Reviews van deze auteur

Symphatiek concept, uitvoering kan beter

Review over LoveBorrel

Deelgenomen aan LoveBorrel 40+ (Nijmegen, 4 mei 2019). Simpele aanmelding op website, echter informatie over het aantal beschikbare kaarten bij de diverse evenementen (meestal 4) lijkt niet te kloppen.
Naar schatting in totaal ongeveer 25 personen (minder dan ik verwacht had op basis van de site). Gezellige bruine kroeg waar je qua ruimte en geluidsniveau aan staantafels goed gesprekken kon voeren. Plezierige ontvangst en ondersteuning door hostess Lisanne. Goede ongedwongen sfeer waarbij ik leuk met diverse dames heb gesproken. Opvallend veel meer heren dan dames (terwijl op de dag zelf er volgende de website geen tickets meer voor de dames waren). Meeste dames kwamen samen met een vriendin en bleven ook tijdens de avond vaak met elkaar optrekken.
Op de website staat dat je een 2e keer voor niets naar binnen kunt, echter zonder te melden hoe.

Sterke punten
* Symphatiek concept om vrijgezelle mensen op deze manier met elkaar te laten kennismaken.
* Aangename locatie op een zaterdagavond (zonder harde muziek die praten onmogelijk maakt)
* Hostess faciliteert contacten.

Zwakke punten
* Beperkte groepsgrootte in combinatie de scheve man/vrouwverhouding. Mijn tip is om pas te organiseren bij 35-40 inschrijvingen en beter te letten op 50:50 verhouding.
* 17,50 Euro is te veel voor wat nu geboden wordt (entree en een bittergarnituur). Het aanbod van een 2e keer gratis (voor zo lang het duurt en wat het waard is), is relatief. Liever gewoon 1 vaste prijs per keer (bijv. 10 Euro).
* Onwaarschijnlijk informatie op de website over beschikbare kaartjes. Geef eerlijke info, of haal deze info weg.
* Aanvangstijdstip: eerder beginnen geeft mensen de gelegenheid om ook terug te gaan met openbaar vervoer. Nu waren mensen steeds op de klok aan het kijken. (Al snap ik dat je op 4 mei pas om 20.30/21.00 uur start).

reacties: