NMLK - 26 Reviews

Last updated: 19 oktober 2020
NMLK Logo

61.1% aanbevolen, 26 Reviews

 1. NMLK informatie
 2. Informatie over NMLK
 3. Ontmoeten & Beleven!
 4. Leeftijden
 5. Lage lidmaatschapskosten
 6. Betrouwbaarheid NMLK
 7. NMLK Reviews
 8. Schrijf ook een review over NMLK

NMLK informatie

NMLK is al ruim 10 jaar de grootste en populairste offline community van Nederland. Wekelijks worden er meer dan 100 activiteiten georganiseerd. Bedenk het en NMLK organiseert het en bij NMLK beleef samen met nieuwe mensen. Wat zijn jouw plannen dit weekend? Heb je zin in een avond naar de bioscoop of tentoonstelling of dans je liever tot in de kleine uurtjes in een leuke stad? Bij NMLK kan je dat gewoon zelf organiseren!

NMLK’ers ontdekken samen de nieuwste hotspots in hun eigen steden, gaan samen kitesurfen, op avontuur in de natuur of voetballen in het park. Ze bezoeken samen themafeesten en flashmobs, spreken af om samen te picknicken en voor gezellige borrels. Ook zijn er exclusieve NMLK filmpremières en voordelige weekendjes weg.

Het échte ontmoeten!

Het échte ontmoeten is Hot! Woon je net in een nieuwe woonplaats of heb je gewoon zin om naast je eigen vriendenkring nieuwe activiteiten te beleven met nieuwe mensen? Doe dan mee en meld je gratis aan op NMLK (Nieuwe Mensen Leren Kennen).

Voor wie?

NMLK is voor actieve mensen in de leeftijd 20 - 45 jaar die nieuwe activiteiten willen beleven naast hun eigen vriendenkring. De meeste deelnemers zijn single (geen voorwaarden) en hebben een HBO/WO achtergrond.

Hoe werkt het?

Via de NMLK website kun je, wanneer het jou uitkomt, deelnemen aan activiteiten en zelf activiteiten organiseren. Zo leer je in een open sfeer mensen kennen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses.

NMLK Details

Hits: 5420

URL: http://www.nieuwemensenlerenkennen.nl/

Categorieën: Singles Activiteiten

Reviews: 26

Informatie over NMLK

Wie zijn die nieuwe mensen?

Het zijn allemaal verschillende soort mensen zoals mensen die sportief zijn, liefhebbers van cultuur, filosofen, natuurliefhebbers, feestbeesten en echte levensgenieters. Bij NMLK zijn ze er allemaal!

De doelgroep is voornamelijk communicatieve mensen (HBO en academisch niveau) die ervaringen willen beleven met nieuwe mensen. Dit kunnen diverse activiteiten zijn zoals gezamenlijk de stad (opnieuw) ontdekken, nieuwe hotspots bezoeken, ervaringen delen, met leuke leeftijdsgenoten omgaan, plezier hebben, ideeën uitwisselen en nieuwe vrienden maken.

Door de ruime hoeveelheid en verschillende soorten activiteiten zijn er eigenlijk altijd wel nieuwe mensen met dezelfde belangstellingen als jij.

NMLK organiseert al meer dan 10 jaar activiteiten en evenementen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen nieuwe ervaringen kunnen delen. Door verschillende media wordt NMLK wordt als fenomeen behandeld. Er zijn bijvoorbeeld vele uitgingen van de media over activiteiten en evenementen die georganiseerd zijn door NMLK; zoals bijvoorbeeld de grootste Picknick van de wereld wat plaats vond in het Vondelpark , een groot sneeuwballengevecht, Flashmobs/splashmobs en nog veel meer van dit soort leuke evenementen.

Dit is het nieuwe ontmoeten! Een nieuwe manier van mensen ontmoeten. NMLK is de grootste offline community van Nederland.

Ontmoeten & Beleven!

Ontmoeten en beleven is het nieuwe ontmoeten! De missie van NMLK is het verbinden van nieuwe mensen in het echte leven.

Wil je ook nieuwe mensen ontmoeten? Dan moet je je eerst aanmelden op de website. Aanmelden is alleen mogelijk met een herkenbare foto van jou (niet iemand anders). De beheerders van de website controleren alle profielen handmatig. Op deze manier probeert de website het aantal neppe en/of inactieve profielen laag te houden.

Het leeftijdsverschil van de mensen die aan de activiteiten meedoen is nooit groter dan 25 jaar. NMLK doet dit zodat de kans groter is dat gelijkgestemden elkaar ontmoeten.

Leeftijden

NMLK werkt met zes leeftijdgroepen, hierdoor is het leeftijdsverschil van deelnemers aan activiteiten nooit groter dan 25 jaar. Op deze manier is het makkelijker om gelijkgestemden te ontmoeten.

Dit zijn de zes leeftijdsgroepen:
1. 25 - 39 jaar
2. 30 - 45 jaar
3. 35 - 49 jaar
4. 40 - 55 jaar
5. 45 - 59 jaar
6. 50 - 65 jaar

Uitzondering:
Het NMLK team kan soms (grote) activiteiten organiseren voor meerdere leeftijdsgroepen.
Het NMLK team kan activiteiten organiseren met een gelijke man/vrouw verdeling. Dit wordt altijd vóóraf gemeld, zodat je weet waar je aan toe bent.

Lage lidmaatschapskosten

De lidmaatschapskosten worden bewust laag gehouden door NLMK. Voor slechts € 5 per maand ben je al volwaardig lid en heb je de mogelijkheid om direct je eigen activiteiten te organiseren.

Voor een periode van vier maanden kan je gratis rondkijken om een idee te krijgen van alle activiteiten. Je kunt dan gelijk beoordelen of NMLK bij jou past. Het is echter nog niet mogelijk om deel te nemen aan de activiteiten. Je kunt dan echter nog niet meedoen aan activiteiten.

NMLK is een sociale onderneming (social enterprise). De ondernemers van NMLK willen voornamelijk een sociale bijdrage leveren aan de maatschappij. De maatschappelijke missie van het bedrijf staat voorop en winst is van secundair belang.

Betrouwbaarheid NMLK

NMLK is een offline community waar je je veilig kunt voelen en vertrouwen op kwaliteit. Het is verplicht om je aan te melden met je echte voornaam en een profielfoto is verplicht. De beheerders van de website controleert handmatig of alle profielen en alle activiteiten voldoen aan de vereiste voorwaarden.

Er worden geen advertenties geplaatst en NMLK verstrekt ook geen privacygegevens van leden door aan derden. Profielen en activiteiten zijn alleen zichtbaar voor leden van MNLK. De foto;s die worden gemaakt tijdens activiteiten en evenementen zijn, zijn alleen zichtbaar voor mensen die aan betreffende activiteiten hebben meegedaan.


Maak nu een gratis account aan op NMLK

NMLK Acties & Nieuws

 • 17 september 2018 Datingsite NMLK speciaal ontwikkeld voor HBO plus opgeleiden
    Heb je het grootste deel van je leven besteed aan studeren? Ben je nu eindelijk toe aan een liefdevolle partner, serieuze relatie en meer? Dan ben je bij NMLK Dating op het juiste adres. NMLK staat namelijk voor ‘Nieuwe Mensen Leren Kennen’ en is speciaal ontwikkeld voor HBO plus opgeleiden. NMLK organiseert meer dan 200 events per week waar minimaal 20 procent van alle deelnem Lees verder
 • 2 april 2017 Nieuwe Mensen Leren Kennen: Offline community
  Over Nieuwe Mensen Leren Kennen NMLK is al ruim 10 jaar de grootste en meest populairste offline community van Nederland. Dit is het nieuwe ontmoeten! Elke week worden er meer dan 100 leuke activiteiten georganiseerd. NMLK is voor actieve mensen van 20 tot ongeveer 50 jaar die graag nieuwe activiteiten willen doen met andere mensen dan uit hun huidige vriendenkring. De meeste deelnemers zijn sing Lees verder

NMLK reviews (23):

NMLK - Te erg voor woorden

0

Review:
De organisatie achter deze site licht je op, bestiert, betuttelt en is alles behalve sociaal.
Jammer voor al die goedbedoelende mensen die zich aanmelden en erg fijne activiteiten organiseren.

Word er geen lid van, je zult door de organisatie geschoffeerd worden.

Sterke punten:
Voor de deelnemers zelf is het leuk.

Zwakke punten:
Schofferende tot beledigende en geld snaaiende organisatie.

NMLK - Lidmaatschap

2

Review:
Ik ben via via op NMLK gegaan en wist niets over de organisatie ook niets gegoogeld, ik ging er onbevooroordeeld in. Ik had voor de corona pandemie een maand lidmaatschap ik heb deze toen niet verlengd wel enkele leuke mensen ontmoet. Vlak na de lockdown toch besloten om de aanbieding van 49,95 voor een half jaar een lidmaatschap te nemen. Ik ondervond in een later stadia wat nare meningsverschillen met enkele NMLK'ers de "verloren zielen" en wat dolende types. Vreemde discussies met mensen die allerlei soorten afleidingen zoeken op de onder andere zelf georganiseerde events. De mensen kwamen wat oppervlakkig, beetje nietszeggend op mij over, een onbewuste levenshouding, maar dat terzijde.

Na drie maanden kon ik ineens niet meer inloggen op de site. Ik weet ook niet wie van de organisatie mij een e-mail stuurde met de vraag of ik een kopie paspoort wilde sturen? De reden: we weten niet wie jij bent! Na de weigering van het delen van persoonsgegevens waarin ik aangaf niet wettelijk verplicht te zijn en geen reden gaf om tekst en uitleg te geven; ik een mail ontving waarin enkele NMLK leden bereid waren tegen mij te getuigen. Na enige bedenkingen besloot ik zelf om mijn lidmaatschap op te zeggen. Ik ontving nog een e-mail terug dat zij nog een maand in rekening zouden brengen, ik stuurde er nog een mail achteraan dat ik zes maanden lidmaatschap had betaald en ik geen automatische incasso had, verleent. Deze mail werd via de organisatie naar mij gestuurd: LET OP: DIT IS EEN AUTOMATISCH GEGENEREERD BERICHT. JE KUNT HIER NIET OP ANTWOORDEN.

Sterke punten:
N.v.t.

Zwakke punten:
Recht op vergetelheid

NMLK - NMLK is zonder oprichter beter af

0

Review:
Ben enkele jaren lid geweest van deze club...hartstikke leuke activiteiten door de leden zelf ingebracht.
Maar de oprichter zelf, Carlo, bepaalt wie wel of niet lid mogen worden aan de hand van persoonlijke voorkeuren. Meegemaakt dat anderen werden verwijderd omdat ze een kritische noot hadden, of dat anderen al jarenlang probeerden lid te worden maar niet werden toegelaten want te oud, onaantrekkelijk etc.
Kwetsend en discriminerend en ook al wisten veel leden dit, toch bleef dit bestaan en werd je verwijderd als je er iets over wilde zeggen.
Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel andere manieren om leuke activiteiten met anderen te doen, Next Door etc.

Sterke punten:
Door het aanbod op de site, zie je wat leuk is en kun je dat zelf ook ondernemen met vrienden.

Zwakke punten:
De oprichter Carlo

Sonne beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK - Betere alternatieven

4

Review:
Veel wisselende verhalen over gehoord, positief en minder. Hier in de buurt app ontdekt die gratis is: Joinby, is nog niet zo groot maar bevalt verder best goed, lekker lokaal

Sterke punten:
Veel activiteiten

Zwakke punten:
Kosten
Wachtlijsten
Niet iedereen welkom

NMLK - Trieste organisatie

6

Review:
Hoi. Ik ben via een vriendin bij nmlk gekomen. Vond het best duur maar toch voor een jaar betaald. Redelijk leuk gehad. Daarna verlengd met een jaar en kreeg vrij snel onenigheid met mensen die wandelingen organiseren uit Oss. Aangekaart bij organisatie, er waren meer klachten over hun, maar die deden daar niets mee! Hun antwoord; er zijn nog genoeg andere activiteiten! Best hoog opgelopen. Dus ik wilde na een maand stoppen en vroeg mijn geld terug. 65 euro. Dat deden ze niet! Ik had immers een jaar abonnement genomen. Viel niet over te praatten. Erg triest, zo gauw ze geld hebben ben je bedankt! Trouwens wat er voor volk op af komt zegt al genoeg! Mij niet meer gezien daar en raad het ook echt niemand aan! Triest volk.

Sterke punten:
Veel activiteiten

Zwakke punten:
Erg duur
Slechte communicatie
Draait alleen om geld

NMLK - Fantastische organisatie en een geweldig concept!

0

Review:
Sinds een klein jaar ben ik actief op NMLK en wat is dit een geweldige site! Ik schrijf mij in voor een activiteit, leer vervolgens nieuwe mensen kennen en beleef vaak een geweldige dag omdat de deelnemers allemaal voor het zelfde komen; het leuk hebben met elkaar!

De negatieve reviews over NMLK herken ik niet en in mijn beleving zijn ze onterecht. Carlo is de bedenker van NMLK en misschien is hij apart, maar dat is maar goed ook! Je moet apart zijn om NMLK te kunnen bedenken! Binnenkort ga ik met een groep NMLK leden een middag wandelen. De kosten voor een wandeling zijn vrijwel nihil en ik heb gegarandeerd van een middag gezelligheid.

Voor mij is NMLK een waardevol onderdeel van mijn leven als "alleenstaande" geworden en ik kan iedereen adviseren om je aan te melden.

Sterke punten:
Makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen;
Iedereen komt om het leuk te hebben;
Kosten zijn vaak beperkt;
Je bepaalt zelf waarvoor je je inschrijft.

Zwakke punten:
Die zijn er mijns inziens niet!

Frank Orie beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK - Goed initiatief alleen de organisatie is sociaal o

0

Review:
NMLK is een ontzettend goed initiatief om andere mensen te leren kennen, en gelijkgestemden die single zijn en van het leven willen genieten met leuke activiteiten. Enkele jaren heb ik vele leuke activiteiten gedaan.

Echter de eigenaar van de organisatie wordt binnen en buiten NMLK als sociaal onhandig gezien. Regelmatig maakt hij ruzie met leden en zette hij ze plots uit de community. Hij kan niet onafhankelijk sociale kwesties oplossen en wordt soms als narcistisch gezien. Hij kan niet omgaan met kritiek.

Sterke punten:
-Veel actieve leden
-Iedereen staat open voor elkaar
-Idealistische organisatie om te verbinden

Zwakke punten:
-De eigenaar is soms narcistisch en maakt af en toe ruzie
-Selectief toegangsbeleid, de eigenaar bepaalt.

Theo beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK

0

Review:

NMLK - Goede ervaringen open sfeer

1

Review:
Ik ben afgelopen maand verhuisd van Groningen naar Den Haag en heb me aangemeld bij NMLK. Een vriendin had me getipt. Het is maar goed dat ik deze negatieve berichten niet had gelezen want dan had ik me misschien niet aangemeld en veel gemist.

Mijn eerste activiteit was een borrel van NMLK zelf in Den Haag. Hier werd ik zeer hartelijk ontvangen. Zelfs een drankje gratis en de borrel was ook gratis. Mijn tweede event was een wandeling en ook die was super leuk. Open sfeer onder leeftijdsgenoten. Inmiddels aan 5 activiteiten meegedaan en allemaal goed bevallen.

Overigens ervaar ik NMLK zelf niet als een datingsite. Ik heb al jaren een relatie, maar mijn vriend en ik hebben verschillende interesses.

Sterke punten:
Open, sociaal en heel veel leuke activiteiten.

Zwakke punten:
Ik zie ze nog niet, maar misschien dat dit nog komt.

Barb beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK - Discriminatie

4

Review:
Ik heb me ruim een jaar geleden willen inschrijven. Kort nadat ik dit gedaan had viel mij op dat ik nog geen bevestiging van mijn aanmelding had ontvangen. Ik heb nmlk een mail gestuurd en de reactie was dat ze momenteel geen nieuwe aanmeldingen konden accepteren, omdat ze "vol" zaten. Ik zou zodra er weer plaats was vanzelf een bevestiging krijgen.
Na een jaar nog steeds niets! Nog maar eens mailen, ditmaal geen reactie!
Komt dit, omdat ik lichamelijk beperkt ben? Ook ik wil graag in contact met nieuwe mensen komen, hoor!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Als je een beperking hebt zoek je het, wat betreft nmlk maar uit.

Eva beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over NMLK

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou NMLK aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou NMLK aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek NMLK