Dating Oost Singlecafé's

Dating Oost is een relatiebureau met eigen datingsite, maar organiseert al sinds 2004 meerdere 40+singlescafe’s per maand in Oost-Nederland, waarbij vooraf aanmelden NIET nodig is en je ook géén lid hoeft te zijn van Dating Oost. Iedere 40+single is welkom, mits netjes gekleed. De singlescafe’s zijn gericht om in je eentje gezellig uit te kunnen gaan en jij niet per se vrienden hoeft mee te vragen. Het is géén dating-event. Iedere gast wordt persoonlijk verwelkomd door Dating Oost bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.


Dating Oost Singlecafé's Reviews

  Singles party 10 december 2016

  Deze datum staat in mijn geheugen gegrift! Het leek me leuk om samen met een vriendin naar zo'n singles avond te gaan, was ook nog mooi dichtbij en een superleuk caf! Ik ging eerlijk gezegd er niet naartoe om een man te leren kennen maar puur voor de lol en de gezelligheid. Mijn vriendin leek het wel leuk iemand te ontmoeten, als dat niet gebeurde, ook goed. Er waren ook veel mannen boven de zestig jaar, zoals ik ook al verwacht had. 'k Was dus best een beetje pissig. Tot ik perongeluk naast mijn huidige vriend kwam te zitten, we keken elkaar aan, dit duurde wel enkele minuten, de vonk sloeg over van beide kanten!! Tot diep in de nacht hebben we nog zitten praten en gelijk voor het weekend erna iets afgesproken. Niet te geloven toch??!! Zoiets gebeurd alleen in sprookjes dacht ik. Ik ben blij dat ik naar de singles avond ben gegaan en hoop dat we nog een flinke tijd samen zijn!!

  Gewoon getrouwd dankzij Dating Oost!

  Ruim negen jaar geleden heb ik mijn man ontmoet tijdens een singleparty. Ik ging er naar toe om nieuwe mensen te ontmoeten. Dat was de eerste insteek. Mijn man had dit ook. Wij kwamen met elkaar aan de praat en wij hadden een klik. Als wij elkaar op het internet waren tegengekomen dan hadden wij elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet. Maar tijdens een singleparty zie en hoor je de persoon die je voor je hebt en dat vind ik een groot pluspunt. Wij zijn heel erg blij dat wij het geluk hebben gehad om elkaar tegen het lijf te zijn gelopen op een singleparty van Dating Oost!

  Sterke punten
  Gezelligheid en enthousiasme.

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Dating Oost Singlecafé's

Schrijf je eigen review