40 Plus Relatie - 22 Reviews

40 Plus Relatie: rated 3.5 stars based on 22 reviews
Last updated: 22 februari 2017
40 Plus Relatie Logo

69.2% aanbevolen, 22 Reviews

  1. 40 Plus Relatie informatie
  2. 40 Plus Relatie Reviews
  3. Schrijf ook een review over 40 Plus Relatie

40 Plus Relatie informatie

40PlusRelatie is een relatiebemiddeling site van deze tijd. Deze site staat voor: respectvol, enthousiast, persoonlijk en betrokkenheid. Gebruikers hoeven geen moeilijke gesprekken te voeren in een bar of onbetrouwbare blind dates aan te gaan. Via deze site kan men aangeven wat men graag terug wilt zien in een geschikte partner en men gaat op zoek. Deze site richt zich voornamelijk op hetero 40 plus singles, die hun eigen leven goed voor elkaar hebben. Alleen een geschikte partner ontbreekt nog.

Bij het eerste gesprek neemt de consulent eerst een uitgebreid intakeformulier met de klant door. Hier wordt onder andere gesproken over hoe men ervoor staat in het leven, wat men in zijn of haar vrije tijd doet en hoe de ideale partner eruit moet zien. Verder wordt er een gedetailleerde en nauwkeurige persoonsbeschrijving gemaakt, die daarna met de klant wordt doorgenomen. Klanten kunnen kiezen voor een persoonlijke bemiddeling van 6, 12 of 18 maanden. 40PlusRelatie werkt met vaste tarieven.

Zodra er een geschikte kandidaat is, wordt de klant eerst gebeld om het voorstel te bespreken. Pas als beide partijen akkoord zijn, worden de persoonsbeschrijvingen uitgewisseld. Na iedere match volgt er een terugkoppeling/evaluatie zodat men steeds een duidelijker beeld krijgt van de “droompartner” van de klant.

40 Plus Relatie Details

Hits: 2531

URL: http://www.40plusrelatie.nl/

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 22


Maak nu een gratis account aan op 40 Plus Relatie

40 Plus Relatie reviews (22):

40 Plus Relatie - 40PlusRelatie

1

Review:
Op een betrouwbare manier een partner vinden dat gaf mij een vertrouwd gevoel. Op internet kun je schrijven wieje bent maar of klopt moet je maar afvragen. Hier heb je daar geen last van want je word aan iemand voorgesteld waar profiel op eerlijke manier is opgesteld en dat geeft een prettig gevoel in deze tijd. Wij hebben er geen spijt van en zijn heel gelukkig samen.

Sterke punten:
Je krijgt een leuk intakegesprek en daar maken ze leuke profiel van je. Maar wel een eerlijke profiel en dat geeft goed gevoel.

Zwakke punten:
Die heb ik niet gevonden dus ben erg te spreken over 40PlusRelatie.

Annemiek beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Gelukkige vrouw?

0

Review:
Ik had mezelf goed georienteerd voordat ik mij heb ingeschreven bij 40 plus en ben ook op mijn gevoel afgegaan. De persoonlijke aandacht vande consulente vond ik heel fijn. Zij dacht steeds met mij mee. Het heeft best een tijd geduurd maar het vierde voorstel was raak! Ik kwam in contact met Harmen en toen we elkaar zagen was het raak! We kunnen nu samen kerst vieren en zijn zo blij met elkaar. Het is nog te vroeg om plannen te maken maar het zou zo maar kunnen dat we over een half jaar samen wonen.

Sterke punten:
De persoonlijke aandacht en het meedenken.

Zwakke punten:
Geen.

Joyce beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - relatiebureau

0

Review:
Tekst uit review verwijderd

M. Oosterl beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - mix & match

0

Review:
Na een aantal jaar alleen te zijn geweest, was de eerste stap... namelijk een afspraak maken met een consulent...eigenlijk de grootste hindernis. Eenmaal genomen, werd ik snel op mijn gemak gesteld door consulent Jan. Vervolgens ging het heel snel; profielen werden uitgewisseld, telefonisch contact, kop koffie... de rest is geschiedenis. De klik was daar, en die is er nog steeds. Sterker nog, plannen voor een toekomst samen worden gesmeed. Hoe leuk is dat! Zonder 40+ zouden wij elkaar nooit tegen het lijf gelopen zijn, dus wij zijn ze zeer erkentelijk. Dikke vette aanrader!!

Sterke punten:
goede vragen
open communicatie
inzicht

Zwakke punten:
automatische incasso is niet mogelijk

T vd Linde beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Professionele consulente

0

Review:
Ik heb mijn consulente Ingrid (regio Leiden eo) 8 maanden geleden gesproken tijdens het intake-gesprek. Zeer professionele aanpak en belangrijker nog, ik had vertrouwen in haar. Na 2 matches was de 3de match succesvol. Ik ben Ingrid hiervoor erg dankbaar.

Sterke punten:
Prosessioneel
Betrokken
Inlevingsvermogen

Zwakke punten:
Geen enkele

Robert beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Ik ben geslaagd in de liefde dankzij mijn consulen

0

Review:
In november 2015 heb ik me ingeschreven bij 40plusrelatie met een heleboel eisen aan een nieuwe partner. Mijn consulente heeft me vante voren gezegd dat het wel even kon duren voor ze met een passend voorstel zou komen. Juist vanwege mijn hoge eisen. Ze gaf aan te gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Nou, het duurde 8 weken en toen kreeg ik mijn eerste date. En wat denk je? Gelijk raak! En hij voldeed niet eens aan al mijn wensen. Maar mijn consulent had me goed doorzien en ze wist gewoon dat we bij elkaar hoorden. Ze zei Probeer het nou maar en ga het ervaren. Ik denk echt dat jullie bij elkaar passen. Hoe is het mogelijk, het klikte direct.
We zijn zelfs al met vakantie geweest en dat heeft onze band alleen maar versterkt.
Aankomende maand geven we een feestje en onze consulent is natuurlijk uitgenodigd.

Sterke punten:
Belangstellend, goed luisteren en doorvragen.
Goede duidelijke uitleg van de verwachtingen.
Goede service met veel contact over de stand van zaken en waar ze mee bezig was voor mij.

Zwakke punten:
Geen

Jannie beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Zo gelukkig!

0

Review:
3 maanden geleden heb ik me in laten schrijven bij 40plus. Goed gesprek gehad met mijn consulente die feilloos aanvoelde waar ik naar op zoek was. Het eerste voorstel was leuk maar er was geen vonk. Toen ik het tweede voorstel ontving kreeg ik al een speciaal gevoel en dat werd bevestigd door het telefoongesprek. Toen we elkaar zagen was het raak! Nu gaan we samen op vakantie en praten we al een beetje over de toekomst. Wat een mooi van hebben jullie.

Sterke punten:
Goede consulente die mij goed aanvoelde.

Zwakke punten:
Geen.

Hans beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - consulente met mooie verkooppraatjes

1

Review:
vol vertrouwen ging met 40 plus relatie in zee. het eerste contact met de consulente Ingrid verliep prima.ze vertelde dat ze heel veel mannen in haar bestand had en gaf mij het vertrouwen dat een match zeker ging lukken. het eerste voorstel kwam na 2 weken ,niet iemand uit haar bestand maar van een collega. hoewel ik twijfelde toch een afspraak gemaakt ,helaas we hadden totaal geen overeenkomsten of interesses wat een slechte match. ben totaal niet veeleisend maar met zo'n voorstel te komen is voor beide partijen teleurstellend.
na Ingrid verschillende keren gemaild en gebeld te hebben om te vragen hoe de stand van zaken was, vertelde zij dat zij niet gewend was dat cliënten met haar contact op namen als zij iets concreets had nam zij contact op. ik heb verschillende keren mijn ongenoegen geuit aan Ingrid en het hoofdkantoor maar ik moest geduld hebben. na nog 2 voorstellen van mannen die Ingrid niet kende maar hun profiel voorlas, en totaal geen match waren heb ik op voorhand afgewezen.daarna heb ik maanden niets vernomen.omdat mijn contract afliep stelde ze voor om kosteloos 4 maanden in haar bestand te blijven omdat ze service(?) zo haag in het vaandel hadden staan. ik heb bedankt want als je al maanden niets hoort wat heeft het dan voor zin.ik ben een hele slechte ervaring rijker .

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel geld voor uiteindelijk niets. onsympathieke consulente.

gerdine beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Super gelukkig!

0

Review:
Ongeveer een half jaar geleden heb ik mij ingeschreven bij 40Plus. Bij de derde ontmoeting was het raak van beide kanten. Dit is zo geweldig daar durf je niet op te hopen. Langzaam praten we al over een toekomst samen.
Wat een mooi vak hebben jullie!

Sterke punten:
Fijne service

Egbert beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie - Teleurstellend.

0

Review:
Geen goede ervaring! In het begin veel contact met cosulent er werd aangegeven dat ik geen bijzondere eisen had en dat het daarom niet moeilijk zou zijn om te bemiddelen. Dit pakte anders uit.. Om een lang verhaal kort te maken er kwamen ronduit slechte voorstellen en al gauw bleek dat ze voor de 55plus vrouw geen of weinig mannen in hun bestand hebben. De consulenten werken op franchise basis dus de organisatie 40 plus is niet verantwoordelijk! Diverse malen heb ik aangegeven niet tevreden te zijn, ik kreeg begrip en beloftes maar er veranderde niets. Uiteindelijk na 18 maanden heb ik besloten er mee te stoppen en in een keurige brief uitleg gegeven over de reden.
Niets meer terug gehoord en dat is veelzeggend!

Sterke punten:
Prachtige verkooppraatjes.

Zwakke punten:
Slechte voorstellen, lang wachten op voorstel en tussendoor vrijwel geen contact! Hoge kosten!!

Janet beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 40 Plus Relatie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 40 Plus Relatie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 40 Plus Relatie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 40 Plus Relatie


Home » Relatiebemiddeling » 40 Plus Relatie