40 Plus Relatie - 18 Reviews

40 Plus Relatie: rated 3.5 stars based on 18 reviews
Last updated: 15 mei 2016
40 Plus Relatie Logo

71.4% aanbevolen, 18 Reviews

  1. 40 Plus Relatie informatie
  2. Details
  3. 40 Plus Relatie Reviews
  4. Schrijf ook een review

40 Plus Relatie over zichzelf:

Welkom bij 40PlusRelatie

Relatiebemiddeling is iets van deze tijd! Geen moeilijke gesprekken in een bar of onbetrouwbare blind dates. Maak ons duidelijk wat u wilt en wij zoeken. Wij richten ons op de hetero 40 plus single, die zijn eigen leven goed voor elkaar heeft. Alleen een stukje aanvulling ontbreekt nog.....

Relatiebemiddeling sinds 1999!

40 Plus Relatie Details

Hits: 2329

URL: http://www.40plusrelatie.nl/

CategorieŽn: Relatiebemiddeling

Reviews: 18

3.5 stars, 18 Reviews

40 Plus Relatie reviews (18):

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Professionele consulente

0

Review:
Ik heb mijn consulente Ingrid (regio Leiden eo) 8 maanden geleden gesproken tijdens het intake-gesprek. Zeer professionele aanpak en belangrijker nog, ik had vertrouwen in haar. Na 2 matches was de 3de match succesvol. Ik ben Ingrid hiervoor erg dankbaar.

Sterke punten:
Prosessioneel
Betrokken
Inlevingsvermogen

Zwakke punten:
Geen enkele

Robert beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Ik ben geslaagd in de liefde dankzij mijn consulen

0

Review:
In november 2015 heb ik me ingeschreven bij 40plusrelatie met een heleboel eisen aan een nieuwe partner. Mijn consulente heeft me vante voren gezegd dat het wel even kon duren voor ze met een passend voorstel zou komen. Juist vanwege mijn hoge eisen. Ze gaf aan te gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Nou, het duurde 8 weken en toen kreeg ik mijn eerste date. En wat denk je? Gelijk raak! En hij voldeed niet eens aan al mijn wensen. Maar mijn consulent had me goed doorzien en ze wist gewoon dat we bij elkaar hoorden. Ze zei Probeer het nou maar en ga het ervaren. Ik denk echt dat jullie bij elkaar passen. Hoe is het mogelijk, het klikte direct.
We zijn zelfs al met vakantie geweest en dat heeft onze band alleen maar versterkt.
Aankomende maand geven we een feestje en onze consulent is natuurlijk uitgenodigd.

Sterke punten:
Belangstellend, goed luisteren en doorvragen.
Goede duidelijke uitleg van de verwachtingen.
Goede service met veel contact over de stand van zaken en waar ze mee bezig was voor mij.

Zwakke punten:
Geen

Jannie beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Zo gelukkig!

0

Review:
3 maanden geleden heb ik me in laten schrijven bij 40plus. Goed gesprek gehad met mijn consulente die feilloos aanvoelde waar ik naar op zoek was. Het eerste voorstel was leuk maar er was geen vonk. Toen ik het tweede voorstel ontving kreeg ik al een speciaal gevoel en dat werd bevestigd door het telefoongesprek. Toen we elkaar zagen was het raak! Nu gaan we samen op vakantie en praten we al een beetje over de toekomst. Wat een mooi van hebben jullie.

Sterke punten:
Goede consulente die mij goed aanvoelde.

Zwakke punten:
Geen.

Hans beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - consulente met mooie verkooppraatjes

1

Review:
vol vertrouwen ging met 40 plus relatie in zee. het eerste contact met de consulente Ingrid verliep prima.ze vertelde dat ze heel veel mannen in haar bestand had en gaf mij het vertrouwen dat een match zeker ging lukken. het eerste voorstel kwam na 2 weken ,niet iemand uit haar bestand maar van een collega. hoewel ik twijfelde toch een afspraak gemaakt ,helaas we hadden totaal geen overeenkomsten of interesses wat een slechte match. ben totaal niet veeleisend maar met zo'n voorstel te komen is voor beide partijen teleurstellend.
na Ingrid verschillende keren gemaild en gebeld te hebben om te vragen hoe de stand van zaken was, vertelde zij dat zij niet gewend was dat cliënten met haar contact op namen als zij iets concreets had nam zij contact op. ik heb verschillende keren mijn ongenoegen geuit aan Ingrid en het hoofdkantoor maar ik moest geduld hebben. na nog 2 voorstellen van mannen die Ingrid niet kende maar hun profiel voorlas, en totaal geen match waren heb ik op voorhand afgewezen.daarna heb ik maanden niets vernomen.omdat mijn contract afliep stelde ze voor om kosteloos 4 maanden in haar bestand te blijven omdat ze service(?) zo haag in het vaandel hadden staan. ik heb bedankt want als je al maanden niets hoort wat heeft het dan voor zin.ik ben een hele slechte ervaring rijker .

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel geld voor uiteindelijk niets. onsympathieke consulente.

gerdine beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Super gelukkig!

0

Review:
Ongeveer een half jaar geleden heb ik mij ingeschreven bij 40Plus. Bij de derde ontmoeting was het raak van beide kanten. Dit is zo geweldig daar durf je niet op te hopen. Langzaam praten we al over een toekomst samen.
Wat een mooi vak hebben jullie!

Sterke punten:
Fijne service

Egbert beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Teleurstellend.

0

Review:
Geen goede ervaring! In het begin veel contact met cosulent er werd aangegeven dat ik geen bijzondere eisen had en dat het daarom niet moeilijk zou zijn om te bemiddelen. Dit pakte anders uit.. Om een lang verhaal kort te maken er kwamen ronduit slechte voorstellen en al gauw bleek dat ze voor de 55plus vrouw geen of weinig mannen in hun bestand hebben. De consulenten werken op franchise basis dus de organisatie 40 plus is niet verantwoordelijk! Diverse malen heb ik aangegeven niet tevreden te zijn, ik kreeg begrip en beloftes maar er veranderde niets. Uiteindelijk na 18 maanden heb ik besloten er mee te stoppen en in een keurige brief uitleg gegeven over de reden.
Niets meer terug gehoord en dat is veelzeggend!

Sterke punten:
Prachtige verkooppraatjes.

Zwakke punten:
Slechte voorstellen, lang wachten op voorstel en tussendoor vrijwel geen contact! Hoge kosten!!

Janet beveelt 40 Plus Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Organisatie die vertrouwen wekt

0

Review:
Als Single heb je het niet makkelijk. Na mijn scheiding is het keer op keer behoorlijk confronterend te voelen dat ik er echt alleen voor sta. Toen ik de advertentie van 40Plus in de krant las besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. De consulente aan de telefoon was uiterst vriendelijk en kundig, nam er echt de tijd voor mij alles uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden. Kort daarna kwam ze bij thuis langs voor een intakegesprek. Een heel fijn gesprek, waarin een vertrouwensband werd opgebouwd en ik kon vertellen wat ik wilde vertellen.
Mijn eerste partnervoorstel moet nog komen, maar ik ben heel blij dat ik de stap naar relatiebemiddelings bij 40Plus heb gezet en heb er alle vertrouwen in dat ik passende voorstellen zal krijgen!

Sterke punten:
Persoonlijk
Betrokken
Eerlijk
aangesloten bij de BER
straalt vertrouwen uit

Zwakke punten:
Geen

Denise beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Consulente van 40PlusRelatie

0

Review:
Wat is mijn consulentschap toch fijn.
Ik kan genieten van goede matches, wat heerlijk als wij weer 2 mensen gelukkig gemaakt hebben.
Er zijn nog veel te veel mensen alleen.
Wacht niet langer en neem contact op met
www.40PlusRelatie.nl
Fijn je eigen vaste consulent.
Of kom naar onze evenementen.
www.single-evenenementen.nl

Sterke punten:
Persoonlijke bemiddeling door vaste consulente
Gegarandeerde voorstellen
Landelijk bestand
Ber keurmerk

Zwakke punten:
geen

Francisca beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Zij is echt geweldig

0

Review:
Je partner verliezen is verschrikkelijk en daarna een nieuwe start maken net zo erg. Dus toen ik voelde dat er weer ruimte was om weer samen verder te gaan wilde ik geen pijnlijke mislukkingen. Na het eerste gesprek met Petra van 40PlusRelatie was het voor mij gelijk duidelijk. Zij staan garant voor serieuze relatiebemiddeling.
Natuurlijk was het wel even wennen. Mijn eerste heuse date was erg onwennig. Ik had niet het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Ik heb haar de volgende dag even gebeld en gezegd dat mijn gevoel zei dat we het bij één keer moesten laten. Jammer, maar ik voelde geen klik.
Na uitgebreide gesprekken stelde Petra mij aan een andere dame voor. Dat was heel gezellig. Qua interesses zaten we op dezelfde golflengte. We houden beiden van bioscoopbezoek en de stad. Maar onze levensstijl was toch wel wat anders. Ik twijfelde erg maar Petra hield me voor dat je in deze fase helemaal niet zo veel moet nadenken, maar gewoon samen dingen moet doen. Een relatie is geen algebra.
Op onze derde afspraak zijn we uit eten gegaan en toen vertelde ze hoeveel ze genoot van onze gesprekken. En inmiddels zien we elkaar elk weekend en kan ik mij geen toekomst meer indenken zonder haar, en gelukkig, zij niet meer zonder mij.

Sterke punten:
Echt persoonlijk
Betrokken
Goede adviezen

Zwakke punten:
Geen

Frank beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

40 Plus Relatie

40 Plus Relatie - Eerlijke bemiddeling

0

Review:
Nadat ik een paar keer de advertentie had gelezen,dacht ik 'nu ga ik bellen',ik ben al een hele tijd single en het is best lastig om zelf een serieuze partner te vinden.Om te bellen vond ik al heel eng,maar toch een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek,dit was een heel open en eerlijk gesprek met de consulente,ze heeft mij verteld over hun werkwijze en wat ik kon verwachten.
Ik had daar wel een goed gevoel over en vertrouwen in de organisatie,dus ik heb me laten inschrijven in september 2012.

Inmiddels heb ik twee voorstellen gehad van leuke
serieuze mannen,maar er was geen klik,helaas.Nu heb ik net een date
gehad met een hele leuke man,en raad eens,hoera,het klikt!!!
We hebben een hele gezellige ontmoeting gehad en we hebben weer een
afspraak gemaakt voor volgende week.Ik heb er vertrouwen in dat het deze keer gaat lukken!

Ik ben heel blij dat ik me heb ingeschreven bij dit bureau,anders had ik deze man nooit ontmoet!
Een echte aanrader dus!
Ik ben heel blij dat ik me heb ingeschreven bij dit bureau,anders had ik deze man nooit ontmoet!

Sterke punten:
Helder,duidelijk en eerlijk,geen 'zweverig' gedoe.

Zwakke punten:
Soms moet je even geduld hebben voor er een voorstel komt,maar dat is
mij wel verteld van te voren,dus misschien niet echt een zwak punt,verder
kan ik niets bedenken.

Sietske beveelt 40 Plus Relatie aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 40 Plus Relatie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 40 Plus Relatie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 40 Plus Relatie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 40 Plus Relatie


Home Ľ CategorieŽn Ľ Relatiebemiddeling Ľ 40 Plus Relatie