeer toegankelijk.

  De loveborrels zijn zoals de titel het zegt: lage drempel, iedereen is welkom. En de hostess zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Er wordt ook voor gezorgd dat de dames en heren zich mengen en contact leggen met anderen. Deze opzet spreekt mij en een heleboel anderen aan denk ik omdat je niet stokstijf aan een tafeltje zit (het speeddaten). Het is een manier om verschillende mensen te leren kennen op een luchtige manier en je kunt zelf beslissen (bijv door een match aan te geven) wie je verder wil leren kennen. Dit is uitstekend opgezet, en hierdoor heb je altijd een gezellige avond! Dit is een absolute aanrader!!

  Sterke punten
  Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten

  Zwakke punten
  geen

  Zeer slechte ervaring!

  De kosten waren hoog (23 euro), dus je verwacht kwaliteit. Je krijgt echter niet eens een welkomstdrankje maar moest direct zelf dit nog erbij betalen en de "hapjes voor de avond" bestond uit 1 bitterbal op de hele avond! De groep mensen waren niet voor elkaar gematched, de type mannen waren niet een match voor de type vrouwen. Er zijn zelfs 3 meiden (van de 10) eerder weggegaan omdat het verschil zo groot was, dat er geen mogelijke interessante matches waren. (Hier kun je natuurlijk niets aan doen, tenzij er gekeken wordt naar soorten aanmeldingen wat misschien wel aan te raden is!) Daarnaast duurden de opdrachten veel te lang, waardoor je wel een half uur met 1 jongen moest kletsen! Gelukkig werd de avond 2 uur eerder beeindigd, maar zeker zeker zeker niet de moeite waard voor die 23 euro!! Veel en veel te duur voor zeer slechte georganiseerde avond!

  Sterke punten
  Enige positieve was dat de leeftijd van de aanmeldingen ongeveer gelijk waren, verder totaal geen positieve punten

  Zwakke punten
  Zie hierboven

  I found love!

  Een geweldige avond tijdens de Loveborrel heeft mij liefde opgeleverd! Liefde op het eerste gezicht! En zelfs zonder dit resultaat zou ik terug kijken op een gezellige en ongedwongen avond. Aardige mensen, positieve sfeer. Ter verbetering zou men vooraf wat tips kunnen geven. Ik raad het iedereen aan om te gaan, gegarandeerd een leuke avond en het vinden van liefde is dus toch mogelijk!  Sterke punten
  Ongedwongen sfeer

  Romantische locatie

  Enthousiasme van de hostess

  Gezellige avond tijdens de Loveborrel

  Ik vond het Loveborrel erg leuk! De sfeer was gezellig en ongedwongen en de locatie was top, dit zorgde ervoor dat ik het toch minder spannend vond. Ik leerde een aantal erg leuke mannen kennen en had een aantal leuke gesprekken en een klik met iemand waarmee ik contactgegevens heb uitgewisseld.  Ik raad iedereen die een relatie zoekt aan om eens te gaan, in tegenstelling tot online daten kun je namelijk wel gelijk iemand in het echt zien en kijken of het klikt. Het is dan ook niet zo erg als het niet klikt, je spreekt namelijk best veel mensen op een avond dus het kan zo maar zijn dat er iemand tussenzit waarmee het wel goed klikt.  Het enige nadeel van loveborrel vind ik dat er best veel tijd tussen de evenementen zit. Ik was samen met een vriendin gegaan en we waren het er allebei over eens dat we dit vaker wilden doen, voor ons is Utrecht het meest gunstig gelegen. Al met al was de loveborrel een erg leuke ervaring! Ik zou het heel graag nog eens willen doen!

  Sterke punten
  Veel deelnemers

  Leuke locatie

  Lekkere hapjes

  Goede sfeer

  Fijne hostess

  Zwakke punten
  Mag vaker worden georganiseerd

  Eenmalig

  Via de site krijg je de indruk dat het een vrij grote, gezellige ruimte is waar je een leuke groep singles kunt ontmoeten. Dit bleek in de praktijk zeer teleurstellend. Het was een klein afgezet hoekje van een openbaar café. We kregen op de avond een kleine gefrituurde snack en er werden drie ijsbrekers gehouden die elk ruim 20 minuten duurde. Erg lang als je al snel door hebt dat het geen match is. In totaal waren er 10 mannen waarvan de meeste al vrij vaak op een loveborrel zijn geweest. Ik vind het duur en niet de moeite waard.

  Sterke punten
  Geen helaas

  Zwakke punten
  Duur

  Weinig organisatie

  Kleine, ongezellige ruimte

  Ook andere mensen in de ruimte (die niet meedoen aan de loveborrel)

  Er staat aangekondigd dat er gedanst kan worden. Dit is niet het geval.

  Duur!

  Inmiddels de afgelopen 2 jaar 2x op de Love borrel geweest wat op zich wel leuk was want je ontmoet toch altijd wel weer leuke mensen in een gemoedelijke sfeer.

  Nu wilde ik me wederom weer aanmelden voor de Love borrel in Breda volgende week maar zag nu dat de inschrijving 23,- was!

  De andere keren dat ik geweest was was dit 16,50 wat op zich al aan de prijs is om een openbaar café te mogen bezoeken en waar je met een beetje geluk een lauwe bitterbal kan veroveren.

  Sterke punten
  Leuke locatie en dito gastvrouw

  Zwakke punten
  Duur

  Symphatiek concept, uitvoering kan beter

  Deelgenomen aan LoveBorrel 40+ (Nijmegen, 4 mei 2019). Simpele aanmelding op website, echter informatie over het aantal beschikbare kaarten bij de diverse evenementen (meestal 4) lijkt niet te kloppen.

  Naar schatting in totaal ongeveer 25 personen (minder dan ik verwacht had op basis van de site). Gezellige bruine kroeg waar je qua ruimte en geluidsniveau aan staantafels goed gesprekken kon voeren. Plezierige ontvangst en ondersteuning door hostess Lisanne. Goede ongedwongen sfeer waarbij ik leuk met diverse dames heb gesproken. Opvallend veel meer heren dan dames (terwijl op de dag zelf er volgende de website geen tickets meer voor de dames waren). Meeste dames kwamen samen met een vriendin en bleven ook tijdens de avond vaak met elkaar optrekken.

  Op de website staat dat je een 2e keer voor niets naar binnen kunt, echter zonder te melden hoe.

  Sterke punten
  * Symphatiek concept om vrijgezelle mensen op deze manier met elkaar te laten kennismaken.

  * Aangename locatie op een zaterdagavond (zonder harde muziek die praten onmogelijk maakt)

  * Hostess faciliteert contacten.

  Zwakke punten
  * Beperkte groepsgrootte in combinatie de scheve man/vrouwverhouding. Mijn tip is om pas te organiseren bij 35-40 inschrijvingen en beter te letten op 50:50 verhouding.

  * 17,50 Euro is te veel voor wat nu geboden wordt (entree en een bittergarnituur). Het aanbod van een 2e keer gratis (voor zo lang het duurt en wat het waard is), is relatief. Liever gewoon 1 vaste prijs per keer (bijv. 10 Euro).

  * Onwaarschijnlijk informatie op de website over beschikbare kaartjes. Geef eerlijke info, of haal deze info weg.

  * Aanvangstijdstip: eerder beginnen geeft mensen de gelegenheid om ook terug te gaan met openbaar vervoer. Nu waren mensen steeds op de klok aan het kijken. (Al snap ik dat je op 4 mei pas om 20.30/21.00 uur start).

  Leuke avond

  Ik ben nu op twee avonden geweest van de Loveborrel. Ik heb het erg naar m'n zin gehad en leuke mensen ontmoet! Er is elke avond een enthousiaste dame bij die je ontvangt en de avond in goede en gezellige banen leid. Leuke locatie en goed geregeld.

  Sterke punten
  -altijd iemand van de organisatie aanwezig

  -je staat nooit alleen

  -gezellig

  -goede sfeer

  Zwakke punten
  Heb het niet zo kunnen ontdekken, erg gezellig en het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen!

  Voor mij een tegenvaller (maar wel goed georganiseerd)

  Ben naar de Loveborrel in Rotterdam geweest, werd keurig ontvangen door twee vriendelijke dames. Zag meteen dat het wel erg wel erg 40+ was.. ;-). Ik heb de organisatie geadviseerd de leeftijdscategorieën aan te passen. Met mijn 42 jaar heb ik echt geen interesse in een 50 plusser. Ik ben dan ook voortijdig weggegaan, maar ga misschien best nog wel een keer kijken, zo nieuwsgierig ben ik wel.

  Sterke punten
  Goed georganiseerd

  Leuke locatie

  Zwakke punten
  Trage bediening bar

  Leeftijdscategorie 40+ te ruim, pas bv aan naar 30-40 en 40-50

  Zonde van je tijd

  Twee keer naar dit evenement geweest, het concept wat ze hanteren is in theorie misschien goed, maar het valt tegen in de praktijk. Ik vind het over het algemeen storend dat iemand tijdens een gesprek naar de volgende man toegaat om daar mee te praten. Ze sloeg ook mijn drankje af door te stellen dat ze niet drinkt om haar vervolgens met een wijntje te zien staan bij iemand anders.  Volgens mij is het niet zo moeilijk om aan te geven dat je geen interesse hebt. Weglopen tijdens een gesprek vind ik onbeschoft. Er komt voor mij geen derde keer meer.

  Sterke punten
  Lekkere hapjes en drankjes.

  Zwakke punten
  Mensen lopen zomaar weg om met een ander het gesprek aan te gaan.

  Boven verwachting

  Onlangs ben ik naar de Loveborrel in Den Haag geweest. Mijn complimenten voor de dame die deze avonde organiseerde. Je word op een leuke manier meegenomen in de avond waardoor je weinig moeite hoeft te doen om iemand aan te spreken. Hapjes en locatie op en top! Ik hoop dat het wat word met mijn date veel succes met het concept!

  Sterke punten
  Sfeer en gezelligheid

  Organisatie

  loveborrel den bosch

  Ik ben samen met een vriendin naar de love borrel in den bosch geweest.

  de plaats waar deze gehouden wordt vonden we beiden geen leuke keuze erg klein en veel meer vrouwen dan mannen terwijl er aan gegeven wordt even aantal mannen en vrouwen.

  Je krijgt een kaartje die vul je in waar liggen je interesses en later pak je een kaart met de naam van een man en ga je een gesprek aan eenmalig was dat.

  Geen ruimte om te dansen terwijl dat aangekondigd staat, veel gingen al heel snel weg na anderhalf uur.Wij ook naar 2 uur nee helaas niet voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  - geen helaas

  Zwakke punten
  - teveel geld voor deze avond sorry

  - geen dansgelegenheid( we zijn alle 40+ we hadden toen erge leuke muziek.

  - te weinig mannen

  - te kleine gelegenheid

  Gezelligheid en veel leuke dames leren kennen

  Na een lange tijd getwijfeld te hebben. Ben ik dit weekend voor het eerst naar de Loveborrel geweest. Leuke en gezellige avond met vrijgezellen en heb er een leuk contact aan overgehouden.

  Sterke punten
  Gezellige sfeer

  Lekker hapjes

  Zwakke punten
  Meer deelnemers

  Geld teruggave na annulering!

  Had een ticket gekocht voor mijn buurvrouw voor een love borrel te Amsterdam. Helaas is t niet doorgegaan i.v.m. te kort mannen. Mocht een andere locatie uitzoeken maar wil gewoon mijn geld terug. Mijn buurvrouw wil niet meer na teleurstelling i.v.m. annulering.

  Krijg slecht/ geen contact met love borrel. Beetje jammer.

  Zwakke punten
  Communicatie en flexibiliteit


Bezoek LoveBorrel

Schrijf je eigen review