Single Events

Single Events Zin in een weekendje weg, dansen, borrelen of feesten? Gezellig met een groep gelijkgestemden op stap en leuke mensen ontmoeten? Op www.Single-Events.org vind je diverse leuke weekenduitjes en dag-, avond- en stapuitjes en (korte) vakanties. Maandelijks Singlecafe en FunDaten, wandelen, dansen, workshops, of samen naar de film, uit eten (met of zonder daten) in diverse plaatsen in Nederland. Maar ook weekendjes, citytrips en (korte) vakanties vind je op de site. Als je een profiel aanmaakt kun je via mail en prikbord contact leggen met andere leden. Of sluit je aan bij een groep mensen bij jou uit de buurt. Spreek samen iets af of organiseer zelf iets leuks om anderen te ontmoeten.

Single Events Reviews

  Wat een verschrikkelijke arogante site

  Ik wa senige tijd lis van deze site, na een aantal maanden kreeg ik een mailtje dat ik de site oneigelijk gebruikte (reclame doeleinden). Ik heb ze een mailtje gestuurd dat ik mij van geen kwaad bewust ben... dit werd beantwoord met een excuus mailtje dat dit per abuis was vestuurd. Op mijn profiel had ik een link sattan naar mijn prive website met fotos etc, ik werd in dit mailtje wel gevraagd deze linn te verwijderden. Nog geen 24 uur later was ik verwijderd. Ik heb toen een mialtje verstuurd of het normaal is dat ieder elk uur zijn mail bekijkt of misschien wel op vakantie is en dat het verwijderen van de link naar mijn prive website geen probleem is. De arogante beheerder vond het niet nodig hierop te reageren of mijn account weer te activeren (dit alles speelde zich in nog geen 24 uur af). Opvallend was in deze dat ik juist in die week wat activiteiten in enschede had georganiseer waarop veel reacties kwamen. Ik krjg dan ook sterk de indruk dat activiteiten waar single events niets aan verdient liever niet heeft, in tegenstelling wat de site promoot en ik daardoor een rode kaart kreeg. Het proberen van het maken van een nieuw account uiteraard zonder de gewraakte prive link werd niet gehonoreerd. Kortom... Een site die niet aanhoud wat ze beloven en dermate arogant dat als je niet binnen 24 uur reageerd op mail je gebant word , en een beheerder die het niet nodig vind te reageren. Dus afrader

  Verschikkelijke site, je word daar goed voor de gek gehouden.

  In de eerste instantie denk je "wat een leuke site". Eindelijk geen officiele dating, maar daar heb ik mij zo in vergist. Onder het mom van vrijblijvend kennismaken toch allemaal verlangende mensen die meer van je willen en of verwachtten. Altijd dezelfde mensen, het maak niet uit naar welke regio je gaat voor een uitje, altijd dezelfde mensen en 1 grote kliek waar je niet tussen komt. Helemaal als je in de omgeving van brabant, of arnhem gaat, voor een uitje. Ben bijna 2 jaar lid geweest. Daarnaast kan de eigenaar van de site niet tegen commentaar en verwijderd alles wat een beetje negatief is. Inplaats dat ze iets met die info doet, wilt ze er niks van weten. Ze behandeld de mensen, die zelf uitjes organiseren als kleine kinderen, en spreekt deze ook als zodanig aan. De kosten van haar activeiten zijn veeeeeeel te hoog. De uitjes door de leden zelf zijn 9 van de 10 keer veel leuker en een stuk goedkoper. Neem geen moeite om hier lid te worden, tenzij je echt hopeloos bent. Zelf ben ik gestopt met organiseren en meedoen, omdat ik inmiddels via vrienden op een andere site mijn plekkie heb gevonden.

  Sterke punten
  Site trekt veel hopeloze gevallen. :)

  Zwakke punten
  Beetje slim mens kijk iets verder, dan deze site.

Bezoek Single Events

Schrijf je eigen review