ContactPlaats

Volgens de statistieken zijn in Nederland circa 2,5 miljoen mensen op zoek naar nieuwe sociale contacten. Maar waar kun je die nieuwe mensen vinden als je ook eens wat anders wilt dan daten? Contactplaats.nl biedt de oplossing. In wel 4000 verschillende rubrieken met denkbare redenen waarvoor je nieuwe mensen kan willen leren kennen, kun je oproepen plaatsen waar andere gebruikers op kunnen reageren om in contact met je te komen. Het werkt hetzelfde als een marktplaats. Je kunt gratis inschrijven en gratis advertenties/oproepen plaatsen. Je privacy kun je goed bewaken. Reageren is vrijblijvend. Je geeft alleen van jezelf prijs wat je kwijt wilt. Er zijn diverse manieren om gevonden te worden en te zoeken: o.a. op locatie (KM-afstand) en op interesse (zoekmachine). Ontmoet nu nieuwe mensen via 1 webadres. Door de veelheid aan mogelijkheden die Contactplaats je biedt, behoort vele moeilijke websitenamen onthouden en verschillende inlogcodes gebruiken tot het verleden.

ContactPlaats Reviews

  niet meer zo betrouwbaar

  Sinds ik op deze site benaderd ben voor erotisch contact heb ik mijn oproepje maar weggehaald. Ik vertrouw het niet meer. Het valt me op dat er steeds meer rare types op zitten. Er stond een tijdje op de site dat ze te koop is. Misschien komt het daardoor.

  Sterke punten
  ik vond het heel handig

  Zwakke punten
  ik voel er me niet meer veilig

  Aha! Ik kan in de buurt zien wie gevonden wil worden. Heeeeeel slim bedacht!

  Erg slim bedacht deze site. Je moet er maar opkomen!! Met deze site (ze willen dat je een oproep plaatst als je lid bent geworden...lijkt me ook logisch!) kun je dus zien wie in je eigen buurt ook op zoek is naar mensen. Da's nog eens handig. Jah, als ik zin heb in een potje hardlopen maar niet alleen, dan ga ik niet bij iedereen aanbellen in de buurt als mijn maat geen zin heeft. Dus met deze site kijk ik gewoon even wie dat wel heeft in de buurt. En als er niemand te vinden is, dan zet ik zelf een oproepje. Erg slim bedacht deze site!

  Sterke punten
  Je hebt altijd mensen bij de hand, hoeft daar nooit meer verlegen om te zitten. Een prachtig initiatief dus om de eenzaamheid waar je tegenwoordig zo veel over hoort de kop in te drukken. Ook heel bruikbaar voor de sociale sector als ik het zo inschat. Die kijken nog te veel binnen hun eigen (gemeente)grenzen!!! Kunnen ze mooi gebruik van maken om hun 'klandizie' aan sociale contacten te helpen ook in de verdere omgeving. Ze kunnen er zelfs de eigen postcode bij zetten. Heeeel slim bedacht allemaal.

  Zwakke punten
  ze zullen (nog) wel geen geld hebben voor een App want via de GSM een foto plaatsen blijkt een beetje een probleem.

  Wat een handige site!

  Wat een handige site is dit om nieuwe mensen te ontmoeten!!!! Ik ken er nu een hele hoop, maar als ik deze ga gebruiken heb ik die andere helemaal niet meer nodig. Weet je wat? Ik denk dat ik dat ga doen!!! Dat scheelt een hele hoop wachtwoorden onthouden :-) Hey lezers, misschien tot ziens op Contactplaats! Groetjes, Loes

  Sterke punten
  De site voorziet echt in alle soorten activiteiten waar je mensen voor zou willen vinden :-). Handig vind ik ook dat het precies hetzelfde werkt als Marktplaats, maar dan kun je hier ook nog extra je profiel uitgebreid invullen en filmpjes en documenten toevoegen aan je advertenties. Er is echt aan alles gedacht.

  Zwakke punten
  Via mijn gsm gaat het toevoegen van een advertentie wat onhandig. Misschien is een App geen gek ideetje? ;-)

  Waardeloos

  Wat een compleet waardeloze site is dit! Het is niets beter dan al die andere 100.000 andere waardeloze dating/contactsites op internet. Ik krijg totaal GEEN reacties op mijn advertenties, en de reacties die ik wel krijg zijn 100% fake. Voorbeeld: Beste Singledaddy, Mijn naam is **** en ik reageer op uw advertentie met titel: Leuke vrouw met humor gezocht Hi Dear, How are you today. I do hope that you are fine. I saw your profile and like your person in general, this made me to write to show you, my extent of interest in you. Please send me an email at my mail box thus for more details and to equally send you my picture. Kiss Miss ***. Email; ***@hotmail.com E-mailadres: ***@hotmail.com Ik bedoel maar; zelfs een blind paard kan zien dat het een fakereactie van een of andere Afrikaanse golddigger is.

  Sterke punten
  Welke sterke punten?

  Zwakke punten
  Alles! Geen enkele reactie op je advertentie, alleen maar reacties die fake zijn, geen enkele reactie van de makers op je op de contactpagina geplaatste berichten. Waar al die positieve recensies vandaan komen is mij een compleet raadsel???

  Als je hier zelf geen oproep plaatst, ben je niet erg slim

  Ik ben het met mijn voorgangster Ans eens dat dit een goed initiatief is. Mensen die deze marktplaats niet weten te waarderenhebben gewoon niet goed nagedacht. Hoe kun je nou weten wie er allemaal uit je eigen buurt ook aan het zoeken is als je zelf geen oproep durft te plaatsen. Want wie doet je wat.? Gewoon een oproepje plaatsen om te zien wie reageert en weardo's gewoon links laten liggen of mailtje doorsturen aan [email protected] Zij jagen ze wel weg. Gewoon leuk gebruik van maken want wie biedt je datnog meer op internet? Stom als je door soort initiatieven geen kans geeft en er wat op gaat zitten hakken. Dus helemaal mee eens Ans!

  Sterke punten
  Leker simpel als een marktplaats, dat kent iedereen en de naam is ook makkelijk te onthouden. Ik ontdekte zelfs dat je filmpjes en documenten aan advertenties kunt hangen!!!

  Zwakke punten
  Ff oppassen met duistere lieden. Niet reageren op reacties en gewoon ff melden

  Dit is nog eens een handige site :-)

  Hee, dit is nog eens een handige site! Hiermee kan ik nu ook op internet snel (eindelijk!!!) mensen in mijn eigen buurt vinden die hetzelfde doel hebben als ik. Ik vind veel dingen leuk, dus dat ik nu nog maar 1 wachtwoord nodig heb is ook mooi meegenomen. Hartstikke bedankt uitvinders van Contactplaats! Jullie doen mij met jullie mogelijkheden echt een plezier!!!

  Sterke punten
  Je kunt hier echt voor alles een oproep plaatsen. Dus je vind voor alle bezigheden die je wilt doen hier de mensen die dat ook willen bij elkaar. Het lang zoeken op internet is eindelijk afgelopen. Helemaal het einde. Ook vind ik het goed dat ze geen extra reklames laten zien en dat ze mensen die misbruik maken van de site aanpakken. Als ik vervelende reacties krijg ga ik ze dat zeker vertellen, of ik reageer er gewoon niet op. Ik vind het ook heel handig dat je advertenties kunt plaatsen voor je hele gezin want je kunt bij elke oproep een andere postcode invullen als dat nodig is. Ze hebben een goede helppagina waar ze alles goed uitleggen en als je vragen hebt kun je ze ook mailen.

  Zwakke punten
  Er is zoooo veeel mogelijk op die marktplaats dat ik mij echt even de tijd heb moeten nemen om het allemaal goed door te krijgen. Omdat het gratis is kan ik mij voorstellen dat het ook veel zogenaamde verkeerde lieden aantrekt. Toch denk ik dat het geen probleem hoeft te zijn, want ze kunnen mijn gegevens toch niet zien en dan reageer ik er gewoon niet op. Ik vind de voordelen veel belangrijker en die zijn echt heel fijn. Als je gaat zoeken op km-afstand moet je eerst even doorkrijgen dat je in de witte balk op het woordje locatie moet klikken.

  Deze marktplaats lost een internetprobleem op en blijft altijd handig!

  Dit is nou wat ik noem een website die een probleem oplost op het internet. Altijd als ik mensen via internet wilde zoeken moest ik mij afvragen waar ik moest beginnen met zoeken om er zo snel mogelijk achter te komen waar ik die mensen kon vinden. Deze marktplaats lost mijn probleem in een keer op. Ik kan vanaf nu meteen zien wie er waar voor welk doel ook mensen zoekt. Dat vind ik echt een vondst. Nu ik er zo bij stil sta realiseer ik me zelfs dat deze ook nog eens gratis te gebruiken website wel eens ervoor zou kunnen zorgen dat eenzame mensen tot de verleden tijd gaan behoren. Want als je deze site gebruikt, kun je altijd zien wie er in jouw buurt ook gezelschap zoekt, voor welke doelen dan ook. En als je er nog niemand op hebt kunnen vinden, dan plaats je zelf een oproep en vinden de mensen die jij zoekt jou wel. Eigenlijk zou je denken dat internet dit probleem al lang kon hebben opgelost, maar iedere site zoals deze was tot nu toe alleen maar bezig met 1 of 2 doelen. Deze contactplaats marktplaats biedt mij 4000 doelen. Dus ik kan deze marktplaats denk ik wel mijn verdere leven heel handig blijven gebruiken. Ik vind het zo'n goed initiatief dat ik in de pen ben geklommen om dit hier maar eens kenbaar te maken. Kan het dus iedereen aanraden ze te gaan gebruiken.

  Sterke punten
  Deze marktplaats maakt het echt mogelijk dat mensen elkaar gericht en snel via internet kunnen vinden. Waar kun je dat nog? Dit is de eerste keer in mijn internetgeschiedenis dat ik dit tegenkom. Deze marktplaats zou wel eens de sleutel kunnen zijn voor het echt ontsluiten van het internet. Op deze manier kunnen mensen elkaar echt letterlijk meteen direct opzoeken op internet. Je vind elkaar door je doelen in te tikken en door op de afstandknop te drukken zie je waar de andere mensen zijn die ook dat doel hebben. Wat ik ook heel goed vindt van deze marktplaats is, dat ze voorziet in zo veel verschillende doelen waarvoor je oproepen kunt plaatsen en dat ze letterlijk voor iedereen geschikt is om te gebruiken. Je kunt je (groot)moeder die gezelschap zoekt een eigen advertentie geven met haar eigen woonlocatie, zodat de mensen de in haar buurt wonen ook kunnen zien dat zij daar woont. Maar ook jongeren kunnen ze gebruiken om bijbaantjes te vinden of vrouwen die vriendinnen zoeken om te gaan winkelen of koffie te leuten. Ik heb echt de gekste en leukste doelen gezien. Ik ga me dat nog eens wat beter bekijken. Wat me ook nog opvalt is dat je naast foto's ook een filmpje bij je advertentie kunt zetten en een pdf-bestand (lijkt me handig als je een baan zoekt voor je CV of zo).

  Zwakke punten
  Ik ontdek eigenlijk alleen maar sterke punten om deze marktplaats te gebruiken!!!!

  Altijd mensen bij de hand! Toegevoegd aan mijn favorieten!

  Deze marktplaats verdient een plekje tussen mijn favorieten. Met deze site heb je altijd de beschikking over nieuwe mensen en hulp. Ik keek er op toen ik een Duits leraar zocht en verhip nog gevonden ook! Heel dicht in de buurt. Hij bood zich zelf aan, maar als hij daar niet stond had ik zelf een advertentie geplaatst. De site bevalt mij omdat je geen wachtwoorden voor andere websites meer hoeft te onthouden. Je kunt hier iedereen op vinden, wanneer dan ook, voor wat dan ook. Slim bedacht en o zo handig. Kom zeker vaker kijken. Heb binnenkort een klusser nodig, dus dan kan ik daar ook terecht.

  Sterke punten
  Geen eindeloze (te vergeten) lidmaatschappen en wachtwoorden onthouden van diverse sites. Alle soorten mensen zijn hier te vinden/ Je vindt elkaar op KM-afstand (heel handig!!!) Gratis! Netjes! Filmpje, document bij advertentie plaatsen. Fotoservice (als je er zelf geen hebt) Leuk!

  Zwakke punten
  Ik kende ze nog niet. Zou wat meer aan bekendheid kunnen winnen. Zegt het voort zou ik zeggen. Is toch een heel slimme marktplaats die in alle mogelijkheden voor contact voorziet.

  Echt super veelzijdig en:...zonder sex!!!

  Wow wat een toffe site is dit!!!!!!! Het blijkt gewoon een eenvoudige marktplaats te zijn, maar hoe treffend!!!!! Dit snapt iedereen. Wat ik heel handig vind is dat je dus met deze site (als iedereen hem zo veel gaat gebruiken als Marktplaats) iedereen voor wat dan ook in je buurt kunt zoeken en/of vinden. En wat een leuke acties hebben ze daar ook! Als je zelf geen fotootje hebt, zetten zij er een leuke bij je advertentie. En wat ik nóg aparter vind: JE KUNT OOK EEN FILMPJE BIJ JE OPROEP PLAATSEN!. Dat ga ik meteen aan een paar bands vertellen die mensen zoeken. Superrrrr leuk gevonden dit.

  Sterke punten
  je vind de mensen die je zoekt op KM afstand. Je kunt ook zoeken op trefwoord Super Super Super: eindelijk eens een site zonder SEX SEX en nog eens SEX. Ook super: GEEN STORENDE RECLAME Het is niet moeilijk (is een marktplaats), dus dit snapt zelfs elke internetanalfabeet (iedereen die Marktplaats kent dus, en dat is iedereen die kan emailen haha) Leuke acties Goeie uitleg (al moest ik die wel even zoeken: kijk bij HELPCENTRUM rechts bovenaan). Leuke voorbeeldadvertenties en adverteerrubrieken die je op ideeën brengen. Ik kwam zelfs hobbys tegen die ik alweer vergeten was dat ik die leuk vond haha

  Zwakke punten
  er staat heel veel rubrieken op, die wel niet gevonden worden als er nog geen advertenties in staan, zo bleek bij mij althans. Is wel even handig om dan via de rubrieken links zelf even te zoeken. Je kunt ook vragen naar de juiste rubriek via het contactformulier (bovenaan blijkt achter 'doe een voorstel categorie' te zitten).

  De mensen die jij zoekt ga je hier echt vinden!

  Gebrek aan gezelschap, hulp en advies hoeft niet te bestaan anno 2013 Elkaar niet kunnen vinden is verleden tijd met Contactplaats.nl. Met wel 4000 contactdoelen heeft deze landelijke gratis marktplaats potentieel om een begrip te worden voor het lokaal vinden van mensen, ook in jouw eigen omgeving! Elkaar lokaal voor elk doel snel vinden, daar waar iedereen elkaar actief kan zoeken. Statistisch gezien hebben 2,5 miljoen Nederlanders voortdurend behoefte aan nieuw sociaal contact, hulp of advies. Ze slagen gedeeltelijk in het vinden van de juiste weg. Oprichter Anna Armstrong ziet Eureka: 'Alle vraag en aanbod centraal bundelen op 1 marktplaats en nooit meer verlegen om mensen in je buurt'. Een Interview. Jij zegt: Contactplaats is voor iedereen? Zeker weten! Eigenlijk gek dat het zo nog niet bestond. Er bestaan wel aparte websites voor contactdoelen als sportpartners, hulp, buddy's, oppasoma's, enzovoort. Op Contactplaats vind je oproeprubrieken voor deze en ca. 3996 andere contactdoelen nu bij elkaar op 1 website. Je kunt gratis oproepen plaatsen voor elk denkbaar doel voor jezelf, je kinderen, je bejaarde ouders of grootouders, als familie, als vriendenclub, vereniging, werkgever, werkzoekende, goed doel, noem maar op. Eigenlijk vanuit elke rol op elke leeftijd. Je kunt echt voor alles wat je wilt op zoek naar mensen in de buurt. Je vindt elkaar op trefwoord en KM-afstand. Net begonnen? We zijn nu klaar voor het grote publiek. Een aantal (overheid)instanties heeft ons al ontdekt. De Wmo-loketten van Jalp.nl verwijzen naar ons bij 'Activiteiten ondernemen'. Ook G!DS Bibliotheken heeft ons toegevoegd. Als mensen beseffen hoe breed Contactplaats is en ze er veelvuldig gebruik van maken, hoeft niemand meer ongewild verlegen te zitten om mensen of hulp in de buurt. Gewoon een advertentie plaatsen en zien wat er gebeurt. Plaats allemaal 1 advertentie? Precies! Met alleen zoeken op de site doe je het niet goed. 'Vraag' is gelijk aan 'aanbod'. Je hoeft niet te wachten tot anderen hun redenen voor contact aanbieden. Je kunt zelf ook een advertentie plaatsen! Je moet je zoekactie gewoon meteen omgieten in een advertentie op de site! Als iedereen zit te wachten op oproepen van anderen, gebeurt er helemaal niets! Minimaal 1 advertentie is essentieel voor je succes. Dat moet tussen de oren landen! Ik zie dagelijks veel bezoekers die alleen rondkijken. Als die mensen allemaal een advertentie zouden plaatsen, hadden velen daarvan elkaar al lang gevonden. Jammer! Moeilijk is het niet. Je plaatst je oproep in de juiste rubriek. Zet er een leuke foto of filmpje bij en klaar! Heb je nog tips? Plaats nu meteen een gratis oproep. Wacht niet tot anderen dat doen. Dan gebeurt er namelijk helemaal niets! Kijk voor handige tips en trucs in het Helpcentrum (Rechts boven) op de website.

  Sterke punten
  Je kunt zelfs mensen zoeken om samen zegeltjes mee te sparen voor het levensmiddelenpakket bij de plus en dat later dan samen delen. De site vormt een oplossing voor een groot maatschappelijk probleem: Eenzaamheid, gebrek aan gezelschap, hulp of advies hoeft met deze website niet te bestaan anno 2013

  Zwakke punten
  In week 48 wordt gewerkt aan een nog betere lay-out van de foto's op de home pagina.

  Heel Handig!

  Marktplaats, maar dan voor mensen. Soort prikbord van de super, maar dan online.

  Sterke punten
  veel contactdoelen (4000 of zo) Je vind elkaar op KM afstand

  Zwakke punten
  Ik mis nog zoeken op 'aangeboden' en 'gevraagd.

  WMO-loketten en G!DS Bibliotheken verwijzen ook naar de site

  Dat Contactplaats een handige gratis site is om mensen te vinden, is een aantal (overheids)instanties ook al opgevallen. De nieuwe online WMO-loketten van Jalp.nl verwijzen hun bezoekers door naar de website om in contact te komen met nieuwe mensen voor leuke activiteiten. Ook G!DS van de Bibliotheken verwijst alszodanig naar de site. Gek is dat niet. Contactplaats is handig voor iedereen, van jong tot oud, single, samen, met je gezin, met je club of als bijvoorbeeld ZZP-er, voor het vinden van wandelmaatjes, 50 Pussers, een gitaarleraar of vriendjes voor je kind of voor jou die op zoek is naar contacten in je nieuwe buurt. Bedenk het zo gek of het kan!! Op Contactplaats kun je rechtstreeks in contact komen met de mensen, verenigingen of organisaties die jij op enig moment in je leven zoekt (of die jou zoeken). Jij vindt hen via hun advertenties of zij vinden jou via jouw advertenties, op KM-afstand! Je ziet meteen of je bij elkaar in de buurt woont.

  Sterke punten
  Gratis, makkelijk in gebruik, je kunt zelfs linken naar een filmpje op You Tube bij je advertentie (heel handig voor (sport)verenigingen en clubs om te laten zien wat ze doen tijdens activiteiten, maar bijvoorbeeld ook voor muzikanten of gewoon voor jezelf, om je mee voor te stellen)

  Zwakke punten
  Er wordt nog gewerkt aan wat meer uitleg en handigheidjes. Er is zoooo veel mogelijk dat het soms even zoeken is wat je er allemaal mee kunt. Maar als je het principe 'Marktplaats' aanhoudt...en dan niet voor dingen, maar dus voor het zoeken naar (en vinden van) mensen...dan heb je dat al heel snel door! TIP: je moet (als je nog niet vond wie je zocht) gewoon ALTIJD ZELF OOK EEN OPROEPJE ACHTERLATEN! over naar 'wie' je op zoek bent. Want dan kunnen de personen die jij zoekt jou vinden! Het is misschien even wennen, maar zo werkt de site het beste!

  leuke manier om met anderen in contact te komen

  Hoewel ik veel gebruik maak van Facebook is Contactplaats een goede site om specifiek te zoeken naar een bepaalde groep. De site mag zeker meer bekendheid krijgen ;-)

  Sterke punten
  handig ingedeeld naar doelgroep

  Marktplaats is ook klein begonnen

  Leuk initiatief voor als je mensen zoekt voor allerlei doelen. Lijkt me erg handig als meer mensen er gebruik van gaan maken. Ze moeten ergens beginnen. Ik zie de site voor de tweede keer en ben verbaasd hoeveel mensen er al leuk gebruik van maken. Handig als fb geen uitkomst biedt. Ik zie het een beetje als die kennis die wel iemand weet als je iemand zoekt. Je kunt hier echt op zoek naar iedereen. Ik vind dat ze het al leuk doen. Marktplaats is toen ook klein begonnen. Daar vind je dingen en hier vind je mensen. Ga zo door!

  Sterke punten
  Geen datingsite dus leuk! Hier kan iedereen op zoek naar mensen, ook als stel of gezin of clubje.

  Zwakke punten
  Als je op trefwoord zoekt vind je alleen advertenties maar geen rubrieken waarin je die zou kunnen plaatsen. Fijn dat ze bovenaan een knop hebben om te vragen waar die staat.

  Contactplaats een datingsite?

  Dit is een site die, zoals wel vaker, bedacht is, maar waar geen markt voor zal zijn. Onoverzichtelijk, weinig te bieden en... Dat is het belangrijkste denk ik: Geen datingsite. Eerder een advertentiesite die mogelijk ook een advertentie heeft met een dateverzoek.

  Sterke punten
  Wanneer heel Nederland het zou gebruiken en de site overzichtelijker zou zijn, dan kan het mogelijk wat worden.

  Zwakke punten
  Geen datingsite.

  Vet! Super handig! Chillehhhh xp

  Super vette site! Cool! Handig als ik niemand voor te stappen weet, of sporten, of reizen, of festival, of what everrrrr

  Sterke punten
  Totaal compleet!

  Zwakke punten
  Gewoon snel f bekender worden nog!

  Ingenieuze site! Gewoon mensen leren kennen. Goed initiatief!

  Deze site heeft bestaansrecht en verdient m.i. meer bekendheid. Ik ben blij dat ik ze hier gevonden heb, ook al hoort ze hier niet echt thuis. De redenen voor kennismaking zijn hier de doelen waarvoor je mensen zoekt. Het gaat niet om dating (gelukkig eens wat anders!) maar het kan vanalles zijn. Heel handig voor het vinden van de mensen die je nu nodig hebt. De doelgroep van deze site is 99 x breder dan alleenstaanden die een partner zoeken. De site is ook heel geschikt voor gezinnen en stellen die hun bestaansinrichting willen uitbreiden en voor goede doelen, verenigingen en bedrijven die nieuwe mensen willen aantrekken of hun diensten willen aanbieden. Het is een soort marktplaats voor het vinden van mensen in plaat van dingen. Heel goed bedacht. Hier is over nagedacht. Ik denk dat de site uniek is in haar soort. Ik heb zo iets nog niet eerder gezien. Ik ken wel sportmaatjes sites en ouderen sites en singles sites en lotgenotensites, maar deze site combineert dat allemaal. Je vind dit soort dingen allemaal op dit adres om het zo maar te zeggen. Dat is toch heel handig vind ik. Deze site mag er zijn!

  Sterke punten
  Combineert vele doelen en ingangen voor contact zoals hobbys, uitstapjes, sport, lotgenoten, oproepjes, agenda, het vinden van vakmensen, het vinden van nieuwe kennissen, het vinden van verenigingen, het vinden van vrijwilligers, reisgezelschap, studiegenoten, gezelschap in je eigen buurt. De natuurlijkste manier om mensen te leren kennen is via doelen en interesses.

  Zwakke punten
  Ik heb ze hier pas voor het eerst ontdekt dus ze zou wat meer aandacht verdienen op internet om gevonden te worden.

  Lidmaatschap komt altijd van pas!

  Heel handige site. Met deze site hoef je nooit meer te vervelen :-)

  Sterke punten
  Super veelzijdig. Duizende mogelijkheden om mensen te vinden. Het werkt gewoon als een Marktplaats, maar dan voor het vinden van mensen. Hoe simpel kan het zijn. Voor jong en oud samen single maakt niet uit. Toppie!

  Zwakke punten
  Geen kunnen ontdekken

  Wat een goed idee!!!! en zo bruikbaar

  Wow wat is dit een super veelzijdige site. En wat een mogelijkheden....Super gewoon. Altijd al gehoopt dat er zo'n site zou komen. Hier kun je echt op zoek naar alle soorten mensen op alle momenten in je leven. Top! Je kunt jezelf aanbieden als je iets wilt gaan doen voor of met mensen (oppas of zo) , maar je kunt ook vragen of er mensen zijn die iets met jou willen gaan doen (stappen of zo). Wow! Ik ga snel verder bladeren daar....

  Sterke punten
  Als je al geen idee hebt hoe je nieuwe mensen moet vinden of ermee in contact kunt komen, dan geeft deze website met al haar verschillende rubrieken je wel ideeën te over waarmee je op zoek kunt via je advertenties. Je kunt oproepjes plaatsen in de vorm van advertenties en gericht mensen zoeken. Of je jezelf nu wilt aanbieden voor iets of op zoek bent naar mensen voor iets. Het kan allebei. Super super super! Ze geven ook voorbeelden via de zogenaamde VBA-advertenties.

  Zwakke punten
  weet niet

  Helemaal mee eens!

  Nancy, ik ben het helemaal met je eens. Ook al ben je niet op zoek naar mij (tja, want ik ben een man!). Deze site biedt perspectieven. Alleen jammer dat ik je daar nog niet ben tegengekomen tussen de profielen.... Of misschien onder een andere naam? Enfin, binnenkort maar eens iets mee doen zelf. Het is een duidelijke aanrader. Kan niet anders zeggen!

  Sterke punten
  Zie review Nancy

  Zwakke punten
  Zie review Nancy (lekker makkelijk dit)

  ECHT WEL!! EEN UITKOMST!!

  Deze site komt echt als een geschenk uit de hemel op mijn pad. Hier ben ik super blij mee!!!! Kan wel huilen van blijdschap haha. Heb net een vreselijke scheiding achter de rug en woon pas in mijn nieuwe flatje met de kids. Met het verleden afgedaan en wil allerlei nieuwe mensen leren kennen.....behalve een man!!!! Zoek een nieuwe oppas, nieuwe vriendinnen, een gitaarleraar voor mijn zoon. Ik ken hier in de omgeving nog helemaal niemand en ik begon me al af te vragen waar ik al die mensen moet gaan zoeken. Ik word moe en depri bij de gedachte aan al die energie die ik daar weer in moet gaan steken. Kom ik hier opeens deze website tegen. Super joh. SCHOT IN DE ROOS! Wat een verademing al die mogelijkheden. Als je weet waar ik vandaan kom dan is de energie ver te zoeken. Nee echt super!!!! Ik ga er binnenkort eens lekker voor zitten om er een aantal advertenties op te zetten. Ik heb gezien dat voor alle mensen die ik zoek een rubriek bestaat. Ik word nu al blij bij de gedachte dat ik daarna gewoon kan gaan zitten afwachten wie er allemaal op reageren. Spannend! Leuk! Ik hoop dat het leuke mensen zijn. Mijn vertrouwen hebben ze van die website in ieder geval gewekt, want de rode lettertjes op de homepagina heb ik ook gelezen. Win ik nu ook nog die cadeaubon van € 50,- ? Ja graag haha.

  Sterke punten
  Heerlijk zo veel mogelijkheden om nieuwe mensen te vinden en zo lekker makkelijk! Ze geven goeie tips in hun helpcentrum

  Zwakke punten
  Je moet zelf goed opletten wat je wel of niet van jezelf prijs geeft bij je profiel, maar ja dat moet je bij Marktplaats ook :-)

  Goeie vondst! Erg veel mogelijk dus dat wordt echt wat

  Super goede site. Begint al goed gevuld te raken. Iedereen moet gewoon een advertentie plaatsen want dan kun je elkaar hier pas zien. Ik denk, dit heeft toekomst. Hier kom ik vaker terug. Moet gewoon nog ff tussen de oren groeien van mensen hoe handig dit is. Vind ik tenminste!

  Sterke punten
  Veel mogelijk. Direct in contact komen. Meteen op het doel af. Lekker direct. Noem maar op!

  Zwakke punten
  Die zijn er niet. Mensen die dit niet snappen hebben niet goed gekeken. Het is de moeite waard vind ik!

  Best slim bedacht, bruikbaar voor alles en iedereen

  Ik kwam deze website tegen op zoek naar andere datingsites, maar deze zet mij wel aan het denken. Ze hebben hier 4000 verschillende rubrieken waarin je kunt adverteren om mensen te vinden via je interesse. Zo had ik het eigenlijk nog niet bekeken om te zoeken. Ik heb inderdaad veel rubrieken gezien op die site en vind het best slim bedacht. Ik moet toegeven dat daten via Lexa (daar zit ik op) me wel begint te vervelen nu. Het is erg vermoeiend om steeds maar weer hetzelfde verhaal te vertellen. Ik denk dat die mensen van Contactplaats wel een punt hebben. Als je op zoek gaat naar mensen via je interesse heb je meteen aan het begin een heel ander gesprek. Ik word bijna gek van alleen maar zoeken. Deze site bied veel meer mogelijkheden. Door al dat daten de laatste tijd ben ik alleen nog maar daarop aan het concentreren. Deze website zet je op een hele andere gedachtegang en nieuwe vrienden kan ik eigenlijk best ook gebruiken. Dus ik ga dat eens uitproberen daar. Mogelijkheden genoeg zo te zien. Dus mensen! Tot ziens daar hè! Groetjes Victor

  Sterke punten
  Veel mogelijkheden om op verschillende manieren contact te zoeken. Marktplaatsachtige site, dus makkelijk. Je kunt linken naar facebook en filmpjes bij je advertentie plaatsen.

  Zwakke punten
  Weet niet

  erg veelzijdig, leuke website

  Hoi, eindelijk eens een website die je kunt vertrouwen voor vriendschap, hulp, daten, advies, klusjes, reizen, carpoolen, hobbycontacten, hier vind je echt alles. Echt leuk!

  Sterke punten
  Gratis, anoniem als ik wil, geen oversexte types want dat weren ze. Erg de moeite waard.

  origineel, veelzijdig, practisch

  Hier heb ik hoge verwachtingen van. Dit snapt iedereen. Het is direct en je kunt er vanalles mee. Je komt op ideeen waar je nooit aan zou denken. Ook leuk dat je mensen een ereplaats online kunt geven. Dat ga ik gebruiken met Valentijn. Ik kan de site iedereen aanraden.

  Sterke punten
  Gratis en duidelijk. Veel meer mogelijkheden dan op marktplaats bijvoorbeeld.

  Zwakke punten
  Nog erg nieuw maar het zal wel snel groeien met al die mogelijkheden. Nog nergens anders gezien.


Bezoek ContactPlaats

Schrijf je eigen review