ContactPlaats - 28 Reviews

Last updated: 2 november 2018
ContactPlaats Logo

86.2% aanbevolen, 28 Reviews

  1. ContactPlaats informatie
  2. ContactPlaats Reviews
  3. Schrijf ook een review over ContactPlaats

Niet tevreden over ContactPlaats? Probeer dan eens DatingVrienden.nl.

ContactPlaats informatie

Volgens de statistieken zijn in Nederland circa 2,5 miljoen mensen op zoek naar nieuwe sociale contacten. Maar waar kun je die nieuwe mensen vinden als je ook eens wat anders wilt dan daten? Contactplaats.nl biedt de oplossing. In wel 4000 verschillende rubrieken met denkbare redenen waarvoor je nieuwe mensen kan willen leren kennen, kun je oproepen plaatsen waar andere gebruikers op kunnen
reageren om in contact met je te komen.

Het werkt hetzelfde als een marktplaats. Je kunt gratis inschrijven en gratis advertenties/oproepen plaatsen. Je privacy kun je goed bewaken. Reageren is vrijblijvend. Je geeft alleen van jezelf prijs wat je kwijt wilt. Er zijn diverse manieren om gevonden te worden en te zoeken: o.a. op locatie (KM-afstand) en op interesse (zoekmachine).

Ontmoet nu nieuwe mensen via 1 webadres. Door de veelheid aan mogelijkheden die Contactplaats je biedt, behoort vele moeilijke websitenamen onthouden en verschillende inlogcodes gebruiken tot het verleden.

ContactPlaats Details

Hits: 7441

URL: http://www.contactplaats.nl/

CategorieŽn: Vriendschappen

Reviews: 28


Maak nu een gratis account aan op ContactPlaats

ContactPlaats reviews (28):

ContactPlaats - niet meer zo betrouwbaar

2

Review:
Sinds ik op deze site benaderd ben voor erotisch contact heb ik mijn oproepje maar weggehaald. Ik vertrouw het niet meer. Het valt me op dat er steeds meer rare types op zitten. Er stond een tijdje op de site dat ze te koop is. Misschien komt het daardoor.

Sterke punten:
ik vond het heel handig

Zwakke punten:
ik voel er me niet meer veilig

T. beveelt ContactPlaats NIET aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Aha! Ik kan in de buurt zien wie gevonden wil word

2

Review:
Erg slim bedacht deze site. Je moet er maar opkomen!! Met deze site (ze willen dat je een oproep plaatst als je lid bent geworden...lijkt me ook logisch!) kun je dus zien wie in je eigen buurt ook op zoek is naar mensen. Da's nog eens handig. Jah, als ik zin heb in een potje hardlopen maar niet alleen, dan ga ik niet bij iedereen aanbellen in de buurt als mijn maat geen zin heeft. Dus met deze site kijk ik gewoon even wie dat wel heeft in de buurt. En als er niemand te vinden is, dan zet ik zelf een oproepje. Erg slim bedacht deze site!

Sterke punten:
Je hebt altijd mensen bij de hand, hoeft daar nooit meer verlegen om te zitten. Een prachtig initiatief dus om de eenzaamheid waar je tegenwoordig zo veel over hoort de kop in te drukken. Ook heel bruikbaar voor de sociale sector als ik het zo inschat. Die kijken nog te veel binnen hun eigen (gemeente)grenzen!!! Kunnen ze mooi gebruik van maken om hun 'klandizie' aan sociale contacten te helpen ook in de verdere omgeving. Ze kunnen er zelfs de eigen postcode bij zetten. Heeeel slim bedacht allemaal.

Zwakke punten:
ze zullen (nog) wel geen geld hebben voor een App want via de GSM een foto plaatsen blijkt een beetje een probleem.

Pierre beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Wat een handige site!

0

Review:
Wat een handige site is dit om nieuwe mensen te ontmoeten!!!! Ik ken er nu een hele hoop, maar als ik deze ga gebruiken heb ik die andere helemaal niet meer nodig. Weet je wat? Ik denk dat ik dat ga doen!!! Dat scheelt een hele hoop wachtwoorden onthouden :-) Hey lezers, misschien tot ziens op Contactplaats! Groetjes, Loes

Sterke punten:
De site voorziet echt in alle soorten activiteiten waar je mensen voor zou willen vinden :-). Handig vind ik ook dat het precies hetzelfde werkt als Marktplaats, maar dan kun je hier ook nog extra je profiel uitgebreid invullen en filmpjes en documenten toevoegen aan je advertenties. Er is echt aan alles gedacht.

Zwakke punten:
Via mijn gsm gaat het toevoegen van een advertentie wat onhandig. Misschien is een App geen gek ideetje? ;-)

loes beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Waardeloos

4

Review:
Wat een compleet waardeloze site is dit! Het is niets beter dan al die andere 100.000 andere waardeloze dating/contactsites op internet. Ik krijg totaal GEEN reacties op mijn advertenties, en de reacties die ik wel krijg zijn 100% fake.

Voorbeeld: Beste Singledaddy,
Mijn naam is **** en ik reageer op uw advertentie met titel: Leuke vrouw met humor gezocht
Hi Dear,
How are you today. I do hope that you are fine. I saw your profile and like your person in general, this made me to write to show you, my extent of interest in you. Please send me an email at my mail box thus for more details and to equally send you my picture.
Kiss Miss ***.
Email; ***@hotmail.com
E-mailadres: ***@hotmail.com

Ik bedoel maar; zelfs een blind paard kan zien dat het een fakereactie van een of andere Afrikaanse golddigger is.

Sterke punten:
Welke sterke punten?

Zwakke punten:
Alles! Geen enkele reactie op je advertentie, alleen maar reacties die fake zijn, geen enkele reactie van de makers op je op de contactpagina geplaatste berichten. Waar al die positieve recensies vandaan komen is mij een compleet raadsel???

Singledadd beveelt ContactPlaats NIET aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Als je hier zelf geen oproep plaatst, ben je niet

5

Review:
Ik ben het met mijn voorgangster Ans eens dat dit een goed initiatief is. Mensen die deze marktplaats niet weten te waarderenhebben gewoon niet goed nagedacht. Hoe kun je nou weten wie er allemaal uit je eigen buurt ook aan het zoeken is als je zelf geen oproep durft te plaatsen. Want wie doet je wat.? Gewoon een oproepje plaatsen om te zien wie reageert en weardo's gewoon links laten liggen of mailtje doorsturen aan [email protected] Zij jagen ze wel weg. Gewoon leuk gebruik van maken want wie biedt je datnog meer op internet? Stom als je door soort initiatieven geen kans geeft en er wat op gaat zitten hakken. Dus helemaal mee eens Ans!

Sterke punten:
Leker simpel als een marktplaats, dat kent iedereen en de naam is ook makkelijk te onthouden. Ik ontdekte zelfs dat je filmpjes en documenten aan advertenties kunt hangen!!!

Zwakke punten:
Ff oppassen met duistere lieden. Niet reageren op reacties en gewoon ff melden

Paco beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Dit is nog eens een handige site :-)

3

Review:
Hee, dit is nog eens een handige site! Hiermee kan ik nu ook op internet snel (eindelijk!!!) mensen in mijn eigen buurt vinden die hetzelfde doel hebben als ik. Ik vind veel dingen leuk, dus dat ik nu nog maar 1 wachtwoord nodig heb is ook mooi meegenomen. Hartstikke bedankt uitvinders van Contactplaats! Jullie doen mij met jullie mogelijkheden echt een plezier!!!

Sterke punten:
Je kunt hier echt voor alles een oproep plaatsen. Dus je vind voor alle bezigheden die je wilt doen hier de mensen die dat ook willen bij elkaar. Het lang zoeken op internet is eindelijk afgelopen. Helemaal het einde. Ook vind ik het goed dat ze geen extra reklames laten zien en dat ze mensen die misbruik maken van de site aanpakken. Als ik vervelende reacties krijg ga ik ze dat zeker vertellen, of ik reageer er gewoon niet op. Ik vind het ook heel handig dat je advertenties kunt plaatsen voor je hele gezin want je kunt bij elke oproep een andere postcode invullen als dat nodig is.
Ze hebben een goede helppagina waar ze alles goed uitleggen en als je vragen hebt kun je ze ook mailen.

Zwakke punten:
Er is zoooo veeel mogelijk op die marktplaats dat ik mij echt even de tijd heb moeten nemen om het allemaal goed door te krijgen. Omdat het gratis is kan ik mij voorstellen dat het ook veel zogenaamde verkeerde lieden aantrekt. Toch denk ik dat het geen probleem hoeft te zijn, want ze kunnen mijn gegevens toch niet zien en dan reageer ik er gewoon niet op. Ik vind de voordelen veel belangrijker en die zijn echt heel fijn.
Als je gaat zoeken op km-afstand moet je eerst even doorkrijgen dat je in de witte balk op het woordje locatie moet klikken.

Ans beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Deze marktplaats lost een internetprobleem op en b

0

Review:
Dit is nou wat ik noem een website die een probleem oplost op het internet. Altijd als ik mensen via internet wilde zoeken moest ik mij afvragen waar ik moest beginnen met zoeken om er zo snel mogelijk achter te komen waar ik die mensen kon vinden. Deze marktplaats lost mijn probleem in een keer op. Ik kan vanaf nu meteen zien wie er waar voor welk doel ook mensen zoekt. Dat vind ik echt een vondst.

Nu ik er zo bij stil sta realiseer ik me zelfs dat deze ook nog eens gratis te gebruiken website wel eens ervoor zou kunnen zorgen dat eenzame mensen tot de verleden tijd gaan behoren. Want als je deze site gebruikt, kun je altijd zien wie er in jouw buurt ook gezelschap zoekt, voor welke doelen dan ook. En als je er nog niemand op hebt kunnen vinden, dan plaats je zelf een oproep en vinden de mensen die jij zoekt jou wel.

Eigenlijk zou je denken dat internet dit probleem al lang kon hebben opgelost, maar iedere site zoals deze was tot nu toe alleen maar bezig met 1 of 2 doelen. Deze contactplaats marktplaats biedt mij 4000 doelen. Dus ik kan deze marktplaats denk ik wel mijn verdere leven heel handig blijven gebruiken. Ik vind het zo'n goed initiatief dat ik in de pen ben geklommen om dit hier maar eens kenbaar te maken. Kan het dus iedereen aanraden ze te gaan gebruiken.

Sterke punten:
Deze marktplaats maakt het echt mogelijk dat mensen elkaar gericht en snel via internet kunnen vinden. Waar kun je dat nog? Dit is de eerste keer in mijn internetgeschiedenis dat ik dit tegenkom. Deze marktplaats zou wel eens de sleutel kunnen zijn voor het echt ontsluiten van het internet. Op deze manier kunnen mensen elkaar echt letterlijk meteen direct opzoeken op internet. Je vind elkaar door je doelen in te tikken en door op de afstandknop te drukken zie je waar de andere mensen zijn die ook dat doel hebben. Wat ik ook heel goed vindt van deze marktplaats is, dat ze voorziet in zo veel verschillende doelen waarvoor je oproepen kunt plaatsen en dat ze letterlijk voor iedereen geschikt is om te gebruiken. Je kunt je (groot)moeder die gezelschap zoekt een eigen advertentie geven met haar eigen woonlocatie, zodat de mensen de in haar buurt wonen ook kunnen zien dat zij daar woont. Maar ook jongeren kunnen ze gebruiken om bijbaantjes te vinden of vrouwen die vriendinnen zoeken om te gaan winkelen of koffie te leuten. Ik heb echt de gekste en leukste doelen gezien. Ik ga me dat nog eens wat beter bekijken. Wat me ook nog opvalt is dat je naast foto's ook een filmpje bij je advertentie kunt zetten en een pdf-bestand (lijkt me handig als je een baan zoekt voor je CV of zo).

Zwakke punten:
Ik ontdek eigenlijk alleen maar sterke punten om deze marktplaats te gebruiken!!!!

Dave beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Altijd mensen bij de hand! Toegevoegd aan mijn fav

8

Review:
Deze marktplaats verdient een plekje tussen mijn favorieten. Met deze site heb je altijd de beschikking over nieuwe mensen en hulp. Ik keek er op toen ik een Duits leraar zocht en verhip nog gevonden ook! Heel dicht in de buurt. Hij bood zich zelf aan, maar als hij daar niet stond had ik zelf een advertentie geplaatst.

De site bevalt mij omdat je geen wachtwoorden voor andere websites meer hoeft te onthouden. Je kunt hier iedereen op vinden, wanneer dan ook, voor wat dan ook. Slim bedacht en o zo handig.

Kom zeker vaker kijken. Heb binnenkort een klusser nodig, dus dan kan ik daar ook terecht.

Sterke punten:

Geen eindeloze (te vergeten) lidmaatschappen en wachtwoorden onthouden van diverse sites.

Alle soorten mensen zijn hier te vinden/

Je vindt elkaar op KM-afstand (heel handig!!!)

Gratis!

Netjes!

Filmpje, document bij advertentie plaatsen.

Fotoservice (als je er zelf geen hebt) Leuk!

Zwakke punten:
Ik kende ze nog niet. Zou wat meer aan bekendheid kunnen winnen. Zegt het voort zou ik zeggen. Is toch een heel slimme marktplaats die in alle mogelijkheden voor contact voorziet.

Els beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - Echt super veelzijdig en:...zonder sex!!!

2

Review:
Wow wat een toffe site is dit!!!!!!! Het blijkt gewoon een eenvoudige marktplaats te zijn, maar hoe treffend!!!!! Dit snapt iedereen.

Wat ik heel handig vind is dat je dus met deze site (als iedereen hem zo veel gaat gebruiken als Marktplaats) iedereen voor wat dan ook in je buurt kunt zoeken en/of vinden. En wat een leuke acties hebben ze daar ook! Als je zelf geen fotootje hebt, zetten zij er een leuke bij je advertentie.
En wat ik nóg aparter vind: JE KUNT OOK EEN FILMPJE BIJ JE OPROEP PLAATSEN!. Dat ga ik meteen aan een paar bands vertellen die mensen zoeken. Superrrrr leuk gevonden dit.

Sterke punten:
je vind de mensen die je zoekt op KM afstand.
Je kunt ook zoeken op trefwoord
Super Super Super: eindelijk eens een site zonder SEX SEX en nog eens SEX.
Ook super: GEEN STORENDE RECLAME
Het is niet moeilijk (is een marktplaats), dus dit snapt zelfs elke internetanalfabeet (iedereen die Marktplaats kent dus, en dat is iedereen die kan emailen haha)
Leuke acties
Goeie uitleg (al moest ik die wel even zoeken: kijk bij HELPCENTRUM rechts bovenaan).
Leuke voorbeeldadvertenties en adverteerrubrieken die je op ideeën brengen. Ik kwam zelfs hobbys tegen die ik alweer vergeten was dat ik die leuk vond haha

Zwakke punten:
er staat heel veel rubrieken op, die wel niet gevonden worden als er nog geen advertenties in staan, zo bleek bij mij althans. Is wel even handig om dan via de rubrieken links zelf even te zoeken. Je kunt ook vragen naar de juiste rubriek via het contactformulier (bovenaan blijkt achter 'doe een voorstel categorie' te zitten).

Hilke beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

ContactPlaats - De mensen die jij zoekt ga je hier echt vinden!

6

Review:
Gebrek aan gezelschap, hulp en advies hoeft niet te bestaan anno 2013

Elkaar niet kunnen vinden is verleden tijd met Contactplaats.nl. Met wel 4000 contactdoelen heeft deze landelijke gratis marktplaats potentieel om een begrip te worden voor het lokaal vinden van mensen, ook in jouw eigen omgeving! Elkaar lokaal voor elk doel snel vinden, daar waar iedereen elkaar actief kan zoeken. Statistisch gezien hebben 2,5 miljoen Nederlanders voortdurend behoefte aan nieuw sociaal contact, hulp of advies. Ze slagen gedeeltelijk in het vinden van de juiste weg. Oprichter Anna Armstrong ziet Eureka: 'Alle vraag en aanbod centraal bundelen op 1 marktplaats en nooit meer verlegen om mensen in je buurt'. Een Interview.

Jij zegt: Contactplaats is voor iedereen?
Zeker weten! Eigenlijk gek dat het zo nog niet bestond. Er bestaan wel aparte websites voor contactdoelen als sportpartners, hulp, buddy's, oppasoma's, enzovoort. Op Contactplaats vind je oproeprubrieken voor deze en ca. 3996 andere contactdoelen nu bij elkaar op 1 website. Je kunt gratis oproepen plaatsen voor elk denkbaar doel voor jezelf, je kinderen, je bejaarde ouders of grootouders, als familie, als vriendenclub, vereniging, werkgever, werkzoekende, goed doel, noem maar op. Eigenlijk vanuit elke rol op elke leeftijd. Je kunt echt voor alles wat je wilt op zoek naar mensen in de buurt. Je vindt elkaar op trefwoord en KM-afstand.

Net begonnen?
We zijn nu klaar voor het grote publiek. Een aantal (overheid)instanties heeft ons al ontdekt. De Wmo-loketten van Jalp.nl verwijzen naar ons bij 'Activiteiten ondernemen'. Ook G!DS Bibliotheken heeft ons toegevoegd. Als mensen beseffen hoe breed Contactplaats is en ze er veelvuldig gebruik van maken, hoeft niemand meer ongewild verlegen te zitten om mensen of hulp in de buurt. Gewoon een advertentie plaatsen en zien wat er gebeurt.

Plaats allemaal 1 advertentie?
Precies! Met alleen zoeken op de site doe je het niet goed. 'Vraag' is gelijk aan 'aanbod'. Je hoeft niet te wachten tot anderen hun redenen voor contact aanbieden. Je kunt zelf ook een advertentie plaatsen! Je moet je zoekactie gewoon meteen omgieten in een advertentie op de site! Als iedereen zit te wachten op oproepen van anderen, gebeurt er helemaal niets! Minimaal 1 advertentie is essentieel voor je succes. Dat moet tussen de oren landen! Ik zie dagelijks veel bezoekers die alleen rondkijken. Als die mensen allemaal een advertentie zouden plaatsen, hadden velen daarvan elkaar al lang gevonden. Jammer! Moeilijk is het niet. Je plaatst je oproep in de juiste rubriek. Zet er een leuke foto of filmpje bij en klaar!

Heb je nog tips?
Plaats nu meteen een gratis oproep. Wacht niet tot anderen dat doen. Dan gebeurt er namelijk helemaal niets!
Kijk voor handige tips en trucs in het Helpcentrum (Rechts boven) op de website.

Sterke punten:
Je kunt zelfs mensen zoeken om samen zegeltjes mee te sparen voor het levensmiddelenpakket bij de plus en dat later dan samen delen. De site vormt een oplossing voor een groot maatschappelijk probleem: Eenzaamheid, gebrek aan gezelschap, hulp of advies hoeft met deze website niet te bestaan anno 2013

Zwakke punten:
In week 48 wordt gewerkt aan een nog betere lay-out van de foto's op de home pagina.

Anna beveelt ContactPlaats aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ContactPlaats

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ContactPlaats aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ContactPlaats aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ContactPlaats


Home Ľ Vriendschappen Ľ ContactPlaats