Alleenstaande-Vaders - 2 Reviews

Last updated: 21 mei 2018
Alleenstaande-Vaders Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

 1. Alleenstaande-Vaders informatie
 2. Doelgroep
 3. Aanmelden
 4. Veiligheid
 5. Memberships
 6. Tarief
 7. Contact gegevens
 8. Alleenstaande-Vaders Reviews
 9. Schrijf ook een review over Alleenstaande-Vaders

Niet tevreden over Alleenstaande-Vaders? Probeer dan eens RunnersDate.

Alleenstaande-Vaders informatie

Op alleenstaande-vaders.nl kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Alleenstaande-vaders.nl controleert handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je rustig op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of het chatsysteem. Op deze manier blijf je ten allen tijde anoniem en bepaal je zelf wanneer je deze persoon in het "echte leven" wilt ontmoeten.

Alleenstaande-Vaders Details

Hits: 944

URL: http://www.alleenstaande-vaders.nl/

Categorieën: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 2

Doelgroep

Ben je een alleenstaande vader en of moeder en heb je behoefte aan wat meer sociaal contact of een partner in je leven met wie je de rest van je leven kan en wil doorbrengen? Meld je dan snel aan bij alleenstaandevaders.nl. Op deze site zijn een aantal alleenstaande vaders en moeder, die op zoek zijn naar een geschikte partner met wie ze de rest van hun leven kunnen doorbrengen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Door een account aan te maken krijgt men namelijk geheel gratis toegang tot alle profielen op deze site. Bij het aanmelden op deze site moet men onder andere een e- mail adres, nickname, een wachtwoord alsook de geboortedatum ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben en zich aangemeld te hebben op deze site, wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna heeft men de mogelijkheid om direct op zoek te gaan naar een alleenstaande vader en of moeder.

Veiligheid

Geïnteresseerden hoeven zich niet druk te maken over hun veiligheid. Op deze site kan men gegarandeerd veilig daten met andere gebruikers. Deze site controleert namelijk meerdere malen per dag de profielgegevens van andere gebruikers. Alle gegevens op deze site worden verder beveiligd met een SSL- certificaat.

Memberships

Nieuwe gebruikers hebben standaard een gratis membership. Hiermee kan men een profiel aanmaken, profielen bekijken en flirten met andere gebruikers. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de mogelijkheden van een full membership en of Exclusive membership. Met een full membership kan men onder andere chatten met andere leden, onbeperkt profielen bekijken, zien wie een full membership heeft en onbeperkt berichten lezen en versturen. Het full membership kan verder nog aangevuld worden met het exclusive membership. Dit lidmaatschap beschikt over handige functionaliteiten om nog beter en sneller in contact te komen met andere leuke singles.

Tarief

Geïnteresseerden kunnen gebruik maken van de full memberhsip mogelijkheden voor de periode van een jaar, 6 maanden, 3 maanden of 1 maand. De prijzen zijn als volgt:
1 jaar voor € 9,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 119,40
6 maanden voor € 14,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 89,70
3 maanden voor € 19,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 59,85
1 maand voor € 29,50 per maand
De prijs voor het Exclusive Membership is € 9,95 per maand.

Contact gegevens

Alleenstaande-vaders.nl
Postbus1000
t.a.v. Box D325
2260BA Leidschendam
E-mailadres: [email protected]


Maak nu een gratis account aan op Alleenstaande-Vaders

Alleenstaande-Vaders reviews (2):

Alleenstaande-Vaders - Slecht gevoel

0

Review:
Het is net als met andere datingsites , de wervingstekst(en) beloven veel moois maar wat een teleurstelling is deze site.
Eerst aangemeld , dat is gratis ja en dan kun je eens rondkijken op de site.
Al de eerste dag had ik aardig wat hits , zelfs zonder dat ik er een foto bij had op dat moment.
Natuurlijk krijg je dan een ''flirt'' zo heet dat hier maar als je een mail terug wil sturen dan moet je betalen natuurlijk. Aangezien ik het netjes vind om iets terug te sturen betaald en aangezien de dame in kwestie aardig wat ouder was netjes verteld dat ik liever even verder zocht.
Vervolgens ook maar een foto geplaatst want die krijgen nou eenmaal veel meer reakties schijnt het en ja hoor , binnen een week wel 5 kijkers en 2 flirts. ik een voorzichtig mailtje gestuurd met de vraag wat de dames zoal bezig houd in het dagelijkse leven maar de mailtjes die terugkwamen waren nogal vaag en bovendien allebei met teksten die kennelijk vertaald zijn met een of ander vertaalprogramma want het leek echt nergens op en bovendien kreeg ik in die mail direct hun emailadres want ''dit zijn makkelijker''
Bovendien kun je niet zien wanneer iemand online is geweest , recent online staat te lezen bij sommige profielen maar bij de meeste staat niets en daarnaast zijn er zelden meer dan 4 dames ''online'' te vinden.
Wie weet zitten er oprechte dames tussen maar ik heb een slecht gevoel bij deze site en zou hem zeker niet aanbevelen bij wie dan ook.

Sterke punten:
ff denken ............................................................................................ geen

Zwakke punten:
ff denken .. teveel

Johan beveelt Alleenstaande-Vaders NIET aan bij vrienden/bekenden

Alleenstaande-Vaders - review alleenstaande vaders

0

Review:
Aangezien ik geen lelijke vent ben, lang, en een goede baan heb, waren de verwachtingen hoog gespannen. Maar met of zonder foto geen enkele reactie na 3 maanden. Ook geen reacties terug op berichten die ik zelf verstuurde. De verklaring? Een search binnen leeftijdscategorie 35-40 jaar binnen een straal van 30 km rond Utrecht levert slechts 72 profielen (zoekdatum 2-12-2013) op waarvan er veel al jaren oud zijn, en/of helemaal niks ingevuld, en dus zijn dit waarschijnlijk veel inactieve profielen.......Ook het aantal online (enkele) of 'recentelijk' online vrouwen is heel erg laag.
De helpdesk geeft alleen de verhouding man/vrouw (op verzoek) prijs, maar geen absolute aantallen en ook niet of de profielen actief zijn.
Je wordt dus genaaid door de site.

Sterke punten:
De site is overzichtelijk en maakt het in technische zin mogelijk te daten

Zwakke punten:
Zonder voldoende aantal actieve profielen valt er niet te daten.

Je kunt niet selecteren op opleidingsniveau

Er zijn nog wel meer zwakke punten maar het geringe aantal actieve profielen is veruit het belangrijkst

martin beveelt Alleenstaande-Vaders NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Alleenstaande-Vaders

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Alleenstaande-Vaders aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Alleenstaande-Vaders aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Alleenstaande-Vaders


Home » Gespecialiseerde Dating » Alleenstaande-Vaders