Gespecialiseerde Dating

Gespecialiseerde dating is bedoeld voor iedereen die zijn zoekcriteria bij het daten graag specificeert. Dit kunnen specificaties zijn op het gebied van uiterlijk, afkomst, vrijetijdsbesteding, intelligentie of burgerlijke staat. Het voordeel van gespecificeerde dating is dat je meer gericht kunt zoeken naar een date van jouw voorkeur.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Langemensen-Dating

Langemensen-Dating

Langemensen-Dating is dé datingsite voor lange mensen. Op Langemensen-Dating heb je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving op een rustige en veilige manier op zoek naar nieuwe vriendschappen en relaties.

Het inschrijven is helemaal gratis. Zodra je bent ingelogd, kun je meteen op zoek naar een leuke leden die voldoen aan jouw zoekprofiel.

Het contact kun je eerst rustig opbouwen door eerst met elkaar te mailen en/of chatten. Dit kan geheel op jouw eigen tempo. Door contact te hebben via Langemensen-Dating blijf je anoniem zolang jij dat wenst. Dat betekent dat jij dus de touwtje
Lees verder »

Bezoek Langemensen-Dating

2

Reviews en Ervaringen over PiratenDating

PiratenDating

PiratenDating.nl is een Nederlandse datingsite voor iedereen vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een date, relatie en of vriendschap. Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis lid te worden van deze site en leuke mensen te ontmoeten. Deze gebruikers hebben dan toegang tot de standaard functionaliteiten va de site. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om een vip- lidmaatschap aan te gaan.

Op deze datingsite komt men vooral personen tegen, die liefde hebben voor Nederlandstalige- en volksmuziek. Men heeft de mogelijkheid om berichten te versturen naar andere gebruikers, een
Lees verder »

Bezoek PiratenDating

3

Reviews en Ervaringen over Kleinemensen-Dating

Kleinemensen-Dating

Inschrijven | Kleinemensen-Dating.nl

Kleinemensen-Dating.nl, dé datingsite voor kleine mensen
Lees verder »

Bezoek Kleinemensen-Dating

4

Reviews en Ervaringen over Alleenstaande-Vaders

Alleenstaande-Vaders

Op alleenstaande-vaders.nl kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Alleenstaande-vaders.nl controleert handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je rustig op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of het chatsysteem. Op deze manier blijf je ten allen tijde anoniem en bepaal je zelf wanneer je deze persoon in het "echte leven" wilt ontmoeten.
Lees verder »

Bezoek Alleenstaande-Vaders

5

Reviews en Ervaringen over 35plusdating

35plusdating

Vanaf augustus 2010 maakt 35plusdating.nl het mogelijk voor gebruikers om op een moderne, frisse en dynamische manier online te flirten. Door een stabiele en veilige platform te bieden en de privacy te garanderen kunnen gebruikers in een prettige omgeving contacten op een stress vrije manier leggen met andere personen. Er zijn unieke modules, waarbij gebruikers live contacten kunnen leggen niet alleen, maar ook e-mails kunnen versturen voor andere gebruikers. Het flirten is virtueel, wat betekent dat een deel van de profielen op de website fictieve profielen zijn. Hiermee kan men geen fysieke
Lees verder »

Bezoek 35plusdating

6

Reviews en Ervaringen over TransseksueelDating

TransseksueelDating

Dating Voor Transseksuelen

Wil je kinky seks ervaren? Of ben je eerder conservatief? Wat voor seks je ook wil, als je het met transen wil, dan is Transseksueel Dating de website voor jou. Wil je vrijen met mooie vrouwen in hakken en makeup? Is een schoonheidsroutine belangrijk voor jou? Neem je regelmatig een proteïnerijk gezichtsmaskertje? Wil je de spannendste seks genieten? Plasseks, anaalverkeer, deepthroat? Heb je dat alles al meegemaakt? Wil je het vaker doen? Als je je fantasieën en wensen wil vervullen dan ben je precies op het juiste plek. Wij zijn hier om je met de allermooiste, l
Lees verder »

Bezoek TransseksueelDating

7

Reviews en Ervaringen over Uniform Dating

Uniform Dating

Uniform Dating
Lees verder »

Bezoek Uniform Dating

8

Reviews en Ervaringen over Naturisten Dating

Naturisten Dating

Naturisten Dating
Lees verder »

Bezoek Naturisten Dating

9

Reviews en Ervaringen over RunnersDate

RunnersDate

Runnersdate.nl | Dating voor hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje en misschien meer...

Dating voor hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje en misschien meer...

6 maanden lid voor slechts € 2,50 per maand
1 jaar lid voor slechts € 2,00 per maand
1,5 jaar lid voor slechts € 1,80 per maand

Voordelen van Runnersdate.nl zijn:
- Kleinschaligheid
- Niet alleen op dating gericht
- Makkelijk maandelijks opzegbaar
- Uniek in Nederland
- Je wordt op de hoogte gehouden van leuke hardloopevents
Lees verder »

Bezoek RunnersDate

10

Reviews en Ervaringen over Expat Dating

Expat Dating

Hundreds of Expats waiting for you

Finding a date as an expat has never been easy but with the emergence of online dating you don't have to worry anymore. On Expat Dating you will find a great database filled with men and women who are all looking on this site for the same reason as you. To find a date. There are hundreds of single men and women who work as an expat all over Europe looking for a date, so why not join them today?
Lees verder »

Bezoek Expat Dating

11

Reviews en Ervaringen over DateANaturist.com

DateANaturist.com

DateANaturist.com - Naturisten Dating
Lees verder »

Bezoek DateANaturist.com

12

Reviews en Ervaringen over Zeddnet

Zeddnet

Zeddnet is een ontmoetingsplaats voor mensen die net als jij niet-perfect zijn.

Bij Zeddnet mag je jezelf zijn. Het is niet nodig om je anders voor te doen dan je bent. Als je heel hip bent mag dat, maar het hoeft niet. Je bent méér dan welkom, gewoon zoals je bent.

Het doel van Zeddnet is niet om tekortkomingen uit te lichten. Integendeel, wij geloven juist dat door er eerlijk over te zijn, een tekortkoming er niet meer toe doet.

Date
Lees verder »

Bezoek Zeddnet

13

Reviews en Ervaringen over Date Anoniem

Date Anoniem

Date Anoniem is een datingsite in Nederland voor mensen die andere mensen willen ontmoeten en dit onherkenbaar willen doen. Date Anoniem is een relatief jonge en informele chat website. Date Anoniem is een snel groeiende website en het aantal leden blijft stijgen. Op dit moment heeft Date Anoniem ongeveer 20.000 leden in Nederland.

Bij Date Anoniem kan je zo veilig daten en zorgen dat andere bekenden niet je herkennen.
Op de site is het mogelijk foto's te plaatsen en zelf anoniem te maken door deze te blurren. Je kan vervolgens andere vragen om zijn
Lees verder »

Bezoek Date Anoniem

14

Reviews en Ervaringen over SportPartner

SportPartner

Registreer je gratis voor SportPartner en vind direct een sportpartner

* Toegang tot alle profielen
* 100% anoniem als jij dat wilt
* Ontmoet mensen in jouw regio/plaats
Lees verder »

Bezoek SportPartner

15

Reviews en Ervaringen over PolyAmorieMatch

PolyAmorieMatch

PolyAmorieMatch.nl is dé nieuwe, snelgroeiende polyamorie datingsite voor mensen die openstaan voor meer dan één liefdesrelatie op een eerlijke manier. Schrijf je in en ontmoet gelijkgestemden voor vriendschap, date, relatie of om ervaringen uit te wisselen.

Een mens heeft vele behoeften, die hij via liefdesrelaties vervult. Het is een utopie om te verwachten dat één partner je hele leven lang al jouw intieme behoeften weet te vervullen. Een tweede relatie biedt jou de mogelijkheid om jouw behoeften te laten vervullen die binnen je eerste relatie niet of onvoldoende aan bod komen en die t
Lees verder »

Bezoek PolyAmorieMatch

16

Reviews en Ervaringen over VegaDates.nl

VegaDates.nl

De eerste ontmoetingssite voor vegetariërs en veganisten in Nederland en België!
Lees verder »

Bezoek VegaDates.nl

17

Reviews en Ervaringen over RelatieZonderSex

RelatieZonderSex

Realatie Zonder Seks
heeft als doel mensen bij elkaar te brengen die één gemeenschappelijke overeenkomst hebben:

"Seks is ondergeschikt en mag niet de reden zijn om een vriendschap of relatie aan te gaan."
Lees verder »

Bezoek RelatieZonderSex

18

Reviews en Ervaringen over FarmDate

FarmDate

Farmdate - Dating voor boeren en boerinnen.
Lees verder »

Bezoek FarmDate

19

Reviews en Ervaringen over DatingSpecials

DatingSpecials

Datingspecials is de datingsite voor singles met een handicap. En het is de ontmoetingsplek voor vrijgezellen zonder handicap die dat geklets over beperkingen maar beperkt vinden. Dat een leuke relatie vinden niet zo moeilijk hoeft te zijn als het soms kan lijken, bewijst Datingspecials dagelijks! Probeer het ook eens!
Lees verder »

Bezoek DatingSpecials

20

Reviews en Ervaringen over SpiriDate.nl

SpiriDate.nl

Door jezelf aan te melden kun je in contact komen met de leukste mensen. Misschien vind je wel de ware, of gewoon een paar leuke vrienden bij jou uit de omgeving.
Lees verder »

Bezoek SpiriDate.nl

21

Reviews en Ervaringen over Tattoo Datingsite

Tattoo Datingsite

TattooDatingsite is geen gewone datingsite; het is een datingsite gericht op singles met een onvermijdelijke passie voor tattoos.

Tattoo dating, een uniek alternatief voor een normale datingsite, is ideaal voor singles met een voorliefde voor tattoos. Is je hele lichaam vol getatoeëerd, heb je ?slechts? één tattoo of vind je tattoos van anderen helemaal te gek? Op tattoodatingsite.nl ben je altijd welkom en vind je singles die net zo gek op tattoos zijn als jij.

De datingsite Tattoo Datingsite is er naast singles op zoek naar een serieuze relatie ook voor tattoo liefhebbers die al genoeg
Lees verder »

Bezoek Tattoo Datingsite

22

Reviews en Ervaringen over DurfJijMetMij

DurfJijMetMij

Parnassia, specialist in psychiatrie, is de initiatiefnemer voor de ontwikkeling van www.durfjijmetmij.nl

De contactsite/ ontmoetingsite en/ of datingsite/ of relatiesite voor psychiatrische patienten/ bewoners. Parnassia is onderdeel van de Parnassia Groep.
Lees verder »

Bezoek DurfJijMetMij

23

Reviews en Ervaringen over Yoopla 130

Yoopla 130

Yoopla130 is de eerste Nederlandse datingsite die zich richt op mensen met een hoog IQ. Het grootste deel van de leden heeft minimaal een HBO opleiding. Met het gratis lidmaatschap kun je chatten en vier mailtjes per dag versturen. De site ziet er fris en overzichtelijk uit, biedt leuke opties zoals het embedden van YouTube video's en is ook mobiel bereikbaar.
Lees verder »

Bezoek Yoopla 130

24

Reviews en Ervaringen over Complexx

Complexx

Datingsite voor mensen met een COMPLEXX liefdesleven.

Complexx.nl is voornamelijk bedoeld voor mensen met problemen uit de volgende doelgroepen:

* Impotente mannen
* Impotente vrouwen
* Aseksuele mannen en vrouwen
* Vrouwen met vaginisme
* Mannen en vrouwen bij wie seks niet perse noodzakelijk is
Lees verder »

Bezoek Complexx

25

Reviews en Ervaringen over Match4Dinner

Match4Dinner

Match4dinner organiseert elke derde zaterdag van de maand in vele plaatsen door heel Nederland diners voor vrijgezellen die een partner of nieuwe vrienden zoeken.

De restaurants waar dit plaats vindt, bieden naast "a la carte" doorgaans een drie-gangen menu voor rond de 24 euro met een prima prijs/kwaliteit verhouding!
Lees verder »

Bezoek Match4Dinner

Gespecialiseerde Dating artikelen

  • 15 februari 2017 Foto's en video's van datingsite Samen Naakt gelekt

    De persoonlijke gegevens van ruim 1.800 leden van de Nederlandse datingsite Samen Naakt zijn gestolen. De datingsite, die zich richt op nudisten, is gewaarschuwd voor een hack. In de waarschuwingsmail, die Tweakers gezien heeft, wordt vermeld dat naast persoonlijke gegevens tevens foto’s en videomateriaal van de leden in handen van kwaadwillenden zijn gekomen.

    Het is nog onbekend Lees verder

  • 23 januari 2017 Waarom het daten van kleine vrouwen een must is!

    Een ieder heeft een eigen smaak. Sommige mannen vallen op lange vrouwen, anderen vallen op vrouwen met meer rondingen en weer anderen vallen op kleine vrouwen. Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat de voordelen kunnen zijn van het daten van kleine vrouwen. Meestal worden kleine vrouwen omschreven als cute en perfect als vriendin of date materiaal. In dit arti Lees verder