Duur!

Inmiddels de afgelopen 2 jaar 2x op de Love borrel geweest wat op zich wel leuk was want je ontmoet toch altijd wel weer leuke mensen in een gemoedelijke sfeer.
Nu wilde ik me wederom weer aanmelden voor de Love borrel in Breda volgende week maar zag nu dat de inschrijving 23,- was!
De andere keren dat ik geweest was was dit 16,50 wat op zich al aan de prijs is om een openbaar café te mogen bezoeken en waar je met een beetje geluk een lauwe bitterbal kan veroveren.

Sterke punten
Leuke locatie en dito gastvrouw

Zwakke punten
Duur

Bezoek LoveBorrel Reviews over LoveBorrel

15 reacties

Als je geen partner hebt ontmoet dan is het zonde van je tijd en geld. Voor ongeveer 10 euro meer kan je bij de Chinees voor 2 uur lang onbeperkt wokken en drinken. Ik denk dat maar weinig mannen een vrouw ontmoeten bij een speeddate ook al vul je bij elke vrouw een Ja in.

Op de website staat er niet bij of het eerste drankje bij de prijs is inbegrepen.

Zonde van het geld is het zeker niet, je krijgt nu eenmaal niet de garantie dat je een date hebt.
Maar een prijsverhoging van 16,5 naar 23,-vind ik niet netjes.
Ik heb ook niet gezegd dat het eerste drankje gratis is of wat bedoelt u?

Bij andere speeddates is de toegang inclusief een drankje. Bij Loveborrel dus niet.

Oeps foutje van mij. Loveborrel is geen speedate. Dat is een pluspunt.

Loveborrel is dus niets meer dan een achteraf cafe dat op een bepaalde avond alleen toegankelijk is voor singles die zich vooraf hebben aangemeld.
Dan kun je net zo goed met een vrijgezelle maat naar een willekeurige kroeg in een grote studentenstad. Lopen er ook genoeg vrijgezellen rond. En voor de 25 euro die dat minimaal bespaart kun je een drankje weggeven aan een bijna dronken vrouw.

Nog niet eens aan afgehuurd café, op die plaats waar ik ben geweest is een gedeelte gereserveerd voor Love borrel, in de rest van het café kun je gewoon aan de bar een pilsje drinken.

Dat is helemaal triest. Het aanmelden niet waard. Ga er naast een biertje drinken en wacht tot het gordijn aan de kant wordt geschoven of de organisatie van loveborrel weg is en je kan een hopeloos overblijvend mokkel aan de haak slaan.

Haha, mijn idee.... En de organisatie van loveborrel blijven toch nooit tot het eind.... Moeten altijd nog ver rijden zeggen ze...

Je moet dan wel een kroeg treffen waar vrouwen komen. Dat is inderdaad in studenten steden. Maar ik denk dat die dames iemand willen van hun leeftijd en opleiding. Als buschauffeur van 50 jaar maak je geen kans bij een student van 20 jaar.

De mannen zijn meestal echt, de vrouwen niet.

Er gaat iets mis met de reacties. Ik reageer op SugarDaddyRelations en het komt hier terecht.

&Dirk: Misschien dat dat komt omdat er op een loveborrel wel veel sugardaddies te vinden zijn. Achterafcafe, naief publiek dat onnodig betaalt....

Bij Loveborrell verwachten de hoeren, sorry ik bedoel dames, dat de heren hun drankjes en hapjes betalen. En de dames met hun vriendin thuis brengen met de auto.

En dan verwacht hij misschien een trio, maar hij heeft enkel betaald voor 3 en wordt daarna uitgezwaaid

Bezoek LoveBorrel Reviews over LoveBorrel

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LoveBorrel
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden