40 Plus Relatie - 21 Reviews

40 Plus Relatie: rated 3.5 stars based on 21 reviews
Last updated: 4 oktober 2016
40 Plus Relatie Logo

66.7% aanbevolen, 21 Reviews

  1. 40 Plus Relatie informatie
  2. 40 Plus Relatie Reviews
  3. Schrijf ook een review over 40 Plus Relatie

40 Plus Relatie informatie

Welkom bij 40PlusRelatie

Relatiebemiddeling is iets van deze tijd! Geen moeilijke gesprekken in een bar of onbetrouwbare blind dates. Maak ons duidelijk wat u wilt en wij zoeken. Wij richten ons op de hetero 40 plus single, die zijn eigen leven goed voor elkaar heeft. Alleen een stukje aanvulling ontbreekt nog.....

Relatiebemiddeling sinds 1999!

40 Plus Relatie Details

Hits: 2375

URL: http://www.40plusrelatie.nl/

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 21


40 Plus Relatie reviews (21):

40 Plus Relatie - relatiebureau

0

Review:
Tekst uit review verwijderd

M. Oosterl beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - 40plus is duur en je krijgt weinig voor terug.

1

Review:
Ik ben nu bijna 9 maanden lid. Ik heb de beloofde 3 ontmoetingen gehad, maar die waren eerlijk gezegd helemaal niets! Nu ze aan hun verplichting van 3 ontmoetingen hebben gedaan, denk ik na bijna 3 maanden verder te zijn ook niets meer van ze te horen!

Sterke punten:
Ik kan er geen een noemen.

Zwakke punten:
- Duur.
- Slecht aanbod.
- Mooie verkooppraatjes.

Ben beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - mix & match

0

Review:
Na een aantal jaar alleen te zijn geweest, was de eerste stap... namelijk een afspraak maken met een consulent...eigenlijk de grootste hindernis. Eenmaal genomen, werd ik snel op mijn gemak gesteld door consulent Jan. Vervolgens ging het heel snel; profielen werden uitgewisseld, telefonisch contact, kop koffie... de rest is geschiedenis. De klik was daar, en die is er nog steeds. Sterker nog, plannen voor een toekomst samen worden gesmeed. Hoe leuk is dat! Zonder 40+ zouden wij elkaar nooit tegen het lijf gelopen zijn, dus wij zijn ze zeer erkentelijk. Dikke vette aanrader!!

Sterke punten:
goede vragen
open communicatie
inzicht

Zwakke punten:
automatische incasso is niet mogelijk

T vd Linde beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Professionele consulente

0

Review:
Ik heb mijn consulente Ingrid (regio Leiden eo) 8 maanden geleden gesproken tijdens het intake-gesprek. Zeer professionele aanpak en belangrijker nog, ik had vertrouwen in haar. Na 2 matches was de 3de match succesvol. Ik ben Ingrid hiervoor erg dankbaar.

Sterke punten:
Prosessioneel
Betrokken
Inlevingsvermogen

Zwakke punten:
Geen enkele

Robert beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Ik ben geslaagd in de liefde dankzij mijn consulen

0

Review:
In november 2015 heb ik me ingeschreven bij 40plusrelatie met een heleboel eisen aan een nieuwe partner. Mijn consulente heeft me vante voren gezegd dat het wel even kon duren voor ze met een passend voorstel zou komen. Juist vanwege mijn hoge eisen. Ze gaf aan te gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Nou, het duurde 8 weken en toen kreeg ik mijn eerste date. En wat denk je? Gelijk raak! En hij voldeed niet eens aan al mijn wensen. Maar mijn consulent had me goed doorzien en ze wist gewoon dat we bij elkaar hoorden. Ze zei Probeer het nou maar en ga het ervaren. Ik denk echt dat jullie bij elkaar passen. Hoe is het mogelijk, het klikte direct.
We zijn zelfs al met vakantie geweest en dat heeft onze band alleen maar versterkt.
Aankomende maand geven we een feestje en onze consulent is natuurlijk uitgenodigd.

Sterke punten:
Belangstellend, goed luisteren en doorvragen.
Goede duidelijke uitleg van de verwachtingen.
Goede service met veel contact over de stand van zaken en waar ze mee bezig was voor mij.

Zwakke punten:
Geen

Jannie beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Zo gelukkig!

0

Review:
3 maanden geleden heb ik me in laten schrijven bij 40plus. Goed gesprek gehad met mijn consulente die feilloos aanvoelde waar ik naar op zoek was. Het eerste voorstel was leuk maar er was geen vonk. Toen ik het tweede voorstel ontving kreeg ik al een speciaal gevoel en dat werd bevestigd door het telefoongesprek. Toen we elkaar zagen was het raak! Nu gaan we samen op vakantie en praten we al een beetje over de toekomst. Wat een mooi van hebben jullie.

Sterke punten:
Goede consulente die mij goed aanvoelde.

Zwakke punten:
Geen.

Hans beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - consulente met mooie verkooppraatjes

1

Review:
vol vertrouwen ging met 40 plus relatie in zee. het eerste contact met de consulente Ingrid verliep prima.ze vertelde dat ze heel veel mannen in haar bestand had en gaf mij het vertrouwen dat een match zeker ging lukken. het eerste voorstel kwam na 2 weken ,niet iemand uit haar bestand maar van een collega. hoewel ik twijfelde toch een afspraak gemaakt ,helaas we hadden totaal geen overeenkomsten of interesses wat een slechte match. ben totaal niet veeleisend maar met zo'n voorstel te komen is voor beide partijen teleurstellend.
na Ingrid verschillende keren gemaild en gebeld te hebben om te vragen hoe de stand van zaken was, vertelde zij dat zij niet gewend was dat cliënten met haar contact op namen als zij iets concreets had nam zij contact op. ik heb verschillende keren mijn ongenoegen geuit aan Ingrid en het hoofdkantoor maar ik moest geduld hebben. na nog 2 voorstellen van mannen die Ingrid niet kende maar hun profiel voorlas, en totaal geen match waren heb ik op voorhand afgewezen.daarna heb ik maanden niets vernomen.omdat mijn contract afliep stelde ze voor om kosteloos 4 maanden in haar bestand te blijven omdat ze service(?) zo haag in het vaandel hadden staan. ik heb bedankt want als je al maanden niets hoort wat heeft het dan voor zin.ik ben een hele slechte ervaring rijker .

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel geld voor uiteindelijk niets. onsympathieke consulente.

gerdine beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Super gelukkig!

0

Review:
Ongeveer een half jaar geleden heb ik mij ingeschreven bij 40Plus. Bij de derde ontmoeting was het raak van beide kanten. Dit is zo geweldig daar durf je niet op te hopen. Langzaam praten we al over een toekomst samen.
Wat een mooi vak hebben jullie!

Sterke punten:
Fijne service

Egbert beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Teleurstellend.

0

Review:
Geen goede ervaring! In het begin veel contact met cosulent er werd aangegeven dat ik geen bijzondere eisen had en dat het daarom niet moeilijk zou zijn om te bemiddelen. Dit pakte anders uit.. Om een lang verhaal kort te maken er kwamen ronduit slechte voorstellen en al gauw bleek dat ze voor de 55plus vrouw geen of weinig mannen in hun bestand hebben. De consulenten werken op franchise basis dus de organisatie 40 plus is niet verantwoordelijk! Diverse malen heb ik aangegeven niet tevreden te zijn, ik kreeg begrip en beloftes maar er veranderde niets. Uiteindelijk na 18 maanden heb ik besloten er mee te stoppen en in een keurige brief uitleg gegeven over de reden.
Niets meer terug gehoord en dat is veelzeggend!

Sterke punten:
Prachtige verkooppraatjes.

Zwakke punten:
Slechte voorstellen, lang wachten op voorstel en tussendoor vrijwel geen contact! Hoge kosten!!

Janet beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Organisatie die vertrouwen wekt

0

Review:
Als Single heb je het niet makkelijk. Na mijn scheiding is het keer op keer behoorlijk confronterend te voelen dat ik er echt alleen voor sta. Toen ik de advertentie van 40Plus in de krant las besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. De consulente aan de telefoon was uiterst vriendelijk en kundig, nam er echt de tijd voor mij alles uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden. Kort daarna kwam ze bij thuis langs voor een intakegesprek. Een heel fijn gesprek, waarin een vertrouwensband werd opgebouwd en ik kon vertellen wat ik wilde vertellen.
Mijn eerste partnervoorstel moet nog komen, maar ik ben heel blij dat ik de stap naar relatiebemiddelings bij 40Plus heb gezet en heb er alle vertrouwen in dat ik passende voorstellen zal krijgen!

Sterke punten:
Persoonlijk
Betrokken
Eerlijk
aangesloten bij de BER
straalt vertrouwen uit

Zwakke punten:
Geen

Denise beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 40 Plus Relatie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 40 Plus Relatie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 40 Plus Relatie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 40 Plus Relatie


Home » Relatiebemiddeling » 40 Plus Relatie