Waardeloos

Wat een compleet waardeloze site is dit! Het is niets beter dan al die andere 100.000 andere waardeloze dating/contactsites op internet. Ik krijg totaal GEEN reacties op mijn advertenties, en de reacties die ik wel krijg zijn 100% fake.

Voorbeeld: Beste Singledaddy,
Mijn naam is **** en ik reageer op uw advertentie met titel: Leuke vrouw met humor gezocht
Hi Dear,
How are you today. I do hope that you are fine. I saw your profile and like your person in general, this made me to write to show you, my extent of interest in you. Please send me an email at my mail box thus for more details and to equally send you my picture.
Kiss Miss ***.
Email; ***@hotmail.com
E-mailadres: ***@hotmail.com

Ik bedoel maar; zelfs een blind paard kan zien dat het een fakereactie van een of andere Afrikaanse golddigger is.

Sterke punten
Welke sterke punten?

Zwakke punten
Alles! Geen enkele reactie op je advertentie, alleen maar reacties die fake zijn, geen enkele reactie van de makers op je op de contactpagina geplaatste berichten. Waar al die positieve recensies vandaan komen is mij een compleet raadsel???

Bezoek ContactPlaats Reviews over ContactPlaats

4 reacties

Positieve revies zeggen niets en kunnen 2 redenenen hebben:
1e Nepreview van de eigenaar zelf of een medewerker.
2e Toevalstreffer.

Ik vind de site ook waardeloos maar dat komt doordat er veel te veel sites zijn.
Op Contactplaats zitten te weinig advertenties per rubriek en als er wel een advertentie in een rubriek is wat je zoekt is het te ver weg,
De advertentiesites zoals Marktplaats en Speurders zijn voor de rubriek contacten gevuld met 100 procent nepadvertenties van datingsites vol met nepprofielen.

Hier sluit ik mij helemaal bij aan! Maar vergis je niet, zelfs duurbetaalde sites als Lexa zitten propvol nepprofielen! (Ja, ik spreek uit eigen dure ervaring).

ContactPlaats zelf schrijft hier inderdaad de positieve reviews. Klik bijvoorbeeld maar eens op de naam "Els" bij de review van 3 juni 2014.

Ik vind dat deze marktplaats wel best een kans verdient. Ik ben het er mee eens dat er nog niet veel op staat, maar de oproepjes die er op staan lijken mij allemaal wel echt. Wat schieten we er mee op om ze af te kraken. Als je eens goed kijkt vind ik dat ze best goeie dingen aanbieden zoals filmpje plaatsen bij je advertentie of een document. Dat kun je op Marktplaats niet. Ook geven ze aan dat ze meteen afrekenen met fake leden die andere leden lastig vallen. Ik vind dat je daar altijd rekening mee kunt houden als je op gratis sites wilt gaan om contact te zoeken. Je hoeft daar toch niet op te reageren? En bij deze marktplaats kun je het gewoon melden, zodat ze die rotzakken kunnen aanpakken. Ik vind dat ze het goed willen doen. Misschien moeten we in plaats van zo negatief zijn, juist de goeie helpen aan meer bekendheid. Ik vind dit wel een goeie en wil dat ook laten weten online. Ik zou het best handig vinden als een site als deze het zou halen op internet. Ik zou het gewoon super handig vinden om altijd een site bij de hand te hebben waar ik kan zien wie bij mij in de buurt ook op zoek is naar nieuwe mensen. Nee heren, jullie kunnen roepen wat je wilt, maar het enige negatieve wat ik aan deze marktplaats kan ontdekken is dat ze nog wat bekendheid mist ;-)

Bezoek ContactPlaats Reviews over ContactPlaats

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ContactPlaats
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden